- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 5
- (kiemelt téma)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-06 10:47 Téma összefoglaló
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha már lemezes a géped, akkor vedd meg használtan, majd eladod 2ezer forint bukóval.
-
bmakszim
őstag
Miért, te kölcsönadnál játékot vadidegennek?
Árulnak használt Wukongot itt is. Vedd meg, majd add el! -
Roland861010
veterán
Senki

-
S e t h
nagyúr
-
Roland861010
veterán
Amúgy mennyire okés 2 óra alatt eljutni a "Kígyós" bossig?
-
Szoke1982
senior tag
Épp ellenkezőleg !! Én pont az előtt néztem meg szaggatott mint a fene és sokkal szarabbul nézett ki és a patch óta meg hibátlan kb, sőt sokkal szebb lett részletek például egyből szemet szúrt.(Ruha) Legalábbis ps5pro-n. Ég és föld a különbség.
-
PTM
senior tag
Nekem nagyon tetszett (a #189967-ben írtam róla pár bekezdést) és a Pro gépen már a 40/120-as Balance módban számomra elfogadhatóan futott. Most az új Performance mód lesz a tuti szerintem, bár nem játszottam újra végig persze, csak ránéztem a patch után.
Volt már akcióban 20 ezer forintért, szerintem az idén még lesz is.
-
30z.Samu
titán
Ezt csak a Mátrix hiteti el veled.
-
PTM
senior tag
Honnét szeded ezt? Szinte mindenben jobb lett (főleg a framegen nélküli Performance mód) és a videóban is ezt mondják el.
-
TrishtanAG
senior tag
A 2018-as Spider-Mant vették már ki egyszer
-
Mezcal
addikt
Ingyen adták oda mindenkinek. Minek az még oda is?
-
Mizol29
senior tag
Persze ha nem lenne elég, akkor a végleges halál opciót is bekapcsolhatod, ez ugye az mikor meghalsz és kezdheted elölről a játékot
Amúgy igen, érdemes először könnyebb fokozaton kijátszani, hogy megismerd a terepet és akkor utána már kicsit jobban átlátható az npc-k spawn rendszere is. Meg rengeteg helyen lehet skip-elni a pályát, ez alatt azt értem, hogy nem mindig kell harcolni, át lehet futni simán csak egyes szakaszokon. Jó móka a valósághű fokozat, én is neki kezdtem, csak én még megbolondítottam azzal, hogy nem fejlesztettem semmit sem, se fegyver semmit
-
PTM
senior tag
Nehézségi fokozatként nincs, de a Grounded egy Permadeath Whole Game móddal kombinálva még nagyságrendekkel durvább. (Trófeákhoz tudtommal a Per Chapter is elég és ez lehet bármilyen fokozaton.)
-
SoupSayse
tag
Majdnem a legnehezebb mód, amit csak választhattál
-
Bad Pritt
félisten
Sokkal körültekintőbbnek kell lenni. Legtöbben NG+-ra hagyják a grounded módot, hogy meglegyen minden eszközük és még úgy sem könnyű.
-
Beegabor81
tag
"Próbáltam nehézséget vissza venni de nem enged"
Figyelmeztet a játék erre ,amikor azon a fokozaton indítod, ez a Te sarad
-
bmakszim
őstag
Javítsatok ki, ha tévedek, de úgy tudom, PS5-ön a fejlesztőnek kell implementálnia a VRR támogatást a játékába, nincs rendszerszintű támogatás, mint XBOX-on. Vagyis ott az always on opció a VRR beállítás esetén, de az nem 100%, hogy működik.
-
KaitouP
nagyúr
Pont azért van kiengedve a 120 Hz módban, csak nyilván ocsmányabb úgy a játék. Perf. módban se túl szép, ráadásul én úgy vettem észre 6 óra játék alatt, hogy be-be esik 60 fps alá helyenként. Quality meg... hát ott még a 30 fps lock, ami méltatlan egy ilyen tempós játékhoz.
-
KaitouP
nagyúr
Nem értem, hogy mi a baj. Van Performance és Quality, meg 120 Hz mód is, épp úgy mint sok más játéknál.
-
VTom
veterán
A Part II ég és föld a Part I-hoz képest, minden téren.
Ha lesz időm (és felkészültem lelkileg) akkor jön majd a 3. végigjátszás, Remastered.
-
F-ECT$
titán
Nézd végig a trófea listát. Az eredetiben biztos volt nehézséghez kötött trófea is.
-
beyruth82
veterán
A 2. rész még jobb szerintem. Kb olyan a két rész egymáshoz viszonyítva mint a Terminator 1 és 2.
-
SoupSayse
tag
Teljesen biztos!
-
SoupSayse
tag
Velem először a második rész jött szembe - épp az akciós játékok között böngésztem, és ott figyelt kemény 3 ezer forintért. Nem vagyok nagy rajongója a zombis játékoknak, de mondtam, ennyiért kipróbálom. Aztán letenni alig bírtam… kegyetlenül jó élmény volt, annyira beszippantott, hogy gyorsan abba is hagytam még az elején, és inkább beszereztem az első rész remaster változatát. Azt végig is vittem, majd utána visszatértem a másodikhoz. Azóta az első részt már kétszer végigjátszottam (először a remastert, aztán a remake-et), a másodikat pedig már 5x
-
30z.Samu
titán
A Last of Us is egy olyan játék, aminek időt kell adni. Az első 1-2 órában én sem értettem mi olyan nagy szám ebben. De aztán beindult a story és nem bírtam lerakni.
-
krx21
nagyúr
Jó jó reggelt! Jobb késöbb, mint soha…
-
törölt tag
Mi a szànalmas abban hogy több jàtékoshoz jutnak el a jàtékaik?

-
30z.Samu
titán
Flight szimulátor szerintem azért nem rossz, pláne hogy lesz benne VR mód. Az biztos dobni fog az élményen annak, aki szereti az ilyen játékokat. Ez is kemény, hogy a konkurencia gépén lehetőséged van élethűbb játékélményhez.
Az más kérdés, hogy a VR szett annyiba kerül, mint maga a gép. -
30z.Samu
titán
"Az MS meg kénytelen volt nyitni de azért nekem az inkább szánalmas húzás volt."
Ezzel még szerintem nincs is akkora gond. Igazából nekünk is jó, nekik meg aztán pláne mert dől a lé.
-
Scholes9
nagyúr
Engem pl. az, hogy annyira beszippant a játék világa, hogy nem fullad unalomba a felfedezés és nem lesz fárasztó a végére sem, amíg összejön a platina
-
F-ECT$
titán
Semmi sem késztet általában. Ha jó a játék és élvezem, akkor megcsinálom, ha meg nem, akkor nem. Ilyen 1xű.
-
SoupSayse
tag
Az szép. Nekem 10 órám van benne, de még csak az első régiónál járok, kb. csak a fejvadász küldiket csinálom meg kóborolgatok..
-
SoupSayse
tag
30 fps OLED-en amugy is rosszabbnak hat, mert az OLED nem tartja meg a fényt két frame között, a pixelek azonnal elalszanak, így a mozgás akadozóbb. LCD-n viszont a háttérvilágítás folyamatos, ezért ott a 30 fps kevésbé darabos.
De ez is egyénfüggő, nyilván jobb a 60 fps, de én a 30-cal is elvagyok, a Yoteit is sima ray tracing módban játszom, annyira nem vészes.
-
S e t h
nagyúr
Akkor olvass bele az itteni Samu tévé topikba.
Ami 20 évvel ezelőtt a Samu szervíz volt, azt most az LG nyújtja, a Samu meg simán hülyének néz.
Nekem elegem lett belőlük, pedig minden is Samu volt itthon. -
S e t h
nagyúr
A Samsung addig jó amíg nem kell felvenned a kapcsolatot velük garanciális probléma miatt.
Onnantól full nem ajánlott márka. -
kresz2
aktív tag
Nem vagyunk egyformák.
-
PTM
senior tag
Vagy bármilyen másik gyártó, amelyik QD réteget alkalmaz. Az első például a Sony volt, még a Triluminos brand alatt a 2010-es évek első felében.
-
kresz2
aktív tag
Harmadjára is leírom,hogy neked van igazad,ez nem egy csúcs tv.
Azoknak akartam segíteni,akiknek kicsi a kerete,mégis szeretnének játszani.
Magam részéről teljesen elégedett vagyok.
-
Mr X
veterán
Szerintem meg pont azt kaptam. Jó képminőséget relative olcsón. Ezért vettem QLED-et. Te meg úgy csinálsz, mintha arról lenne szó, hogy HD ready tv-n játszanának.
-
Bad Pritt
félisten
Lehet ezt magyarázni meg nyugtatni magatokat de akkor sem azt kapod amit szeretnél.
Én mondjuk a kommentjeikből pont azt érzékelem, hogy azt kapták, amit szeretnének.
-
kresz2
aktív tag
Az általam linkelt tv QLED modell.
Nem magyarázok semmit,előre leírtam,hogy közelében sem lehet az élmêny egy drága tévé által nyújtott látványhoz viszonyítva,nem vitázni akarok.Csak szerintem már sokan bizonytalanok,azt gondolják,hogy így nem is lehet normálisan játszani,pedig dehogynem.
Hozzáteszem,jövőre 50 leszek,a szemem már amúgy sem a régi.
-
Bogyi007
veterán
Egy aranyközépút például a TCL Mini Led széria. Nekem 55C805 van, az már tud VRR, ALLM és 120Hz módokat is és már a HDR és Dolga Vision is használható vele.
Viszont a kolléga már azzal sokat nyert hogy nem egy IPS paneles tévét vett, ott még inkább szürke lenne az a fekete például...
-
dunc
nagyúr
Én kinyírtam, de visszavettem a nehézségből. -
modflow
veterán
Mit teccik parancsolni?
Ha elszáll??A régi PS5 PRO ára a maga 350.000 Ft + 50.000 meghajtó árával már nem az volt?
-
SoupSayse
tag
Elég lehangoló látni, hogy a Micro pont azt a közösséget veszíti el az Xboxnál, amit a Game Pass-szal évek alatt sikerült kiépítenie. Őszintén, más miatt eddig sem volt sok értelme boxot venni, ezután meg végképp nem.
-
F-ECT$
titán
Akkor majd veszünk pc-t
-
törölt tag
Majd ha a Sony egyedül maradt a nagykonzolos piacon, az fog csak igazàn fàjni.
-
Roland861010
veterán
Párbaj fa!...!
Amúgy grafika ide grafika oda maga a történet szerintem egyenlőre pont annyira viszi el a dolgokat, hogy ne legyen unalmas.
Van benne bőven csavar és végre éreztem hogy érzelmileg is megmozdult bennem valami.Remélem végig megmarad mostmár ez az érzelmi sík.
Utoljára hasonló érzéseket a Death Stranding váltót ki. -
Roland861010
veterán
Próbálom a mellék szálakat is vinni.
Főleg amik a fegyverekkel kapcsolatosak.
Kellene már fejvadászkodni is meg a kihívás fákat csinálni. -
SoupSayse
tag
Hol jársz kb.? Én még az elején, de már elvittek a mellékszálak..
-
SoupSayse
tag
Vettem egy accountot: bejelentkeztem, elindítottam a letöltést, aztán visszaléptem a saját profilomba, és azon játszom. Annyi a feltétel, hogy amíg játszom, a konzolnak offline módban kell lennie — de nekem ez így simán megérte.
-
Kendek
MODERÁTOR
Ezt hogy érted, mármint a kontroller a kamu?
Léteznek külsős kontrollerek amiknek DSe a belsejük, ezek tökéletesen működnek.
Viszont ha valami gagyi utángyártott, akkor csak PS4-es játékokkal fog menni, mivel csak a DS4-et lehet utángyártani. -
Farkassacred
őstag
Ha kamu, akkor kamu. Vissza vagy a szemétbe, rá nem dugnám a hálózatra az hótziher.
-
TrishtanAG
senior tag
Például csak Ps4-es játékokkal működnek, Ps5-ötössel nem.
-
morfondőr
addikt
Én konkrétan egy Xenoblade Chronicles 2 kontrollert keresetem, ott alig észrevehető dolgok voltak kívülről, szétszedés után válik egyértelművé a fórumok szerint. De én végül nem is rendeltem meg, mert elég nagy esélye volt, hogy fake. Nem tudom, hogy DS-nél mi a helyzet, gondolom ott is akadnak hamisak.
-
morfondőr
addikt
Vagy kínai utánzatok! Switch-hez kerestem én is egy limitáltat, aztán kiderült, hogy nem eredeti.
-
Farkassacred
őstag
Ennek mi köze a ps5 topikhoz úgy igazán egyébkent?
-
S e t h
nagyúr
Mivel éppen tolom még a Dying lightot, ezért így érzékeltetném.
A Microsoft ezt csinálja éppen az Xbox tulajokkal.
Egy Xbox user az átélt traumát követően megjelent itt és segítséget kért, te így fogadtad.
Nem az a baj amit mondtál, ahogy csomagoltad az volt kissé visszás.
-
Mezcal
addikt
A legtöbb játékhoz konzolon elég a 60hz-es tv, én sem használom ki a 120-at általában. Tehát egy klassz 60hz-es elég, de ha van 120-as az nyilván jobb, de nem szükséges.
-
dunc
nagyúr
Roland akkor légy szíves pro gép mellé írj néhány 55 -65 átmérőjű ajánlott televíziót köszi.
-
S e t h
nagyúr
néha nem tudom eldönteni, hogy szándékos-e, hogy ennyire fullban tolod
segítséget kért, hát tőled aztán kapott
-
PTM
senior tag
Nem a véleményedre reagáltam, hanem az 50 Hz-es dologra, amit másodszor írtál le a topikban.
Az a tévé pedig minden további nélkül alkalmas a konzolos játékra is. Van benne egy korrekt VA panel, kezel HDR-t (látványos nem lesz, de kezeli), játék módban 10 ms körüli a lag, van ALLM így kényelmes is.
Pro gépet én sem javasolnék neki, de egy Slim modellt nyugodtan.
-
F-ECT$
titán
Lehet, hogy nem tudja a tv a konzol teljes erejét megmutatni, de attól még képet ad. Szóval nyugodtan lehet rá bármit kötni. Akár prot is vehet, szebb képet kap, mint a sima géppel.
Persze, érdemes lesz tv-t cserélni idővel, de ha marad ez, akkor is bőven el tud rajta játszani. -
KKaresz45
senior tag
Amiről te beszélsz annak semmi köze a kérdéséhez, nem véleményt kért a TV-jéről.
Az a megállapításod, hogy nem alkalmas játékra a TV, egyszerűen nem igaz.
A válasz pedig az, hogy azon a TV-n nem jönne ki a pro előnye úgyhogy egy alap digital gép elég neki ha nem érdekli a lemezmeghajtó.
-
PTM
senior tag
De hát nincs is natív 50 Hz-es LCD panel. Még akkor sincs, ha a Media Markt azt írja az adatlapra.
60 Hz-es panel van abban a tévében, csak támogatja az 50 Hz-es módot a PAL régiókban a tévéadásokhoz. -
RandomName
senior tag
Értem. Ha casual gaming esetén XBoX-ra elég a tv gaming módja, Ps-re meg nem, akkor szerintem alapból nem akarok olyan társaságba tartozni, ez így felmerül.
Köszönöm a felvilágosítást. -
Cipas
tag
Bocs, átolvasva teljesen még én sem..
A lényeg hogy sok játék első részébe belekezdtem, de nem fogott meg, de aztán a második részt elkezdve az meg nagyon... valószínűleg az elsőhöz képest mindeben kicsit fejlődés történt a játékban és ez már átbillentet hogy tetszik a franchise... és a 2. Részek kijátszása után már vissza tudtam menni az első részre és az is úgy ahogy tetszett... például God of war, Spiderman, last of us, little nighmares...
És nem az első részek kiváloságát vitatom.. DE a lényeg hogy ez alapján a logika alapján hogy nem jott6be a Cusima, érdemes lenne e a Yotei beszerzése..ez volt az alap kérdés picit feljebb olvasva.. hogy a Cusima nélkül lehet e belekezdeni yoteibea.. jobb e az új rész, miben esetleg vagy miben rosszabb ha rosszabb egyáltalán valamiben -
dunc
nagyúr
Az elején gyenge vagy, később jobban fog menni.
-
Apone33
őstag
Én közepes nehézségi fokon játszom, így nem annyira vészes, az elején elég béna voltam benne. Pár óra játék után egész jól megy. Textúra hibákkal én is találkoztam, eltünt fa hirtelen utána meg a lóval beleragatam a fába.
-
Farkassacred
őstag
Hát igen, ha variáltak a harcrendszeren, akkor lehet felesleges lesz a legnehezebbre állítanom majd nekem is. A Got-nál hatalmas pluszt adott a játéknak az a fokozat az ütem miatt.
A történet és a fő karakter milyen? Esetleg még a mellékek?
A Got-hoz meg a Shadows-hoz is viszonyítva akár. -
Szoke1982
senior tag
Mert élesebb a kép. Tv-n kapcsold ki és be a vrr-t egyből látni fogod. Amúgy sem támogatja a 120hz-et nincs hová mennie feljebb.( Mint pl: a Wuchang -nál) Így fix 60fps és élesebb is. Legalábbis nekem.
-
Apone33
őstag
Hajrá, én is ma kedztem el a játékot. Még jó, hogy hosszú hétvége van, lesz időm játszani vele, eddig kb 3 órát játszottam vele, nagyon tetszik.
-
TBT
addikt
Nem kell hozzá semmi. Lemezt beteszed a gépbe, telepíted, szükséges patchet úgyis letölti a konzol és már megy is a játék. Semmiféle plusz előfizetés nem kell hozzá.
-
bmakszim
őstag
Fél évente felteszel egy hasonló kérdést.
Hanyadik PS-ed lesz már? -
Farkassacred
őstag
A legolcsóbban egy új ps5-öt beszerezni, ezzel járnál a legjobban. Megéri azokért az exekért, aztán ha másra nem kell max eladod.
-
Roland861010
veterán
Valaki esetleg?
-
ribizly
veterán
Ez most nagyon gáz. Az "1TB"-os modellen is sok esetben művészet volt elférni. De ez. Ez pofátlanság.
-
Fox Mulder
senior tag
Nem hiába, és mindig megmagyarázzák, hogy "sajnos emelnünk kell az árakon mert alig éri meg nekünk"

A Sony szerint a PlayStation 5 a legsikeresebb PS generáció
Az új slimen végre lecserélték a zongoralakk felületet mattra.
-
romero.
junior tag
Van itt azért előrelépés.
-
lsg
tag
Köszi. Fura h nekem kimásolva nem működött a kód. Linken keresztül is csak az 5%.
-
ProEvoFan
nagyúr
Az drága.
Kb 22500-23500 között van a jó ár.Ehhez kupon kell nyilván. -
_drk
addikt
Playstation exkluzív, többet várnál. Vagyis akinek vannak elvárásai..
Az meg, hogy mit lehetne bemutatni nagyon csekély fantáziara val.
De te vagy a Sony embere, örülhettek egymásnak
-
markknight
nagyúr
A fórum mivoltából fakadóan nem igazán látod a hangnemet, meg ki miként érti azt amit. Én azért, hogy Pro-ra nem hoztak semmi érdemlegeset azért haragszom, de sokat nem idegeskedek a játékon, mert van mivel játszani. Főleg most. Másrészt meg ennyi pénzt nem fogok érte fizetni érte, de PS Plusban elsők közt fogom kijátszani. Illetve megvárom még a többi kolléga véleményét aztán maximum megmondom haveromnak, hogy közösen vegyük meg.
-
Phoen|x
addikt
Nem estem seggre tőle.
-
Farkassacred
őstag
Ez jó drága. A festéstől ennyire megugrik? Bár cserébe mondjuk jól néz ki. Sajnos az asztal alatt én jómagam nem tudom nézegetni, így inkább különböző csengőhangú roppanásnak jobban örülnék.
Kb az egyetlen dolog amiből meg tudom állapítani, hogy a szobában van. -
S e t h
nagyúr
-
TBT
addikt
A Sony nem Microsoft, nem árulja gombokért a friss portékáit.
-
james001
veterán
Majd PS6on a remastered kiadás max
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Farkassacred
őstag
Szia, nem valószínű. Egy jó darabig még biztosan nem.
-
KaitouP
nagyúr
Hát ezt... jól gondolod.
-
markknight
nagyúr
Nem csavarom ki az összeset, valahol pont elég nekem a main story.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 5
- (kiemelt téma)
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Microsoft Rewards
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- IFixIt iOpener Toolkit
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek
RangerFox