Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Tisztelt Vásárlóink!
Ezúton értesítjük Önöket, hogy a 2026. március 10-re tervezett PlayStation: The Concert a Papp László Budapest Sportarénában rajtunk kívül álló, előre nem látható körülmények miatt elmarad.
A jegyek visszaváltása és jóváírása automatikus, Önöknek további teendőjük nincs.Csicskák.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Szerintem a PS6 vásárlásával is lehet majd jócskán várni a megjelenése után, hogy legyen jó pár új cím a konzolra amik miatt érdemes lesz váltani.
Valóban anyagilag húzósabb összedobni egy jó PC-t, viszont nekem jobban megéri mert egyrészt rég volt már gamer pc-m, másrészt sokallok évente 50e Ft-ot (ps+extra) kidobni bérelt játékokért, pár év alatt ez az előfizetés már több 100e Ft-ba kerülne és még nem számoltam bele az esetleges áremelést ha lesz, ezért számomra hosszabb távra jobb döntés a PC.Egyébként nem fikázom magát a konzolt mert tényleg egy jó gép, a Series X-el együtt, csak van az a szint ami felett már jobban megéri egy PC hosszabb távra, de ez csak az én meglátásom.
-
F-ECT$
titán
válasz
HUTCHG
üzenetére
Vannak kisebb nagyobb különbségek (hűtés, tárhely méret), de alapvetően 2 gép van: a sima és a pro. A simából lehet az og és a slim, ez utóbbi az újabb. Nagy gond egyikkel sincs. Amire én figyelnék az az, hogy legyen még rá minimális gari + ha el lehet menni a helyszínre megnézni, akkor meghallgatnám a hangját terhelés (játék) alatt.
-
HUTCHG
csendes tag
Sziasztok!
Bocs, ha off téma.Mindig is PC-s voltam, most csöppenék bele a PS világába.
Szeretnék venni egy lemezes sima PS5-öt, bár nem igazán vagyok otthon a témában.Melyik verziót ajánlanátok? Láttam, hogy az OG-nak, illetve a SLIM-nek más a pontos típusa.
Ha jól tudom, valamelyikbe már újabb alkatrészek is vannak.
Melyik a legjobb ár-érték arányban, ha egyáltalán van ilyen?Egyelőre a használt piacon nézegetek, ahol jött velem szembe 100e-ért, illetve 180e-ért is.
Mire érdemes figyelni vásárlás előtt?
Van esetleg gyerekbetegsége valamelyik típusnak, vagy van amelyiket érdemes kerülni? (Pl.: 2020-ban előrendeltek, gondolom azok már a régebbiekhez tartoznak, hajtottabb darabok)Köszönom, ha maradhat, illetve a segítséget is!
Üdv!
-
Triathlete
senior tag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
"komoly grafikai kompromisszummal lehet élvezni performance módban"
-azért ez így elég erős!

-
james001
veterán
Dead or Alive és a modern Ninja Gaiden részek megalkotója Tomonobu Itagaki elhunyt,RIP
Nélküle nem lenne ma a Team Ninja,kár hogy a borzalmas Devil's Third után már nem adott ki semmilyen játékot... -
F-ECT$
titán
válasz
ldave
üzenetére
Ez tökre érthető, viszont az látható, hogy változik a világ, egyre zsugorodik a konzol piac, pláne ha xbox se lesz. Ha játszani akarsz, akkor marad a mobil, a pc, a kézi pc no meg a switch és ps, aztán slussz. (Mondjuk jön fel a felhő is, sok nem kompetitív játékosnak az is bőven elég lehet majd a jövőben.)
-
ldave
félisten
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Ez a ennyiért PC-t is lehet téma folyton feljön, de értsük már meg, hogy nem mindenkinek helyettesítő termék a két megoldás egymással.
-
F-ECT$
titán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Nekem még van 1.5 és Premiumom, ezzel elleszek kb a PS6-ig, majd annak specifikációja, ára alapján eldöntöm, hogy marad-e a PS.
Én is most veszek PC-t (nem feltétlenül csak játék miatt, 10 éves már, és mindenképp kell csere). Azért 330k-ért (vagy 380k-ért ha a meghajtót is számolod) még főleg csak FHD gépet kapsz, olyan 600k körül van a közép kategória (9070 (xt) / 5070 (ti)) QHD-re. De az tény, hogy ennyiért már szebb grafika és magasabb fps van, no meg a pc-t sok minden másra is tudod használni. Mondjuk én veszek monitort, hangfalat, egeret is, így azért már közel 1M lesz a vége. (Persze a PS-hez meg hozzászámolhatod a TV árát is, ami 150k-1.5M között meg bárhol lehet
)Remélem a PC GP marad még egy ideig, onnan van pár cím, amit kipróbálnék.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Biztosan úgy lesz, de akkor már én is lépni fogok mert kóca játékosként nekem már nem éri meg többért előfizetni csak azért, hogy multizhassak.
Májusig van essentialom, novemberben upgradelek majd az extrára (~14k az upgrade) aztán a lejáratig végig tolom azt a pár címet ami érdekel, de nálam egyre jobban valószínű, hogy 6év után újra PC-s leszek jövőre, mert sokallok 30ezreket kidobálni olyan játékokért 2025-ben amiket csak komoly grafikai kompromisszummal lehet élvezni performance módban.
Gyakorlatilag egy új PS5 Pro áráért + kis pótlással már egész jó PC-t lehet építeni amiben max a VGA-t kell upgradelni pár évente.A MS is nagyon felborzolta a népet az áremelésével, már kezd tele lenni mindenkinek a hócipője a rendszeres áremelésekkel és ez nem csak nálunk van így hanem világszerte.
-
Frod
addikt
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Hogy egy klasszikust idézzek az E33-ból:
"Not if. WHEN."Jövő év elején készülhetünk rá, idén holiday szezonban tippre megúsztuk, mert ilyenkor meglépni nagy kreténségre utalna.
-
xbdream
csendes tag
Sziasztok,ha egy játékra kapok kedvezményt mivel PS Plus Essential előfizető vagyok. Ha megveszem és nem fizettem a PS Plust,akkor is tudok vele játszani? Köszönöm az infókat.
-
F-ECT$
titán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Meglátják hogy ez az emelés mit okozott az MS-nél, aztán lépnek majd ők is.
-
sumi4623
tag
Sziasztok!
elolvastam az összefoglalót, és az volna a kérdésem higy akkor jól értelmeztem azt, hogy itt is működik a játékok megosztása egy másik ps-essel mint xboxon? Tehát ha megveszem a ps plus-t meg valamilyen játékot és megosztom akkor ő is ugyanúgy tud vele játszani?
köszi a segítséget -
válasz
romero.
üzenetére
Most értem a játék végére.
Nekem iszonyatosan tetszett, mert sok dologban hű maradt az első részhez sokban pedig újított. PS5 Pron nyomtam végig kb 45 óra alatt bár még van pár kigyűjteni való, de a mellék küldetések és a fő szori véget ért. Ennyi idő alatt nem igazán találkzotam sem buggal sem pedig fagyás / akadással. Végig Quality + RT-vel ment tökéletesen!
A játékról pedig mégegyszer annyit, hogy nálam top 3-ba van a GoT-val együtt.
-
ribizly
veterán
És SH2 PS5Pro patch mikorra várható?
-
F-ECT$
titán
Ha még soha egyetlen Silent Hillel sem játszottam soha, akkor ez az SH2 jó lesz első próbának?
-
BBenceTM
tag
PlayStation Plus Game Catalog for October
PlayStation Plus Extra and Premium | Game Catalog
Silent Hill 2 | PS5
Until Dawn | PS5
V Rising | PS5
Yakuza: Like a Dragon | PS5, PS4
Poppy Playtime: Chapter 1 | PS5, PS4
As Dusk Falls | PS5, PS4
Wizard with a Gun | PS5PlayStation Plus Premium | Classic Games
Tekken 3 | PS5, PS4
-
beyruth82
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
A 2. rész még jobb szerintem. Kb olyan a két rész egymáshoz viszonyítva mint a Terminator 1 és 2.
-
SoupSayse
tag
válasz
VoltanIgor
üzenetére
"Aki itt DLC-ről beszél, az nagyon el van tévedve."
erre reagáltam, hogy bár minden dlc ilyen lenne. Én egy szóval sem mondtam erre a játékra azt, hogy ez egy dlc. Épp az ellenkezőjét beszéltük. -
SoupSayse
tag
Bár minden DLC ilyen lenne.. Engem leginkább az tud bosszantani, mikor valaki azt mondja rá, hogy csúnya. Baromi szép ez a játék bakker..

Ezeket simán telefonnal lőttem a TV kijelzőjéről. Még így sem tudnám csúnyának nevezni, pedig full pixel az egész, nem hogy egyenesen a kijelzőn látva.

-
SoupSayse
tag
A yõteiben most álltam neki a kicune-nak (a ruha miatt), utána hanyagolom a sztorit és csinálom tovább a melléktevékenységeket. Hát továbbra is beszarás ez a játék.. A Tsushima nekem közel nem volt ilyen élvezetes, mint ez.. bitang jó, nagyon adja ez a sztori nekem.
-
ProEvoFan
nagyúr
BF6 közben megbolondult a jobb analóg kar. Magától megy bármerre a nézelődésem. Másik gamepaddal is.
Mi a francot állítottam át? Setting reset nem oldotta meg. Ötlet? -
Frod
addikt
billbil-kun leak (szóval 99% igaz):
"Silent Hill 2, Until Dawn (2024), As Dusk Falls and V Rising: the PS Plus Extra Games for October 2025" -
S e t h
nagyúr
Eneba megint adott egy 12%-os kupont, gondoltam szétnézek, nini, hát a Borderlands nem is fogyott olyan jól, hogy már akciós?
Na takarodj, keresgélnek inkább mást. -
v!ct0y
veterán
BF6 nál néha van hogy full sötét lesz a kép 1mp re. Nálatok volt ilyen? Hang van.
Másnál nem vettem észre. -
F-ECT$
titán
Egyébként a psprices már nem tudja a magyar árakat? Próbálom beállítani, de csak pár deviza van a lehetőségek között.
-
F-ECT$
titán
válasz
gorgocska
üzenetére
Az EA FC 26-ra gondolsz? Hol akciós, a pspricesen (még) teljes áron látom. Egyébként meg olyan, mint az előző 20. Úgyis mindig mindenki a legújabbal játszik, szóval ha be akarsz kapcsolódni, akkor vedd meg.
(Btw a Fifa tervez kiadni egy saját ellen játékot miután összevesztek az EA-vel, annak lesz Fifa a neve
) -
gorgocska
tag
Srácok,milyen az új FIFA érdemes megvenni?mert most jelent meg és már le is van akciozva.
-
Payphone
tag
válasz
proly01
üzenetére
Sajnos ez ilyen, ennyire zárt a rendszer. Hogy igazából egy hátteret nemtudsz álltani
Vagyis tudsz de csak bizonyos menüpontnál látszódik de akkor is takarja minden. Nem lehet rendezni sem semmit. Nincs egy Web böngésző hogy ne hogy valakai azon keresztül törje fel a PS-t. Sőt ha küldesz valakinek üzenetbe egy linket akkor a sony írja a levelet hogy még 2-3 ilyen és bannolnak
Azért ez így nemrossz
Sajnos ez van ezene a konzolon csak játszani lehet. Az szerintem is egy vicc ha egy játékot nem indítottal be mondjuk 2 hete, és hátra kerül a listádba akkor már rendesen keresni kell mert a legutóbbiak között már nincsen. Kész vicc. De már megszoktam. Szerintem azis egy vicc ha egy játéknaka lemezét berakod és elkezded telepíteni de közben mondjuk kivszed a lemezt akkor addig nem tölti le a maradék adatot amíg nem rakod vissza a lemezt. Úgyse tudok vele játszani lemez nélkül majd biztos azért akarom feltepeíteni mert nem akarom megvenni 
-
SoupSayse
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Teljesen biztos!
-
SoupSayse
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Velem először a második rész jött szembe - épp az akciós játékok között böngésztem, és ott figyelt kemény 3 ezer forintért. Nem vagyok nagy rajongója a zombis játékoknak, de mondtam, ennyiért kipróbálom. Aztán letenni alig bírtam… kegyetlenül jó élmény volt, annyira beszippantott, hogy gyorsan abba is hagytam még az elején, és inkább beszereztem az első rész remaster változatát. Azt végig is vittem, majd utána visszatértem a másodikhoz. Azóta az első részt már kétszer végigjátszottam (először a remastert, aztán a remake-et), a másodikat pedig már 5x
-
30z.Samu
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
A Last of Us is egy olyan játék, aminek időt kell adni. Az első 1-2 órában én sem értettem mi olyan nagy szám ebben. De aztán beindult a story és nem bírtam lerakni.
-
krx21
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Jó jó reggelt! Jobb késöbb, mint soha…
-
Roland861010
veterán
Belekezdtem a Last of Ust Part1-be.
Értem én hogy régi játék de úr isten kategória.Minden mozzanata él a játéknak. Anno még Ps4slimen (8 éve )kb a feléig vittem el aztán abba maradt nem is értem magamat.
Tényleg vannak olyan játékok amikhez fel kell nőni, hogy meg tud érteni vagy érezd azt amit a fejlesztők is amikor egy egy párbeszédet vagy történést megalkottak.
-
proly01
őstag
olyan kérdésem van,hogy ha van 2 kontrollerem az egyiknek semmi baja csak az akku megadta magát benne a másiban pedig tök jó az akku de driftel,akkor a 2 ből lehet 1 jót csinálni?
De úgy kellene hogy a driftelő analógot kellene átcserélni a másikba. -
-
ProEvoFan
nagyúr
Kurvajó játék ez a BF6, de kontrollerrel kibaszott nagy szenvedés nekem.
Egyelőre a hangulat kárpótol.
Ja, megpróbáltam a visszatérítést is, de pár óra játék után tudtam hogy esélytelen lesz.Az is lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5120, 100% AKKSI
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

RangerFox