-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
Helló
Nem tudjátok, hogy tudnék régi Activison fiókot töröltetni?
Írtam emailt, adtam fel jegyet.
Írtam a Blizzardnak de semmi.Olyan email cím van használva ami már nem él.
Így nem tudom leválasztani a fiókokat róla.
Azért nem látom a CoD pontokat. -
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
válasz
Fox Mulder #195485 üzenetére
A HighSpeed kábelek nem csak 2.0-asak?
UltraHigh Speed a 2.1 nem ?120k-ban sikerült lőni egy garanciális Slimet igaz rá fért egy takarítás.
-
Roland861010
veterán
Az nekem újdonság csak, hogy a PS5 Pro-hoz HDMI 2.0 kábelt adnak?
Vagy a port is csak 2.0? -
Roland861010
veterán
Nem eladni akarok.
Unokatestvéremnek kellene venni egy PS5 gépet.
De a lemezes 150-160k körül mozog .
Digitalt találtam 135k-ba.Nekem maradt a PRO.
-
Roland861010
veterán
Srácok
Ti egy 2.5 év garanciával rendelkező Slimert mennyit adnátok?
-
Roland861010
veterán
válasz
Jim74 #195077 üzenetére
De nem lesz meg.
Kb 10-ből 3 játék ha támogatja.
De lehet sokat mondtam.Itt is jól látszik.
-
Roland861010
veterán
válasz
syler123 #195036 üzenetére
Lehet tényleg a lány miatt van amúgy. Valahogy az első évadban is kritikán aluli volt.
Itt sem jobb a helyzet.
Állandóan ellent mond mindenkinek és azért is.
Elvileg itt már 19 éves és olyan mint egy állandóan durcás 5eves.Sorozat közben sikerült lőni egy Slim Disc verziót 140-be a német MM-es helyet.
Komoly mély ponton van az eladás .. -
Roland861010
veterán
Ez a The Last of Ust Ellie-e a játékban is ennyire idegesítő mint a sorozatban?
-
Roland861010
veterán
válasz
markknight #195018 üzenetére
Most a színek oké mások de ez inkább valami előre generált túl szaturalt réteg.
Performance módban mind a két gépen ocsmány ahogy néztem.A többi mód szinte ugyanolyan. Mind kettőt Balanced módban tolva szerintem nincs különbség.
Ezeket tényleg úgy lenne jó összehasonlítani, hogy ott van előtted mind a két gép a saját TV-d és ott váltogatni, hogy látszólag van-e különbség.
-
-
Roland861010
veterán
AC Shadows például mind a két gépen ugyan azt tudja szinte.
-
Roland861010
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #195001 üzenetére
Mert gondolom nem PRO-n játszik? Annak a választási lehetőségnek elég komoly ára van. Az a 200k mondjuk amit a saját használt gépére rá kell dobni az embernek vagy telibe áron megvenni. ( Hardveren 300k - boltban 330k vagy 370 ha a lemezes kell)
30+ FPS-ert ami ugye nem is biztos hogy meg van .
Lehet csak 10 vagy 20 FPS.
Itt inkább az új technológia ami értékelendő szerintem.
De az sem biztos hogy ér ennyit. -
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #194984 üzenetére
Na most megnéztem az árakat...
Elég fura .
120k a garanciális Digital Slim 300k a Digital Pro és 149 a lemezes Slim..Annyira már nem is jó deal 150K.
Viszont túl nagy a szakadék a sima Slim 120k ára között és a 300k-s Pro Disc között.
-
Roland861010
veterán
válasz
markknight #194983 üzenetére
Hát most igen.
Azért a 330k meg a 150k között van egy kisebb szakadék főleg hogy 330-ban a PRO csak digital.Lehet megpróbálom eladni egy kis haszonnal eladni a sima PS5. Aztán Hardveren nézni egy Pro-t.
-
Roland861010
veterán
Végre eljutottam odáig, hogy a Német MM-es PS5 Slim Disc nálam landoljon igaz a végén 150k-ra jön ki.
Holnap össze is vetem majd a PRO-val aztán kiderül melyik marad. -
Roland861010
veterán
válasz
l.skywalker #194849 üzenetére
Nem értem amugy, hogy itt is és az Xbox csoportba is van pár ember akik annyira tudnak a gyártó vagy a gép és játékok mellett kampányolni, hogy sokszor egy kvarc játékot is védenek úgy mintha a sajátjuk lenne.
Amint valaki betalálja ezeket a védett dolgokat szét tépik a másikat akinek eltér a véleménye.
El kellene fogadni, hogy azért vannak olyan típusú emberek akiknek nem lehet mindent lenyomni a torkán és nem esznek meg minden 💩 amit eléjük tesznek.
Pedig tudjuk jól "Vége van kicsi"
-
Roland861010
veterán
válasz
KaitouP #194830 üzenetére
A feleségem eléggé benne van ezekben a dolgokban.
Ráadásul a szakmája is megkívánja, hogy legyen érzéke a kreatív és "művészi" dolgokhoz.Én inkább ilyen kétkezi munkás ember vagyok aki jobban értékeli ha valami nagyon mutatós főleg ha "sokat" kell érte fizetni.
Nekem kell a nagyon mutatós nagyon vakító. Max nincs mögötte tartalom.
-
Roland861010
veterán
válasz
markknight #194820 üzenetére
Biztos!
Egy szóval nem azt mondtam.
De kb. ezekért max 5k ami elkérhető lenne.
Hasonló nekem ahhoz amit valamelyik online játék magazin hozott le. Van olyan aki PS5 játékok borítóját árulja mesterséges intelligenciával kreált cicis a játékban szereplő csajokkal erősen 18+-ban.
Arra is van kereslet...ProEvoFan: azért mert valakinek nem jön át úgy valami mint neked az nem azt jelenti, hogy nem jó.
Én sem mondtam azt csak hogy 15k ezért a fajta játékért ma kicsit necces. -
Roland861010
veterán
válasz
Medvebocs26 #194754 üzenetére
Nem értem miért?
Mert most nem dobom magam minden bejelentéstől? Vagy mert vannak dolgok amik nekem nem jönnek át?Vagy itt mindenki teljesen egyforma véleményen van minden téren ami a PS-el kapcsolatos?
-
Roland861010
veterán
válasz
l.skywalker #194749 üzenetére
Hát nem tudom akkor a YT beszélnek félre.
Köztük magyar tesztelők is amikor egy RTX 5070-el is 30 FPS-re droppolt.
Vagy éppen DSLR nélkül 10-20FPS-t tolt.Reméljük a PRO elég lesz neki fix 30FPS-re
-
Roland861010
veterán
válasz
l.skywalker #194745 üzenetére
Hát kíváncsi leszek rá.
Pc-n és X-en is leszerepelt.
Igaz a megjelenés óta faragták már. -
Roland861010
veterán
válasz
Bilux #194709 üzenetére
Szerintem a kérdésekben semmi trollkodás nem volt.
Ennél korektebben nem lehet feltenni ilyen fajta kérdést.
Nekem most aktuális a téma nem 5 hónappal ezelőtt amikor megjelent.Eddig vártam meg nem is vonzott a dolog.
Vannak dolgok amiket nem tudok hova tenni de ez az én nyomomorom.
Ami nekem nem fér bele az a 30k összeg egy normál kiadású játékért.
Pár éve ez az ár a maxos kiadásokat takrta.
De ez az én nyomorom. -
-
Roland861010
veterán
Mióta nálam van a PRO azóta foglalkoztat pár dolog ami ahogy elnézem nektek is probléma ( még ha pár fanatikus tagadja is).
Azon kívül, hogy a PRO stabilabb pár játékban mennyire van létjogosultsága?
Mennyire éri meg ez a fajta beruházás konzolok szintjén?Mennyi olyan cím fog érkezni a következő generációig ami kihasználja ezt a plusz GPU "tuningot" ?
Egyáltalán mikor várható a következő generáció és ha érkezik a PRO-nak az árából kiindulva és a jelenlegi gazdasági helyzetet figyelembe véve 400-500k összeg megéri majd ?Tegnap az egyik webshopban látta PS5 Slim Disc verziót + 2TB SSD csomagban 220k-ban.
Ha azt nézem az egész jó árazás.
Mivel az SSD bolti ára külön 50k. -
Roland861010
veterán
Hogy a csudába lehet egy gép ilyen koszos( kopott ) ha 3 hónapos?
Szerintetek?
Elvileg német médiában vették...
Amúgy a Sony szervíz simán javítja azt mondták. -
Roland861010
veterán
válasz
F-ECT$ #194582 üzenetére
Őszinte leszek veled trollkodás ebben nincs.
Mivel eladtam a laptopot és 2 hónapja vettem az említett ( leszolt) TV-t szerettem volna kipróbálni milyen egy Oleden játszani.
Így behúztam a PRO-t, hogy ezt megtudjam.Tényleg szánalmas a játékipar viszont vannak játékok amik tetszenek és most a PRO-n ez még jobban igazolást nyert.
Ez az összeg már olyan összeg amit egy külföldi út előtt jobban szeretek a számlán látni nem pedig a TV szekrényen.
Még akkor is ha van mellett még de mint tudjuk az ördög sosem alszik. -
Roland861010
veterán
válasz
denko #194542 üzenetére
Az a baj ez így nem volt jó ötlet.
Túlságosan bejön ez a látványvilág amit ad a Pro.Szóval a Garda Tó után májusban véglegesen kell venni egyet.
Az Alza ezért jó mert lehetőséget kaptam arra, hogy ezt kipróbáljam.Tényleg nagyon zsebbe kellene nyúlni PC fronton, hogy ezt a látványt kapja az ember.
-
Roland861010
veterán
Ez a fej csak nekem bántja a szememet?
Olyan furán nagy nem ? -
Roland861010
veterán
Amit Xboxon össze farmoltam CoD BO6 és Warzone skineket és CoD pontot még mindig nem lehet áthúzni PS-re.
-
Roland861010
veterán
Csak nem bírtam ki...
-
Roland861010
veterán
Amúgy ha németben veszek egy PS5 Pro-t azt itthon is tudom garanciáztatni?
-
Roland861010
veterán
válasz
l.skywalker #194429 üzenetére
Nem fizettem elő pont ezért...
11 játék vagy mennyi..
Vicc -
Roland861010
veterán
Nem nézek ilyen jó képességű embereket....
Egyszerűen mondom az RTX 4060laptopos gaming helyett kellett volna valami kanapé huszár megoldás.
Új TV mellé a PRO jó játék lett volna .
De az egy évvel ezelőtti Slimen is ezek a játékok futottak és most a PRO-n is ugyan azokat nem igazán akarom újra erőltetetni.Ráadásul PC-re most jó pár AAA címet megvettem.
Újra PS-re már nem akarom.. főleg nem legalább 20%-os plusz költséggel.Így jött az ötlet az előfizetést újra indítani de tavaly óta semmilyen újabb cím nem került be .
Szánalmas amúgy az MS és a PS-is .
Ráadásul most még az euró is erősödik a FT-al szemben.Tényleg ott tartunk, hogy veszel egy TV-t és egy Konzolt 800k és még mellé évi 50k körül egy előfizetést vagy megveszem a játékokat és rá jössz két nap múlva hogy 40 évesen család mellett nem biztos, hogy erre kellene költeni ennyi pénzt...
-
Roland861010
veterán
Nem igazán dobták be új játékot a Játék katalógusban ami miatt megéri az előfizetés!
Szinte csak vacak másodlagos fejlesztői játékok vannak benne.
Meg demó ha még többet fizettek. -
Roland861010
veterán
válasz
markknight #194390 üzenetére
Melyik a legdurvább játék PS5 Pro-ra grafikailag ami benne van a katalógusban?
-
Roland861010
veterán
válasz
markknight #194351 üzenetére
Jól van na.
Régen járt mellé ha jól emlékszem ilyen 14 napos kód. -
Roland861010
veterán
Sziasztok,
Ha most veszek egy 0 perces PS5 Pro-t jár mellé ingyen PS plus?
Van már meglévő fiókom. -
Roland861010
veterán
válasz
30z.Samu #158168 üzenetére
Nem nem törtem felette csak jelenleg a játék fejlesztés minősége teljesen vacak minőségű . Hiába a milliós gépek olyan kevés különbség van évi szinten váltogatni hogy nem éri meg.
Kb az elmúlt 5 évben ezen a minőségi szinten max 10-20 fpst nyersz.
Ezt valaki betudja nyelni és elfogadja valaki nem .Anno én is bele voltam buzulva több százezer Ft ment bele csak hogy néhány plusz fps-em legyen.
Aztán bele untam.
-
Roland861010
veterán
Miről beszélünk...
Ha már van rájuk garancia lehet használt is.Nem kell ennyire drasztikusan valami mellett vergődni nem szeretem az ilyen mentalitást.
Tudni kell mire van szüksége az embernek.Most el kell fogadni, hogy a PS a legnagyobb bukó akár van fogalmuk az embereknek akár nincs az okos döntésekről.
Ajánlod vegyen konzolt aztán amikor meglátja a 30k -s árát a játéknak már fogja a fejét.A PC még ha kell is állítgatni akkor is ésszerűbb választás jelenleg ha valaki játszani akar .
A játékokat már venni sem kell mert mindenre is van előfizetés így például 2 játék áráért szinte mindenre is élő tudsz fizetni 1 évre. -
Roland861010
veterán
Laptoprol volt szó...
Nem vitának akartam én is ezt indítani.
Csak most "jobban" bele látva tényleg nem is tudom mi a jó döntés.
Kb. az amit itthon kevesen tudunk megengedni, hogy minden is van .
Van egy minőségi PC-s setup van Xbox - PS - Nintendo és akkor nem kell kompromisszumot kötni. -
Roland861010
veterán
válasz
30z.Samu #158122 üzenetére
Ugyan olyan minőségben fogsz játszani mint most.
Az hogy a két jelenlegi "csúcs" kihajtja a játékokat fullHD low grafikán 120FPS-el azt tudja egy 2060-as is .
A 4060 viszont 300K-ert UHD high "60" fpst tud jelenleg szinte minden játékban.De kényelmi szinten egy egy konzol a nyerő.
Hiába a laptop kell egy jó monitor asztal szék egér billentyűzet hogy ne 15" vagy mostanában divat 14" kelljen játszani. -
Roland861010
veterán
válasz
echterion #157985 üzenetére
Ez kb. olyan mint amikor valaki úgy akar nyerészkedni, hogy jó magas áron adja el a dolgait mert arra játszik ha már elvisznek 1-2 db-ot tőle akkor már helyén van.
Lehet a Sony is így van nem fogy Magyarországon a játék... sebaj adjuk még drágábban hátha kivonulhatunk onnan és nem kell a csövesekkel foglalkozni. -
Roland861010
veterán
válasz
Wesder #157977 üzenetére
Lehet hogy nem normál dolog ez lehet tényleg elenyésző % -a használja ezt a dolgot de jelenleg akkor is maga a forgalmazok vannak meg kattanva az árakkal.
Annor a D4 megjelnésekor is mindenki fel volt háborodva és még ma is pofátlan dolog szerintem 65-től 100 euróig elkérni egy játékért ..
Elengedem a témát mert pár napig ment a vita ezen a next genes marhaságon de tényleg van benne valami,hogy mondjuk egy 2021-es játékért elkérni 30k-t szerintem pofátlanság...főleg hogy ezeknek a lemezes verziója kb fele ennyibe kerül -
Roland861010
veterán
válasz
Wesder #157972 üzenetére
Az rendben van de valahogy ez a része nincs egyensúlyban jelenleg.
Amúgy meg amíg ezek a "kétes" megbízható oldalak nem szűnnek meg addig mind a két oldalon veszteséges a dolog.
Jó a PS zártabb ilyen téren( nekem ez olyan mint az iOS vs Android) de az MS nagyon nagy bukóba van európában szerintem.
Főleg Argentina miatt..Amikor az MS storehoz képest 80%al olcsóbban lehet valamit megvenni csak el kell utaznia az embernek itthonról azért az elég komoly veszteség szerintem.
-
Roland861010
veterán
Amúgy szerintem lehet itt akár mekkora PS bu..i az ember ezeket az árakat lekövetni magyar fizetésből nem lehet.
AC Valhalla Complete Edition 47980 Ft
MSnél is ennyi max ott jobb a helyzet mert ott elérhető az ubisoft + amiben benne van.
Ha pedig az enebat nézzük akkor nincs is értelme a ps-nek az "exkluzív" címeken kivül bármiért is tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Diablo 3
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 10
- Synology NAS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest