Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
Hát gyerekek úgy néz ki nem tudok elszakadni a ps5-től

Tavaly előbb volt, márciusban elment aztán most hazatalált 2 kontival
már csak egy portal kéne. Lett abban változás? Megy már rajta önmagában a Rivals?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Srry, az újabb Hot Pursuit akart az lenni.
A Most Wanted jó volt -
vodrosjozsi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
NFS most wanted?
Leggyorsabban kell menned h eljuss a végére arany szinten hiba nélkül, +1 hiba és ezüst.
Ja hogy akkor minimum ütközöl szal biztos nincs meg az arany.
Nagyon dühítő -
vodrosjozsi
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Itt a pont, köszi, hogy leírtad.
Most lenne időm (illetve még nem értem haza szal 9 után lenne) de hogy számoljak ha még egy nyamvadt közleményt sem adtak ki, hogy mizu van. Már tegnap este elérhetetlen és egyik adatomat se tudom letörölni vagy valami, szépen be van regisztrálva 3 kártya is... zseni ez a cég, komolyan. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Shoterq
üzenetére
Fizetek egy szolgáltatásért amit a Sony 1 napra lekapcsol, rámerőlteti a digitális verziót, vegyél portalt mert az milyen jó hiszen elérsz mindent a neten keresztül azt nem.
Nem az van, hogy minden nap játszom, ez a többség és ha azért nem tudok játszani mert a Sony balfszkodik akkor nehogymár elégedett legyek...
Jogosan adnak hangot az emberek a nemtetszésüknek. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Mármint miben jobb a pc szerinted?
Tényleg érdekel mire gondoltál azalatt, hogy "ha ugyan ez lesz mint most akkor pápá ps" mivan most?
Én legolcsóbban így tudtam kijönni a pénzemből, hogy vettem egy ps-t, ezzel tudok játszani, gép igazából nem kell mert nem a gép előtt akarok ülni. És hát el se tudom képzelni milyen összegeket kéne kifizetni egy pc-ért azért, hogy ezekkel a játékokkal tudjak játszani (rivals, spiderman 2, miles morales, star wars bf 2, survivor, outlaws, gta 5, stb.Többieknek:
Bocs
-
vodrosjozsi
addikt
Érdekes, én 2022 december 2-án raktam fel apróra a ps4-et, szerintem olyan november környékén mondtam le az éves előfizut és most decemberben vettem a ps5-öt, január 15-én vettem 1 hónapra alap előfizut és megvoltak a mentéseim.
Akkor ez is olyan hektikus lenne mint az akció szórása az előfizura? Nagyon remélem, hogy nem..
Épp most mondtam le az előfizut -
vodrosjozsi
addikt
Gondoltam kipróbálom a prémium funkciókat a plus-ban, és hát milyen jó játékok vannak de és ez nagy de:
Hogy a viharba nem lehet streamelni a játékokat távoli elérésnél miközben ez a portal-nál adott?
És hát a classic játékok között sincs nagyon olyan ami megfogott volna vagy olyan amivel anno játszottam ps2-őn... kicsit megbántam bár nem ezen a 3000ft-on múlik. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Elderath
üzenetére
Mondom hasonló, nem ugyanaz.
Nekem kicsit egyszerű volt, semmi izgi dolog nem volt benne, kb mint bármelyik nagynevű játék (jó, a pókembert leszámítva).
Úgy értem mint a Star Wars BF 1-2, outlaws, avengers, stb stb.
Ezzel nem fikázni akarom de semmi eredetiség nincs benne sajnos. A suicide squad-ban sincs. Elmegy azt ennyi. -
vodrosjozsi
addikt
Most szedtem le és egész jó ez a suicide squad, de megértem azokat akiknek nem jött be.
Egy Arkham után ilyenre váltani kvázi szentségtörés volt a studio részéről, de ha ettől elvonatkoztatok akkor eléggé élvezhető.
Jó hogy ingyen van most
-
vodrosjozsi
addikt
Mi történt az Xdefiant-al?
Még mielőtt néztem volna konzolt akkor gondoltam de jó ingyenes battle royal ráadásul az Ubitól. Karácsony után vettem egy ps5öt és most nincs fent store-ban. Nálam van a kaki vagy ők kakiltak be?
-
vodrosjozsi
addikt
Tesóm nagyon akar venni egy portal-t, de nem nagyon értem miért.
Ezzel lehet távoli kapcsolódással játszani? Nem elég erre egy kontroller meg egy telefontartó? -
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Honnan érdemes venni előfizut? Vagy inkább vegyek feltöltést hardveraprón és azzal fizessek a ps5-ön keresztül? -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
De de, írtam is az utána lévő kommentben.
-
vodrosjozsi
addikt
sziasztok
sikerült beszerezni egy ps5-öt.
Még amikor ps4-em volt akkor volt egy használt játékok oldal valami jójátékok.hu, de erre nem ad ki semmit a gugli, valaki tud hasonló oldalt vagy ennek az oldalnak a valós címét? -
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Nagyon gondolkodom egy konzol vásárlásán de jelenleg csak használtan jöhet szóba.
A kérdésem az, hogy mire kell figyeljek, mit kérdezzek az eladótól mi lehet a gondja a konzolnak ha nincs rá garancia?
Vagy ez is olyan megbízható mint anno a ps4?
A kontroller ugyanúgy driftelhet ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- 3D nyomtatás
- Fogyjunk le!
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

már csak egy portal kéne. Lett abban változás? Megy már rajta önmagában a Rivals?
RangerFox