- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 5
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-06 10:47 Téma összefoglaló
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr0bi
senior tag
Mi a gond ezzel a kompenzációval, hogy 1 nap helyett 5-t kapsz? Szerintem korrekt

-
spleenszuru
őstag
Az más volt. Én azt szerettem. Itt konkrétan lassítanod kell, ha túl gyors vagy, és a pályán minden szakasz újraindul, újraszámlálással, és ha túl hamar érsz oda, azért, ha túl későn, azért büntet.
Biztos nem fogom idegelni ezzel magam.#191376LeventeV
Ahh, köszi, akkor lesem az akcióját, mert a WRC-ben ezt nem vagyok hajlandó tovább folytatni.
Viszont láma kérdés, mert tegnap én észre sem vettem:
Honnan látom előre, hogy ez ilyen típusú lesz? Csak annyit látok, hogy "rally".
-
vodrosjozsi
addikt
Srry, az újabb Hot Pursuit akart az lenni.
A Most Wanted jó volt -
Frod
addikt
Amúgy az elkaszált Pók multi tényleg egy kérdőjel, a meglevő assetek miatt kb alig lett volna munka vele és fixen kajálta volna a tömeg...
-
30z.Samu
titán
Vagy egy DG 2.
-
krx21
nagyúr
whitezo88: Megfontolom… -
Triathlete
senior tag
Lehet, hogy nem tervezett?
-
bandi0000
nagyúr
Pár hónapja van valós felhő jàték a portalon, nem mondom, hogy nem jogos, de a csoport 90% az egész évben csak ma ért rá játszani, és semmikor máskor nem
-
NyMRooD
addikt
Direkt kiemeltem, hogy nekem jobb
Egyébként nem ide való téma, pm-ben eldobom. -
hombre[EU]
nagyúr
ez a final fantasy 16 tiszta PS3 feeling. ott is ilyen hektikus framek szoktak lenni a nagyjàtékoknál
akkora spike-ok,hogy a vrr nem tud vele mit kezdeniszerk.: nem válasz,bocs
-
tboy93
nagyúr
Azt coopban tervezzük.
-
Elderath
addikt
suicide squad egy napon nem említhető a GotGvel. Gotg rendkívül jól megírt single player játék, nagyon jó humorral, storyval meg karakterekkel. Suicide squadról inkább ne beszéljünk hogy milyen, főleg GotGhez képest
-
VTom
veterán
Nem, persze. Amit hozzáadsz a könyvtáradhoz, azt addig tudod használni, amíg van aktív előfizetésed. Ha tartasz közben egy év szünetet, de utána megint előfizetsz, akkor újra tudsz velük játszani.
-
Kendek
MODERÁTOR
185 ezer volt az előrendelés. Később pedig hivatalosan is drágult, nálunk meg még jobban.
-
törölt tag
Adtak neki esélyt. Egy F2P játék vagy sikeres az első pár szezon után, vagy nagyon hamar a kukában végzi.
-
miami
tag
Így van ahogy PTM írta, le fogják lőni a szezon végén. Csak az tud vele játszani aki már korábban "megvette". Új játékos már nem tudja elérni a store-ban
-
PTM
senior tag
Annyira kevesen játszották gondolom, hogy frissítések és marketingelés helyett inkább így döntöttek. De csak tipp, én egyáltalán nem ismertem ezt a játékot.
-
PTM
senior tag
Épp most hallgattam egy podcastben, hogy júniusban lekapcsolják a szervereket. Wikipedia írta, hogy már nem lehet újonnan letölteni. Ez decemberi hír.
-
TrishtanAG
senior tag
Dehogynem. Mondd meg neki, hogy ha költeni akar, akkor vegyen egy minőségibb controllert (pl. egy Gamesir G8 plust), amibe bele tudja tenni a mobilt, és rögtön megvan a kézikonzol fíling, és sokkal több mindennel tud játszani, mint egy Portalon. És csak a harmadát költötte a dologra.
-
PTM
senior tag
De elég. Ha az neki úgy működik jól, akkor olcsóbban megoldhatja.
(Szerintem egy Portal azért sokkal kényelmesebb.) -
LÁZ
addikt
-ról tudsz névérték alatti feltöltőt venni, ph-n pedig most a 70k/2év premium talán a legjobb deal, ha van ps3-ps2es játék is amit bepótolnál, ha pedig nem sürgős, akkor sztem hónap végén, február elején tavaly is volt akció, én akkor hosszabbitottam, szóval sanszos, hogy most is lesz vmi.eneba vagy driffle.com -
Kendek
MODERÁTOR
Előfizetni a Store-ban tudsz, és ha spórolni is szeretnél, akkor jól jön a névértéknél olcsóbb feltöltő.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Nem jatekaim.hu ra gondolt a költő?
-
F-ECT$
titán
A kontroller driftelhet.
A konzolnak ismert baja nem nagyon van, némelyik picit hangosabb (venti / coil whine) mint a többi, de messze nem PS4 Pro szint.
-
LÁZ
addikt
bőven vannak a ph-n használt garis ps5ök is, ahogy néztem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- OLED monitor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként nem ide való téma, pm-ben eldobom.
akkora spike-ok,hogy a vrr nem tud vele mit kezdeni
Kendek
RangerFox