-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Nintendo Directen jelentették be, hogy érkezik a Patapon 1-2 Replay Switch mellett PS5-re és PC-re is. Most őszintén szólva nem tudom eldönteni, hogy ez a PS4-es remaszterek csomagja itt, vagy egy újabb felújítás, mert csak PS5-re fog érkezni.
-
Szoke1982
senior tag
The First Berserker: Khazan l Launch Trailer - Smash to Black [link] 🔥
-
PTM
aktív tag
Napokban jött Mandragora-hírlevél is a gépigényről és teljesítményről.
PS5: 1800p@60
PS5 Pro: 2160p@60, vagy 1440p@120-as target -
pzstm
titán
🔥 OVER 3 MILLION PLAYERS FOR AC SHADOWS! 🔥
✅2nd highest Day 1 sales revenue in Assassin's Creed franchise history
✅Biggest Ubisoft Day 1 ever on PlayStation Digital Store
✅Best community ever, with over 40 Million hours already played
Justice is forged in the Shadows. 🦅 -
negyven2
veterán
válasz
pr0bi #193682 üzenetére
Elviekben a hivatalos árak azok: $69.99/$99.99, €79.99/€109.99, £69.99/£99.99
Vagyis ezek az árak igazából az angol árak átváltásából jönnek ki. Viszont ahogy írják a Digitális példányok árképzése, meg az USD alapján jött ki. Ezért lehet olcsóbb a játék forintban a PS Store-ban, mint az Xbox Store-ban. Vagyis elvileg hivatalosan annyiba kéne kerülni digitálisan is, mint ezek a lemezes árak.
ps. Viszont elvileg a lemezeken nem lesz rajta a játszható játék, hanem csak egy része, és mindenféleképpen le kell majd tölteni valamennyi adatott ahhoz, hogy játszani tudjál! -
VTom
veterán
válasz
polonic #193679 üzenetére
Most szerződtedtem még egyet, random felszámoltam egy rabló hideout-ot Osakában, ahol épp vegzáltak valami lakost, aki el is szegődött kémnek
Viszont nekem inaktívak a nyersanyagcsomag jelölések továbbra is... Csak egyet tudtam megjelölni. Kötelező évszakot váltani ahhoz, hogy elvigyék?
-
pr0bi
senior tag
Standard alap dobozos Indiana Jones beárazódott, mindenhol 33890 Ft-ot kell kicsengetni, prémium változat 47890. Ez nagyon sok. Mostantól ez lesz a trendi vagy csak a név kötelez?
-
Wesder
titán
Lies of P: Overture | New Details:
▫️ 15-20 hour playtime for "experienced players"
▫️ Confirmed new weapons include a Bow and Claws
▫️ Accessible from Chapter 9 of the base game
▫️ Integrated into the narrative
▫️ There are hints in the base game as to what we'll be doing
▫️ Confirmed to be unrelated to the ending cutscene teaser, likely for the sequel.
▫️ DLC is a prequel where you're transported to just before the fall of Krat
▫️ Compares it to a "Director's Cut" of a film: "We never really saw the development of Overture as a separate entity [...] With the base game and the expansion together, we believe that the whole entire thing delivers the game of Lies of P as how it was supposed to be experienced. We just couldn't do that earlier on."Mondtam hogy vihető lesz a karakter az alapjátékból.
Minden statom 100-as és NG+ 5 vagy 6. Jó lesz ez. -
-
-
ldave
félisten
Nem tudom ki hogy van vele, de rég volt már hogy ilyen sok új játék van ennyire rövid idő alatt, ami érdekel
Split Fiction, Atomfall, Indy Jones, Clair Obscur és akkor ez még csak a PS5... -
TBT
addikt
válasz
spleenszuru #193662 üzenetére
Nem eresztik bőlére a patch notes-t, viszont a PC-s verzión is faragtak valamit. AMD oldalon eddig sem volt gond, de most kapott valamit az Nvidia is. Legalábbis nálam (RTX 4080 Super) stabilabban fut az erdős részeknél a hotfix óta. Szóval nem rossz ez és nem is lesz rossz, a gyűlölködők pedig csak gyűlölködjenek tovább... Az mindig előre vitte a világot, ja... nem.
-
30z.Samu
félisten
válasz
spleenszuru #193662 üzenetére
Lőtéri kutyát nem érdekelnek a hater-ek.
-
spleenszuru
őstag
-
30z.Samu
félisten
válasz
spleenszuru #193660 üzenetére
Valóban, Naoe-val tolom még, Yasuke még vakációzik valahol.
Egyébként mintha valamit csináltak volna az AI-al, mert sokkal könnyebben vesznek észre.
-
30z.Samu
félisten
AC-ban most reggel az egyik kastélynál settenkedő szamurájokra mentem rá. Fel is húzott mert az egyikre rámentem, de valahogy idő közben odakerült még három katona. Egy ideig bírtam velük, próbáltam a szamurájra fókuszálni. Sikerült is, megöltem, kiírta hogy killed, de ebben a pillanatban kaptam egy döfést, amitől meghaltam. Szerintetek megadta hogy megöltem?
Nem, újra meg kellett ölnöm és nem volt egyszerű, mert rohadt gyors némelyik.
-
F-ECT$
titán
válasz
l.skywalker #193656 üzenetére
Nálam is 6k, akkor ez bug volt. Pedig 300-ért lehet megvettem volna, de nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan kell dönteni
Mondjuk backlog nekem is van, szóval azért annyira nem fog hiányozni.
-
Frod
addikt
válasz
raziel01 #193641 üzenetére
A játék eleje nehéz, de később pl az egyik classnak lesz olyan skillje, hogy "befagyasztja" a stressz növekedést bizonyos ideig - pl amikor épp jön a hive, azt simán lefedi.
Annyira sok mechanika amúgy nincs benne, számomra inkább ez volt a negatív oldala, a játék harmadánál már láttál mindent, és onnantól ugyanaz van hátra még kétszer, ráadásul a végére már annyira rutinos a játékos, hogy a nehézség, mint olyan megszűnik, és szimplán uncsi lesz. Örülök, hogy végül nem kellett megvennem, így Katalógusból teljesen oké volt, 37/46 trófeánál szálltam ki, újra azért én sem kezdeném.Egyébként aki ismeri a Nemesis társasjátékot, az nagyjából ugyanazt kapja mozgóképen.
Cimborám nagy kedvelője az előzőnek, platinázta is a játékot (a HO nagy úr egyeseknél)
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del #193645 üzenetére
Téves. Megvettem, működik.
-
zkxdn
őstag
Van aki használ itt Sony Pulse Explore fülest a PS5höz? Hogy muzsikál annál aki rendszeresen használja?
Online elég vegyesek a vélemények róla -
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
raziel01 #193641 üzenetére
Az a játék nekem nagyon bejött de egyetértek veled, hogy baromira nehéz.
Én is azért hagytam abba. 20 órát toltam bele, elég sokáig eljutottam de a katonáim fele mentálisan sérült és nem gyógyulnak gyorsan.
A küldetés indításánál mindegyiket valamilyen hátránnyal tudom küldetésre vinni.
Maga az "alien" témát imádom és ezért vettem meg de offoltam.
20 óra után végigmegyek a pályán, mindegyik katonám stressz szintje az egekben, szét van csapva a csapatom és akkor betolja, hogy egy brutál enemy belépett a területre.
Hiába az automata ágyú, ledarálnak. Lehet később újra próbálkozom. -
CoolBoy323
nagyúr
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok segítséget!
-
vonSux
őstag
válasz
Beegabor81 #193633 üzenetére
Gyerekkoromban imádtam az első két részt, nálam nem ezen múlik, hogy a játék nem begyere.
De virágozzék minden virág! -
raziel01
veterán
Sose volt még ilyen olcsó:
[link] Far Cry® 6 Game of the Year Edition 9.997 FtFar Cry 6
Lost Between Worlds
Season Pass- 3 DLC episodes-
Far Cry 3 Blood Dragon Classic Ed.
The Vice Pack
The Croc Hunter Pack
The Jungle Expedition Pack -
raziel01
veterán
ALIENS: DARK DESCENT:
(medium) Sok komment nincs a topicban róla.
Kb 3 óra játék után szerintem nehéz, el se magyarázza rendesen a játék a mechanikát, mert igazából a bolygón már rögtön beledob a mélyvízbe. Világ, sztori érdekelne de nekem fura, hogy már az első pályán van ilyen, hogy hive mind és küldi rád az alieneket.
Stress levelt szvsz kár volt belerakni. Én azt érzem, hogy túl sok mindenre kellene figyelni, túl sok mindent akartak belerakni. Részemről ez skip. Ha lehetett volna easyre rakni akkor adtam volna még egy esélyt de biztos nem kezdem újra emiatt. -
ProEvoFan
nagyúr
Helldivers 2 kérdés.
PS plus megosztásban működik az, hogy én megveszem a játékot, és akivel megosztom a ps plust, azzal megosztom a játékot is, és így együtt multizhatunk? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
vonSux #193632 üzenetére
Oh. Ezt mástól is hallottam már...
Kipróbáltam a Prince of Persiat. Uh baaszus, ez a játék annyira nem fogott meg, pedig szeretem a műfajt. Valami hiányzik belőle...1 óra játék után töröltem. PS extrában a day oneos Tales of Kenzera Zau sokkal jobban bejött, de még a FIST Forged in Shadow Torch is jobb....pedig egyszer majdnem megvettem 8Kért. -
fausto
addikt
Your PlayStation Plus Monthly Games for April are:
- RoboCop: Rogue City
- The Texas Chain Saw Massacre
- Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker's Memory
All playable April 1. -
raziel01
veterán
06.09-én fog lejárni a ps+-om mivel ahogy látom +5 napot megadták. Nagy eséllyel pont ezzel szivattak meg most.
2 éve pont akkor volt days of play akció, tudtam venni 2 évet. De fogok örülni ha emiatt pont lecsúszok majd róla és élő előfizetésre nem lehet majd igénybe venni. -
LÁZ
addikt
válasz
CoolBoy323 #193612 üzenetére
üdv
kivánságlistára vedd fel a játékokat, és majd tudod rendezni ár szerint, legegyszerűbb, app-on és a masinán is.
ha van ps plus-od, akkor regisztrálj a ps stars-ra, ingyenes, ott lehet pontokat gyüjtögetni, amit ugyanott be tudsz váltani storeban levásárolható egyenlegfeltöltésre (wallet),
illetve az eneba.com-driffle.com ról tudsz névérték alatti áron feltöltőkártyát venni, amiből a store-ból vásárolhatsz it takes two, az összes lego játék kb, unravel 2, split fiction, rabbids party of legends, Biped, Brothers, sackboy, move out 1-2, de ha vhol megtalálod lemezen a Knowledge is powert vagy a Frantics-ot, akkor azok elég jó cuccok, és az okostelefon elég hozzá (app-ot el tudom küldeni, ha már nem lenne fent a gugli store-ban
)
ps. de mindenek előtt Astro playroom, nem coop, de kötelező, alapból a gépen van, aztán Astro Bot..
-
_drk
addikt
válasz
RangerFox #193614 üzenetére
Overcooked, az!
Fél óra múlva üvöltesz, hogy hol van már a retkes saláta!?
Vágjad máár, mit csinálsz?Amúgy pont a második rész már annyira nem is tetszett, mert túl hamar nehézzé vált és le esések meg össze vissza külön platformokon kell főzni, meg sokszor nem is elég a 2 ember.
-
F-ECT$
titán
válasz
Psprices.
Vagy (használt) lemez adás/vétel.
-
Bad Pritt
félisten
Kár, hogy az alap és prémium Indy csomagokhoz nem jár a fémdoboz, régóta az első, ami elég vagányul néz ki.
-
Ezt a másik fél konzolján kell megtenned, és célszerűen törölnöd is róla a profilodat, különben bármikor visszaaktiválhatja.
Illetve az is elég, ha a sajátodon beaktiválod, mert egyszerre csak egy konzolon lehet, és ilyenkor a másikon automatikusan deaktiválódik. Ha ezt megfejeled egy jelszóváltoztatással, akkor akkor ezzel ki is zárod a mások felet. -
Zsolty20
senior tag
válasz
Lemezesen lehet olcsón vásárolni játékokat több különböző helyen(hardverapró, alza), ha only Digital akkor csak a PS Store létezik és onnan tudsz szemezgetni a különböző akciók keretein belül.
-
Szilágyi84
senior tag
Assassins Shadowsban mitől van, hogy bármilyen Tinket rakok fel mégse engedélyezett egy szám látható áthúzva. Már nem az elején vagyok 18as szintű, de már régóta ilyen.
-
Raga
senior tag
Üdv.
Korábbi konzol megosztás esetében amennyiben simán bele megyek a konzol megosztás és offline játék menüben majd ott kiválasztom a letiltást akkor már a megosztott személy nem fér semmimhez hozzá?
Vagy kell valamit pluszban tenni még? -
RangerFox
Topikgazda
válasz
Vedd fel a kívánságlistádra a téged érdeklő játékokat, úgy gyorsan átpörgetheted, hogy épp akciós-e valami onnan (meg a mobilos alkalmazás általában küld róla értesítést is).
It Takes Two, Split Fiction, Unravel 2, Overcooked 2 jó co-op játékok.
-
polonic
félisten
válasz
Szia
A store-ban mindig szokott lenni ilyen mega deals, vagy save xy, stb csempe, azokat nézegesd. Vagy gugli playstation store deals.
Vagy használt lemezek akár hardverapró. Vagy mondjuk új lemezes játékok szoktak lenni olcsóbban alzán.A hazelight játékai nagyon jók páros játékhoz. Way out, It takes two, Split fiction.
Sackboy is pl. -
CoolBoy323
nagyúr
Sziasztok!
Új vagyok a konzol világban, és még minden nagyon új/furcsa.
Egyelőre egy kérdésem lenne: hol lehet olcsón vásárolni játékokat? Illetve amikor a "gyári boltban" akció van, azt honnan lehet megtudni? Már 2x véletlen belefutottam tök jó akcióbaFC 25 meg Lego Undercover 90% akcióban pl.
Na jó, még egy kérdés: van 2 kontrollerem. Milyen játékot javasoltok (PS-re
) , hogy a két kezdő (asszony és én) együtt tudjon játszani?
Köszi a segítséget előre is!
-
Peat76
őstag
válasz
Szilágyi84 #193607 üzenetére
Azért őszintén pénzt adni
pffffff
-
Wesder
titán
válasz
Szilágyi84 #193607 üzenetére
80€ az bizony 32k huf.
-
Szilágyi84
senior tag
Megint drágulnak a dobozos játékok? 34 ezer lesz az új Indiana Jones
-
Moby
veterán
válasz
Yodafon #193597 üzenetére
Nem, ez csak a honi vásárlásokra igaz. Ez a szervizeknek is eléggé problémás, mert a sony egyébként csak 1 év garit ad a VR-re, és minden másra, csak a honi törvények kényszerítik rájuk a 3 évet, így szerintem itthon be sem fogadnak szürkeimportos izékat. Én használt szürkeimportos VR-ról masszívan lebszélnék mindenkit, mert eléggé problémásak. Nekem kettő volt, mindkettőt cserélni kellett, pl. ez a bevonat a lencsékről eléggé szeret lemállani az oled panel melegedése miatt, meg ilyenek. Hasznos a 3 év gari, ráadásul ha cserélik, újraindul.
-
duckload
aktív tag
Sziasztok.
Holnap kapok egy Msi G244f 2e monitort.
Ps5 tudni fogja a 120 hz et 1080p ben?
Lg oled c1 en ugye gond nélkül megy, de ott 2.1 es hdmi van.
Ezen a monitoron csak 2.0b. Ha ps menüben 1080p re állítom képes lesz a 120 hz-et átvinni és lesz vrr?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- PS5 Original Disc Driveval
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest