-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
Hello az lenne kérdésem c4 Oled tv használok , vennék egy QD-Oled 21:9 monitort mert lesz családba pc is és ha ps5 pro is ra költöm monitora tudom nem támogatják a játékok konzolon 21:9 képet de meg tudom nagyítani a játékokat hogy monitor képet teljesen ki töltse ?
-
RolEnD_
tag
válasz
ProEvoFan #194197 üzenetére
Nem, sima fat gépen. De quality módban. A többi nem tetszett. Ez mutatja meg igazán mit tud a játék. És valahogy túlélhető a 30fps is, folyamatos, nem folyik ki tőle a szemem. De a teszteket látva, olvasva úgy érzem, hogy lassan eljön az ideje a Pro-ra váltásnak. Az idén megjelenő játékok szerintem már láthatóan profitálni fognak a plusz erőforrásból.
-
RolEnD_
tag
Én a PS5 megjelenése óta most érzem először, hogy léptünk előre egyet, én kb. innen számítanám a "nextgen"-t. (kár, hogy lassan jön a következő)
Volt sok szép játék, de ez az AC Shadows valami elképesztő. Engem teljesen megvett. A grafika legalábbis. A játékmenet is rendben van, bár ott nagy forradalom nem történt, de nekem nem is kellett, jó ez így, a hibáival együtt is. A látvány, atmoszféra, hangulat fenomenális.
-
-
csaburaska
friss újonc
Sziasztok.
Játékos társakat keresek Ps5-re(ps4,crossplay) vr2-re is.
Mindegy milyen játék minden tipussal szeretek játszani,sok játékom van és venni is tudok ha épp az nincs meg amelyik neked,nektek.Ha valakinek van kedve üzenjen vagy jelöljön barátnak
PSN online azonosító:csaburaska -
markknight
veterán
Maradandó játékok sztori: Kollgámat ebédkor kicsit faggattam, hogy hol jár a Star Wars Outlaws-ba és mondta, hogy 2 hónapja hozzá sem nyúlt, elfelejtette még a karaktereket is. Erre jött egy counter attack, hogy mint nagy SW fan, ez sajnos cink. Aztán szó szót követett és megpróbáltam felidézni magamban a főszereplő nevét és a történetet, mondanom sem kell, nem ment
Én nem is tudom volt-e valaha játék amit ilyen hamar elengedett az emlékezetem.
-
salieven
aktív tag
válasz
Fox Mulder #194191 üzenetére
Ezzel tisztában is vagyok, csak az nem világos számomra ha az érzékenységet stb mindent beállítok és jónak kéne lennie kb akkor is kiabálnom kell a mikrofonba hogy átmenjen a hang a másik félhez, igaz csak az integrált discord voice csevegésnél a játékokban és a gyári ps party csevegésnél hibátlanul működik a füles. Lehet a discord integrációnál vannak csak gondok?
-
-
salieven
aktív tag
Valaki használ itt PS5-höz Logitech G733 fejest? Lenne egy kérdésem mikrofonnal kapcsolatban mert nem a legjobb a visszajelzések alapján, holott pc-n meg semmi hiba nincs vele.
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #194185 üzenetére
Igazából az RDR2 PS4 Pro kiadása, tört PS4 Pro rendszeren olyan 50fps maximumot tud ha 1080p-ben (PS4-es módban) futtatjuk. Tört PS5-ön viszont tudja a "4k"/60-at szinte minden helyzetben stabilan hozni. De itt a 4K-t úgy kell érteni, hogy a PS4 Pro-s "4K-s" beállításokkal, tehát checkerboarding-al. Vagyis a valós, natív 4K-s kép felét (1920x2160) számolja csak ki valójában.
-
PTM
aktív tag
válasz
NomAd_82 #194180 üzenetére
Én a Horizonnal voltam így, amikor a Frozen Wilds-ot PS4 Pro után már PS5-ön fejeztem be.
#194181 F-ECT$
Igen, az a része elég mesterkélt, a gyakorlatban soha nem használtam olyan kombót. Volt két vagy három tréning feladat, ami szerintem bullshit, és csak túl akartam lenni rajta. Ez a legnagyobb negatívum, ami eszembe jut a játéktól, szinte minden más bejött benne. -
F-ECT$
titán
Nekem is elég volt egyelőre a Normal nehézség. Még a trófeákat megcsinálom, aztán azt hiszem nekem is ennyi lesz ez a game.
Azt azért picit sajnálom, hogy a kombózás ilyen nehéz benne. Nem az 1 fegyveres kombók azok, hanem amikor váltani kell fegyvereket (master training feladatok), illetve hogy ezek totál alkalmatlanok bossharcok esetén, mert simán közbe tud ütni.
De azért jó kis játék, elég jó így is a harcrendszer, és végig fenn tudta tartani az érdeklődésemet.
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
30z.Samu #194171 üzenetére
Egyet értek. Igaz nem ps5 ( van az is ) de pc-n játszottam végig gyengusz videókártyával 20-24 fps-sel de nem néztem csak akkor tűnt fel, amikor kártyát váltottam és igen, nagyot dob az élményen. Addig nem is tudtam, ameddig nem láttam, hogy mennyire más ha 60 az az fps. )
-
PTM
aktív tag
válasz
F-ECT$ #194168 üzenetére
Hú, nem olvastam és nem is tapasztaltam ilyen bugot, de jó, hogy ezzel megoldódott. Én a főbosst eredetileg rásegítéssel nyomtam le (
). De éppen tegnap visszamentem és a Slum Fighterben anélkül is agyoncsaptam. Nagyon jó az a harc szerintem.chili noodles, bezabáltam előtte Megnéztem az Ultra verzióját is, de nope. Azt se fogtam fel, hogy a képernyőn mit látok. Nem tudom, hogy nekimegyek-e még ennek az extra kihívásnak, egyelőre számomra ez a játék így is "ki van játszva".
-
30z.Samu
félisten
válasz
Big_Boss #194170 üzenetére
Nem, csak az élmény más, hogy gördülékenyebben a kép, amit látsz pl lovaglás közben vagy amikor egy vízesést nézel vagy ahogy fújja a szél a növényeket. Nem tudom, én emiatt vettem meg inkább Steam-re is és ott játszottam végig. Nem bántam meg. De hiába írom, ezt meg kell tapasztalni hogy rájöjj, hogy tényleg kell neki a 60fps.
-
F-ECT$
titán
Kiderült a turpisság és sajnos bug. Hiába fedeztem fel a teljes térképet (minden 100%), vannak cuccok, amik nem jelentek meg elsőre. Most megyek végig megint a helyeken, és ott találok 1-1 data disket, ahol már tuti jártam, és az út közepén van a disk, semmi sem akadályozza a megszerzését, ergo amikor először ott jártam, akkor nem volt ott. És ez rémlik is, ugye a felvehető cuccokat jelzi a térkép, és volt 8-10 olyan hely, ahol odamentem anno, és nem volt ott semmi. Akkor azt gondoltam, hogy majd biztos valami későbbi skill kell ahhoz, hogy megszerezhessem a cuccot, de most látszik, hogy csak simán visszamegyek és ott van.
Közben lement a főboss is, azért szívtam vele rendesen (főleg így, hogy nem is max karakterrel mentem neki), de végül egy hajszálnyi hp maradékkal sikerült levernem
Tök jó ez a játék, nekem nagyon bejött.
-
Villa7
tag
válasz
l.skywalker #194161 üzenetére
szánalmas hogy egy 60 fps ps5 patch sincs hozzá azóta se...
-
l.skywalker
titán
Red Dead Redemption 2 - 5.622.- HUF (ha jól láttam még nem volt ilyen olcsó)
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Beegabor81 #194153 üzenetére
Nyilván meglehet csinálni, de mivel én élveztem a játékot ezért többször játszottam végig. Az eredeti változatot is vagy 20x végigvittem anno.
Vannak játékok, amiket számtalanszor végig tudok vinni, mindig élvezem
-
KaitouP
nagyúr
válasz
ProEvoFan #194156 üzenetére
Nálunk MolonLave csak dicsérni tudta, ügyesen átültették kontrollerre a vezérlést.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
beyruth82 #194152 üzenetére
Maga a játék lineáris, az egyes endingeket attól függően kapod, hogy milyen módon játszod végig a játékot. Egyes befejezésekhez nagyon specifikus dolgok kellenek.
Ettől függetlenül ha jól megtervezed és ügyesen csinálod a manuális mentéseket, akkor egy normal és egy NG+ végigjátszás elég.
Mondjuk ez a mentegetés engem jobban idegesítene, mint hatrszor végigjátszani, szóval majd pár év alatt meglesz az összes achievement -
ProEvoFan
nagyúr
Age of Mythology Retold-al játszik valaki?
Milyen a konzolos irányítás? A magyar felirat korrekt lett benne? -
ratgab
tag
Önmagában nem is épül, de a válaszlépesék miatt előállítàsi, szállítási és még ki tudja milyen költségekre hatással lehet , ami eredményezheti azt is, hogy a fizikai játék végső ára drágább lehet, mint a digitálisá. De ha nem így lesz az csak jó. Én most nem sok jót vizionálok gazdaságilag.
Lehet, hogy még a ps6 áránál is meglepetések lesznek. Olvadtsm olyan teóriát, hogy sonynak reális elgondolás lehet trump elnöksége utánra rakni a ps6 megjelenést ( amcsi piacon azért egy mostani helyzetben leheg 30% drágább lenne egy ps6).
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Ezidáig Playstation 5 konzolt használtam, de most jött el a csere ideje.
Szeretnék egy Playstation 5 Pro készüléket lemez meghajtóval és vertikális tartóval (vertical stand).
A kérdésem az lenne, hogy ti honnan szereznétek be?
Van egy hirdető hardveraprón akinél van Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával 300 ezer forintért és 50 ezer forint a disk drive. Ez ugye 350.000 Ft
Ugyanez mondjuk az alzán 379.880 Ft. Lehet gond a hadrverapróssal? -
lo_jo
senior tag
válasz
ratgab #194139 üzenetére
EU-n kívüli, azaz USA vásárlás esetén eddig is fizettél vámot fizikai termékekre 150 euro felett (alatta csak nyilatkozni kellett), digitálisra meg nem, úgyhogy ez nem fog változni. Ráadásul a digitális boltok nem terméket, hanem szolgáltatást adnak és mindegyiknél helyi vagy minimum EU-s entitástól vásárolsz. Steam, PS Store, Spotify, Netflix, Google, stb. így működik. A 27% áfát, meg aki forintban számláz, annál az árfolyamkockázattal igazított váltást fizeted, vámot nem. A normális lemezes kiadás sem USA termék, nem utaztatják át a fél világon.
-
Yodafon
őstag
200+áfa ?
-
Snike
aktív tag
-
ratgab
tag
Kíváncsi vagyok beépül-e valamilyen formában a digitális játékok áraiba is a vám ( nyilván semmi köze hozzá, de szerintem lesz a digitális boltokban is áremelés, ha más nem az árfolyamváltozás miatt).
Még a végén eljön az a korszak amikor olcsóbb lesz digitálisan játékot venni?
-
Bad Pritt
félisten
Hirtelen felindulásból megvettem a Crypt Custodiant, le van árazva 5992-5243 forintra, na erről süt viszont az egyediség már az első pillanattól. Kellemes a szemnek a látvány, kellemes a kéznek az irányítás, remek kis kalandnak ígérkezik.
-
Bad Pritt
félisten
Én szigorúbb vagyok a játékokkal.
Modern klasszikusnak a Hollow Knightot tartom, illetve PS5-re is elérhetőek az ezredforduló környéki nagy Castlevania részek, Dominus, Advance és Reqiuem csomagokba rendezve, azok brutál jó játékok mai napig. Viszont ha a Blasphemous ennyire tetszett akkor szerintem a Last Faith is be fog jönni.
-
PTM
aktív tag
válasz
Bad Pritt #194134 üzenetére
Hát a Blasphemous nálam minden további nélkül a legkiemelkedőbbek közt van, szerintem egy zseniális akció-platformer, metroidvania elemekkel és egyedi hangulattal. Most a Last Faith is feljebb kúszott a wishlisten. Én nem éreztem negatívnak a beszámolódat, köszi, hogy írtál róla.
-
Bad Pritt
félisten
The Last Faith
Nehézkesen indult, de pár óra után úgy behúzott, mint régóta semmi, alig vártam, hogy folytathassam. Tartalmas 30 órás soulslike-metroidvania kaland, közepesen komplex területekkel, széles minőségi skálán mozgó, de összességében pozitív élményt adó bossharcokkal és egy közepesen érdekes, sajnos nagyon from-copy sztorival.
Ha kritikával kéne élnem akkor az egyik pont ez lenne: az egész játékról süt, hogy egy 2D Bloodborne-t akartak csinálni inkább Dark Souls-szerű játékmenettel. Nem csak külsőre vannak vicces áthallások, de sztori szinten is ugyanazok az elemek köszönnek vissza, a vége pl.1:1 Bloodborne, az utolsó boss olyanok ellen van, akik addig segítettek az utadon, előbb egy választás elé állítanak, majd ha elutasítod őket, le kell nyomni őket, lásd Gehrman, a tényleges utolsó boss pedig egy istenszerű lény, akit úgy érsz el, ha két tárgy az inventorydban van az előbbi bossharc során, lásd umbilical cord és Moon Presence.
A másik problémám a kicsit nehézkes irányítás volt néhol, ugyanis ebben a játékban nem lehet olyan szépen egymásba fűzni a mozgásokat: egyrészt van egy érzékelhető, de nem vészes input delay, másrészt a játék nem igazán ismeri fel, ha két gombot nyomsz egyszerre, ebből adódnak olyan helyzetek, hogy guggolásból ugrást úgy tudsz végrehajtani, ha guggolás gombot nyomva tartod-guggolás gombot elengeded-ugrás gombot megnyomod és ez néha bizony frusztrációt tud okozni. Ugyanígy a jump attacknál sem lehet egyszerre nyomni a kettőt, figyelni kell, hogy előbb jump, majd attack, hozzá kellett szokni és nehezebb platformer részeknél még a végén is voltak problémáim.
A harcrendszer és fejlődés viszont bőven kárpótolt, gyakorlatilag egy egyszerűbb soulslike formulát alkalmaztak a fejlesztők, stat alapú fejlődéssel, +10-ig húzható fegyverekkel. Nyilván itt is masszívan visszaköszönnek a fromsouls formulák, nem coalt adsz Andrenak, hanem blueprintet a Gepetto forma, erősen ír akcentussal beszélő csávónak, hogy tovább tudd húzni a fegyvereket és a stat scaling is hasonló módon épül fel, 50-es soft cappel. Van tucatnyi fegyver, rengeteg másodlagos mordály, varázslatok egész tárháza, charmok gyűrűk helyett és a parry is a Bloodborne-ból ismerős módon működik, szóval szerintem mindenki megtalálhatja a neki tetsző játékstílust, én végül a helyi claymore-ral toltam végig str buildre alapozva.
Ami kevésbé tetszett, hogy sajnos a questek nagyon egyszerűek voltak, kb. mindenkinek meg kellett keresni pár tárgyat és még From mércével is rohadtul kevés támpontot adott a játék, hol és mit kell keresni, úgyhogy a végefelé már inkább felcsaptam egy guide-ot hozzá. Illetve az is From örökség, hogy a játék a végén nem szól a point of no return kapcsán, hanem egy boss után egyszerűen eltűnnek az npc-k és ha addig nem fejezted be akkor hello van.Ami szintén negatívum, hogy nincs NG+, a játék a végefelé ad pár remek fegyvert, ezekkel tök szívesen kezdtem volna egy új végigjátszást, de így nincs lehetőség rá.
Most így leírva kicsit negatívnak tűnhet az összkép, de amúgy nem az: baromi jó játék volt néhány említésre méltó hibával és érdekességgel. Nem raknám oda a klasszikusok mellé, már csak azért sem, mert kevés eredetiség van benne, de a Blasphemous vagy a Death's Door szintjét eléri nálam, 6000 forintot bőven megért.
-
F-ECT$
titán
Ha precedenst akarnak teremteni, akkor $99 lesz az ára.
Ha sok pénzt akarnak, akkor olcsóbb lesz, és vagy ingame lehet cuccokat venni benne vagy ahogy valaki írta is: külön meg kell venni az online részt. Ekkor az alap játék lehet $80, az online része meg mondjuk $40.
A havidíjas megoldás szerintem nem menő, de ilyen Season Pass-os dolog még beleférhet.
-
válasz
fausto #194119 üzenetére
Pont ezek azok amik nekem is tetszettek benne, mint amit leírtál. Hangulat, légkör, nyomasztó helyszínek, stb. A kulcstárgyakért való szaladgálás viszont frusztráló volt időnként bár a térkép teljesen egyértelmű és a játék is nagyon lineáris, mindig lehetett tudni hova kell menni, mit kell csinálni pontosan, nekem ez is tetszett. A sztori is nagyon jó, misztikus de a nyitott kérdéseket nem szeretem. Az hogy "lassabb" tempójú szintén tetszett de az ellenfelek egyáltalán nem változatosak benne. Én leginkább melee weapont használtam mert spóroltak a lőszerekkel, noha easyn mindig ilyen 150-170 pisztoly töltênyem 30-40 shotgun és vagy 25 rifle töltényem volt.
Egész egyszerűen jobbra számítottam az előzetes kritikák alapján. Valami lehengerlő, katartikus élményre és ezt nem kaptam meg a játéktól. -
válasz
Gorgonka #194117 üzenetére
Az új GoW-ot sokan szeretik. Nekem nem jött be, mert számomra hiányzik belőlük valami, ami a régi részekben megvolt, de ha nem játszottál a régi részekkel, akkor szerintem be fog jönni.
Nálam jól megfér egymás mellett a két eltérő stílus. Ugyanígy vagyok a TR-szériával is – a klasszikus vonal már a kezdetek óta a kedvencem, az „újakat” pedig más okok miatt kedvelem.
-
-
GEIL
addikt
Visszaolvastam picit és a videojátékok áraival kapcsolatban mondom, hogy most nem mondhatók drágának a régebbi (1993-as MKII kb 12.000 Ft-ért) árakhoz képest.
Ennek apropóján kiváncsi vagyok ki mit tippelne a GTA6 alapjáték áráról ?
Én tippem: 70 Euro ( kb 28 ezer Ft)
Aztán a játékpénzzel (is) megtoldott premium változat minimum 120 Euro (kb 48 ezer Ft)
-
fausto
addikt
válasz
beyruth82 #194116 üzenetére
Én anno ezzel pont nem játszottam PS2-n (illetve csak nagyon keveset)
Szóval biztosan nem a nosztalgia miatt, de az utóbbi idők legjobb horrorélménye volt számomra! Imádom a műfajt és pont ez a fajta a kedvencem, ahol nem azért "félek", mert a nyakamba ugrik a szörny (jó, ilyen is akadt), hanem az egész hangulat, légkör bemászik a bőröm alá és még akkor is velem marad, amikor kikapcsolom a gépet. Az újrajátszás is csak azért várat magára, mert annyira nyomasztónak éreztem a vége felé, hogy a végén már megterhelő volt vele játszani.
Nekem nagyon tetszett a sztori, a karakterek és a nyitott kérdések, amik hátra maradtak.
Azt elhiszem, hogy nem mindenkinek jön be, sokkal "lassabb" más játékokhoz képest és ha valakit ez nem ránt be, akkor unalmas lehet. Pláne, hogy a harc elég bénácska (én le is vettem easy-re, mert nem volt jó harcolni)
Szóval én egyetértek azokkal, akik az egekig magasztalják és szerintem nem csak a nosztalgia miatt -
Gorgonka
aktív tag
válasz
beyruth82 #194116 üzenetére
Pár tesztet elolvastam, azokban igazából a remake minőségét magasztalták, ami valljuk be, igaz is. Nem egy lustán összehányt remake.
Nálam a CP2077 még mindig várja a sorát. Véletlenül elkezdtem a No Man's Sky-al játszani és az mellett meg alig marad idő másra
Az új GoW-ot sokan szeretik. Nekem nem jött be, mert számomra hiányzik belőlük valami, ami a régi részekben megvolt, de ha nem játszottál a régi részekkel, akkor szerintem be fog jönni.
Spider-man első része szerintem kiemelkedően jó játék, én azzal folytatnám a helyedben -
válasz
Archttila #194114 üzenetére
Főleg, hogy a platinázáshoz mind a 6 fajta befejezést meg kell csinálni.
#194115 Gorgonka
Igen persze, gondolom, hogy a régi kult státusza ami miatt ma is akkora szám és nem is rossz játék de a kritikák az egekig magasztalták és annyira nem jó szerintem. Én is kevés játékot játszottam ki többször. Cp2077, Fallout ezeket 3x és 4x is de általában úgy vagyok vele mint te. Főleg, hogy nekem még egy csomó ps exkluzív hátravan. Most is azon gondolkodom, hogy a spider man 1-nek vagy a GoW-nak álljak neki, esetleg a HFW-vel folytassam Aloy történetét? Nálam még a bőség zavara van -
Gorgonka
aktív tag
válasz
beyruth82 #194113 üzenetére
A maga idejében nagyobbat ütött, ezért emlegetik sokan kult játéknak. Ennyi év után persze már annyi mindent láttunk, hogy nem tűnik különösebben kiemelkedőnek, bár a hangok, zenék, zörejek és úgy általában a hangulat (ahogy te is írtad) megállják a helyüket.
Én sem álltam neki rögtön az első végigjátszás után a következőnek, de valamikor biztosan elő fog még kerülni nálam.
Mondjuk én amúgy is csak ritka esetekben állok neki rögtön a második végigjátszásnak. Utóbbi játékok közül az Elden Ring volt ilyen, illetve a RE 4 Remake és a Dead Space Remake. A legtöbb játék max 1-2 év múlva kerül elő újra (vagy soha). -
-
Végére értem a Silent Hill 2-nek a Leave endinggel 23 óra alatt. Vegyes érzéseim vannak. A játék hangulata, atmoszférája elvontsága tetszett de közel se látom akkora nagy, legendás, kult játéknak mint sokan. A grafikája átlagos, a szörnyek nem túl változatosak (lényegében 3 fajta van és azok különböző változatai) vagy ijesztőek. A játékmenet is elég egyszerű, néhol már unalmas sémára épül. Végig kulcstárgyakért kell rohangálni mindig egy 3 szintes épületben és annak két valóságában. Bár sokak szerint nagy erőssége és különlegessége, hogy a szereplők és a történet is többféleképpen értelmezhető, tele szimbolikus jelentéssel, utalással de nekem pont ez nem tetszett benne. Sok esetben nincs egyértelmű magyarázat, a játékosra van bízva mit lát bele vagy mit gondol róla. Úgy emlékszem még ps1 korszakból, hogy az első rész sokkal jobb volt de persze azzal mar nagyon rég játszottam. New game+ nálam biztos nem lesz belőle.
-
S e t h
nagyúr
Front van, hogy tegnap óta kvarcjátékok a téma?
-
ProEvoFan
nagyúr
Szóval akkor mától a ps5 pro nem is túlárazott konzol.
-
F-ECT$
titán
Most jött levél hogy kaptam 5 nap plust a legutóbbi leállás miatt.
-
kigyi_23
addikt
Azért nem siették el, most kaptam meg az 5 nap jóváírást a múltkori leállás miatt
Komoly ez a cég
-
l.skywalker
titán
A Sony 2020 és 2024 között 4 milliárdot költhetett 9 felvásárlásra:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- PS5 Original Disc Driveval
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest