-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mephike
őstag
válasz
l.skywalker #193390 üzenetére
Vajon mit hozott volna a PS jövője, ha ez megjelenik és elterjed? Lehet már a Nintendohoz tartoznának?
-
VTom
veterán
válasz
S e t h #193376 üzenetére
Érdekes, hogy ez minden Ubisoft cím megjelenésénél előjön, minden alkalommal jönnek kb. ugyanazok az emberek, és ugyanezt művelik.
Ubisoft játékot nem szabad szeretni, na!
Részemről nagyon jól elvagyok benne, a játékmenet (nekem) elég lassú, Expert fokozaton nyomom, és szokatlan, hogy nem vezet oda a térkép a küldetésekhez, csak úgy kb. megadja, hogy hova kell menni. Két napja Sakai-ban bolyongok, mert meg kell keresgélnem az embereket.
Ez egyelőre nagyon tetszik, de nem állítom, hogy a végére nem fogom megunni
Pl. így találtam egy random kereskedőt, akitől vettem egy Kusarigama-t másodlagos fegyvernek.. Na, ezzel rendesen lehet aprítani, még ezen a szinten is.
-
TBT
addikt
válasz
spleenszuru #193394 üzenetére
Persze. Érthető. Én is nagyobb képernyőn akarom játszani, nem a PC előtt görnyedve a kontrollerrel.
Pedig a PC-m szépen viszi 4K-ban is (RTX 4080 Super), de valahogy egy kényelmes kanapén, nagy Oled képernyő előtt jobb és kényelmesebb nekem már játszani. PC-t nem akarom kicipelni - nehezebb is, mint a PS5. Öregszem na.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #193393 üzenetére
Az álláspontod nem hülyeség, leírtad érthetően, miért nem veszed meg és ezt mindenki nyugtázta. A hülyeséged ott kezdődik, hogy ezt aztán oldalakon keresztül közzétetted újra meg újra, mikor már az emberek rég azzal foglalkoztak, hogy meglepően nem rossz a játék.
-
spleenszuru
őstag
Nekem az, szintén OLED-en. Nem darabos amúgy a 30 FPS módja, de nekem pont elég lassú ahhoz, hogy könnyezni kezdjek tőle.
Én még mindig inkább PC-s vagyok, megszoktam a 140+ FPS-t, szóval az én véleményem itt annyira nem releváns.
Majd megszokom, más választásom úgy sincs, ezt nagy képernyőn akarom játszani. -
TBT
addikt
válasz
spleenszuru #193388 üzenetére
Zavaró a 30 FPS?
Mert én is leütöttem egy PS5-ös verziót, kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan fog kinézni (Oled TV-n HDR módban) és futni - mert összehasonlító (és tömörített) videók szerint nem sok különbség van a PC-s Very High és PS5-ös Quality mód között.
Plusz PC-re ingyen kaptam, megvenni már még egyszer nem tudom. De tetszik a játék és szeretném valahogy pénzzel is támogatni az Ubit. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #193389 üzenetére
Én nem játszom a játékkal, kívülről látom, hogy ugyanazt a hülyeséget írod le napok óta.
-
l.skywalker
titán
-
-
plejik
addikt
Na hétvégén Én is behúztam az AC -t. Kellemeset csalódtam. Mondjuk Én utoljára a legelső AC játékkal játszottam..
Hatalmas a map, sőt szerintem már indokolatlanul nagy, komolyabb hibával Én nem találkoztam, egy dolgot vettem észre, hogy amikor a saját HQ -n vagyok ott valamiért csak 30FPS-el megy a játék PS5 Performance módban, de amint onnan eljövök vissza áll 60FPS -re. A játékban vannak azért hasonlóságok a GOT -hoz, de nem mondanám kopinak a játékot. Látványra ez is szép, nem olyan művészi mint az előző , de ez is igényesen meg van csinálva.
-
echterion
nagyúr
válasz
Farkassacred #193370 üzenetére
Tévedés. Olvasd vissza, én milyen véleményt írtam itt a játékról, és majd utána írj ezzel kapcsolatban nekem bármit is. Addig rágom tovább a popcornt és röhögök a szánalmas vergődésen, amit itt leprodukálsz.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #193380 üzenetére
Nem. Élveznek egy videojátékot, próbálnának róla online diskurálni, de rácsimpaszkodsz a témára, hogy márpedig ez egy szar és hogy élvezhetik.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Hát ez van, összefogtunk és bizonygatjuk egymásnak, hogy nem volt rossz döntés megvásárolni, nyitott könyv vagyunk előtted.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
hombre[EU] #193335 üzenetére
Nem számít a véleményed, tegnap megtudtuk, hogy aki kritikus az új AC-vel, ne adj isten nem akarja megvenni, az egy örömtelen ember, és az egész élete az. Te is csak magad adod, mert ennyire vagy képes.
Nem tudom amúgy ez a következtetés hogy született meg, biztosan mélyen a butykos fenekére nézett előtte, és nem is gondolta komolyan.
-
PTM
aktív tag
válasz
Basszus engem nem érdekel az AC Shadows, de már nekem is sok amit itt csinálsz ez miatt a játék miatt. Ezerszer leírtad mit gondolsz róla, OK, tovább lehetne menni?
-
S e t h
nagyúr
válasz
-
pzstm
titán
Ha helnleg nincs semmilyen aktiv ps elofizetesem, varhato mostanaban akcio? Vagy esetleg “okos” beszerzest erdemes lehet felkutatni?
-
Mezcal
addikt
válasz
A gond az, hogy te a véleményedet ismételgeted, mint egy pspagáj. Elöször is megértettük, hogy te játék nélkül is tudod, hogy egy játék szar.
-
Farkassacred
őstag
válasz
echterion #193369 üzenetére
Ezt inkább ti csináljátok.
Összefogtok, aztán bizonygatjátok egymás között hogy de bizony totál megérte a vétel és minden tökeletes úgy ahogy van. Ezzel még nem is lenne baj egyébként, ellenben azzal hogy a negatív kritika részetekről csak trollkodás lehet, mert ez a cég maga a tökély.
Mint írtam mindenki élvezze a játékot, én csak a véleményemet írtam le. -
Triathlete
senior tag
AC S-nél sima PS5-ön vannak FPS droppok? Pár stream során láttam ilyet, főleg harc során, erődökben.
Köszi előre is! -
S e t h
nagyúr
Ajaj.
-
PTM
aktív tag
válasz
Buzztee #193360 üzenetére
Konkrét eszközt nem tudok, de két fő lehetőséget látok, amin talán el tudsz indulni:
- Egy USB-s eszköz, ami coaxon vagy Toslinken kiküldi a hangot. Itt azt hiszem sztereó a maximum, mert a PS5 csak UAC 1.0-t támogat. USB-s DAC-okra kerestem, feljött mindenféle találat, de én csak belepörgettem.
- Valamilyen HDMI leválasztó (extractor), de hogy a késleltetés hogyan alakul, melyik milyen audio és video formátumokat támogat, azt nem tudom.Sajna mindegyik egy kerülőút, igazából az analóg és S/PDIF csatlakozók kora már lejárt. USB-s illetve Bluetooth fejhallgatók, HDMI-s soundbarok és erősítők vannak ma.
A tévés optika is jó ötlet, ha van, és az a legegyszerűbb.
-
Buzztee
csendes tag
Sziasztok
Adott egy Logitech Z906 5.1 hangrendszer,amin nincs hdmi bemenet,csak optikai.A konzolon meg persze ,nincs optikai kimenet.
Mi mostanság a legjobb eszköz,amivel orvosolható lenne a probléma?
Köszönöm szépen előre is a segítséget. -
S e t h
nagyúr
válasz
Farkassacred #193349 üzenetére
Amúgy már tisztáztad magadban, hogy magadat győzködöd, vagy másokat próbálsz akik már elkövették a hibát és megvásárolták?
Egyébként 15 ezerért ugyanolyan xar, mint 30-ért.
-
Mezcal
addikt
válasz
Farkassacred #193345 üzenetére
A Mirage egy nagyon jó játék, gondolom annyit játszottál vele, mint a Shadow-zal. Unalmas már a károgasod.
-
Farkassacred
őstag
válasz
l.skywalker #193350 üzenetére
Ráterelődött a téma ismét, bár azt már meg nem mondanám hogy miből indult a beszélgetés már eredetileg.
Megpróbálom mindenképp nem leírni többet.
Ez a "Ubisoft stream" egyébként van konzolokon is? -
F-ECT$
titán
válasz
Nincs gond ezzel a hozzáállással, de ezt már tényleg leírtad vagy 5x. Ha mást nem tudsz a témában mondani, akkor ne írd le hatodszorra is pls
-
l.skywalker
titán
válasz
Ez teljesen érthető. Csak nem értem miért akarod ezt rajtunk keresztül validálni. Nincs rá pénzed vagy nem akarsz rá ennyit költeni és pont. Nem tartozik ránk, főleg nem kilométereken és napokon keresztül.
-
Farkassacred
őstag
Én szimplán csak a pénztárcámat helyezem előtérbe, úgy érzem ezzel szavazok ebben az iparban. Egy másik játékot a másikhoz mérve, ennyi. Verseny van egy válság szerű helyzetben, tessék változtatnia az adott cégnek ha baj van. Csak a grafikáért nem fogok több lóvét fizetni ezért a játékért, mint a Totk-ért például, álljon már meg a menet azért. Előbb fizetek ki 50 ezer forintot a kreatív Gta hatért, mint ezért az új Ac részért harmincat. Én személy szerint maximum 15 ezret vagyok hajlandó kiadni érte, de természetesen mivel várhat a dolog, lesz ez még olcsóbban is.
És itt jön a lényeg, mindenkinek jó játékot aki megvette. -
VTom
veterán
válasz
Farkassacred #193345 üzenetére
Már tényleg ne haragudj, de akkor mi a célod itt ezzel a folyamatosan okoskodó fikaáradaddal?
Részemről letoltam az AC 1-et, 2-t (ez 3 különálló játék volt ugye), 3-at 2x, Black flag-et, Unity-t 2x, (Syndicate nem tetszett 20 óra után sem), Origins-t 2x, Odyssey-t platináztam, Valhallát.
Ezeken kívül végigtoltam az első 3 Splinter Cell-t, és a Conviction-t, a PoP Sands of time trilógiát, Division I-et évekig toltuk a haverokkal, Division 2-t már kevesebbet.Azt hiszem tudom, mi fán teremnek a Ubisoft játékok.
Far cry nem érdekelt, mert FPS, Watch dogs nem kötött le. De pl. bottal se piszkálnék meg egy soulslike játékot se, soha. Nem az én világom.
Mégsem megyek oda köpködni egyiket sem semelyik topikba, mint amit itt ti műveltek napok óta.
Ha nem tetszik, ne vedd meg, de a lőtéri kutyát nem érdekli már, hogy miért csak féláron veszed majd meg. Tudomásul vettük az első hsz-ből a témában.
Sokaknak meg tetszik, szeretnének róla normálisan beszélgetni.
Lapozzunk.
-
Mezcal
addikt
válasz
hombre[EU] #193335 üzenetére
Az outlaw-ra is ezt mondták, ott sem ugrik be róla egyik AC sem. És rengeteg jó játékról elmondható ugyanez, a gta-ról is
-
VTom
veterán
válasz
Farkassacred #193312 üzenetére
Végigjàtszottad a Valhallát, így tudod, mire képes ez a csapat?
Ez aranyos.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt #193334 üzenetére
Ezt mondjuk megértem, itt jön képbe az ízlések és pofonok.
Az új Ac-ban a fizika ami nem túl izmos valószínűleg, de a grafika viszont gyönyörű lehet tényleg, főleg mert japán.Amiatt lesznek élvezetes pillanatok itt is biztosan, csakúgy mint a Valhallában. De azt leszámítva lusta egy cég még mindig számomra, nincs alamizsna.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #193340 üzenetére
Lehet, hogy a Outlaws esetén is jobban jártak volna az anvil-el a snowdrop helyett
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #193338 üzenetére
Kár a gőzért, szar és kész.
-
hombre[EU]
veterán
amúgy brutálisan néz ki ez az új Anvil
via era
-
Moby
veterán
válasz
Mezcal #193330 üzenetére
Játszom, és az összes korábbi rész az eszembe jut
Azért is, mert visszajöttek olyan elemek, amik az újkori részekből már inkább kikoptak, régen meg agyonhasználták őket (eavesdrop pl.). Én nem mondom, hogy feltétlenül baj, hogy nem más, mint a korábbi AC-k, ez nem szükséglet, maximum olyan tekintetben lenne az, hogy az ember a pénzügyi helyzetüket nézni, akkor a játékosok már beintettek ennek a formulának (meg az összes többinek is, ami a nevük alatt fut), nekem nem tűnik az logikusnak, hogy ez most majd mitől húzza ki őket a sárból.
Persze nem kizárt, hogy Hombre-nak lesz igaza, és a cseresznyefa virágzása megoldja az összes gondjukat -
hombre[EU]
veterán
válasz
Mezcal #193330 üzenetére
én a klasszik AC-k után végigjátszottam az Originst, 50-60%-ig elmentemnaz Odyssey-ben aztán a Valhallát letöltöttem gamepassbōl és a tutorial sziget után töröltem. ez ugyanaz a térképkipucolós jàték átskinezve. valakinek ez ad kikapcsolódást nincs ezzel semmi baj. olyan,mint a fifa mindig szebb,kicsit reszelnek rajta és több tízmillió élvezi.
de ez ugyanaz a jàték, lesz megint 200 fort,amit kilootolhatsz, lesz 42 npc akit kísérhetsz jobbról-balra, feleslegesen nagy skilltree,map és asset
majd egyszer én is letöltöm,mert nagyon szép,körbesétálom, de akinek nem tetszik az alapkoncepció annak ez az egész sorozat 50órában kimerül -
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #193323 üzenetére
Negatív kritikát nem tudnék írni róla, mert nem tartom rossz játéknak csak nálam a játékmenet az első és abban nem olyan kimagasló, mint az audiovizuális körítésben vagy mondjuk a sztoriban, karakterekben. Daggerfallt amúgy nem poénból írtam, tavaly vittem végig a Unity-re átültetett változatát, jövőre lesz három évtizedes játék és több gameplay feature van benne, mint a modern open world játékok 99%-ában.
Eszement, amit a Bethesda belerakott '96-ban és működik rendesen.
-
Mezcal
addikt
válasz
Farkassacred #193329 üzenetére
Egy PS3-ra megjelent játéktól elvárnám, hogy PS5-ön 60 fps-sel fusson max grafikán.
Te nem várod el, de a ubi játéknál meg elvársz sok-sok mindent.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Mezcal #193325 üzenetére
Nonszensz, ezt is csak a pc-s közeg hozta magával ide.. Érdekes hogy évekig elvoltunk ezek nélkül, és hozzátenném akkor még fejlődtek is szépen évről évre a játékok. A fejlesztők meg a komponens gyártók járnak ezzel is legjobban egyébként, kemény munka helyett szimplán kiszúrják ezekkel a szemünket.
Most meg csak ezek számítanak, rt, 60 fps, lag és bug mentes minden új cím. Null kreativitás mellett. -
Moby
veterán
válasz
Farkassacred #193322 üzenetére
Nekem az volt az utolsó AC, ami végigment (pedig a Valhallát itt nyertem, és ég a pofám, hogy végül végig sem vittem), de annak is, mint megannyi AC-nek a második fele már kb olyan volt, mintha melóba járnék.
-
Mezcal
addikt
válasz
Farkassacred #193306 üzenetére
Szerintem a konzolos gta5-tel kell összevetni, mert ott 12 év elteltével sincs meg a 60 fps a legjobb képminőséggel. RDR2 meg 30 fps. Hát igen, nagy fejlődés...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #193319 üzenetére
Sajna a több millió ember véleménye engem nem totálisan hidegen hagy, ha egy 100 órás open worldhöz lenne kedvem előbb nyúlnék egy Originshez vagy Odysseyhez (de még inkább a Daggerfallhoz), mint a RDR2-höz. Montázsokat szívesen nézek belőle, csak ne lenne a lényegi részek között háromszor annyi unalmas filler.
De tudom, élvezzem a virtuális tájat meg a ló heréjét, nagy élmény.
-
Moby
veterán
Én nem látom miben más ez az AC, mint bármelyik korábbi. Szépnek tényleg szép, dehát ez eléggé megszokott a szériában. Sosem a vizualitással volt a baj.
Én nem számítok általános mérce szerint már játékosnak, így a véleményem sem releváns (amúgy sem), de én nem látom ezt a mostanában itt is sokat emlegetett hűdenagy eltérését. Pontosabban azt nem értem, hogy mondjuk ez miben tud többet vagy mást, mint mondjuk az odyssey. -
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt #193314 üzenetére
Ez is egy vélemény, csak több millió ember viszont éppen másként gondolja. Míg a ezt a játékot minden platformon dicsérik, mindenhez mérni akarják, konkrétan egy mérce lett az emberek számára.. és nem mellesleg nem is kívánják a Rockstar végét a népek az interneten. A Ubinál meg pont ennek az ellentétét láthatjuk szépen, kapja is az ívet rendesen az cég és a játékaik is kb mindenhonnan. És ez viszont már megérdemelt is lett mostanra szerintem, persze ettől függetlenül hajrá nekik ha sikerül. Én biztosan nem fogom támogatni őket most egy teli áras vásárral.
A rohadt unalmas részre meg hozzászólva.. Azok az npc-k, az üres érzésű hátason lovaglás, a lelketlen és agyatlan emberekkel tömött városok és azok a fárasztó feladatok benne, a felejthető karakterek mind mellékben mind fő szálon, micro tranzakciók tömkelege és gyenge fizika. Kb körül is írta a Valhallát.1-2 év után kb nem maradt meg semmi, csak az hogy voltak jó pillanatai.
S e t h
Vagy csak az emberek még szeretnének különleges játékokat kézhez kapni az életükben és gondolkodni mernek.Bar tudom, hogy is képzelik azt. Csak fizessenek.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Bad Pritt #193310 üzenetére
Mint a gomba eső után úgy szaporodnak a kárörvendő, lehúzó, miért ne vedd meg típusú videók a játék kapcsán, de ez volt a veilguard esetében is.
Ez a fórum még a nyugalom szigete, de elképesztő mennyiségű gyökér tobzódik a weben, a sikertelen, vagy inkább örömtelen életük miatt és ezt reprezentálják, mivel csak ennyire képesek, magukat adják.
Egyébként a sok youtuber meg ebben látja a clickbait lehetőséget és hangzatos címek mögül igyekeznek bevonzani a gyökereket.
-
Messzemenőleg nem tudom melyik Ubisoft játék volt ennyire rendben, mint ez. Ezzel tényleg oda tették magukat. Nyilván vannak bugok, de nem olyan, mint korábban volt. Főleg külföldi fórumokon látom azt, hogy húzzák lefelé pedig bele is írja sok, hogy ki se próbálta.. Na ezt nem tudom megérteni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #193312 üzenetére
Nem érdekel, ha meredeknek tartod, elismerésre méltó, amit összerakott a Rockstar, csak közben az egy rohadt unalmas játék.
-
PTM
aktív tag
válasz
markknight #193311 üzenetére
Elsőre én is keveset találtam meg és néztem, hogy milyen vége van.
Bár a Zulag (ez a név is ) kijelzőin van rá utalás ahogy emlékszem, hogy érdemes megmenteni őket. Ötletes helyekre bújtatták őket, de az összes mudokon guide nélkül esélytelen szerintem, főleg hogy én sem ismerem az eredeti játékot.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt #193310 üzenetére
"unalmas szimulátort"
Meredek dolog ezt így kijelenteni, főleg miután a fejlesztők a Rockstarnal vért izzadva küzdöttek azért, hogy élőnek tűnjön az a hatalmas nyitott világ. És tegyük hozzá, hogy ez sikerült is végül nekik.
Az ac-ban változatosak a mellékek? És vannak epik fő szálak, vagy minden sarokban új és érdekes dologba bukkanhatunk? Ég és föld a két játék, aki türelmes az átlátja ezeket. Én kijátszottam a Valhallát így tudom mire képes ez a csapat, a másik oldalon viszont túl messzire nem jutottatok el az Rdr kettőben az tisztán látszik. Ha valamelyik játék megérdemli a monoton jelzőt, el kell keserítselek sajnos az a másik játékra lesz igaz.
Oh és nincs egy deka micro tranzakció se a single player játékukban a Rockstarnal, részemről ez is egy hatalmas szégyen a Ubinál. -
Bad Pritt
félisten
válasz
S e t h #193303 üzenetére
Szerintem zseniális ez a videó, ha hangulatkeltés a cél. Kedvencem, mikor a 40-es szakállas ráncos Arthur Morgant vetik össze az épp csak nagykorú (vagy még az sem) Naoe babapopsi simaságú arcával.
Meg az a ladikozás, rohadt jó dolog, hogy a RDR2-ben szép lassan és valósághűen evezgetsz, csak kinek kell ez? Nem azért motorcsónak az AC-kban minden vízi jármű, mert ne tudnák a Ubisoftnál, mennyivel képes haladni egy ilyen, hanem mert egy kalandjátékot készítenek, nem egy unalmas szimulátort.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Nem tudom még mi vár rám, de egyetértek, ezek tökös bossok voltak, és marha jó tényleg a dizájn is. Lassan a chapter 2 végén járok, de egyértelmű eddig ez a két csúcspont a játékban. Az elsőt utáltam, de ezt a másodikat az elejétől szerettem, még akkor is, ha hülyére vert, mert éreztem, hogy meglesz ez, ha figyelek és tanulok. Nagyon jó kis boss volt.
-
TBT
addikt
válasz
S e t h #193303 üzenetére
Valamiért sok a kárörvendő és gyűlölködő... Sokan szeretnék, ha ez a játék és az Ubi bukna... Nem igazán értem, miért okoz örömet másoknak, ha bizonyos emberek / cégek pórul járnak.
Pedig ez egy nagyon korrekt játék lett az Ubisoft-tól. Engem is meglepett, hogy mennyire szórakoztató és egyben van az egész. PC-n is csak a nyamvadt Nvidia kártyákkal van gond (nekem is ilyen sz@r van), de az új AMD kártyákkal gyönyörűen fut a játék, szóval még az optimalizációval sincs akkora nagy baj. -
Imilenni
addikt
válasz
republic666 #193296 üzenetére
Játszottál már vele?
Elképesztően néz ki a Shadowslegalábbis számomra
-
Farkassacred
őstag
válasz
floatr #193300 üzenetére
PC? Ez valami rég ellfeledett história?
Eleve konzolon jelent meg, a pc csak egy szimpla port ezt ne felejtsük el.
A másik meg, kinek volt ez a hatalmas ötlete összehasonlítani a Rdr2-őt a Shadows-alTipik példája annak mi ér meg 30 ezret és mi nem..
Jah és 7 év alatt ennyit fejlődtünk, jár a taps az iparnak. De kell a pro meg a csilivili effektek, csak tudnám melyik játékhoz. -
PTM
aktív tag
Oddworld: New 'n' Tasty
Nem mai csirke, de hát hosszú a backlog és van szerencsére visszafelé kompatibilitás.
Említettem a kollégának, hogy nem döntöttem el, mivel fogok játszani. Azt mondta, hogy akkor eldönti helyettem csak írjak listát, mi van meg.
Én pedig ezt választottam a megnevezett háromból, mert régóta érdekel, és összesen egy 10-15 órás kis játék... hát persze. Rendben, az eredetihez hű hard fokozaton az első végigjátszás meglett 15 óra alatt. Gondoltam, nézzük meg a trófealistát is, nincs is már sok. Ebből lett az, hogy a végére beletettem 32 órát, mert a mudokon gyilkolós és speedrun kihívások pokoli nehezen sikerültek... pedig ezeket általában könnyűnek tartják.
Rettentő hangulatos képi világa van, a blőd humorával is tudok rezonálni. De hogy ez milyen marha nehéz! Sajnos nem a fejtörők, hanem a szigorú időzítések, instant halálok (hard fokozaton) és a szerencsétlen írányítás kombinációja miatt. Rendben, tanulható, illetve az indokoltnál később esett le, hogy van benne gyorsmentés.
Nem segített, hogy PS5-ön jóformán nincs töltőképernyő, így az ottani tippekről (és a pályák közti pársoros átvezető szövegekről) lemardtam. Volt egy rész a végén, amihez ezért videó kellett. Technikai gondok is akadtak, PS5 Prón páróránként fagyott.
Az eredeti rész még sokkal nehezebb állítólag, viszont abban blokk alapú, tökéletesen kalkulálható a mozgás. Szerintem az hozzám közelebb állna és hamar megszoknám. Egyelőre viszont nem veszem meg, de store-ban olcsón fennvan, emulálva fut a PS1-es játék. A New 'n' Tasty-ben is van egyébként klasszikus irányítás, de valamiért mégse próbáltam.
A világ, pályák, karakterek, a sok gag és ötlet, az abszurd helyzet, az egész humora, úgy a csomag egyébként nagyon-nagyon bejött, és ezért mindenképpen merem ajánlani, antikapitalistáknak különösen.
Viszont a hard szint ill. speedrun frusztráló lehet, ha valakinek ez számít.
Az Alf's Escape DLC még hátravan, de arra majd később térek vissza.
-
S e t h
nagyúr
válasz
republic666 #193296 üzenetére
Köszi, le is töröltem a játékot, a pro-t meg felrakom az apróra.
-
raziel01
veterán
Pár játék az utóbbi 2 hét hétből. Próbál utolérni magamat a régi játékokkal:
The suicide of Rachel Foster: sétaszimulátor, nyomozgatós, egy hotelben játszódik. Az érdeklődést nálam fenntartotta végig, nem hosszú kb 3 óra, talán picivel többet is ki lehetett volna hozni belőle. 8/10
Sniper Elite V2 remastered: 3 pályát nyomtam le, nekem valahogy nem adja. A cím miatt a távcsöves puska van előnyben részesítve de azért a többi lővegyvert is ki lehetett volna dolgozni, mert azokkal a harc gagyi. Persze értem régi játék stb. 6/10. Mivel a többi rész is meg van majd azért azokra is rápróbálok egyszer.
Prince of Persia: The lost crown: látványban szerintem tök jó, még a harcok is úgy ahogy jók. De se a főhős nem szimpatikus se a sztori kb 2 óra után. Töröltem.
Forgotton Anne: szép 2D-s rajzolt játék, mintha egy Ghibli animét néznél. 6 óra volt kb, érdekes világ, harc nincs csak lightos fejtörők. 8/10
Fobia: St. Dinfna Hotel: nekem ez nagyon zs kategória látványban is meg mindenben. Kb 1 órát nyomtam. Youtube-on azért belepörgettem hát nem egy nagy eresztés de látom azért több helyen dicsérik. A gammát nem tudtam úgy belőni, hogy jó legyen, alapból túl magasra van nyomva. Lentebb vettem de valahogy úgy se volt teljesen jó. 5/10
Lost Records: Bloom & Rage: nem egy Life is strange, kb 2 óra után skip ez is.
-
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #193299 üzenetére
Nekem is ez a kettő volt a legnagyobb kihívás.
Redditen lehet persze olvasni, hogy az xy másik mennyivel nehezebb, de számomra ezek akkor is egy-egy csúcsai a játéknak, nemcsak nehézségben, hanem dizájnban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- PS5 Original Disc Driveval
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest