Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rathrol
senior tag
Olyan zavaró hangra lettem figyelmes Playstation 5 slim esetén, méghozzá játék közben ha megemelkedik a ventilátor fordulatszáma akkor kicsit olyan mintha porszívó hangja lenne, tudjátok az bizonyos sípolás, mintha a másik szobában porszívóznának.
De amint lejjebb ment a fordulat akkor elhalkul, tudom nem egy coil whine a jelenség, meg azért kb. 2-3 méter távolságban van tőlem a konzol és a tv is, de mégis fel-fel figyelek a hangjára.A konzol álló helyzetben van, mindenhol kapja a friss levegőt, szóval nincs zárt térben.
Nálatok szokott jelentkezni zavaró hang a konzolgépből?
Tudom hogy vegyem fel a hangerőt jobban, vagy fejhallgatóval játszak akkor. De vannak helyzetek mikor halkan "kell" és engem akkor jobban zavar, bár nem idegtépően.
-
F-ECT$
titán
Pláne úgy megéri az Extra az Essentialhoz képest, hogy én a legutóbbi akcióban 25.600 Ft-ért vettem az Extrát, ami ugye az Essential alap éves ára. Ennyiért megérte, és nem is várok tőle sokat. Sajnos a multihoz kell mindenképp valami (legutóbb a HD2-vel játszottam sokat), szóval nekem előfizetésem mindig lesz (ezt egyébként figyelembe vettem a konzol vásárlásakor), nagy elvárásaim nincsenek, ha akciós áron tudom venni az Extrát, ha meg nem, akkor majd leváltok Essentialra. Illetve általában tudok várni pár hetet ha le is jár az előfizetésem, és akkor általában jön is valami akció.
-
Moby
veterán
válasz
vm93hun
üzenetére
>Mert nem tart abban az állapotban a játék fejlesztése
Hát ez a crowdfunding agyhalálban senkit nem érdekel. Sőt, az sem, ha végül semmi nem is készül el semmi. Vagy ha érdekli is, tenni ugye nincs mit, hiszen ez nem vásárlás. Ha ott a népek önként és boldogan ragasztják magukra a bohócorrot, itt is meg lehetne tenni ugyanezt. Nem is értem hogy nem jutott még a sony eszébe

-
_drk
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Ez a fő probléma, hogy ha már az alapra elofizetsz, annál jobban megéri az extra.
Akkor már inkább az egész PS+ kuka mert a havi játékok is szarok!
De a multi kell. A mentést hogy nem lehet már usb-zni már szívás, gépen el van de jó ha van.
Viszont ha már fizetsz érte, elvárnál valamit. -
mcwolf79
veterán
Ja , nincs gond a teljesítménnyel… Vicces .
Vagy játszol 30 fps -sel (amit vagy bevesz az ember gyomra , vagy nem ), vagy marad a full homály és mosottas grafika. Hiába rakták bele a különböző “performance-ok” módokat, azok csúnyák mint a bűn.
Persze a gyengébb grafikától lehet GotY, de biztos nem a látványra (és most a tech részére gondolok, mert hangulatosnak hangulatos ). -
vm93hun
aktív tag
Mert nem tart abban az állapotban a játék fejlesztése, hogy meg lehessen nyitni az előrendeléseket, és most kitaláltak egy új marketingdumát. Amit megadtak céldátum, az is egy elég tág tartomány, ezidő alatt alakulhat úgy, hogy csúszik, vagy ne adj' isten törlik a projektet.
-
vg
veterán
Miért jó a cégeknek, h bejelentek egy játékot amit csak wishlist-ezni lehet, meg már eleve így reklámozzák. Ennek mi értelme? Gondolok itt a reanimal és a little nightmares 3-ra, simán előrendelném, odaadnám nekik a pénzt, de tök olyan mintha nem kellene nekik.
-
Sliderxy
senior tag
Days Gone-al játszott mostanában rajtam kívül valaki?
Nem tudtam elengedni a játékot és mentem még tovább a stáblista után, aztán kiderült, hogy volt is értelme. Mondjuk nekem nem tetszik, hogy egy játék sztorijából nagyon fontos dolgok még a stáblista után történnek meg. Ha elengedem, hogy vége, le is maradok szépen pár dologról. O'Brian utolsó jelenete és Deek reakciója pedig pont olyan volt, ami után inkább fellőttem volna azt a bizonyos Credits-et.
Aki nem látta vagy nem emlékszik rá vanegy utolsó találkozó a stáblista után O,Brian-el amikor leveszi a sisakot. -
TBT
addikt
válasz
Elderath
üzenetére
Esélyes. Még egy olyan hatalmas, tartalmas, önálló és lenyűgöző játékot az idén már nem fog villantani senki. Rengeteg tartalom és tennivaló van benne, emellett a teljesítményre sincs panasz PS5-ön és még bugokkal sem találkoztam. A közel tökéletesre polírozott játék mintapéldája. Baromi szórakoztató játék az elejétől a végéig (főleg a karakterek és az interakciók miatt). De ez csak az én véleményem és tudom, hogy sokan nincsenek oda sem a Final Fantasy sorozatért, sem a JRPG játékokért. Én mindenesetre örülnék neki, ha kapna valami díjat az év végén, mert én sem számítottam rá (a Remake Part 1 alapján), hogy ez a játék ennyire hatalmas és jó lesz!
-
F-ECT$
titán
válasz
ldave
üzenetére
Ez valóban jó lenne, de a Sony már évek óta nem a játékosok érdekeit kezeli prioritással.
Egyébként az Extra havidíja 5000 Ft. Az éves előfizetés akcióban kb 30000 Ft. Szóval ha az Essential amúgy is kell (ami 25600 Ft, és nem is nagyon van rá akció, vagy ha mégis, akkor is kb 20000 Ft) akkor ha 2 hónapig kellene csak az Extra, akkor is érdemes arra előfizetni az éves akcióban.
-
Elderath
addikt
Na ez a második chapter Wukongba már sokkal jobb.
-
válasz
Scholes9
üzenetére
A másik gondom ezzel, hogy én is úgy vagyok, hogy elég az alap (amúgy most az sincs), de ha befizetem azt egy évre, akkor nincs opció, hogy mondjuk télen, amikor esetleg több időm lenne játszani, akkor 1-2 hónapra átlépjek Extrára, mert ugye a teljes fennálló maradék időre meg kell venni azt. Egyedül egy másik fiókos megosztással, bohóckodással lehet ezt megoldani, amire vesz az ember akkor 1-2 hónap Extrát.
-
cactuar
senior tag
Kingdom Come: Deliverance II Official Gameplay Showcase
25 perc gameplay.
Hoppá, véletlen válasz lett.
-
Imilenni
addikt
Remélem nem lesz Game of the Year a Wukong, ez max 7/10-es játék

Gáz lenne, ha ez a játék jelentené az év csúcspontját.
Néhol pocsék a hitbox, túl könnyű, a spelljeink meg néhány támadásunk már Hoarah Loux szintű 180 fokos trackingel vannak ellátva.
Ne is beszéljünk a láthatatlan falakról sokszor a legértelmetlenebb helyeken is.
Legalább értelmesen fut. Meg azért elég látványos a legtöbb helyen.
Maga a harc inkább látványos mint bármiféle gondolkodást igénylő
Stance-knek sincs túl sok értelme eddig, minden ellen jó volt az alap.Remélem sok boss lesz benne, mert II. fejezetnél járok és még nem volt igazi ellenfél, aki nehéz lenne
-
Ronaldohun
tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Igaz... Figyelmetlen voltam.
Na, akkor gyorsan be is fejezem, úgyis valami 100 óra meg 85% körül jártam. -
TBT
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nemcsak ők... az osztrákok is, pedig nekik a múlt héten volt boldogasszonyszeplőtelenszűzmáriamennybemenetele ünnepnap. Erre ma megy a rage, hogy mi az, hogy tegnap és tegnapelőtt zárva voltunk.
-
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Kettővel feletted írják...
-
_drk
addikt
válasz
vm93hun
üzenetére
Marvel midnight suns-t már egy ideje leszedtem de még nem volt időm elkezdeni.
Nier-rel régóta szemezek, előző rész tetszett, de ez se olyan amibe csak úgy beleugrik az ember.Direkt az lenne a lényege, hogy van egy nagy könyvtár és lehet szemezgetni. HFW-t is bármikor fel lehet tenni és kicsit bóklászni benne mert szép és jól működik.
Én is azt mondom, hogy b*szodjanak meg!
F-ECT:
Kínálat ami folyamatosan változik arról hogy döntesz?
Nem a szarokat veszik ki amikkel senki nem játszik, az a baj. -
-
Imilenni
addikt
-
-
vm93hun
aktív tag
Last Chance to Play (Szeptember valamikor)
Horizon Forbidden West
Marvel’s Midnight Suns
Dragon Ball Xenoverse 2
Alien:Isolation
NieR: Replicant
Spiritfarer: Farewell Edition
Cloudpunk
Star Ocean: First Departure R
Star Ocean: The Divine Force
Star Ocean: The Last Hope
Star Ocean: Till the End of Time
Star Ocean: Integrity and Faithlessness -
Moby
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Na ebben nem bukod az XP-t halálnál, többek között ezért sem pure soulslike, de az ER és a többi alapján nem a te játékod. A játék alapvetően rohadtkönnyű, de van ebben is olyan boss, akin nem fogsz átmenni azzal a mentalitással, hogy 500x nekimegyek, egyszer csak meglesz a nagy számok törvénye alapján.
/én TPS-t pc-n sem vagyok képes egérrel játszani. Az egyetlen kivétel a Returnal, amit olyan szar kontrollerrel játszani, hogy pc-n egérrel az easypeasy cheat mode. De ha lehet kerülöm.
-
spleenszuru
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
"Tagadod, hogy kedvelnéd a soulst, pedig az elmúlt pár hónap szinte csak erről szólt nálad."
Csak ugye a hardcore souls playerek szerint, ahol van nehézség állítás, az nem lehet souls, ami nekem oké, mert nem is állítom, hogy nem így van.

Az említett 2 címnél csak pár irritáló mechanika miatt tettem megjegyzést, pl. a "bonfire", vagy az elbukott XP/cuccok halál után.#171150Moby
Én PC-re vettem, de nem azért, mert jaj van PC-m, hanem mert nem tudok célozni kontival, és élvezni akarom a játékot, nem ragelni rajta.
-
S e t h
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Két ismerősöm is jelezte, hogy vacillál melyiket vásárolja, egy harmadik meg megvette mindkettőt.
Ne műfajban gondolkozz, hanem játékszerető emberben.
Itt vagy például te. Tagadod, hogy kedvelnéd a soulst, pedig az elmúlt pár hónap szinte csak erről szólt nálad.
Most játszani fogsz az ubival, de elég nehéz elképzelnem, hogy valamikor nem próbálsz rá a wukongra. -
Moby
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nincs benne difficulty állítás. Felejtsd is el, bár ez nem igazán soulslike, de úgy pattannál le róla, mint a többiről.
-
Moby
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Mindegy honnan származik, az epicnek is rohadt nagy blama lenne beengedni a storeba egy vírusos játékok, nekik ezért ugyanúgy felelősséget kell vállalni. Gondolom ez az epic verzió.
-
spleenszuru
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Nekem meg pont, hogy elég már a souls "szerű" játékokból. Oké, Stellarban, Roninban van difficulty állítás, de még mindig sok a souls mechanika.
Where winds meet tetszik nekem nagyon videók alapján, bár azt sem tudom, pure souls lesz-e. Eldöntöttem az Elden és Wo Long failok után, én nem kínozom magam ezzel a műfajjal.
#171055_Balee_
Van benne difficulty állítás, nem?#171104S e t h
Ezt nem nagyon értem, teljesen különböző műfajok. Részemről az Outlaws már elő is van rendelve, sose lesz már jövő hét Hétfő.
Ettől még lehet bukás az SW, mert hát az emberek olyanok, amilyenek ugye. -
Moby
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Gondolom false positive.
-
JiMN
tag
Sziasztok
Eladás előtt elég csak alaphelyzetbe állítani a konzolt? -
negyven2
nagyúr

-
Elderath
addikt
na új mafia bejelentés. Valószínű 2027, de várom

-
F-ECT$
titán
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Alzában volt egy kis elárazás/akció pár óráig. Itt is írták a topicban.
-
vg
veterán
Kratos hogyan jutott a modern világba? Ott van egy pillanatra a Secret Level sorozat előzetesében 0:50-nél. Most volt gamescom-ban.
-
Elderath
addikt
wukong játékosok 90%a Kínai. Nem hinném hogy az sw-ért azok odalennének

-
S e t h
nagyúr
A Wukong sikerének biztosan örülnek most nagyon az Ubisoftnál is.
Kíváncsi vagyok ki célozta meg először augusztus végét, mert ha esetleg tudható volt korábban, hogy a Wukong jön 20-án, akkor megint 19-re húztak lapot ubiék.
Ha viszont ők stipistopiztak először, akkor a kínaiaknak volt tökük és bejött nekik. -
cyberkind
félisten
válasz
üzenetére
Miért halt volna meg, annyit láttunk, hogy elkezdett átalakulni, de azt nem tudjuk, hogy mivé, és mennyire mutalódott el, bármi lehetett volna, legalábbis ennél több.
Important: Anyone who purchased the Ultimate Edition of Dying Light 2 Stay Human will receive Dying Light: The Beast at no additional charge.
Legalább nekem ingyen lesz, öröm az ürömben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De amint lejjebb ment a fordulat akkor elhalkul, tudom nem egy coil whine a jelenség, meg azért kb. 2-3 méter távolságban van tőlem a konzol és a tv is, de mégis fel-fel figyelek a hangjára.

Kendek