Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
Ha nem zavar, hogy 1 kezeden meg tudod számolni az olyan játékokat, amik miatt érdemes megvenned, akkor hajrá. Mert amúgy szinte majdnem az összes ide megjelent játékot megveheted PC-re is, kevesebbért. Az eddigi leghitványabb és legcserbenhagyottabb generáció, hogy egyszerűen fogalmazzak.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Sziasztok,
ps5 vásárlását tervezem. Árérzékeny vagyok kissé.
Szerintetek várjak még vele, mert a ps5 pro miatt lejjebb mennek az árak, vagy úgy pozícionálják majd, hogy nem befolyásolja a sávot? (Esetleg a “jóisten” tudja mikor jön a pro és hagyjam ezt a gondolatmenetet
)
Nem emlékszem már a ps4 érában ez hogyan volt a pro-nál. -
ProEvoFan
nagyúr
Tetszik a kívánságlistám ezen szakasza.
[kép]
Mandragora magyar fejlesztés, de a legjobban a Wreckfest 2t várom. Az előző része is fantasztikus volt. Három platformon is végigjátszottam. -
marinea2
addikt
Sziasztok!
Ez a 380ft-os EA play meddig jatszhato?
Koszi
-
tboy93
nagyúr
Igy kozel 10 evvel a megjelenes utan ma nekiestem a Dragon Age Inqusition-nek. A Dragons Dogma utan kellett meg valami fantasy
Igy 4-5 ora utan egyelore tetszik, nem egy nagy kihivas a hardvernek, de sajnos patchet nem kapott igy 1080p 30fps
Viszont, legalabb mas problema nincs. -
törölt tag
válasz
toyasoslecho
üzenetére
Biztos valami hiba. Olyan nem szokott lenni hogy egy szolgáltatásbsn lévő játék minden platformon elérhető, kivéve PS-en.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
toyasoslecho
üzenetére
Off bocsi
Én mondjuk megvettem a múltkori akcióban
Az egyik legjobban sikerült remake szerintem. -
törölt tag
válasz
toyasoslecho
üzenetére
Persze hogy bent van, EA nem szokta kivenni a játékait, max ha lejárnak a jogok.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
Phobion
üzenetére
Ezt csak te tudod eldönteni hogy megéri-e neked vagy sem. Ha tudsz várni lesz akciózva is valamikor szerintem, de ha a használt lemez nem baj akkor olcsóbban megúszod úgy talán. Illetve ha tetszik, akkor a dlc-t is ajánlom szoval valami olyan verzió kellene amiben az is benne van.
-
Phobion
addikt
sziasztok
PS trial lehetősséggel kipróbáltam a Cyberpunk 2077-et, eléggé bejött, lemezesen szerezném be, 20k-t megér vagy inkább várjak egy nagyobb leárazásra? 🤔
-
törölt tag
Na levertem azt a lovagot Elden Ring elején.
Smithing Stone-t hol érdemes farmolni? Van az a bánya, azt írják neten, ott sokat dobnak az arcok?
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ami benne van, annak az adatlapján fel van tüntetve, hogy Included with EA Play.

-
válasz
matt22
üzenetére
Magyar account-tal is benne van, és itt is 399 Ft most az első hónap. De ez nem is annyira újdonság, én már tavaly végigjátszottam.

-
matt22
tag
Akit esetleg érdekel a Dead Space remake:
USA accounton benne van az EA playben, amiből 1 hónap most ott is akciós (0.99 USD) -
_drk
addikt
Költségvetés, marketing. Alapból kire lövünk?
Teljesen más a megközelítés. Ti hozzátok egy lapra ezeket, nem én.Spiderman2 reklámot néztem Forma-1 alatt. Az mindenkinek szól! Hívószó és hívőerőt tükröz egy ilyen cím, ott az 50 millió tulajt és még sok-sok millió új tulajt akarnak megszólítani.
DS1-2 ezzel szemben sok reklámot nem láttam. Biztos nem kapott Kojima 300 milliót. De nem is az a célja ezeknek.
Sokkal kissebb a scope.Demon Souls a nagyra hízott souls közösséget szólította meg, Returnal a divatossá vált roughlike stílust "maxolta ki".
De mindenki jól tudta hogy itt nem lesznek 20 milliós eladások és nem is ez volt az elvárás.
Ezért másodvonalas címek ezek és nem is értem mit nem értetek. -
Moby
veterán
DS1-ből többet adtak el, mint ezekből. Nem tudom milyen téren akarod összehasonlítani.
Az a kettő 1st party game, a DS1 meg 2nd....ish party game, de lassan már hűtőszekrényre is kiadják. TloU-ból készült(és készül) sorozat, bár az egyelőre inkább az első részt dolgozza fel, death strandingből meg készül film.
Mit szeretnél összehsonlítani? -
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ha megnézzük az első részt és akkoriban milyen játékok jöttek, költségvetés és bevételek például akkor lehet látni hogy nem fő projektek közül való.
Ha lehet vonalat húzni az exkluzívok közé, akkor mondjuk előrébb van egy GoW, Horizon, bármilyen Naugthy Dog játék, aztán jön például a mostani Ronin, Stellar blade, anno detroit és a Death Stranding is.
Tehát amikor nem mindenkinek akarják eladni a játékot, mert mekkora jó, hanem inkább egy szűkebb de annál lelkesebb vásárló bázist szólítanak meg.Másodvonalast pont erre érem, hogy DS1 bármilyen jó lett, hasonlísd össze a Last of Us2-vel bármilyen téren. Vagy egy Ragnarokkal.
Nekem Demon Souls és Returnal is inkább sideproject. -
válasz
Beretvás
üzenetére
Mindketten jelentkezzetek be a másik konzolján is (ne vendégként, hanem rendesen), és keresztbe legyen beállítva a megosztás köztetek. Tehát nálad a konzolon a kuzinod profiljánál kell aktiválva lennie a konzolmegosztás és offline játék opciónak, így fogod tudni futtatni a letöltött játékait. Nála pedig pont fordítva, és akkor ő is fog tudni játszani a letöltött játékaiddal.
Ha a konzolon hibát ír ki a megosztás aktiválásakor, akkor böngészőben Account Settings > Device Management > PlayStation Consoles > Deactivate All Devices.
-
Beretvás
veterán
Kuzinnal közös volt a ps+, ugye eddig neki ps4 pro volt még nekem ps5.
1 hete vett egy ps5, be is lett állítva ment is a megosztás.. De hibás volt a ps5-je és visszavitte kicseréltette, de annyi esze nem volt hogy a megosztást törölje, ne tudom kell e egyáltalán. A másik gépen aktiválta ugyanúgy a profilt meg a megosztást de Én azóta nem tudok játszani a ps+ os játékokkal.. Mi a teendő ilyenkor? -
Moby
veterán
válasz
lo_jo
üzenetére
Second-party developer is a colloquial term often used by gaming enthusiasts and media to describe game studios that take development contracts from platform holders and develop games exclusive to that platform, i.e. a non-owned developer making games for a first-party company.
Szívesen!
-
lo_jo
senior tag
Second party? Te fejleszted? Vagy én? Hűha, bele kell húzni, mert eddig még a dev környezetet sem lőttem össze.
Aki nem értené:
First party - konzolgyártó
Second party - vásárló
Third party - bárki, aki nem az első kettő: játékfejlesztő, fejhallgatógyártó, oldallapgyártó, bárki, aki a first party termékéhez valamit ad el a second partynak. -
_drk
addikt
Nem is a PS-el van amúgy csak baj. Ahhoz képest még eddig készültek is játékok, a beígért folytatások jöttek(HZD,GoW,Spider). Most kezdődik el a baj, mert alig van valami bejelentve. Death Stranding 2 talán a legnagyobb ami azért inkább másodvonalas.
De közben a multiplatformon mi történik?
Másik oldalon a csillagos eget leígérték de eddig egy játék nem volt ami miatt Boxot vennék.
Legalább Diablo4-et nagy nehezen rendbe rakják és köv héten jön a S5. -
T0mBd1gg3R
veterán
Ezt az Astrobot-os limited kontrollert honnan lehet majd 9-edikétől előrendelni?
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Ha a gépemet (PS5), elviszem egy nagy takarításra akkor kell és vagy érdemes valami biztonsági dologra oda figyelnem?
Gondolok itt jelszó, fiók védelemre. Ha igen mire figyeljek és ezeket hol találom?
Előre is köszönöm a segítséget. -
cross56
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Azért durván jól tippeltél 2019-ben… több is bejött ezekből
-
S e t h
nagyúr
Tegnap kezdtem el játszani kb. 1000 pénzért ezzel a gyöngyszemmel és pofám leszakad mennyi részlet van a játékban.
A videó végén látható rakás közelharci kombót nem tudom mennyi idő begyakorolni, de nagyon látványos.
A GTA VI előtt a hongkongi változattal jó ideig elleszek, hány évvel is jött ez ki korábban, mint a cp 2077? -
fausto
addikt
EA play most 400 Ft egy hónapra
-
_drk
addikt
Streaming platformokat látni mit le kínlódnak, ennyi tartalom havi pár dollarért elvileg nekünk megérős, nekik ráfizetéses.
De ez is olyan, hogy amúgy neked ennyire ez nem kell, nem akarod annyira megnézni tizedszerre az ötödik elemet, de ha már ott van megnézed
Kb a sima és PS+ extra ami megérős lehet Sonynak és vásárlónak. Kell az online meg a felhő mentés, rá dobva még pár dollárt ott egy nagy csomag és ki-be kerülnek a 10k-s játékok. Nyilván aki alapból minden szart megvesz annak nem jó deal.
Sony meg hülye lenne bármit day1 betenni, ha azt alapból viszik mint a cukrot. Ha nem meg berakják idővel, de csak megnézik és futtatják egy kicsit.Prémium szerintem a kezdeti csak +6k miatt terjedt el, annyiért a triál meg a sok retro game felkeltette az emberek figyelmét de az ilyen állapotban be fog dőlni idővel.
De az a vicces hogy én arra fizettem elő és lefelé nem lehet váltani és az akciós extrát venni. Tehát én prémiumon ragadtam, mert akciósan meg annyi mint az extra... -
tboy93
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Fog mukodni. Bluetooth kapcsolattal is mukodik, de ahhoz lehet kell pluszban a laptopra telepiteni egy ds4windows nevu alkalmazast.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Ps5 kontrolleret kabellal rakotom a laptopra, fog vele mukodni? Vagy kulon kontrollert kell venni a laptophoz?
-
Phobion
addikt
sziasztok
gyorsabb lemezeléréshez, tároláshoz használ valaki ehhez hasonlót?
A szekrény ahol tárolom a ps5-ös lemeztokokat messze van és jó lenne sokszor azonnal elérni a lemezeket. 🤪
-
Moby
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Mindegy, pár szót majd írok ha megjön. Volt-e plusz költség, meg ilyenek. Az sem biztos, hogy jó dioptriát adtam meg, mert progresszívet használok, és marhára nem tudtam kideríteni biztosra azt sem, hogy a PSVR2-nek mennyi a fókusztávolsága(2m-eket irogatnak, kb annyira mondanám én is, ezzel számoltam).
-
Mezcal
addikt
válasz
üzenetére
PC nélkül a micro konzolrészlege már nem létezne, az mentette meg őket, hogy kirakta a gp oda is.
Nintendotól nem várjátok el, hogy a máriót és a donkyt a vadászsráccal azonnakl betegye egy szolgáltatásba, de a Sony-tól igen.

Nektek semmi sem elég jó, csak a nintendo. Hát akkor ott kell sírni.
-
-
-
Moby
veterán
Vett itt már valaki a HonsVR-tól dioptirás lencsét?
-
Moby
veterán
válasz
Mezcal
üzenetére
Valahogy sikerült kifordítanotok ezt a témát. Itt nem arról volt szó, hogy a játékot azért kell a szolgáltatásba beletenni, hogy el lehessen adni a játékot, hanem azért, hogy a drága szolgáltatást lehessen eladni. Vagy inkább legyen értelme előfizetni rá. Azt a pár játékot, amit a sony kitol magából ebben a generációban, éppen meg is lehet venni, főleg lemezen, nem ezen múlik a dolog. Persze hosszú távon lehet, hogy ez az előfizetéses dolog egyáltalán életképtelen, jelenleg nem nagyon látszik, hogy bárki tudná a jövő kulcsát, mindenki csak szenved mint a szar.
-
törölt tag
válasz
Mezcal
üzenetére
Nintendonak nincs olyan szolgáltatása, mint a másik kettőnek. Ők alapvető funciókat se tudnak megoldani, mégis mit szeretnél? Csoda hogy van felhőmentésük.
"De csak a pc miatt"
Ez is téves.
Sose fogom megérteni hogy miért tapsikol valaki annak hogy valamiért többet fizethet, és kevesebb választási lehetősége van arra hogy játszon egy adott játékkal.
Megy a nyígás állandóan hogy 30k huf egy játék Day1, de aggódjunk a szegény csóró Sonyért inkább, ja.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
Mezcal
üzenetére
A Micro nem azért teszi bele mert alig van valamije, hanem mert szolgáltatni akar, nekik már kín a konzol is, kb még 1 de nagyon max 2 gen és ők kiszállnak az egészből, mint konzol holder, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már úgy árulják a GP-et egyes helyeken, hogy vedd meg ezt a sticket, és tolhatod, konzol se kell.
-
ProEvoFan
nagyúr
Cookie Cutter [link]
Nagyon jó metroidvénia game. Viszonylag faszán haladtam benne, de sajnos a final bossnál olyan szinten elakadtam, hogy az viccnek is rossz.
Aki játszott vele, árulja már el, hogy a francba ölte meg az ucsó bosst?
Addig sem adom fel, kb 50x lecsapott már, századik után pihenőt tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Igy 4-5 ora utan egyelore tetszik, nem egy nagy kihivas a hardvernek, de sajnos patchet nem kapott igy 1080p 30fps
Viszont, legalabb mas problema nincs.
Én mondjuk megvettem a múltkori akcióban

RangerFox