Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
eisento
üzenetére
Prrfff... bár szerintem tök mind1 mi a neve, ps4-en kizárt a bf bármelyik része is. Nekem (Hardline meg van pedig, de untam, meglepett engem is, de unalmas, nem pörög...
)Közel sem olyan, mint pc-n, pontosabban amilyen a pc-men volt.
Egyelőre ez az egyetlen játék, amiről több 5-6száz óra BF3, majd ugyan ennyi BF4 és HL után azt mondom, hogy ps-en ez a game gagyi, lassú és unalmas! (a remek party chat-es megoldás meg hagyjuk... talán ha nem késne 1mp-et a beszéd, akkor.... talán... akkor...)

Viszont PC-n ott a sok moddolt, hackelt szerver... Hát akkor nem maradt más hátra, viszlát örökre Battlefield sorozat. Ez ilyen, nem kérdez...

-
gyuromoj
veterán
-
eisento
addikt
na nemar

Battlefield 1? -
válasz
FuRiONight
üzenetére
-
FuRiONight
addikt
Valaki próbálta már az új Hitman-t? Kiváncsi vagyok, hogy megéri e beruházni!

-
Djuree
félisten
bloodborne collectors 6k ebayen ingyen postával ha vkit érdekel. vettem egyet, max paypal visszaadja a pénzem ha kamu.
[link] -
-
shunter
aktív tag
-
proly01
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Velem ezt számtalanszor eljátszották PS3 nál 2-nél de PS4 nél már nem.Mert nem megyek oda és nem rendelek tőlük.Pontosan ilyenek miatt...

Több dolog is kiverte a biztosítékot nálam,de mikor felkerült az Í-re a pont az az volt mikor (nagy kedvenc) Tomb raider PS3 nál elsők között rendeltem elő plusz fémtok poló 2 dlc kb 6 hónap múlva hívtak mentem azonnal...
-hát bocs de már se fémtok se póló csak 2 S-es (direkt megkérdezték milyet kérek) a DLC kódot meg majd küldjük...azóta is küldik
ok mondom akkor ennyi volt skacok.
Hozzáteszem PS2-t 3 at náluk vettem rengetek játékot vettem és kiegészítőt tőlük számtalan előrendelés stb... -
-
marilllyo
veterán
Lol. Platinumshop eddig már 3 játéknál játszotta el azt, hogy felhívtak az előrendelés miatt és közölték, hogy "bocsi de nincs már póló", "bocsi de nincs már poszter", "bocsi de nem tudjuk a dlc-t adni hozzá".
Na ma felhívtak, hogy kedden jön és én ugye az alap változatot rendeltem meg de ezen az áron odaadnák a bővített kiadást.

-
játszik valaki a WoT-tal? nem tudok bejelentkezni az EU szerverre, de sehol semmi infó. más multis játékok mennek, net is jó. rettentő boldog vagyok, éppen tegnap pörgettem ki egy nap prémiumot, erre most nem megy.
-
shunter
aktív tag
A magyar PSN store ba a kártyás fizetés csak nálam sz@rakszik vagy másnál is?
-
pomk
őstag
US storeban Activision leárazás van!

-
Ma néztem csak milyen akciókat nyomnak PSN-en megint: HR/BTS pack - 6k, Borderlands THC 6k, BF:HL - 3k. Az ember meg győzze pénzzel...

-
marilllyo
veterán
Hánykor lesz a nagy bejelentés?
-
N@idia
őstag
válasz
kevepapa
üzenetére
Kikövetkezették és hát rengeteg jel mutat arra, hogy az lesz és a katona is nagyon úgy fest a ruha rajta sárgás zöld galléros kabát a britek viseltek ilyesmi ruhát és a kis sapka a fején nem hinném, hogy egy modernkori katona lenne a videóban vagy lehet egy US Navy SEALs tengerészgyalogos volna
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kakaduku
senior tag
BF5-el kapcsolatban én biztosra mondom, hogy mi lesz. Kapni fogunk egy Szovjet - Német kampányt, de multiban benne lesznek a Japánok és az Amerikaiak is a Szovjetek és Németek mellett.
Ez tuti tipp!

-
bordi10
senior tag
Uncharted: Fortune Hunter
official PS Mobile game, 05/10-től be lehet majd logolni a PSN ID-val és viszi át az UC4-be az itt megszerzett jutalmakat
ios-re -
N@idia
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
Az első világháborúban nem voltak tigrisek sőt mi több csak a franciáknak voltak tankjai, de abból se sok .... Szerintem a Bf az első és második vh. fogja feldolgozni a kettőt egybe gyúrják így van némi esélye arra hogy jó multi legyen, ha kizárólag első világháborús akkor nuku jármű vagy legalábbis kevés lesz és gubaszthatsz a lövészárokban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mister_X
nagyúr
Itt mindenki azt mondja, hogy a második világháború lerágott csont, meg kijutott nekünk a jóból az előző évtizedben. Szerintem mindenki maga alá hugyozna, hogyha Frostbite engine alá ültetnék a normandiai partraszállást, égetnék fel a Reichstagot vagy végig küzdenénk magunkat az Ardenneken.
-
Sefter
veterán
Ezek közül éri valamelyik az akciós árát?
Assassins Unity 6000
Wolfenstein new order 3700
Evolve 3700-6000 -
válasz
MAXIMIZE
üzenetére
A legújabb szériát (1216A vagy 1216B) érdemes venni, mert állítólag az a leghalkabb, de a régebbiekkel sincs gond. Az általad kinézett példány jónak tűnik, de ez biztosan a legújabb.
#83207 orichalcos: aha, elültetik a biztonságérzetet, bevárják a nagy tömeget, és utána csapnak csak le.

-
MAXIMIZE
tag
Sziasztok, az Uncharted miatt muszáj vennem egy Ps4-t
, szóval az lenne a kérdésem, hogy mire kell figyelni a vásárlásnál, illetve egyáltalán kell valamire figyelni? Újonnan akarom venni, de a boltokban is különböző szériaszámmal vannak feltüntetve, ez jelenet valamit vagy semmi jelentősége? Egyébként ezt néztem ki [link]
Köszi a válaszokat előre is. -
james001
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Ha nem próbálsz meg multizni vagy ilyesmi akkor szerintem nem fognak bannolni. Meg ahogy oric írja,van aki már előző héten tolta mégse lett semmi

Én próbáltam minél előbb hozzájutni,de úgy néz ki csak hétfő lesz a leghamarabb. Délután hazaérek a játékkal 1 hétig nem alszok az biztos![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sziasztok!
Odaadtam a PS-em egy kis srácnak, de valami történt és a gép azt írja, hogy USB-ről kellene újra flashelni a rendszert. (connect a usb storage device thatcontains an ubdate file vor reinstallation vor version 3.15 or later)
Én nem vagyok otthon és még egy darabig nem is leszek. Valaki esetleg tudna innen segíteni? Budapest, 5. kerület.
Ha igen azt privátba jelezd kérlek!Köszönettel,
Ádám -
buci30
addikt
Ps+ elofizetésre levan árazva a starwars 👌Rá is repültem ma rögtön.
A grafika hihetetlen lett szerintem az hogy nincs rendes story mód ez kicsit zavar meg ez a fajta játék menet nekem furcsa de a sok lehetőség és grafika kárpótol.Fontos kérdés,hogy már kérdeztem a fiokmegosztast ezt már tiszta.
De! Pl. megvettem a GTA5 meg a starwars ha a testvérem leszedi ezt tőlem mint másod fiókra akkor tudja használni is...
A kérdés, hogy ugyan azon a játékon tudunk egymás ellen multizni is?
Tehát hogy nála is megy a játék s akkor nálam is és multira csatlakozunk egyszerre? 😳😳 -
killer095
őstag
-
vonSux
őstag
Nos nem rossz az Overwatch, de az tisztán látszik (és nem meglepő), hogy random playerekkel kb semmi esélyed nincs még egy gyenge, de legalább valami taktikával játszó csapat ellen se
viszont ha ismerős csapatban vagy és tudtok dumálni egész szórakoztató. -
oriic
HÁZIGAZDA
Megint elcsúsztatták a konzolos Assetto Corsát. Az új dátum június helyett augusztus 26.
-
Adam_Shepard
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Something_
üzenetére
Másfél hete játszanak vele emberek (nem sajtósok), senkit nem bannoltak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kb ugyanaz mint ami kiszivárgott, csak egy két jelenetet átvariáltak. (pl a kardos robot nincs benne)
-
törölt tag
Mai történet:
Létrehoztam egy USA accot a meglévő hazai mellé, regisztrálok magamnak Amazon.com felhasználót, hozzáadtam a Visa kártyámat és szerettem volna venni egy 20 dolcsis feltöltőt hogy ki tudjam próbálni a PS Now-t. Erre fél óra múlva ír vissza az Amazon hogy zárolta az accountomat amíg hivatalosan meg nem erősítem hogy tényleg USA lakos vagyok. Érdekes.

-
A`rpi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Autós topik
- World of Tanks - OFF topic
- Apple asztali gépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- LEGO klub
- További aktív témák...
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Inkább nem másolom be.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
erről beszélek én is!!! 

Kendek