Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
válasz n000rbi #83493 üzenetére
Felhívtam őket annyit mondtak, hogy a special edition nincs és nem tudják mikor lesz a héten várható, de ők már átadták a futárnak a standard editiont! Most már lesz@rom mondjuk feltünhetett volna az ár mert a másik 24 ezer lett volna, így legalább csak 19 a játék mind1 fő, hogy játszhatok vele már holnap Ezt a boltot sem ajánlom senkinek!!!
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Zanik
addikt
Mindenki UC4 lázban ég?
Én inkább kivárok vele, hisz lesz még olcsóbb is, és 3 hónap múlva is ugyanolyan jó játék lesz.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
N@idia
őstag
válasz n000rbi #83488 üzenetére
Áhh már tudomm, hogy neked miért nem jön az enyém nem is Special csak Standard edition, de én a speciált rendeltem elő szóval hogy a gikszerbe kavarták össze?? Még jó, hogy ránéztem a mail-re mégegyszer, most telefonálhatok!
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz n000rbi #83484 üzenetére
Már az email is jött becsomagolva átadva a futárnak! Hát akkor én ezek szerint peches vagyok
Lehet mire hozzád értek, már elfogyott és nem tudták előre, hogy nincs belőle több.. Engem reggel hívtak 10 körül rá 2 percre pedig jött a mail azóta nem hívtak hogy bocs, de még se tudjuk holnap szállítani. Szóval bízok benne, hogy megjönn holnap!
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz Csabee86 #83482 üzenetére
Én a konzolvilágnál rendeltem elő és ma hívtak, hogy holnap küldik a UC4 Special kiadást + 1 DLC ami ajándékba jár. Rendesek voltak, mert megkérdezték mely időpont lenne megfelelő aztán még emailt is küldtek. Szóval nagyon korrekt cég mindenkinek ajánlom őket
-
Csabee86
senior tag
És a konzolokszervize ma is bebizonyította, hogy egy semmirekellő cég. Reggel megkérdeztem, hogy az előrendelt Special Edition-t várhatom-e holnap. Írtam is, hogy az a pletyka terjed a neten, hogy szállítási problémák lesznek. Jött a válasz, hogy ne aggódjak, holnap megkapom. Most meg jött a levél, hogy csak a sepcial editionnál szállítási problémák. Ezek elmennek a büdös .....-ba. Le is mondtam az előrendelést és megrendeltem a sima kiadást a platinumshoptól.
-
vajdacs01
csendes tag
Az Uncharted 4 Special Edition változata országosan késik, logisztikai nehézségek miatt nem érkezik meg időben hazánkba. Ezt a választ kaptam a Konzolok szervizétől és a Platinumshoptól is. Valószínűleg más boltoknál is ez a helyzet.
Hobbi streamer/gamer - https://www.twitch.tv/vajdacs01
-
proly01
őstag
UC4 hez 144mb 1.02 frissítés jött hibajavításokkal.
....Pr:)ly....
-
Hopsz
tag
Nagyon hangulatos egy game lett nem túl hosszú, de open world szóval bőven ki lehet tolni a játékidőt a barangolással meg hasonlóakkal.
Grafika is nagyon szép, volt h csak ámultam és néztem a világot, ami melleseleg él. Ember emberrel, állat állattal, ember álattal harcol teljesen random.
Én ajánlom, de használtan már 10ezer forintér is lehet találni úgy még jobban megéri. -
andro93
aktív tag
Akik Aquától rendelték elő az Uncharted 4 Special Editiont, kaptak már valamilyen e-mailt, hogy mikor hozzák ki? Nekem még nem küldtek semmit, úgyhogy dobtam nekik egy mailt h kiküldik-e holnap.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Közben lehet, hogy úgy alakul, hogy szerzek egy PS4-et, mert miért ne. Keres itt valaki "home" partnert?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
killer095
őstag
Na uncharted 4 special edition berendelve
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
pomk
őstag
Far Cry Primal-ről vélemények? Megér 60$-t vagy inkább valami akció keretében érdemes beszerezni?
-
marilllyo
veterán
válasz bordi10 #83452 üzenetére
"de az, hogy ez az eddig sosem látott minőségű látványvilág teljesen folyamatosan (a 13 órás kampány alatt egyetlenegyszer volt egy töredékmásodperces belassulás) zajlik, ráadásul élsimítással, bődületes látótávolsággal, látható töltések nélkül és temérdek effekttel, az jószerivel minden más fejlesztőnél felér egy igénytelenségi bizonyítvánnyal. Én többet nem vagyok hajlandó elfogadni ilyen téren kifogásokat, magyarázkodásokat, konzolra fogott szaggatást és lebutított grafikát és csökkentett fizikát. Itt a példa, lehet feltűrni az ingujjat, és neki lehet állni programozni."
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Wlac
Ármester
Kösz, bár lassan meglesz "természetes szüléssel" is, már várom, hogy mikor ugrik fel a trófea (mert persze a játék semmilyen statisztikát sem vezet). Ejj, pedig mennyire fasza kis cucc, sokszor nagyon Ignition feelingje van, csak a hibákat kellene kiküszöbölni.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
A`rpi
addikt
Ha 1vs1ben le lehet tolni a multis trófeákat segítek.
(Engem nem érdekel a játék, és a trófeái.)(#83455) secler07
Igen. Ha még nem volt 14 napos próbád,
inkább azt igényeld, és ha ez lejárt utána ott lesz még további 2 nap pluszban.
(Tehát kvázi két akcióban is tudsz vásárolni Plus kedvezménnyel.)[ Szerkesztve ]
-
secler07
tag
Sziasztok!
2 napos PS Plus-al is élnek a store kedvezmények ?
-
bordi10
senior tag
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
törölt tag
válasz FuRiONight #83444 üzenetére
Paragon, nagyon nagy csalódás volt! Overcucc hááát gyakorlatilag az is... Nem baj, nem baj legalább spórolok.
UFC2 egyre jobban kezd érdekelni, de még bitang drága.
-
bordi10
senior tag
Reggel 9-kor kaptam értesítést az Ipontól UC4 rendelés ügyben, holnap 10:00-tól átvehető a Libertalia Collector's, minden ok vele, sms+mail is jött
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
kovsol
titán
válasz FuRiONight #83444 üzenetére
Bicikli túrán voltam, így nem játszottam semmit a hétvégén. A végleges verzió ingyenes lesz, majd akkor kipróbálom.
May the Force be with you!
-
marilllyo
veterán
Pontosan! Ekkora f*szságot. Nyomjuk haverral plusz 5 random. Utolsó körben a második helyezettel fej-fej mellett versenyeztünk az első helyért majd nekiment a falnak és én nyertem...aha...
Verseny után kiírja 7/7...és haver is mondta, hogy végig mögötte mentem mert ő meg 6/7 lett.Mindeközben se lagg-ot se ugrálást, teleportálást...semmit se láttam. Ment mindenki szépen.
Ekkora baromságot.
-
Tegla80
addikt
válasz mrterminator #83435 üzenetére
Par honapja volt mar fennt bannnolt gep az apron....(lehet pont ez,csak masnal)
Akkor beszelgettunk paran ott az emberrel es Ő mar igy vette,nem is tudta/mondtak neki,h ilyen.Mikor rajott,h igy nincs multi felrakta es arulta....Ő irta,h a pecsek lejonnek a jatekhoz igy frissul is,de a psn-re nem engedi be a rendszer.Sony® & PlayStation®
-
Wlac
Ármester
Kevesebb undorító dolgot láttam életemben, mint a TTR multija. Az egy dolog, hogy akár 2-3 játékossal is brutálisan tud laggolni, de se szűrni nem lehet a játékokat (kocsi kategória, upgrade-ek stb), de sokszor csatlakozni sem hozzájuk. Ha mégis elindul egy meccs, akkor van, hogy a játék vége válik rohadt érdekessé, amikor tisztán elsőnek érek be, a legközelebbi ellenfél is három-négy másodperccel utánam megy át a célvonalon, a játék ki is írja, majd a játék kiírja, hogy harmadik vagyok. Cserébe mondjuk volt olyan, hogy utolsóként értem be, épphogy nem járt le az idő, és mégis első lettem. Single-ben nagyon fasza játék, de a multi katasztrófa.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
mrterminator
aktív tag
válasz Something_ #83433 üzenetére
Vajon, csak Multiba nem megy, vagy pl Patcheket se tudsz letölteni? mert akkor tényleg nem ért fillért se. Hogy most "csak" Multi BAN vagy totál ONLINE BAN, nem mindegy...
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz Something_ #83433 üzenetére
Egyértelműen szélsőséges esetben bannolhat csak a Sony,
miért vágná le az aranytojást tojó tyúkját? -
Something_
őstag
Ps3nal meg ugy volt, hogy kulon kiosk firmware volt rajta, teljesen mas fw, mint a gyarin.
Ps4nel is igy van szerintem.Akkor szoktak bannolni ps-eket gep szinten, ha valaki visszael bankkartya adatokkal. Volt mar olyan is, hogy hasznalt gep eladasakor rajta maradt az elozo tulaj accountja, uj tulaj jol bevasarolt, aztan rendorsegi feljelentes es sok szenvedes utan a sony valasza az volt, hogy a komplett gepet bannolta, amelyikrol tortent a vasarlas.
Nem tudom milyen eset van, amikor gepeket bannolnak, de engem is erdekelne. -
A`rpi
addikt
válasz Csabee86 #83429 üzenetére
Bármilyen szabványos 2,5" SATA csatlakozós HDD jó lehet számodra, az ajánlott modellekről itt tudsz érdeklődni:
Fórumok » HDD/SSD, CD/DVD írók/olvasók » Milyen merevlemezt vegyek?
Meg van ez a 6000 ft alatti játékok most a store-ban. Ez meddig érvényes? Lesz váltás? Vagy mire fel ez most?
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy valaki használ 2-3TB-os HDD-t a PS4-be? Tapasztalatok érdekelnének. (milyen típus, milyen fordulat, stb.) Tervezem, hogy átállok digitális játékokra. És gondolkodom egy HDD upgrade-ben. Azért egy 3TB-os vinyó csak elég lenne erre a genre, nem?
Meg van ez a 6000 ft alatti játékok most a store-ban. Ez meddig érvényes? Lesz váltás? Vagy mire fel ez most?
-
dinostaRR
tag
Valaki tudja pontosan,hogy a sima uc4 és standard plus verzió között mi a különbség? +1 dlc pack?
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
Wlac
Ármester
-
vonSux
őstag
válasz FuRiONight #83423 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy ha lesz ranked akkor marad-e, hogy egy karaktert többen is választhatnak csapaton belül (custom game mode-ban kapcsolható).
-
törölt tag
Sziasztok! Regisztráltam egy US accountot a meglévő EU mellé, szeretnék pár PS Now játékkal játszani, viszont az USA Store nem fogadja el az itthoni Visa kártyámat. Elég ha veszek egy US feltöltőt?
-
vonSux
őstag
válasz FuRiONight #83420 üzenetére
Olyannal se, hogy pl a Volskaya pályán egy Bastion+törpe kombó bekempel egy szobába, őket levédi egy tank és kb hárman lehozzák a meccset? Szerencsés vagy vagy jó csapatod van, hogy időben tudtok átfordulni egy jó taktikára.
-
dilipok
veterán
válasz FuRiONight #83420 üzenetére
beta alapjan pc. (en csak azt probaltam mondjuk, de az itt leirtak alapjan nekem egyertelmuve valt )
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Arminnn
csendes tag
Hello
Aki akar vegyen fel,multizni.(Division,Battlefront,Nfs)
Psn: edavid1991 -
vonSux
őstag
válasz killer095 #83417 üzenetére
Sajnos van ebben igazság, mondjuk valamennyire bízom abban, hogy balanszolják majd karaktereket. az a baj, hogy ebből a szempontból (nem gondoltam volna) de a Battleborn kiegyensúlyozottabbnak tűnt, csak attól tartok azt a játékot viszonylag kevesen fogják megvenni.
-
killer095
őstag
válasz vonSux #83416 üzenetére
Terveztem,de a béta után csak rossz tapasztalatom van,a classok közt nincs balance,főleg ha kapsz az enemybe 5 minigunos tankot akik ugy bekempelik a kezdőd hogy 4 percig az ajtón sem fogtok kijönni.
És ez azért baj mert a pályák 90% igy zajlik.
A másik meg az hogy a legtöbb karakter utija hiába vagy 600+hps stbstb 1 ulti és meghaltál amihez pl Hanzo esetében skill sem kell csak szépen ellövöd és nézed hogy " hmm már megint megöltem a fél falut"szvsz 2-3 hónap és ez a játék is a süllyesztőben végzi, mint a legtöbb ilyen játék
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
vonSux
őstag
Overwatch-ot ki tervez megvenni? (read only felhasználók írhattok pü-ben is)
-
crue
őstag
válasz Adam_Shepard #83414 üzenetére
Akkor már sehogyan sem update-el. Itt van egy leírás a banról, felfüggesztésről: [link]
-
marilllyo
veterán
Van itt ez a hardveraprós hirdetés. EZ
A gép online felületről bannolva van.
Ez mit jelent vagy mit kell tenni azért, hogy kibannoljanak?
-
james001
veterán
Én játszottam a játékkal az elmúlt két napban,de olyan szinten meguntam már,hogy szerintem le is törlöm. A zene is borzasztó idegesítő,meg úgy egyébként baromi könnyű a játék,bár ebben a special event-ben van egy-két nehéz,de ennyi. Meg azt nem tudom hogy a következő class-ban is ugyanezek a pályák vannak,vagy lesznek újak?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
proly01
őstag
válasz Something_ #83390 üzenetére
Tegnap volt időm belenézni egy 2-2.5 órát.Most kezdi bontogatni a szárnyait,de igen eddig nem túl nehéz.Viszont eszméletlenül durva.Videójátékos pályafutásom (24év) alatt ilyet én még nem láttam.Talán a Last of us okozott ilyet elsőre de ez nálam simán lekörözi😊
[ Szerkesztve ]
....Pr:)ly....
-
Wlac
Ármester
Valakinek nincs kedve a Table Top Racing multis trófeáit lenyomni a mai nap? Ha jól vettem ki, csak annyi kell, hogy húsz meccset megnyer az ember, szóval az egyik félnek akár satufék, amíg a másik körbe megy a mapon, majd fordítva ugyanez, és fél órán belül megvan mindkettőnknek.
-
Dákesz
tag
Sziasztok
Jelenlegi, ideiglenes lakohelyemen nincs internet, lehet a division nel jatszni internet kpcsolat nelkul? -
front3r
őstag
Az OpenCritic oldalon 93%-ról 94%-ra módosult az értékelések átlaga 49 review-ból.
A Metacriticen továbbra is 94% 71db kritika alapján.
Az N4G oldalon 97db kritika átlaga pedig 96%.PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest