Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz gulac12 #82799 üzenetére
Nagyon egyszerű!
PS3on ingyenes a multi, míg PS4en kell hozzá PS plus, ami nincs ingyen. Ennyi!Tehát:
"A PS4-en, ha megveszem a Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2 játékot, akkor ennek az internetes játszásához már kell a Plus előfizetés is?"
Igen, pontosan így van!
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gulac12
tag
Szia, ez a kijelentés, hogy "ha szeretnél az interneten játszani (multizni) akkor így is úgy is elő kell hogy fizess a Plusra" nem igazán világos számomra. Nekem most még csak PS3 van, de rövidesen szeretnék váltani PS4-re. PS3-on például a Plants vs. Zombies Garden Warfare játék csak multiban működik, viszont nem kell semmiféle Plus előfizetés a játékhoz, elég egy sima regisztráció az EA oldalán. A PS4-en, ha megveszem a Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2 játékot, akkor ennek az internetes játszásához már kell a Plus előfizetés is?
-
kovsol
titán
válasz Robi86 #82797 üzenetére
Én már Xbox Classik óta nyomom, és rengeteg lemezes játékom volt ez a hosszú idő alatt. Eddig összesen két lemezem lett olyan karcos, hogy használhatatlanná vált, de az is főleg az én hibám volt, mert túl sokat játszottam velük, és nem is vigyáztam rá úgy, mint kellett volna ki-be rakáskor. Forza első része az egyik. Ha figyel az ember, és nem hagyod kint napon a lemezeket akkor hosszú éveket kibírnak. Nem olyanok, mint a 80Ft -os DVD -re házilag írt holmik, amik pár év után álltó helyükben is tönkre mennek.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
perge666
veterán
Szerintem meg 1-2éves játékért 4-5-6K nem vészes!
Én újanon mondhatni sose veszek játékot.
Mondjuk PS4-re is vettem már 3500-ért bontatlanul Minecraftot.Oké hogy PS3.-ra 1-2-3 ezerért megveszek szinte bármit, de a PS4-es felhozatal is elég jó, főleg ha azt nézzük hogy anno a PS3-as játékok 2-3 évesen is 6K felett voltak.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz buci30 #82791 üzenetére
Ha szeretnél az interneten játszani (multizni) akkor így is úgy is elő kell hogy fizess a Plusra.
Amúgy "digitális" vásárlást favorizálom én is.
A lemezes vásárlás nagy előnye hogy használtan olcsón be lehet szerezni megjelenés után, ha pedig csereberélsz, akkor aránylag értékálló is. Minimális bukóval, sok játékot ki tudsz próbálni. -
Wlac
Ármester
válasz buci30 #82791 üzenetére
Van aki szereti őket gyűjtögetni, és ugye a lemezes játékok is fillérekért mennek már használtan. Másrészt a digitális játékok sokkal kényelmesebbek, nem kell lemezt cserélni és nem jár folyton az olvasó, ráadásul egyrészt ott az általad említett PS+, másrészt vannak néha brutális digitális akciók. Én is a letöltős módszerre szavazok, de tény, hogy baromi jól néz ki a kollekció a polcon.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
buci30
addikt
Melyiket részesítettek előnybe?
Ha lemezeken veszitek a játékot vagy ha névről és vinyora?Lemez ugye karcolodik vinyon nem plusz a ps+ elofizetessel sok jó akció fogható ki.
Lemezes játék eladhato igaz én ps3 sose adtam el őket mert sose lehet tudni alapon melyik jön be újra majd pár nap játékra. Kölcsönbe meg cserélni se nagyon szoktam tehát...
A vincseszteren tárolt meg annyi ha majd tele lesz az 1TB akkor törlöm ami épp nem tetszik de azt ugyan úgy letudom később szedni majd mindig mivel egyszer megvettem.Tehát én akkor úgy láttom előnyösebb a nem CD-s.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
A`rpi
addikt
-
aktív tag
Sziasztok, abszolút új vagyok ps4 téren, most váltottam ps3rol. Azt veszem észre hogy a ps4 em hangosabb mint a super Slim gépem volt. Ez ilyen és kész? Vágy csak nálam van ez?
-
Bingoo
tag
Ez azért most megnyugtatott
Egyébként a RemotePlay megjelenésével talán nagyobb létjogosultsága van ennek a toknak. (Bár nekem még mindig nem sikerült más hálózatról életre kelteni ezt a funkciót. Valamiért nem akar neten keresztül kapcsolódni a géphez. Pedig azonos hálózaton belül működi. A Networkön keresztüli bekapcsolás pedig engedélyezve van a gépen. )
-
A`rpi
addikt
válasz Bingoo #82781 üzenetére
Köszi az írást, megfelelő helyen linkeltem.
(#82782) kevepapa
2,5" HDD-k elsősorban hordozható gépekbe szánták, ha valami ez biztosan bírja a húrcibálást pláne kikapcsol állapotban, amikor az olvasófejek parkolópályán vannak.[ Szerkesztve ]
-
-
Bingoo
tag
Nem tudom ki mennyire szokta magával hurcolni a konzolt, de én néha magammal viszem, ha elutazok. Be is ruháztam egy kontroller tokra. Gondoltam megosztom veletek, mert nem láttam, hogy bárki írt volna ilyenről: [link]
Ma meg is érkezett. Szerintem bőven megérte azt a kb durván 2000Ft-ot. Így a kontroller nem karcolódik, ha bedobom a hátizsákba. Nagyon jól illeszkedik és elég merev anyagból készült.
-
Prof01
veterán
EczkE, FuRiONight és pomk: Köszi a segítséget! 25k-t már nem igazán szeretnék rá kiadni, de megfontolom, ha tényleg annyira jó!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
eisento
addikt
válasz FuRiONight #82774 üzenetére
ha megerkezik johet miniteszt rola
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
pomk
őstag
válasz FuRiONight #82774 üzenetére
Egyetértek. Kiváló minőség mind hangban, mind anyaghasználatban és összeszerelésben.
Nekem is ilyen van már kb. fél éve, bátran ajánlom![ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
válasz Prof01 #82770 üzenetére
Én a helyedben HyperX Cloud II-t venném innen. Ennyiért best buy. Ma rendeltem én is
[ Szerkesztve ]
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok. Kellene egy kis segítség. Megvettem a store-ból a Hitman GO Definitive Edition. Azonban nem tudom letölteni mert a Download gomb helyett az van, hogy Choose a version. Rákattintok de csak két Full game közül tudok választani. Tehát nem tudok platformot választani. Nem indul el semmilyen letöltés. Akármelyikre kattintok. Valaki találkozott már ilyen problémával? Mi a megoldás?
-
dilipok
veterán
válasz donceleger8 #82769 üzenetére
erre gondoltam: Now with the Guest Play option to compete with friends. De ha nem, hat nem
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
EczkE
veterán
válasz Prof01 #82770 üzenetére
Hyper X Cloud I vagy II, esetleg Sony Gold ez mar wireless. Arban igaz kicsit dragak, 22-25k korul mennek.
Nekem szemely szerint a Sony van, mar csak azert is mert vezetek nelkuli es tudja a virtualis terhangzast. Nagy kenyelmes parnakkal van es win/mac kompatibilis. Plusz adnak hozza vezeteket igy telefonnal is hasznalhato.
Esetleg itt tudnanak meg ajanlani valamit.
[ Szerkesztve ]
Asszem mindenféleképpen!
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Gamer headsetet szeretnék vásárolni max. 15-20k környékéig. Olvasgattam a fórumot, keresgéltem a neten és találtam egy elég meggyőzőt!
Asus Cerberus (14-15k-s bolti ár).
Tetszik, hogy félig-meddig wireless-ként használható, mivel külön USB-s erőforrást nem igényel, egyszerűen a kontrollerhez csatlakoztatva működik, ennek köszönhetően akkumulátor töltéssel se kell foglalkozni (nincs).
Szőtt vezetékkel, masszív fejpánttal, nagy, kényelmesnek tűnő fülpárnákkal rendelkezik.
FBI kolléga véleménye is igencsak meggyőző erről a headsetről!
Rendelkezik még valaki tapasztalattal itt a topiklakók közül? Esetleg tudnátok ebben az árkategóriában jobb headsetet ajánlani?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
donceleger8
őstag
válasz dilipok #82768 üzenetére
Szerintem ezek nem ilyenek. A Co-op Season-t próbáltam, ilyenkor a baráttal egy csapatban vagyunk és együtt szállunk szemben más online játékosokkal.
Van online Friendlie is, ilyenkor 5 meccset játszunk egymással de ennyi. Ez sem az amit keresek.
A FUT-ot nem néztem, ahhoz nem értek.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
dilipok
veterán
válasz donceleger8 #82766 üzenetére
szerintem valamit elnezel, vagyezek kozul egyik sem az amit keresel? (foleg bold)
Other modes/features in FIFA 15 include:
FIFA Ultimate Team
Match Day – jump straight in to play head-to-head offline against a friend or the AI
Tournament Mode – returns to FIFA 15 with all new tournaments
Online Seasons – compete online in a season format. Now with the Guest Play option to compete with friends
Online friendlies – compete online against your friends
Co-Op Seasons – compete online with a friend in 2v2 matches
Skill Games – 26 new Skill Games added to the popular practice mode including four new games that cover the basics – dribbling, shooting, passing, defending
Practice Arena – practice in a 1v1 situation against the all new Next Gen Goalkeeper
Match Day Live
EA SPORTS Football Club[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
A`rpi
addikt
válasz donceleger8 #82766 üzenetére
Itt érdeklődj: Fórumok » PC játékok » FIFA 16
A topikgazda is PS4-en játszik, és van egy aktuális bajnokság is nálunk,
bár ahogy látom nem túl rózsás a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
donceleger8
őstag
Sziasztok.
Miért nincs olyan a Fifában, hogy online bajnokság? Konkrétan olyan, hogy mondjuk egy vagy több haverral le tudnánk játszani egy komplett szezont, pl az olasz bajnokságban. Mindenki otthon, kényelmesen játszana. Az egyikünk lenne a Juventussal, a másik mondjuk a Napolival a harmadik meg a Romával stb......
Aztán szépen fordulóról fordulóra játszanánk, mintha karrier lenne. Ha olyan a helyezésünk akkor megyünk a BL-be vagy az EL-be, olasz kupa stb.....
Ezt bonyolult lenne összehozni?
Manapság az is megoldható hogy egy időben többen is szerkesszenek egy excel fájlt, akkor egy ilyen a mai korban megoldhatatlan feladat lenne? Vagy van ilyen? Fifa 15-ben nem találtam ilyet.
Pedig ez szerintem ez egy izgalmas játékmód lehetne. 2 barát vagy több egy bajnokságban játszik és meglátni ki meddig jut. Vagy ilyet ne is várjak?Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
A`rpi
addikt
válasz Becksman #82759 üzenetére
Ahogy az előttem szóló fórumtárs is mondotta ez minden bizonnyal az új szériás gép.
Biztonság kedvéért azért felkeresheted az üzletet.
Ahol számodra kedvezőbb onnan vásárolj.
(#82761) Becksman
14 napos trialt tudsz igényelni új PSN fiókhoz amin még nem volt plus előfizetés
(2 napos trial sem).[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
válasz n000rbi #82738 üzenetére
Ezt akarom rendelni:
http://www.220volt.hu/Sony+Playstation+4+Players+Megapack+1TB++Uncharted+Trilogy++God+of+War+III+Remastered++Last+of+Us+RemasteredA dobozos kép alapján ez már az új széria viszont a többi képen régi gépek vannak. Na most ez ugye a 1216-os már?
Illetve kérdés innen vagy az Aqua-rol rendeljem? Mindkettő helyen 129990 az ára. A 220voltnál ingyenes házhozszállítás is van
[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
A`rpi
addikt
Átfedés biztos hogy lesz, de úgy általánosságba véve azért a COD-nak meglehetősen nagy vásárlóbázisa van, elfog kelni így is úgy is mindkét megjelent rész, biztos vagyok benne, hogy ha külön is megvehető lesz a felújított változatnál ügyelni fogna az árazásra. (Jó drága lesz külön is.)
Szerintem miért fok a játék kóddal érkezni?
Tegyük fel a régi codot a lemezre teszik rá az új mellé.
Az sem jobb nekik, mert ha eladásra kerül a játék a következő tulaj is élvezhet minden tartalmat.Jobban járnak ők úgy, ha a kód felhasználható, és a használt piacon zömével csak felhasznált kódos verziók futnak majd, így szerintem nagyobb a késztetés hogy mindenki újonnan szerezze be, vagy esetleg jó pénzért a stroeból töltse le a remastered részt.
(#82753) kovsol
Ha a multit kiherélik belőle, az nagyon nagy érvágás lenne. Némi bizakodásra ad okot a Call of Duty Classic-ban is benne hagyták a multit, más kérdés sajnos elég pocsék lett, PC-n ez a játék dedikált szerverrel ment míg konzolon már peer to peer volt, maximum 8 fő játszhatott egy pályán. Újabb Cod-ok már konzolra is megjelentek, így ott a netcode már jobban optimalizálva van p2p kapcsolatra.
Így ha belekerül a multi feltehetőleg élvezhető is lesz a remastered rész.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
A`rpi
addikt
Valószínű letöltő kód lesz, és én arra tippelnék hogy külön is meglehet majd venni, mint például a Star Wars Racer Revenge-t. Onnantól fogva hogy értékesítették busás áron a csomagot, szerintem nem fogja őket érdekelni ha valaki eladja majd a kódot.
Más kérdés én egy CODUO, vagy COD2 remasterednek jobban örültem volna.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz tepenzed #82746 üzenetére
Szerintem külön nem lesz kapható. Így meg ezzel a remaster kiadással megdobhatják az új rész eladásait is, mert sokan csak amiatt is megvennék szerintem a drágább csomagot. A kérdés, hogy oldják majd meg, letöltőkód lesz a pakkban vajon? Mert akkor meg rengeteg eladó kód lesz.
Live-Die-Respawn
-
killer095
őstag
Official az új cod leak, viszont borsos áravan a COD4 remastered editionnek.
Ha csak ps4re jön mind ahányan dolgoznak rajta tövig bekaphatják!
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
Becksman
őstag
CU1216A és CU1216B között mi a különbség? Én jöv7en akarok rendelni egy CU1216A konzolt 5 játékkal.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Hopsz
tag
válasz kovsol #82704 üzenetére
Köszi, 2. inditásra már jó volt. Csak nem jelzett a gép semmi plusz letöltést, meg volt rá vagy 2 órája, azt hittem h akkor minden lent van.
Amúgy nagyon kellemes csalódás a game főleg h nem csak online lövölde van, ami amúgy poén, hanem egy kis base defenses single is
Nekem nem volt nagy lag, pedig wifin mentem fel. -
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Valamiért nem engedi megvennem a 12havi PSN+ előfizut, nemtudom miért...
A kártyaadataim jók, leellenőriztem 2x és a konzolon ugyanúgy nem engedi, ugyan ezzel a hibaüzivel:Valakinek valami ötlete?
Köszi![ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
marilllyo
veterán
válasz ribarszki #82729 üzenetére
Nincs nagy különbség. Easy-tól Nightmare-ig a játék kb. ugyanaz. Csak a nyersanyag mennyiségében különbözik. Az alien minden nehézségen instant halál.
Egyébként azt a kórházas részt konkrétan le lehet rohanni még nightmare-n is.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
ribarszki
őstag
Szégyen vagy nem, de nagy pofával elkezdtem normal szinten az Alien Isolationt, de a kórházas résznél vissza kellett vennem kezdőre
-
marilllyo
veterán
Na valamit nekem is muszáj volt előrendelni.
Uncharted 4-re esett a választásom. Kipörgetem és megpróbálom majd becserélni egy Doom-ba valahol. Így egy árából meglesz mindkettő.
-
marilllyo
veterán
válasz FuRiONight #82726 üzenetére
Én a Battlefrontot picit szebbnek látom mint a Doom-ot. Illetve input lag téren is picit lehetne reszponzívabb. Ettől függetlenül megvevős.
-
FuRiONight
őstag
válasz DM-Fan #82707 üzenetére
Brutálisan gyönyörű és fluid lesz a Doom, már most látom, hogy a valaha készült egyik legjobb FPS lesz.
Azt elfelejtetted, hogy szvsz. Szerintem jól néz ki, de nem egetrengető a grafikája, a játékmenet sem az igazi, kicsit unalmas. Shadow Warrior 2-t jobban várom. Lehet túl nagy volt az elvárásom.Majd használtan, 10k körül jöhet, teljes áron biztosan nem. Helyette UC4 és Overwatch.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na szóval, úgy tűnik, hogy ma jön egy kis BF5 leleplezés.
Live-Die-Respawn
-
kevepapa
aktív tag
-
kovsol
titán
PvZ GW2 -t aki tolja szintén tapasztal hatalmas laggokat? az első résszel ha játszok ott nincs gond soha, itt meg csomószor játszhatatlanul szar.
-
Wlac
Ármester
Végignyomtam az Until Dawnt, tényleg eszméletlenül jó játék, azonban volt egy érdekes dolog benne.
A játék felénél elment a netem, így offline folytattam. Nem mintha lenne online mód, de időnként feldobta a játék, hogy az online feature-ök nem lesznek elérhetőek. A lényeg, hogy amikor leszakadt az őrtorony, akkor Mattet elkapta az egyik wendigo, és arccal fellógatta egy húskampóra. Pár órával később azonban megjelent Matt bárminemű sérülés nélkül és folytathattam vele a játékot, sőt, ő is ott volt a túlélők között. Gondolom ez bug. Már csak azért is érdekes, mert a stats screenen a játék egy pontján eltűntek a pillangóim. Gondolom ez sem normális. [ Szerkesztve ]
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
AC:Syndicate-et megeri megvenni? -
törölt tag
válasz Sefter #82713 üzenetére
Viccen kivul, de porgos "arena jellegu" multi fps-re vagysz, akkor CoD.
En a doom multinal semmi extrat nem ereztem, jo par kor utan mar kicsit bosszantott a bemondo hangja (szerintem nagyon gagyi) a karakterek meccs vegi mozgasa cod_bo3 copy, az iranyitas kusza, a jatek menet egyaltalan nem porgos.
Nekem csalodas volt, de a single tuti szuper lesz. (A videok alapjan gondolva)
Vannak ismeroseim akik kerultek a cod-ot, mert nem ismertek ugy, ahogy azt kell. Valtozott a velemenyuk par nap jatek utan...
Nem irnek bovebben, mert rengeteg minden van nem csak loooosszzz oszt jo van, hanem bizonyos jatek modoknal igen is kell a taktika, kell a csapat munka, kell a palyak ismerete es a jo class-ok/perk-ek ismerete is.
Ezek mind-mind par het alatt kitanulhatoak es garantalt az adrenalin es siker elmeny.
Ha tudsz szervalni egy lemezt szerintem tegy egy probat.
55 szintenkent lehet prestige-elni, de még az elso prestige elotti 35-40-es szintnel erezni fogod, hogy ez a te jatekod vagy sem.Nekem nagyon nagy favorite lett konzolra a cod, tuti minden evben megfogom venni az alap jatekot!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Sefter #82711 üzenetére
A multi a legtöbb játék esetében sokkal csúnyább, mint a single. Nem értem, sokak számára ez miért újdonság. Ezt már akkor is mondtam, mikor többen elkezdték itt ekézni a játékot a multi béta alapján, holott már akkor is ismert volt előttünk, hogy a single mennyire jól is néz ki. A multi grafikáját pont azért szokták butítani, hogy minél gyorsabb maradhasson a játék akár 20-30 online játékos adott map-on való jelenléte esetén is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Pöttön #82655 üzenetére
Brutálisan gyönyörű és fluid lesz a Doom, már most látom, hogy a valaha készült egyik legjobb FPS lesz.
Az easter egg-ek meg nem újdonságok: az új Wolfenstein-ben is ott volt ez a dolog, hogy megtaláltál egy secret-et, ahol át tudtál menni a klasszikus Wolf 3D-be és végig tudtad tolni az első pályát. Sőt, már a Rage-ben is volt egy secret az elején, ahol szintén a klasszikus Wolf 3D-be lehetett belépni egy pillanatra.
Get Moded!
-
Adam_Shepard
addikt
Ezt a 30 rugós AC pakkot megvette valaki? (kb. 15 eft.ból ki lehet hozni)
.
-
kovsol
titán
Pedig ez a teljes verzió Az elején engem is bedobott egy küldetésbe, majd onnan ki lettem mentve egy repülő lakókocsi által, és elkerültem egy hátsó udvarba. Utána nincs a hagyományos menő, hanem oda kell menni a tárgyakhoz, hogy elérd a funkciókat. Pl a portál az a multiplayer.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Hopsz
tag
Plant vs zombies 2ben tudna vki segíteni?
Leszedtem a trialt, és azt hittem h a teljes játékot tudom kipróbálni, de csak 1 naranccsal vagyok a Holdon és ennyi. Nincs menü, karakter választó, de még ellenfél se.
Most akkor mi van?
Ps+m van szóval nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- OTP Bank topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Nintendo Switch - 256GB CFW amtosphére - ingyen foxpost
- Nintendo Switch OLED 256gb cfw atmosphere - ingyen foxpost
- Hayabusa nagyon jó állapotban.Posta ok
- Nintendo Switch Lite 32GB. (+128GB.!) és játékok egyben eladóak. Akár Karácsonyra is.
- Playstation Plus Premium 24 hónapos tagság, előfizetés EU kód eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest