Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Days Goneban hogyan tudom megszerezni a Death Stranding-es motort?
-
Mezcal
addikt
válasz tboy93 #245945 üzenetére
PS4 Remote Play alkalmazáson belül lehet csatlakoztatni a controllert abban az esetben, ha a telefonod felismeri PS4 Dualshock controllernek. Ellenekező esetben tudod használni a telefonon, de a remote play nem fogadja el.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Wesder
félisten
válasz eladogeppc #245992 üzenetére
Odateleportàlt, hogy így megijedtél?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MODERÁTOR
válasz Baltazár123 #245989 üzenetére
Az ára olyan amilyen, én sem éppen olcsón vettem anno. Plusz akkor még jött hozzá egy Aim is. De nem bántam meg, egy teljesen új élmény amit nyújt. Épp a napokban vittem végig megint az Arizona Sunshine-t, főleg mert tavaly év végén jelent meg hozzá még egy DLC. Az Aim kontroller segítségével a kétkezes fegyverekkel lődözés összehasonlíthatatlanul jobb mint a DS4 a tévével. De amit DS4-gyel lehet játszani, pl. Resi 7, az is teljesen más dimenzió.
Arra leszek kíváncsi, hogy mit találnak majd ki a Move kontrollerek helyett, mert azzal a mozgás az speciel eléggé kényelmetlen. -
eladogeppc
veterán
Úristen !
Itt van az ágyon mellettem.
Vettem egy PS4Pro-t ez Eurocsicsban.
Akcióban 124999.-
Remélem jó vasar volt.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
RangerFox
veterán
válasz Baltazár123 #245989 üzenetére
Egyrészt mert nem Day1 jön az új VR a Ps5-tel, másrészt meg gyenge a forint. Pl. 3 éve 65-ért vettem a Slimem, most meg jó ha használtan kapni ennyiért. Újonnan meg 110... Kicsit vicces
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz Kendek #245972 üzenetére
Gondolkodom VR-en én is, mert vettem ismerőstöl egy slim gépet, de mellbevágó árakon akarják adni a VR csomagot. Tavaly karácsony előtt volt rendszeresen 70e körül akcióban, amit még kuponozni is lehetett lefele, de simán is 80-85e-ért volt, most meg 100e a legalja.
A játékkínálat elég szűkös, szerintem ennyit egyszerűen nem ér meg, úgyhogy megvárom az akcióját. Ha meg nem lesz akciója, akkor elengedem a VR-t
Nem is értem én ezt, a PS5-höz ha jól tudom új VR lesz, de akkor rejtély számomra, hogy miért tartják ilyen magasan az árát még mindig. -
nagyúr
Nem bírtam tovább a Far Cry 4-et, 6 órát szenvedtem vele kb., Nem tudtam megszokni ezt a fajta laggolást. Na meg a gameplay sem fogott meg. Elcseréltem egy AC Syndicatere. Ez jol emlekszem hogy magyar feliratos?
-
MODERÁTOR
válasz Gigicuci #245979 üzenetére
Azt azért nem mondanám a Pro-ra, hogy 1080p masina. Sok játékban automatikus a szuper-mintavételezés. Vagyis hiába van kikapcsolva a rendszerben, és hiába van FHD-ra korlátozva a kimeneti jel, magasabb felbontásban számol és leskálázza a képet.
-
Sanyi.mTs
addikt
A mostani akcióban megvettem az AC: Black Flag-et (uk store) és meglepődve látom, hogy a feliratos beszédre van magyar nyelv.
Lehet valahogy a teljes játékot magyarra állítani? -
hombre[EU]
veterán
válasz eladogeppc #245973 üzenetére
Fogsz multizni vele? Akkor Pro.
Ha csak singleplayer játékokat akarod bepótolni akkor elég a Slim is,mert csak a 2017-tōl kiadott játékoknál (ott sem mindig) van látványosabb elōnye 1080p-ben a PronakLife, Uh, Finds A Way
-
Gigicuci
senior tag
Szerintem is inkább a Pro. FullHD TV-n nagy volt a különbség amikor a Days Gone közben Slim-ről Pro-ra váltottam. Olvastam régebben egy cikket, hogy így a generáció végefelé a Pro lett a tökéletes 1080p-s masina. Van benne valami.
-
RangerFox
veterán
Kis érdekesség: a Ubisoft játékai közül ebben a generációban 11 cím 10 millió feletti eladásokkal büszkélkedhet. Sajnos-nem sajnos a 2 Division-ön kívül mindegyikhez hozzájárultam én is.
-
RangerFox
veterán
Ha van keret és nem akarsz 5-re váltani egyhamar, akkor egyértelműen Pro.
-
eladogeppc
veterán
Köszi mindenkinek.
Nézegettem a kép minőségét a Slim gépnek, a PS4 Pro sokkal szebben renderel.
FullHD monitoron is látványos a különbség.
Már nem tudom milyen kellene. Sima vagy Pro.
Csak FullHD monitorom vanVoltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
perge666
veterán
válasz eladogeppc #245962 üzenetére
Ha nem érint a 4K hiánya akkor persze.
2 év pihentetés után énis használtan vettem egy slimet 2-3 hónapja garancia nélkül,és minden frankó. -
frankdelgado
őstag
Persze, szinte elnyűhetetlenek, csak gondjukat kell viselni és radír kell alája . Az enyémet majd pl bagóért megveheted garival valamikor júliusban , ha last of us-t kijátszottam.......
-
Szabi®
addikt
Sajnos egy nagy kiadónak/fejlesztőnek nincs könnyű dolga manapság és nem is erőltetik meg magukat (tisztelet a kivételnek) .
Ugye szokták mondani a "nincs új a nap alatt" nos ez a játékiparra már nem nagyon jellemző.
Kivéreztetik a címeiket a végsőkig.A játékaikat már nem az újításokkal próbálják eladni,a minőséggel/részletességgel/egyediséggel ,mert az sok idő befektetést igényel.
Az új üzleti modell az évi ciklusonkénti irgalmatlan mennyiségű pénz összegek beáramlásának fentartása (értelemszerűen kevesebb idő befeketetéssel,ami silányságot eredményez).
A játékokat futószalagon gyártó cégóriások stratégiát váltottak,kevesebb idő a produktumoknak -> több pénz a mainstreamnek = ugyan annyi eladás.
Ahogy a fiatalabb generációk folyamatosan nőnek bele a videójátékozásba (most 15-18éves gyerekek) úgy ez a stratégia kivállóan müködik.Mivel a nekik most megjelenő AC 18.-adik rész is világmeváltó és megveszik.Nekik ez az új,ők nem látják eltűnni az igazi "régi" profizmust.
Ez mindenkinek jó,kivéve azoknak akik régóta benne vannak a gamer életbe.[ Szerkesztve ]
-
Bétaville
senior tag
Érdemes.
Olyat nézzél, amin még van valamennyi garancia.iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
RangerFox
veterán
Aha
-
MODERÁTOR
válasz KisTücsök #245961 üzenetére
Olyan túl sok nagyon jó VR játék nincs.
A Resi 7 után a nagy kedvencem a The Persistence, aztán a Blood & Truth. Aim kontrollerhez a Farpoint és az Arizona Sunshine kötelező, hatalmas élmény. Imádtam nyilazni az Apex Construct-ban, lődözni a Raw Data-ban, az Until Dawn: Rush of Blood-ban, a DOOM VFR-ben és a The Brookhaven Experiment-ben. Száguldozáshoz tök jó a WipEout Omega Collection és a Driveclub. Ha komolyabbra, illetve hosszabbra vágysz akkor Skyrim és a Borderlands 2. Az ASTRO BOT Rescue Mission pedig szuper kis platformer.
Többek között ezek amikkel én játszottam és eszembe jutottak mint jó játékok. Nagyon sok apróbb cím van, és alig akad igazi AAA kategóriás. Most a The Walking Dead: Saints and Sinners-t és majd a Marvel's Iron Man-t tervezem és várom.[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Használtan Slim gépet érdemes venni ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
KisTücsök
addikt
Hali!
Tudnátok jó VR játékokat ajánlani? Nézek ilyen toplistákat, de mindenhol kb ugyanazok a címek vannak. Blood n Truth, Firewall, Astro Boy, stb. Gondolom ezek a VR-os AAA-s címek.
Resi 7 megvan. Skyrimot megszerzem. Mikre érdemes ránéznem még? No Man's Sky annyira nem jött be PC-n, bár sokat nem toltam, de ha a VR-ja jó, akkor lehet ránéznék.
-
HaZsolt
őstag
Pc-n akarom hasznalni a Dualshock4et. Milyen bluetooth adaptert ajanlotok? Ti mivel oldottatok meg?
-
Steve1207
veterán
válasz Eliott #245957 üzenetére
Általában van a játék beállításaiban HDR fényerőszint, ahol be kell lőni az alacsony és magas szintet, ott nézted már, hogy jól van-e beállítva?
Így rákeresve alapból is panaszosak a Witcher HDR dolgaira az emberkék, ha az a fényerő beállítás nem megoldás akkor, ahogy mondták kikapcsolnám és nem foglalkoznék vele én sem (igaz én annyira nem vagyok alapból HDR párti)..
-
Eliott
tag
Sziasztok!
Vettem egy új TV-t, Philips 50PUS7304, minden a legnagyobb rendben volt vele.. eddig. 100 év szünet után gondoltam folytatom egy kicsit a Witchert, de egy kellemetlen meglepetés ért.
Bejött a kezdőképernyő, majd miután továbbmentem a "Press Any Button to Continue" részen, 1-2 másodpercig elsötétült a képernyő, majd megváltozott.. A lenti képeken látható, hogy ilyen fehéres - zöldes - foltos - színtelen valami lett az egészből. A menüben és a játékban is. Nem akad / laggol, megy rendesen, viszont ilyen a kép. Minden alkalommal ilyen, hiába kapcsolom ki a játékot vagy akár a konzolt, nem javul. Egy kis 32" LG TV-n tökéletesen fut.
Ötlet, hogy mi lehet a gond és van e megoldás rá? Minden más játékkal (20+) tökéletes a PS - TV páros, csak ennél fordul ez elő. Első tippre valami HDR gondot mondtam volna, fel is villan a játék bekapcsolásnál a "HDR-jel", de más játéknál még nem okozott gondot. Ötlet?
Itt még jó
Hiba#1
Hiba#2
Hiba#3
Hiba#4
Hiba#5
Hiba#6
Hiba#7PS képernyő beállításoknál: felbontás automatikus, RGB-tartomány automatikus, HDR automatikus, Deep Color kimenet automatikus.
Metin2 is the best game ever. Change my mind.
-
saelin
veterán
válasz Carlos Padre #245955 üzenetére
Mára befejeztem a Fallout 76-ot. Holnapra meg szerváltam egy barátot is, így iderül party-ban milyen. Hülyén fog hangzani, de a világ nagyon kihalt és nem azért mert ledobták rá az atomot. Pár dolgot leszámítva tiszta statikus, a karakternek meg mintha nem lenne keze... Egy hülye korláton nem lehet átmászni. Ez annyira irritáló egy csomó játékban.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
NyMRooD
őstag
Nem, azért tart itt ez az ország, mert olyan dolgokat akarnak bevezetni egyes emberek amiről fogalmuk nincs. A Google pedig nem hülye, ezért elsőként a translatel nem arra koncentrált, hogy az angol-magyar menjen, hanem az angol - spanyolra, angol - kínaira, etc addig a kisebb nyelveket takarék lángon fejlesztik, még az angol - klingon is jobban megy neki mint a magyar (mert többen beszélnek klongonul mint magyarul) . Kb 10 év múlva talán majd menni fog, elfogadható szinten is az angol magyar, addig csak zavaró lenne a játékokban.
(a kormánynak meg egyébként az az érdeke, hogy az emberek tanuljanak meg más nyelveket is, tettek is lépéseket, olvass utána)
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
_drk
addikt
válasz Szabi® #245937 üzenetére
De nem lehet minden franchise-t állandóan nyomatni.
Mondjuk én nem vagyok egy Wolfenstein fan de abba a sztoriba nincs annyi hogy 2 évente siker cím legyen.Ellenben egy falloutból bármit kilehetne hozni és azt rontják el legjobban.
De ha már franchise akkor az xbox is ott fáradt el.
Az ubisoftnak is lassan csak az AC marad.
Ghost Recont fog venni valaki?
Ez a watch dogs is olyan bukás mint a ház.Szép és jók a franchise-ok de nem minden Marvel Avengers.
-
saelin
veterán
Az első pár óra után igazi kellemes csalódás a Fallout 76!
Egyetlen egy vizuálisan ingerlő dologgal találkoztam eddig, az pedig az inventory-ban lévő tárgyak felbontása. Utoljára ilyen talán ps2-őn láttam (nem túlzok, majd kaja után csinálok egy screen shot-ot is). Ezt leszámítva egész patent. Érződik hogy a ps4 pro küzd vele, pedig vizuálisan ez nem indokolt. Az ESO Online kb 100x szebb és jobban is fut. Ennyit tud ez a creation engine? Szerintem nextgen alatt jobb ha kidobják ezt a vackot... De ki tudja, lehet ott fog megtáltosodni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
.LnB
titán
válasz Szabi® #245947 üzenetére
Hát igen, feltalálták azt a draw distance parancsot, ami akkor rajzolja az objektumokat, amikor már elhagytad.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Miután Battlefront 2-ben mind a 22 hőst felhúztam minimum lvl25-re, elég volt egy időre most. Ezért nekiálltam ennek a vonatos játéknak kicsit. Csináltam egy gameplay videót is (nem rövid).
Nos, a játék... hát se nem szép, se nem túl eseménydús. Igazi chill game, és az aminek látszik, egy vonatos játék. Pár órát elvoltam ma vele, megnéztem magamnak rendesen. De sajnos fiamnak ez komplikált.A videó: [link] (aztán le ne rágjátok a körmötöket alatta. )
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Mr Bond 007
őstag
válasz trafoe #245938 üzenetére
Ha szaggat és csúnya, akkor ott valami nem kerek. Nem ideális így játszani, de én szoktam 2 megyeszékhely között használni (65km) és többé kevésbé jól működik. Főleg a voda(upc) oldalán vannak bajok. (itthon digi van). Általában a net a probléma forrása, vagy esetedben a gyenge hálózat.
[ Szerkesztve ]
-
-
trafoe
csendes tag
Sziasztok!
Használ esetleg valaki közületek PS4 Remote Play-t otthoni környezetben?
Adott egy Playstation 4 Pro kábeles összeköttetéssel a Telekom-os Sagemcom F@st 3686AC routerrel. Amikor foglalt a TV csak a szomszéd szobában tudnék játszani, laptopról az alkalmazáson keresztül wi-fi hálózaton.
A problémám, hogy a játék szaggat és elég csúnya, pixeles is a kép.
Ki milyen megelégedéssel használja és hogyan a Remote Playt?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
Szabi®
addikt
válasz saelin #245933 üzenetére
A Bethesda csak nemrég kezdett el hanyatlani.Mint kiadó jó ip-ket futatt. Pl. Wolfenstein
Kíváncsi leszek hogy nyúlnak majd az új Skyrimhez,az nagy ütőkártyájuk.
A Fallout 4 nagyon sótlan volt nekem.Még a grafika úgy ahogy elment,de maga az interakciók kevéssége/hiánya olyan semmilyenné tette. -
Mike
veterán
válasz Bad Pritt #245919 üzenetére
rendben, de valahol el kell kezdeni és lehet fejleszteni
pl. a magyar állam helyében ilyenre is költenék, de ez már politika
nincs lektorálás Magyarországon fordításoknál már nagyon régóta
sem könyveknél sem filmeknél, egy-két eset kivételévelmost hogy elolvastam többek véleményét, ok akkor ez kuka
még foglalkozni sem érdemes vele
hülye Google, töri magát a hülye magyaroknak
na emiatt nem jut ez az ország soha előbbre[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
-
saelin
veterán
Teszek egy második nekifutást a Fallout 76-al. Félre teszek minden eddig hallotatt és látottat a játékról.
Mondhatni teljesen üres lappal indul nálam, majd írok ide egy kis szösszenetet, hogy mi a véleményem és hogy mennyire van játszható, sőt, élvezhető állapotban. Nem vagyok egy nagy fallout játék fan, úgyhogy inkább egy egyszerű multis játékként fogom nézni.(Nekem se a Fallout 3, se a 4 nem tetszett. Érdekes módon a Skyrim sem... Nem tudom velem van a baj vagy a Bethesda játékai már nem ütik meg azt a bizonyos szintet, de kb egy újabb játékuk sem tudott megfogni. Nem is várok tőlük semmilyen játékot a jövőben emiatt.)
[ Szerkesztve ]
-
conorr
tag
válasz Tatyla #245902 üzenetére
Hát Ni No Kuniba pokemon gyűjtögetés megy, így elég egyedi lett.
Amibe lehet lényeket gyűjtögetni még kb: Persona 5. A harcok végén tárgyalhatsz az ellenséges lényekkel és átállhatnak hozzád. Persona 5-ből érdemes a Royal kiadást beszerezni, így az kicsit drágább móka jelenleg.
Ami ps4-en jó JRPG még a Tales of Vesperia, azt olcsóbban is belehet szerezni.
Amúgy FF-ek is jók ha kimaradt valamelyik: 7, 7 remake, 9, 10. A 8. résznek nagyon egyedi a harc rendszere így azt előbb érdemes lecsekkolnod youtubeon hogy tetszene-e.
Most jelent meg a Trials of Mana arról is jókat hallani.
Kb most ennyi jutott eszembe. -
Ogre66
kezdő
Amúgy ez a Google translate csak magyarnál vannak gondja vagy ilyen spanyolrol angolra jobban megy neki?
-
wolf13
őstag
Hátha valaki affinitást érez , és nézni szeretné :
Kiélezett küzdelem az online versenypályákon, profi autóversenyzőkkel! 🏎
Az F1 közvetítésekről is ismerhető Czollner Gyula szakmai kommentálásával hamarosan indul a FIA GT Sport online verseny, amelyet ti is tudtok követni élőben, 4K felbontásban! 😎
📅 A versenyek időpontjai:
2020. május 17. 13.00
2020. május 24. 13.00
2020. május 31. 13.00Gyulát sokan ismerik (ennyi a pozitívum) , szakmaisága hozzáértése erősen megkérdőjelezhető
-
Szabi®
addikt
válasz l.skywalker #245925 üzenetére
Ez milyen fura.Pedig Izrael-en és az emirátusokon kivül a többi ország elég szépen le van gyakva...
-
l.skywalker
félisten
válasz Szabi® #245910 üzenetére
Az arab félsziget pénzügyileg elég fontos piac. Nem véletlen hogy egy csomó szolgáltatás ott már rég elérhető amikor Európa egyes régiói még mindig csak várják
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NyMRooD
őstag
Napi szinten használom, arra jó, hogy nagyjából leellenőrizzem amit írok angolul, hogy helyes-e, angolról magyarra forditásban még mindig vacak, ha a között meg az eredeti angol között kellene választanom játékban, soha nem használnám. Egyébként az MS megoldása jobb forditásban.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
Carlos Padre
veterán
válasz nincsnév007 #245892 üzenetére
Ott nyilván nagyobb a vásárlási hajlandóság.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Bad Pritt
félisten
Sehol sincs a google translate ahhoz, hogy egy komplett több tucat órás szöveget elfogadható hibahatáron belül fordítson magyarra. Nyelvtani hibákat vét, szinonima szavakat kever, ráadásul amint más korszak nyelvi sajátosságait dolgozzák be egy játék szövegkönyvébe (Witcher, Red Dead Redemption), teljesen elvérzik, sok szakzsargont nem ismer.
Egy játékban a szöveg sokszor nem casual beszélgetés, hanem a művészi koncepció része, a google translate maximum egy alapnak lesz jó majd valamikor a jövőben, de ezt is lektorálni kell.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
-
Mike
veterán
válasz l.skywalker #245903 üzenetére
Messze nem értek egyet ezzel. Próbáltál már neki diktálni? Kértél már youtube-on automatikus fordítást magyarra? Használtad már a google translatet beszélgetéshez? El fogsz csodálkozni, hol tartanak. Persze nem tökéletes, de szerintem ez a jövő. A bábel hal, és nem a lokalizáció.
Nem kell beleragadni a múltba[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
válasz nincsnév007 #245892 üzenetére
En ugy tudom hogy az eladott peldanyszam szamit nem az orszag merete. Hiaba laknak mas orszagban kevesebben ha ott tobben veszik meg mint magyarorszagon.
Asszem mindenféleképpen!
-
raziel01
veterán
válasz #09990144 #245904 üzenetére
Én most nyomom. Kb 60%-nál járok és semmilyen buggal nem találkoztam. Legújabb patch van fent. Viszont SLIM-en sokszor tényleg vagy 20 de inkább szerintem alá belassul. Grafikailag szerintem jól néz ki legalább. Mikor szakad az eső az marha jól néz ki. Vagy az erős hóesés. Mellékküldetések tényleg nem annyira változatosak sajnos de a hordairtás jó.
Max respect a Sony-nak, hogy magyar nyelven élvezhetjük.
Annyi a lényeg, hogy naponta max 2-3 órát játsszon vele az ember mert egyébként könnyű beleunni. -
törölt tag
A Days Gone-nal megszereztem a 2. platinámat is.
Szórakoztató játék, de azért megvannak a gyengeségei. A történet, és a karakterek középszerűek. A mellék küldetések kimerülnek annyiban, hogy írtsd ki ezt a tábort, írtsd ki a szektásokat, írtsd ki ezt a hordát, és kb ennyi. Nem túl változatos
És technikailag ilyen gyenge játékkal már rég nem játszottam. Volt itt minden: Beestem a talaj alá, zuhantam egy fél percet és meghaltam. Harc közben beteleportáltam egy zárt konténerbe, amiből nem lehet kijönni, tölthettem vissza. Vagy találkoztam egy emberrel, aki csak állt az úton, nem lehetett vele beszélni. Elfordultam, és mire visszanéztem, már a földön feküdt megkötözve, 2 banditával az oldalán, és várta, hogy kiszabadítsam
Kétszer ki is fagyott a játék, és a 20 körülire beeső fps-ről akkor még nem is írtam. (Slimen játszom)
Persze tudom, ez az első nagygépes játéka a csapatnak. Remélem a következő játékuk fejlődni fog ilyen téren.
Így visszaolvasva, csak rosszakat írtam a játékról pedig amúgy tényleg szórakoztató volt. A motorozás és a hordák kiírtása kárpótolt a gyengébb részek miattMég egy gondolat a történetről, de ez már spoileres:
Sarah karaktere szerintem a leggyengébb része a játéknak. Alapból elég ellenszenves volt, egyáltalán nem tudtam megkedvelni a visszaemlékezések alatt. Aztán mikor megtaláljuk, elég karakter idegenül viselkedik ezzel a távolgástartásával. Elég lett volna egy jelenet, ahol elmondja, "figyelj, fontos nekem ez a kutatás, segítsél már, de amúgy örülök, hogy látlak" De nem, kb hozzánk se szól. Aztán a végén, eldönti, hogy meglógunk, és megyünk vissza a régi laborjába. De miután kiszabadítjuk, annyi a vége, hogy elmotorozunk a naplementébe? Akkor már nem volt olyan sürgős neki, hogy visszamenjen a laborjába, egy szó sem esik róla... [ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
-
Tatyla
őstag
A Ni No Kuni remasteredhez hasonló jrpg-t mondjatok már nekem, a nagyon kisbaba karaktereseket inkább ne.
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest