Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- kenand: Star Wars KOTOR I és II Android és iOS ingyen + magyarítás felrakása
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
saelin #247203 üzenetére
Bocsi el felejtettem rákérdezni,téged mi tántorított el a VR vásárlástól ? Az egyik ismerősöm aki eladta,azt írta hogy neki a tartalom volt kevés,és nem nagyon tetszettek neki a recés textúrák,grafika...
Én ezzel a játékkal szemezgettem gameplayek alapján,úgy tetszik is,de hogy milyen lehet....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Ma délután játszottam a God Of War-al, és egyszer csak lefagyott, majd magától ki is kapcsolt.
Azóta nem tudom visszahozni!
Áramtalanítás után újra be akartam kapcsolni, de csak a kék led villog, és nem ad képet, vagy 10-szer próbáltam, de semmi, kék led villog a gombra nem reagál, képet nem ad.
A "factory" menü-t sem tudom behozni.Ahogy olvastam ez a "kék led hiba'.
Mit lehet tenni ilyenkor??Első szériás gépről van szó!
Köszönöm előre is!!
-
Xaels
félisten
válasz
Rigormortiis #247287 üzenetére
-
.LnB
titán
válasz
Zoleee83 #247277 üzenetére
Amit linkeltél annak a végén ott a link, abban mindent leírtam. Abszolút nem rossz játék.
"Szóval az objektív véleményem az, hogy bár vannak technikai malőrök, a játék nagyon szórakoztató, és kimagaslóan hangulatos. Mindenkinek ajánlom, aki egy jót szeretne szórakozni, de nem fontos neki a kompetens, érdekes sztori."
Nálam a sztori megbukott, de az csak az én egyéni preferenciám. Attól még nem rosssz.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Kipróbálta valaki a Darksiders Genesist? Nagyon szemezek vele.
-
csab2
veterán
Megvan életem 2. platinája a GOW "személyében".
Zseniális, fantasztikus játék!!!!
És annyira jó, hogy le lett magyarítva. Remélem, hogy ez az irány folytatódni fog és egyre több játék kap magyar feliratot! -
zojjektum
senior tag
Erre a hibára valakinek van megoldása? Már legalább 1 hónapja folyamatosan ezt a hibaüzenet kapom bármit szeretnék letölteni böngészőből. Eddig hibátlanul működött. Már megvolt minden (frissítés, initalizálás ismételt belépés minden eszközön stb.)a factoryn kívül, azt, ha lehetne kihagynám. Köszönöm -
NyMRooD
őstag
PSVR biztosan megy majd ps5-el is és még talán a kontrollereket mondták biztosra a ps4 játékokkal (de lehet mennek majd a ps5 játékok is velük, csak arról nem hallottam semmit).
#247278 nanorambo: Én délelőtt behúztam gond nélkül, délután problémázott, most ha a store->monthly games banner-re nyomsz (böngészőben) akkor megjelenik és gondolom be is húzható (nekem már a purchased felirat jelenik meg)
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Kmikortól lehet tölteni a ps plussos codot? Nekem még nincs a storeban.
-
Zoleee83
addikt
Pedig ezt írtad -> Link
Szóval nem igazán ez jön le, nálad is inkább mehh volt.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Wesder #247267 üzenetére
van ahol az
(és talán sony is ezért módosított)
(#247268) Moby sajnos a kinect miatt a one-t meg "kell" tartani, ergo ennek mennie kéne, nem tudok hova tenni egy 5. lapostévés konzolt :/ nameg a form factor... ha ez is szemeteskuka formában jön, megőrülök
vajon a psvr támogatás is cakkpakk megy ps5re? kamerástul, move-ostul?
esetleg ps4 kormánytámogatásról volt hint? -
NyMRooD
őstag
Az a kettő szvsz kap rendes ps5 kiadást is, csak kérdés, hogy azok akiknek megvan ps4-en ingyen megkapják-e vagy csak pénzért. Az MS a smart delivery-vel megkavarta a dolgokat és több AAA címnél is így lesz xbox-on (mármint oda adják ingyért az sx verziót ha van xo verzió) és többen jelezték, hogy ps-en is ezt fogják tenni (nem csak x-en), kérdés, hogy a Sony is meglépi-e (és igen Carlos, tudom, hogy volt ilyen ps3-ps4 között, csak éppen nem olyan címekre mint pl a tLoU).
-
Moby
veterán
100 cím lesz boosoltva ps5-re. Minden futni fog rajta. És ez hivatalos.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Peetey91 #247222 üzenetére
Jaja, remek játék.Én karácsonyra vettem digitálisan és csak két hete kezdtem el.Teljesen lenyűgözött.Nálam eddig a második legjobb ex Sony cím, csak a Death Stranding előzi meg.(Uncharted 4el még nem játszottam, de a második helyről max a Ghost of Tsushima taszítja le... vagy nem.)
-
NyMRooD
őstag
válasz
30z.Samu #247249 üzenetére
Hát erről fogalmam nincs, nem is foglalkoztam vele, mert egyértelműnek vettem, de ha jól emlékszem a lemezest említették így azok biztos fognak menni és mivel lesz amihez készítenek nagyobb felbontású textúrákat, etc azokat eleve le kellesz tölteni, szóval akkor már mind1 ha a digitális verziót eleve letölthetővé teszik (de amúgy is ezt diktálja a logika 2020-ban). Amúgy szvsz ha csak a lemezes vagy csak a digitális menne, azt úgy is kiemelték volna.
-
gangstagergo
senior tag
válasz
Steven King #247231 üzenetére
Érdemes belevágni. A korábbi akciókat kihasználva és a mostanival együtt én bebiztosítottam magam 2022.03.-ig
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz
NyMRooD #247244 üzenetére
Lehet hülye kérdés lesz, amit felteszek. Az oké, hogy a lemezes játékok kompatibilisek lesznek. De mi van az eddig megvásárolt digitális dolgokkal? Ha veszek egy PS5-öt, akkor kb csak bejelentkezem rajta és mindent ugyanúgy fogok tudni használni, mint most a 4-en?
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz
Peetey91 #247222 üzenetére
Pedig a Days Gone is kapott hideget-meleget a topicban.
Rá lett sütve hogy "bugyuta" a történet, meg hogy a motoros sirdogál, ilyenekre emlékszem..
Szerintem az egyik legjobb ex az utóbbi évekből, nálam szintén plat, 100+ órával és az összes mellékküldivel a hátam mögött.
Jó kis élmény volt, lemezesen volt meg, eladtam, most lehet megveszem digitálisan is akcióban. -
Neoteric
addikt
válasz
Steven King #247231 üzenetére
Nem buksz semmit, hozzaadja a jelenlegi lejarathoz. Erdemes akciokor venni ps plust, usa accra most pl van majdnem felaron, valaki fentebb linkelte.
[ Szerkesztve ]
-
Steven King
csendes tag
Sziasztok! Kérdésem lenne. Novemberben fekete pénteken vettem ps4-et és ps plus előfizetést is. Olvastam itt a fórumon, hogy lesznek most nagy leárazások többek között ps plusra is. Na már most nekem még van fél év előfizetésem, van rá mód, hogy most megvegyem az 1 éves előfizetést és rátöltsem vagy ha rátöltöm, akkor innen csak 1 évem lenne és buktam fél évet? Esetleg hozzáadja és innentől számítva másfél évem lenne? Érdemes belevágnom vagy hagyjam a novemberi fekete péntekre?
-
Mike
veterán
Vigyázzatok a CoD WWII-vel, mert ugyan a ps+ oldalán a store freenek írja, de amikor beteszed a kosárba már 21k, majdnem megnyomtam a proceed to chekcout-ot 21k-val
-
Peetey91
senior tag
Egy kis Days Gone
A legutóbbi leárazáskor vettem meg, az első kritikák és internetes review-k alapján úgy voltam vele, hogy teljes áron nem veszem meg, majd pár ezerért unaloműzőnek jó lesz. Mekkorát tévedtem...
Amióta beindult a sztori és beletettem pár órát alig bírom letenni. Elképesztő hangulata van, a sztori pedig szerintem zseniális. Szakadó hóban, naplementében motorozni hatalmas élmény.
A küldetések élvezetesek, a harc rendben van, a karakterek jól kitaláltak, a világ él, nyüzsög, kiszámíthatatlan.
Lassan szerintem a történet végére érek, utána biztos rámegyek a platinára, aztán bízom benne, hogy a következő generacióra is jön esetleg egy folytatás, mert ez a játék bizony a PS4 korszak egyik legjobbja nekem.
Bátran vegye akinek még kimaradt! -
Skynet258
veterán
Nálam ez a free Call of Duty WWII 21k lesz a végén.
Pár óra múlva biztos megjavul...
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #247217 üzenetére
Barbàrok, nem szàmítottam màsra tőlük.
-
hombre[EU]
veterán
Minō meglepetés,The Last of Us Part 2 reportedly banned in the Middle East
-
gamegod
senior tag
na kb 15 percet nyomtam ezzel a Cod WW-vel de atyaisten, előjött a gyerekkorom amikor a cod2vel toltuk éjjel nappal... parádés a feelingje köszi Sony
-
Szabi®
addikt
válasz
Gebriel #247214 üzenetére
Én úgy gondolom hogy egy játék megítélését lehet kezelni a szubjektivitáson túl is.
Ha valaki feltesz egy kérdést egy játékkal kapcsolatban,akkor a személyes tapasztalatokon túl objektiven kell kezelni más ugyanazon élményét.Hiába eltérő az én személyes megítélésemen.
A Death Stranding esetében simán lehet csinálni (csináltak is) egy objektivitáson alapuló offline/online ,pro és kontra hasonlítást.
És ahogy több teszt és vélemény kihangsúlyozta,nem "csak" annyiból áll a játék hogy online jó, offline "szar".
Hiába emeltem ki a fórumozóknak hogy játszottam vele online is.Ők elfelejtették objektiven kezelni a szubjektív véleményem.
Hasonlóan ahhoz az esethez,mint amikor valamelyik fórumtárs írta a napokban hogy megveszi a Mafia játékot.Ahogy az egyik tag neki esett jött a többi "hős" is.A csorda szellem nevében.....
Hiába véleményezte azt hogy neki így is tetszik,és akkor is megveszi....[ Szerkesztve ]
-
fantis
csendes tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem h Magyarországon aktiválható e az uk PS plus és now kódja, uk fiókom van, magyar ip
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #247187 üzenetére
Akkor nem lett volna AAA ex cím az éven és ezen a platformon ez nemszokás, népharag lett volna.
(#247197) wesder: A Sony-nál általában kapnak időt a stúdiók 1-1 játék lefejlesztésére és azt sem törlik ami csúszik, pont ezért van náluk annyi kimagasló cím (de legalább is korrekt munka), így valószínűleg mind a két játék fejlesztését jóval korábban kezdték mint, hogy körvonalazódott volna a next-gen (sztem még a pro sem volt végleges).
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Két kört bírtam ebben a COD WWII-ben, pedig nem is ment szarul. Modern Warfare után nem szerencsés kipróbálni, mintha 10 év lenne a két játék között.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #247202 üzenetére
Ha te mondod...
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #247197 üzenetére
Hallod ezek már 15-tōl, legkésōbb 16-tól készülnek...még pro sem volt a piacon,nem hogy kész ps5 api...nem tudom honnan jött ez
De a legfontosabb,hogy ettōl a 2 stúdiótól ez a két játék gyenge eresztésnek számítana ps5-re...másoknál teljesítmény lenne,itt nem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest