Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
penge111
addikt
válasz #09990144 #227960 üzenetére
Számomra Loshe-nak volt az egyik legjobb sztorija, de Fane- se volt semmi. Én is órákat molyoltam a karaktergenerálással 100+ órával ezelőtt. Még egyszer tuti kipörgetem majd az egészet, viszonylag alapos voltam, mert elég sok achit megszereztem. De nagyon kiváncsi vagyok a másik két origin karira, osztályokra, skillekre, meg arra, hogy kifogna e rajtam a legnehezebb fokozat. De leginkább a coop mozgat benne, milyen lehetne az egész játékot valakivel/kikel végigvinni közösen...
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
.LnB
titán
válasz #09990144 #230663 üzenetére
Hát... Rajta volt. 13 cím volt összeírva kb. Aztán valahogy lekerült a 10-ből. De abba a GTAV-ben nem vagyok teljesen biztos azért..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saelin
veterán
válasz #09990144 #232014 üzenetére
Egyik barátom is megvette és ugyan eleinte szórakoztatta, de nagyon hamar kiégett a játék nála. Szemeztem vele én is egy darabig... Végül semmi nem lett belőle, amit nem is bánok.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
syler123
veterán
válasz #09990144 #232248 üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam.
Akkor az sok Nem tudom honnan rémlett, lehet csak az alza miatt, mert ott tuti annyi volt. Akkor így annyira nem nagy biznisz a feltöltő. 15eFt-os feltöltőt 12-ért adnak, de akkor még így is drágább minden, mint a lemezes (akár használt).
Moby:[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz #09990144 #232877 üzenetére
Szerintem: Az Ubisoftnál nem dolgozik (egy csapatnyi) olyan ember, akik képes lenne letenni az asztalra egy Zelda BotW szintű játékot. Vagy a vezetőség ennyire elnyomja a kreativitást, ami a dokumentumfilmben azért látható.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bbdzyx
senior tag
válasz #09990144 #233378 üzenetére
Anno egyből a másodikkal kezdtem, de hiába erőltettem, meguntam a vége előtt és eladtam a lemezt. Most a PS+ okán adtam egy esélyt a harmadiknak, de ez sem tud elkapni. Rettentő repetitív, mind a harc, mind pedig a csúszásmászás...hogy a kőbuta AI-ról és a frusztráló játékmechanikai megoldásokról ne is beszéljek.
Pedig a karaktereket, párbeszédeiket és a szinkronszínészek munkáját rettentően élvezem, de ez így nekem nagyon kevés. A 4-et ezek után meg sem próbálom. Elég volt az a pár perc YT walkthrough, hogy lássam, hogy a lengedezésen és a nagyobb játéktéren kívül semmi nem változott az elődökhöz képest.[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
sxxorp
őstag
válasz #09990144 #233378 üzenetére
Ma fejeztem be a 2. részt, nagyságrendekkel jobb, mint az 1., kifejezetten élvezetes, és nagyon szép volt. Mivel kedvelem a keleti kultúrát a tibeti színezet külön dobott rajta. Mivel Hard-on játszom így elsőre
okozott egy kis nehézséget a végén, végül egyLazarevics kergetőztünk hosszú percekig . Ja, és komoly csalódás, hogynagy fa körül nem Chloeval jöttünk össze -
wolf13
őstag
-
-
.LnB
titán
válasz #09990144 #239403 üzenetére
Jól tetted! Maradandó élmény az a játék. Én úgy voltam vele, hogy bepróbálom, nem volt feltétlenül tervben a PS4 vásárlása után se egy darabig. Viszont az egyik legmeghatározóbb PS4 cím lett számomra. És tudom, hogy csak jobb lett a Royal kiadással, ami már már érthetetlen. De egyszerűen még egyszer végigjátszani... nagyon hosszú.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz #09990144 #239396 üzenetére
Nekem 13 óra után hozza a futár, szóval még várhatok. Mondjuk home office ellenére így is várnom kell vele, de legalább addig berakom gépbe hogy másolja fel lemezről. Remélem kitűző még jut nekem is.
Én tavaly vettem meg az alapjátékot akciókor digitálisan, de csak főmenüig jutottam, azóta csak tervben volt hogy nekivágok. Így viszont már nagyobb a nyomás, és hát fura lett volna a Royal megjelenése után az alappal játszani.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
penge111
addikt
válasz #09990144 #239567 üzenetére
Nem viccből mondjuk, hogy a Dragon Quest XI-el karöltve a Persona 5 ennek a generációnak a legjobb jrpgje. Ezzel a Royal kiadással meg még tovább fokozták a lehetetlent, akcióban később lehet berántom, de... Már anno kipörgettem az alapot ps3-on, ez nem is tartana vissza, viszont 150 óra a játékidő, túl sok címem van még mindig és persze mind 100 óra körüli játékidővel bír, és egy rakás 2019-es játék megvásárlásra vár még...
-
penge111
addikt
válasz #09990144 #240032 üzenetére
Köszi és neked is Idave. Eleinte nem tetszett a DAI, de egyre jobban beszippant 48 óra szaladt bele. Közelébe sincs egy Witchernek, de azért vannak benne nagyon jó dolgok is. A sárkànyok elleni harc nagyon epic lett, és nekem amúgy is ezek a jószágok a gyengéim. Mondjuk bődületes tartalmat pakoltak bele...
-
GEIL
addikt
válasz #09990144 #240626 üzenetére
Na ez már nemrossz...de ez még még mindig PS2 vagy 10 évvel ezelőtti "sprite-modelles kinézet"......én Full 3D modelleket szeretnék (pl MK11 minőségben) egy 2D oldalscrollozós világban.....nagyobb részecskerendszerrel és dinamikus kamerakezeléssel.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Sordoran
addikt
válasz #09990144 #242945 üzenetére
Örülök ha végigviszem egyszer, nem hogy platinázzam is.
Nem kizárt, hogy elleszek vele júniusig amikor jön Ghost of Tsushima, (vagy TLoU2, ha tényleg ide tolják a helyére), és még ezen kívül is tucatnyi játékot kell pótolnom PS5-ig ami embertelen mennyiség.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
raziel01
veterán
válasz #09990144 #245904 üzenetére
Én most nyomom. Kb 60%-nál járok és semmilyen buggal nem találkoztam. Legújabb patch van fent. Viszont SLIM-en sokszor tényleg vagy 20 de inkább szerintem alá belassul. Grafikailag szerintem jól néz ki legalább. Mikor szakad az eső az marha jól néz ki. Vagy az erős hóesés. Mellékküldetések tényleg nem annyira változatosak sajnos de a hordairtás jó.
Max respect a Sony-nak, hogy magyar nyelven élvezhetjük.
Annyi a lényeg, hogy naponta max 2-3 órát játsszon vele az ember mert egyébként könnyű beleunni. -
Mezcal
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz #09990144 #248083 üzenetére
Ha ez megnyugtat, most 4 napig én sem tudok játszani, mert meló lesz ezerrel
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bogyi007
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation/Xbox konzolok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs