Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én is így vagyok, nem akarom eladni a PS4-et... Xbox 360 egy szép konzol volt, nekem sokkal jobban tetszik,mint a One-ok... XSS és XSX megint szép. PS5 sajna nem tetszik, a PS4 slim úgyszintén szép kis gép.
-
balintka
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Hát nekem is kb. csak az van... Arra el tudom képzelni, hogy kimarad 360-as játékot azon nyomjak és ne a One X-en.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szerintem már nincs. De ha még mindig megy a GTA Online, akkor lehet köze van hozzá annak, hogy e hónapban bekerült az Extra katalógusba. Bár ettől függetlenül még akinek nincs előfizetése, annak nem kellene, hogy ingyenes legyen a multi része.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Mivel ingyenes online multiplayer hétvége van épp. De normál esetben ehhez előfizetés szükséges.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem, mivel nem Free to Play.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ha SSD van benne, akkor nagyon hosszú állásidő után lehet adatvesztés, de azon egy újratelepítés az segít. Illetve az elem az, ami lemerülhet.
-
F-ECT$
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Miért nem adod el? Ha retroznál, akkor majd veszel egy használat.
-
F-ECT$
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Akkor vegyél jobb fejhallgatót.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Használj fejhallgatót, akkor nincs ilyen gond.
Szerk.: Megelőztek.

-
F-ECT$
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Vegyél fejhallgatót.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nincsnév007
üzenetére
10AM PT, vagyis magyar idő szerint 19:00-tól.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nincsnév007
üzenetére
Megy PS4-en is és nem kell PS Plus hozzá.
-
vargalex
félisten
válasz
nincsnév007
üzenetére
Akkor úgy látszik, hogy én öreg vagyok. Igaz, nem is online játszom, hanem a story alapú játékokat kedvelem, ott pedig szeretek arra is odafigyelni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
sima, slim vagy pro?
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Jatszottam. Nem akadozott semmi.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én anno azt csináltam, hogy elővettem a szótárt, és szótáraztam amit nem értettem. Melós, de akkor nem volt más, fordítások sem nagyon voltak, internet sem akkor még.
Nyilván én sem voltam annyira céltudatos sem annyira aszkéta hogy ezt örömmel csináljam, de ha meg akartam érteni mitmond mitmond akkor muszáj volt, viszont most gyakorlatilag ebből élek (szó szerint).
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ettől nem lesz számottevően csendesebb, ott ahol ez teljes terhelésnél tényleg gond.
Ez konstrukciós adottság, nem lehet rajta javítani érdemben, csak ha szétbarmolod/lecseréled a hűtést meg a burkolatot.Pl ha csinálsz egy új házat neki fából jobb légáramlással meg ventikkel... akkor lehet csendesebbre csinálni.

Máshogy nem lehet.
-
Dinomano
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nálam fektetve van, de gyakorlatilag nincs hangja...(Mivel a TV-asztal szélén van, a TV mellett, ezért állítva nem merem használni.) Talán egyszer pörgött fel a ventije jobban a kelleténél. A Ps4 slimem sokkal jobban tud "morogni".
-
Dinomano
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Elméletileg annak is jót tehet, ha alul szellőzik picit, nem? PS4-emre viszont tényleg nem ártana.
(Esetleg, lehet még van otthon pár milliméter vastag bútor alá való szivacsszerű ragasztós korongszerű bigyóm, lehet azt teszek alá.) -
Dinomano
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Esetleg próbáld meg azt, hogy szétszedés nélkül az analóg félköreit, a karokat picit elhúzva megtisztítod. Nekem működött egyszer.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Támogathatná, de nem támogatja, mert nagy a hang késése. Ha a Sony saját fejhallgatóját veszed, azt sem támogatja a konzol, csak adapteren keresztül.
-
törölt tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Van magyar felirat, pár hete játszottam.
-
Dinomano
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen, Forbidden West (De csak az alapjáték, a dlc már csak PS5-re jött). De hogy van-e magyar felirat hozzá, azt nem tudom.
-
Dinomano
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Volt FAT-em és E-slimem. Aztán, miután lett PS3, a 360 háttérbe szorult, és nemrég eladtam ,miután évekig állt a szekrényben.
-
Bogyi007
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Mivel játszol te hogy nem melegszik és nincs hangja a Slimnek?
-
Dinomano
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nekem is pár játék lenne ill. lesz majd fent Series S-en csak, és nagyobb részt én fogom használni...De gondolom, eleve kisebb méretben kapja le a játékokat a Series S, mint az SX.
PS4 Slimem is 500 GB. (Az meg az "új világ" csalása, hogy hiába lemezes pár játékom PS4-re, így is-úgy is feldobja a teljes játékot HDD-re.) -
Dinomano
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én már megjelenés óta szemezek Xbox Series S-el, annyira tetszik maga a masina. Főleg az egyszerűség (pici SSD, APU+memória meg egy nagy venti, 'oszt csókolom)...
Amúgy nálam is PS4 slim van, valamint egy PS3 superslim.
Az asztali gépet meg lecseréltem Acer laptopra, fogyasztáscsökkentés miatt leginkább. (Kb. hasonló a config, mint az asztali gépé volt, de így a felét eszi kb.) -
Dinomano
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Egy átdesign-olt SLIM verzió jó lenne (téglatest forma), akár még kisebb teljesítménnyel is kiegyezne az ember (pl. én). De marad a Series S, arra ruházok be. Azért nagyon nem mindegy, hogy használtan 60-70 ezer vagy 180 ezer. (200 W felett eszik a PS5, gyengusz Series S meg 70 watt körül. - Én pl.ezt nézni szoktam, szeretem a kis fogyasztású vagy egyszerűbb, költséghatékony cuccokat)
-
perge666
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ahogy mások írták,nekem sem igazán jön be a PS5 kinézete,remélem kiadnak egy Slim verziót ebből is.
-
törölt tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Az a digitális verzió. Kár ilyen 100 körüli árra számítani mint amibe a Series S szokott kerülni, de szerintem az eredeti ajánlott fogyárat is el kell felejteni újonnan.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ha jelenleg aktiválva van az SMS alapú hitelesítés, akkor előbb azt le kell tiltani, és utána az újra aktiválásnál lesz opció az app használata.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Azt sajnos nem tudom, hogy ott is be lehet-e állítani.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Account Settings > Security > 2-Step Verification
-
Rigormortiis
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem ugyanazok az addonok érhetőek el a két platformon?
-
F-ECT$
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ismerem a formátumot, pl Jay Leno-nak is volt ilyen sorozata. De láttam már magyar verziót is belőle, pl március 15-én kimentek megkérdezni az embereket, hogy mit ünneplünk, addig a legtöbben eljutottak, hogy a '48-as forradalmat, de a következő nagyon veszélyes keresztkérdésre, hogy mégis mi volt a forradalom célja már 10-ból 6-7 ember nem tudott értelmesen felelni.
Sok tévhit / általánosítás / egyszerűsítés él az emberekben, pl, hogy az amerikaiak hülyék, kövérek és sokat tv-znek, de ha megnézed a statisztikákat, akkor rájössz, hogy a magyarok szinte semmiben sem állnak már jobban ezek közül. -
F-ECT$
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Minden országban találsz hülye / műveletlen embereket.
-
F-ECT$
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Az angol objektíven az egyik legkönnyebben tanulható nyelv, főleg ha csak annyi kell, hogy megérts egy játékot.
-
Elims
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
O.K.,persze,kényelmesebb,de ~180e-rel??? Na hagyjuk ezt.. :-))))
Az előző hsz-omban volt egy kis cinikusság is.
Nem off-olom tovább a topikot,lenne erre direkt ps off.
A lényeg,hogy simán várhat az a játékos a váltással,akinek még nincs 5.
-
consono
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ezt adom, tényleg sokat jelent!
-
jozef76
csendes tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Egyáltalán nem süvít, ha erre gondoltál. Mint ahogy Rage47 kolléga is írta hattal feljebb...
-
törölt tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Azt a cikket egy idióta írta szerintem.
-
Mik76
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
A fako kep akkor jelenik meg mikor a ps hdr anyagot ad ki, de a megjelenitod sdr-ben akarja mutatni.
-
törölt tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Hát próbáld ki és ha nem tetszik nyomd ki
Én SDR-ben nyomtam és lehidaltam a fényektől. -
KaitouP
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Adtam választ a játék topikjában.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nincsnév007
üzenetére
A korai hozzáférés igen, a nyílt béta az 24.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nincsnév007
üzenetére
Este 7kor indul, szóval esélyes, hogy csak akkor. (legalábbis 7 óra a hivatalos, de a korai béta is elindult már 6kor
) -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ha nincs korai hozzáférésed, akkor sehogy, várni kell estig amikor elindul.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére

-
Mezcal
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
F1 2021-ben az interjúk alatt olyan hangos a pro, hogy nem hallom a riporter hangját.
-
interstate76
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Pedig nem ma jött ki a játék - azért ez így nagyon gáz!

-
interstate76
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Engem meg az, hogy nem menti el az irányításra vonatkozó beállításaimat. Már vagy 8-szor belőttem a kiosztást, különféle játékmódokban, mentés után kiléptem a játékból és újraindítottam, de nem jutottam dűlőre a problémával, nem menti el az egyedi billenytűzetkiosztásomat - azért ez egy gigantikus nagy bénaság! Ezer éve tolom a Fifa sorozatot különféle platformokon, de még soha nem futottam bele ilyen frusztráló problémába!
(#276819) Alarikman Valóban, az is jó áron van, de másik kávéház, ami engem/minket nem igazán vonz. A TTR-ből tényleg csak a couch co-op hiányzik, ettől eltekintve elképesztően jó játék, amit mindig alig tudok abbahagyni, ha nekiállok!

-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Most olvastam róla, hogy hibás az 1.5-ös frissítés. De már adtak ki rá patch-et, és ha telepíted, utána el fogod tudni indítani a játékot.
-
Lord_Sordi
csendes tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Lemezen van meg és nekem sem működik. Ahogy olvasom a neten, akinek lemezen van meg senkinek nem működik. Csak aki online vette meg annak indul… dolgoznak rajta.
-
törölt tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Simogatni lehet Morganát a touchpaddal.
-
erzol
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ebben reménykedtem, mert a feliratos ps4 játékok listájában szerepelt.(Végül is van felirat
) Sajnálom, de nem nagy gáz ~2 ezret megér így is. -
FunPro
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ez amúgy nagyon off, de én a series s mögött is valami háttérhatalmi ténykedést érzek.

Elég gyanús, hogy csak azt a konzolt tudod megvenni, ami nem szolgál ki feltétlenül hosszú távon, és még tudjál hova váltani.
Mondjuk ez lehet annak is az oka, hogy az x-eket viszik, mint a cukrot.
Csodálom egyébként, hogy ps5-ből nincs hülyeverzió.
Vagyis, a sonynak több esze van, mint a microsoftnak. Ők a hülyeverziót szórják ki globálisan, aztán majd később jönnek elő az okossal.
-
consono
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én is ezt tettem, pontosan
Series S + maradt a PS4, PS5 meg majd akkor ha lesz olyan natív játék, ami miatt érdemes. Jöhetne valami ND játék bejelentés legalább 
-
törölt tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem ingadozik nagyon a képfrissítés?
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Az is elég lehet ha bemenetet váltasz, vársz egy kicsit, majd visszakapcsolsz. Nekem régebben ilyenkor kellett egy kis idő amíg képet adott. De ezen segített a PSVR bekötése, azzal már mindig és azonnal van kép.
-
syler123
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Az az érdekes, hogy PS5-nél más a software verzió mégis érintett vagyok. Mondjuk nálam ritkán fordul elő és egy tv be ki kapcsolás elég neki.
-
syler123
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szerintem a frissítéssel jöhetett, valami hdmi hiba lehet, nekem a tv ki és bekapcsolása elég, ahhoz, hogy legyen kép.
Nem vagy egyedül. Sőt tegnap volt egy ilyen bekapcsolásom, akkor hdmi-n hang sem volt, ahhoz meg ps restart kellett. -
Carlos Padre
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nekem is roskadt mar ossze parszor pedig en PS5-on jatszok vele. Ha csak a COD csinalja ezt annyira tulaggodni nem kell a dolgot.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Mielott osszefosnad magad, a COD ilyen.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen, ez nem hangzik jól, hanem határozottan lehet baj.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen.
De a Google még mindig a barátod.
-
crue
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Két Samsungon (S9, Android 10 és A52 5G, Android 11) próbáltam és működött mindkettőn.
-
crue
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Az Android 10 (és 11) natívan támogatja a DS4-et vezeték nélkül és működik is vele a Remote Play. Ha csak a telefon gyártója ki nem herélte belőle ezt a feature-t.
-
icemad
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én elkezdtem a 21-et, úgy, hogy előtte sose játszottam ilyen játékkal konzolon. (PC-n is csak a Gearhead Garage ment) Hiba volt... Kb 5 perc volt rájönni, hogy a tetves kocsit, hogy kell bevinni a garázsba. Utána a quest feladatait már nem is találtam, így egy óra után hagytam is a francba...
-
perge666
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen a 18-at vettem.

De még a Truck Driverrel nyomulok egyelőre.
Várom hogy kipróbálhassam,csak félek hogy úgy beszippant hogy hagyom a többi játékot.
Sőt még a Days Gone is ott van félbehagyva,de ez az autószerelős a DG mellé pont jó lesz.
-
perge666
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Azon agyalok hogy vegyem meg most vagy ne.

Ha megveszem akkor a Truck Driver megy a levesbe nem fogom platinázni,pedig nagyon szeretném!
Azt meg nem bírom ki hogy megveszem és nem indítom el.
A fene ette volna meg ezeket az akciókat,ezekkel a játékokkal az ember idejét meg pénzét szedik el.

Lenne mit csinálnom ma is,helyette lehet ülök le platinázni.
-
perge666
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Tudom.
-
perge666
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Na ez szuper hír,egy okkal több hogy megvegyem.
-
perge666
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Egy egészséges munkanap után szívesebben ülök le egy ilyen jellegű játékkal játszani…..
Sokféle autó van egyébként?
Remélem nem 10-15 féle van benne. -
perge666
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Neked meg van a 18??
Mind1 hogy mire,csak azért kérdezem hogy jópár órát ellehet vele lenni mire unalomba fullad?
Mondjuk olvastam hogy ahogy nő a szinted úgy oldódnak fel benne a dolgok,szerszámok,aukciós házak,elhagyatott istállók vagy mik.( garázsok )Meg a fejlődésre vagyok még kíváncsi….
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nincsnév007
üzenetére
"amúgy mikor indul a cod alfa?"
Este 7
-
perge666
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
A sima Car Mechanic Simulatorral szemeztem azt hiszem tavaly,de valahogy feledésbe merült.
Abba van magyar felirat is,de ha az új részbe is esélyes hogy beleteszik akkor lehet várok még néhány hónapot vele.
Látom most akciós,de szerintem karácsonykor is tutira az lesz,meg lehet addig még 2X is.
Annak idején nagyon szerettem a Gearhead Garage játékot,ez gondolom abból indult ki….
Jaaaa,amúgy köszi hogy megemlítetted a játékot,innentől kezdve figyelemmel fogom kísérni,ha más nem akkor nem a 21-et hanem a simát veszem meg.
Nekem nem feltétlenül szükséges AAA játék,mostis a Truck Driverrel tolom már második hete,és még mindig élvezem,lehet meg lesz életem első platinája is.
-
Mezcal
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Később még lehet benne magyar felirat, így volt a Subnautica Below Zero-val is, egy frissítéssel lett hozzá felirat
-
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
sajnos nincs benne.

-
megyer11
tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ps app nem írja hogy lenne benne.
-
törölt tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Menj oda és megtudod

-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ezt neked kell eldöntened, hogy melyik mentésre van szükséged. Ha a konzolon levő a jó, akkor értelemszerűen írattasd felül azt ami a felhőben van.
-
perge666
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Van netkapcsolatod,PSN előfizetésed?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Böngészés vagy csak játék letöltés?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
"ps4-en kábelen keresztül meg jön 2 megával az internet"
Akkor ne a ps4en toltsd le az internetet
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Gondolom azt, hogy valamiért nem tud rendesen elindulni... Nyomd hosszan a bekapcs gombot, amíg ki nem kapcsol, utána helyreáll.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Köszi, hogy jelezted, beírtam. [link]
-
Frod
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Google Hitelesítő
de pár hsz-szel feljebb Kendek már jelezte ezt. -
válasz
nincsnév007
üzenetére
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Árkád jellegű a Driveclub volt, online, simcade, komolyabb versenyzősnek meg ott a felettem említett GT Sport. Vannak gyermekbetegségei, de szerintem így is fantasztikus.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Itt a Gran Turismo™ Sport van, mint exkluzív, autóversenyzős videojáték.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szerintem ahhoz szükség van publikus IPv4 címre, hogy valaki távolról kapcsolódni tudjon. Manapság már előszeretettel NAT-olnak a szolgáltatók, szóval ellenőrizd le, hogy nálad nem-e ez a helyzet. A router IPv4 WAN címét vesd össze azzal amit itt kiír. Ha a kettő nem egyezik, akkor NAT-olva vagy, és az internetszolgáltatód ügyfélszolgálatán keresztül át kell állíttatnod publikus IP-re.
-
Wesder
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem
-
Carlos Padre
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Mert mint írtad ki vannak kapcsolva a Copyright-os zenék.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem volt rá idő rendesen kifejleszteni ezt sem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RangerFox
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen és igen.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Magát a rémálmot videojátékos értelemben.

-
Xaels
félisten
válasz
nincsnév007
üzenetére
Azt, hogy az analóg kapcsolója bekoszolódik és nyugalmi állapoban is húz valamelyik irányba.
-
zojjektum
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Őszintén szólva nem kérdeztem tőle. Én személyesen kerestem fel pasztázás ügyben, korrekt, segítőkész, megvárhattam a gépet. Esetleg hívd fel, hogy van e futáros lehetőség!
-
Carlos Padre
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ott nyilván nagyobb a vásárlási hajlandóság.
-
EczkE
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
En ugy tudom hogy az eladott peldanyszam szamit nem az orszag merete. Hiaba laknak mas orszagban kevesebben ha ott tobben veszik meg mint magyarorszagon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Formula-1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
- új Sony PlayStation 5 Slim 1 TB + DualSense kontroller
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én SDR-ben nyomtam és lehidaltam a fényektől.

Kendek