Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
Fejezzétek már be az utálkozást és a szpojlerkedést, fasz üsse ki a szemetek.
-
AxBattler
félisten
Ha most aktiválok 12 hónap Plus előfizetést, és a decemberi akcióban rányomok a store-ból még 12 hónapot, akkor a kettő ugye összeadódik?
-
saelin
veterán
Jól le van lassítva a psn letöltés. A 36 GB-os Nioh 2-t 4 óra alatt akarja leszedi gigabites nettel. Test connection alatt ilyen 40-100 Mbps-t mérek, míg Pc-n és telefonon 100-300 Mbps között. Mondjuk ez sem valami bika...
Szerk #1:
A digi oldalán sem mérek 150-nél többet. Wtf.Szerk #2:
Csak sírni kelett... Már jön lefelé 26 perc alatt!
-
Imilenni
addikt
válasz
üzenetére
Nem rossz, persze ez csak gameplay volt
Külön jó volt látni, amikor felveszi a lőszert a fegyverből ami a földön van, eltűnik belőle a tár
Ez kicsit durva de: szerintem nyugodtan nyavíkolhatott volna durvábban a kutya miután felgyújtották + az ember is, gondolom sivalkodik ilyenkor, nem csak nyög egyet és kész..
Ahogy látom inkább a történet második felében járhatunk?
Kérdés miért keresi azt akit
Fegyverekből szerintem a nagyja már ott van Ellie-nél. -
Sordoran
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
Engem meg ma hívtak platinumshop-tól, hogy áll-e még a Collector's edition rendelésem, és június 19-én érkezik akkor. Úgy meglepődtem rajta, hogy alig értettem miről beszél először.
(mármint már 3 héttel előtte felhívni picit korainak tűnik) Így viszont picit nőtt a hype nálam is. -
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Lesz akkor egy történelmi rakéta kilövés is, ha érdekel valakit.

Már megy a live.
-
KisTücsök
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nagyon nem mertem rákeresni spoiler veszély miatt, de akkor ezért látok ilyen hypeolt címeket már most... Rendben, köszönöm!
-
KisTücsök
addikt
Teljesen összevagyok zavarodva. Mikor jelenik meg a TLoU2? Miért látok ilyen holnapi meg holnaputáni dátumokat meg június közepeieket?
-
hombre[EU]
nagyúr
Cod ww2 shipment only sniper nagyon retro
1-2 estés funnak elmegy -
Akfak
csendes tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Gondolom Vincent Teoh szavait említette, mikor a Sony mozgásmegjelenítésére utalt.
-
fausto
addikt
Köszi mindenkinek, akkor megveszem :)
Ezt a mai ps+ bejelentést tényleg jól elfelejtették :D -
zozika84
őstag
válasz
üzenetére
Nyugodtan veheted a C9 OLED-et. Én december óta nyúzom napi szinten 4-5 órákat és semmi baja. A látvány lehengerlő és nekem minden forintot megért. Ha nagyon aggódsz, akkor játék utan kapcsold ki egy kicsit, hogy lefuthasson a kompenzációs algoritmus és jo hosszú ideig nem lesz gondod a beégéssel.
-
Carlos Padre
veterán
Ez a No Man's Sky igazán jöhetne már ps+ba.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
"sosem volt a Sony a legjobb mozgásmegjelenítésben." Pontosan mit szerettél volna mondani?
-
ProEvoFan
nagyúr
Akkor ma mégsem lesz ps+ játék bejelentés?
-
_drk
addikt
-
fausto
addikt
Most akciós a Doom VFR, milyen a játék? Aim-em nincs csak move (és ds4), azokkal mennyire élvezhető?
-
Woodslave
félisten
Ez a call of duty minden ps plusnak jár vagy csak aki újonnan fizet elő. Megosztott acc én akinek nincs ps plus látom a fő accon nem talaljuk
-
Rigormortiis
veterán
válasz
üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, amit Pókember is mondott Quillnek, igaz ő a Footloose kapcsán említette, nem a Sony tv-k mozgásmegjelenítésére, de sosem volt a Sony a legjobb mozgásmegjelenítésben.
Alapvetően él egy kép sok ps tulaj fejében, hogy Sony konzolhoz biztosan Sony tv a legmegfelelőbb, de manapság az árukat leszámítva semmiben nem kiemelkedőbb egy Bravia tv bármi másnál...
-
Zoleee83
addikt
válasz
sxxorp
üzenetére
Tudom nagyon rossz hasonlat lesz, de a Death Stranding-ben is szerettem a mászkálást, számomra nagyon chill volt, ez jutott eszembe róla.

Egy dolog nem tetszett csak, hogy üres a város, meg a táj, jó lett volna pár NPC, vagy néhány állat, élethűbbé tette volna a játékot de jó ez így is.
Másik wishlist-es game a ManEater lett, nagyon beteg, a szó jó értelmében. -
sajtos75
tag
Hali! Mit kell állítani a adatvédelmi beállításoknál, hogy az általam megosztott videók vagy az élő streamek láthatók legyenek a PS4 hírfolyamában? Minden nyilvános,, de sosem mutatja. A haverok is visszaírnak, hogy nem látják. Viszont én látom másokét. Ha képet osztok meg az viszont megjelenik. Valaki tudja a megoldást?
-
Zoleee83
addikt
Belenéztem egy Snowrunner "végigjátszásba", hát nekem ez kell!

Eléggé jó kis szimulátornak tűnik, egy akcióban jó vétel lesz, ment is a wishlistre. -
Carlos Padre
veterán
Meglepetésszerűen beesett egy system update 7.51.
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Tudtommal az egyben is előre voltak renderelve. Aztán lehet tévedek.
-
ProEvoFan
nagyúr
Maradjunk annyiban, hogy napi szinten extrém időt fut a tévé.
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Biztos sok lesz benne az átvezető.
-
-
törölt tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ma láttam az Örsön a MM-ban a C9-et 377e Ft-ért.
Ennyi felárat talán megér az Oled.
De még nagyon agyalok rajta.
Még az XE900-as sorozatom volt a Sonytól, ott konkrétabban beh@nytam a háttér (vagyis az autó előtti tér) mozgásától a Dirt Rallynál.
Apple tv-ről nézett filmek mozgásáért sem rajongtam.
Pedig pont azért vettem meg anno, mert a mondás szerint a Sonyé a legjobb mozgásmegjelenítés... -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Hát nemtudom,lehet
ezt most nehéz megmondani
Azt tudni lehet,hogy most pl. ezek a 60fps multik azért ennyire nagyok,mert nem igazán lehet rábízni komolyabb tömörítést mert megeszi a processzoridōt. Ez a last of us,ps4 minōségben ps5re írva valószínū sokkal kisebb lenne...de ugye láttuk milyen modellekkel fognak dolgozni
Btw. ps5 lemez 100gigás lesz, szóval abból 2 elég durva méret 1.0 buildnek
-
-
cyberkind
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
PS5-re alap lesz a 2 lemezes BD kiadás, és még ehhez is tölteni kell majd pluszban dolgokat, nagyon jó buli lesz az is.
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Még mindig az a módi benne, hogy ha valaki meglát, az lehasal? Iszonyat gagyi volt már megjelenéskor is.
-
hombre[EU]
nagyúr
Most nézem csak,hogy 100GB lesz a Last of us

Majdnem a duplája az UC4-nek,amiben multi is van... -
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Arra gondolok, hogy pl. foci játéknál az eredményjelző, autós játéknál a számlapok, kalandjátéknál az eszköztár folyamatosan statikus, ezek nem nagyon mozdulnak el. Napi 2-3 órát töltök játékkal.
-
-
stilo18
addikt
válasz
üzenetére
Február óta játszok C9-en, elég sok óra belement.
Semmi fakulás nem látszikmég.
Eddigi tapasztalatok alapján nagyon pozitív a szerviz hozzáállása a problémákhoz.
A HDMI 2.1 miatt "jövőbiztosabb" is a tv.Ettől függetlenül a Q80(2) egy nagyon penge lcd tv. Ha félsz a fakulástól /beégéstől, akkor vedd bátran,nem lősz mellé.
Főleg a mostani 300k - s áron best buy. -
törölt tag
Sziasztok!
Ps4 Pro-hoz keresek 55"" tv-t.
2 kiszemeltem van:
- LG OLED C9
- SAMSUNG Q80RSzívem szerint az oled lenne a befutó, de... A beégéssel kapcsolatos félelmek mennyire valósak játékok esetén?
Állapotikonokra, eredményjelzőkre, stb gondolok, ezzel kapcsolatban kérek szépen tapasztalatokat.
Köszönöm! -
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-
VTom
veterán
válasz
saelin
üzenetére
Nekem ugyanez a véleményem, nagy AC fan vagyok, de a Syndicate-ben 13 órám van, az is 3 nekifutásra. Borzalmas.
A Unity-ban emlékszem, hogy mit mondasz, a küldetéseknél le vagy korlátozva az adott területre, amíg nem végzel, nem tudsz tovább menni. Ill. ott még nem dinamikus a napszakok változása, vannak éjszakai küldetések, és ennyi.
Viszont k*rva sok ideig töltött még PC-n is, ez igaz. -
Gravity Rush 2-ről vélemény? Érdemes most beszerezni?
-
saelin
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
De miért várjátok ennyire a Syndicate-et? Szvsz borzasztó rossz volt a story és nagyon repetitive minden eleme. Most az Unity-t játszom és kb mérföldekkel jobb minden téren. Annyi zavar benne az Odyssey után, hogy sok a töltőképernyő és a mission-ök lényegében külön pályák. Ezt leszámítva egy kellemes csalódás, sőt, egy meglepetés!
-
Frod
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Furcsa ezt így olvasni, mert nekem valamiért az rémlik, hogy a bukott Infinite után ez volt "mekkoranagyvisszatérés / újrajóaCOD" plusz ugye mivel a BF1 ismét kitaposta a vh-s vonalat, így előbb is tudták lecsapni azt.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
én az történetét játszom most, az egész jó
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek