Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsuha
aktív tag
válasz ProEvoFan #101767 üzenetére
Szerintem döntsd el az alapján, hogy mennyit használnád: heti pár óra esetén sima ps4 bőven jó, ha sokat és rendszeresen játszanál (ez lenne A gaming cucc), multiznál az új AAA játékokkal, akkor pro.
Én pl pc-n multizok, ps4-en csak az exclusiveokat játszom ki, sima ps4et vettem. -
A`rpi
addikt
válasz ProEvoFan #102146 üzenetére
"Star Wars Battlefront használtan meglehet venni? Értem ezalatt, hogy nincs egy accounthoz kötve semmi, tehát a használt játékot tudom én is használni, mintha fóliás lenne."
Általában a játék teljes egészében elérhető, kivéve az extra fizetős tartalmakat, ezeket a játékhoz csomagolhatják, általában kód formájában, Ez csak egyszer használható fel, miután PSN fiókhoz hozzáadta a felhasználó nem átruházható.
Szóval, használt játék vásárlása előtt informálódj:
-Van e a játékhoz letöltőkód
-Mit tartalmazhat a DLC
-Eladótól pedig érdemes megkérdezni felhasználta e a kódot -
szasanyi
félisten
válasz ProEvoFan #102161 üzenetére
A konzolvilág nem biztos, hogy jó választás. Az újként kiküldött használt, újracsomagolt játék alapján gondolom. Visszaküldtem, de se pénz, se visszajelzés. Az ügyfélszolgálatok is egy nagy nulla, tegnap sikerült elérnem de annyi eredménnyel, mintha veled beszéltem volna. Csak mondom...
-
-
-
A`rpi
addikt
válasz ProEvoFan #102404 üzenetére
"Most hogy felraktam a játékot vinyóra, innen kezdve nem is kell majd használnom a lemezt?"
A játékszoftver futtatásához a későbbiekben is kelleni fog a lemez.
"Regisztrálásnál a nevemet írtam be, pedig a gyereknek lesz a gép Nem akartam hogy a bankkártyanév és a felhasználó valódi név ne egyezzen.Vagy ez teljesen mindegy lett volna?Átlehet majd szerkesztenem?"
-
FR33
aktív tag
válasz ProEvoFan #102819 üzenetére
Nem kell elnézést kérned. Azok hiszik azt, hogy tudnak pontosan ( és gyorsan! auto aim nélkül ) lőni kontrollerrel akik még nem játszottak pc-n komolyabb szinten online fpsel
Van amiben persze jobb a kontroller:
pc = fps>moba>strategy games>mmorpg
console= third person shooter>racing>platforms>arcade fps games>sports[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz ProEvoFan #103119 üzenetére
"a az összefoglalóban jól értettem, akkor egy gépre csinálhatunk kettő accountot.Ami most van rajta az a fiamé(primary) de én ez mellé csinálhatok egy saját accountot(secondary)."
Egy gépen lehet több PSN ID.
Ezek az ID-k lehetnek elsődleges és másodlagos státuszban is.Lásd a Plus előfizetés megosztásárnak leírását: [link]
"Ha minden játékot a primary accountra veszünk, akkor otthon mind a ketten tudjuk használni a játékot, persze külön-külön egy TVn(nyilván)."
Pontosan.
"Az én(secondary) accountommal elkezdek játszani a CODal, ugye akkor csak nekem számolja fel a trófeákat, mentéseket, teljesítményeket?"
Azok a fiókok kapnak trófeát akik be vannak jelentkezve és játszanak, ha osztott képernyős játékkal játszotok, minden játékos megkapja a trófeát amit teljesített.
"Gép kikapcsol, fiam bejelentkezik az accountjával(primary) akkor neki nem jelennek meg az eddigi CODban elért teljesítményeim, trófeáim, mentéseim, multiban elért eredményeim...stb, hiszen két külön accountról játszottunk.Ha nem tévedek pont ez a lényege elvileg a két fióknak."
Igen.
"Ha minden játékot, dlct a primary fiókra veszünk, akkor mind a két fiókon használható lesz a játék?"
Igen.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz ProEvoFan #103123 üzenetére
"és zzola; köszi!
Még egy két kérdés.Akkor most annyi a teendőm, hogy itt nyitok egy új fiókot(új email), majd belépek a bekapcsolt gépen az én accountommal?Kell még valamit ezután állítanom az egy gépen használunk két fiókot mivolta miatt?"A gazdafiókot, amire majd vásárolsz állítsd elsődlegesre.
Első alkalommal (regisztrált új PSN ID-n)
fel fogja ajánlja hogy aktiváld elsődlegesre.Ez a lépés kihagyható, de ha be is aktiválod elsődlegesre nincs veszteni valód.
Hiszen egy időben egy játékkonzolon lehet több elsődlegesen aktivált PSN ID-is."Biztonság.Megcsináltam a két lépcsős biztonsági rendszert.Gondolom a másodlagos fiókra is megtudom majd.Na de a két fiókot ugyanarra a telefonszámra regisztrálom az nem para?"
Szerintem nem fog menni, de próbáld ki és írd le a tapasztalatod.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz ProEvoFan #103143 üzenetére
"A PS plust megtudjuk osztani majd egymással?Az összefoglalóban megtaláltam a leírását, de ott két gépről van szó."
Persze.
Az elsődlegesen aktivált PSN ID megvásárolt tartalmai és a Plus előfizetés is megosztódik a konzolon meg felhasználókkal.
Fentebbi állítás nem teljesen igaz,
mert nem minden osztódik ami kivételt képez a teljesség igénye nélkül.(Játékokként változó,
de általánosságban elmondható az alábbiak nem osztódnak:)-Bizonyos játékok extra tartalmai:
Játékban költhető pénz, nyersanyag, stb (in game credit)
Játékokban ajándék fegyverek tárgyak ruhák, skin-ek, perk-ek, stb.Néhány játék Season Pass-a.
Hasonlóan működik mint az in game credit,
csak a tulajdonosnak oldódnak fel a DLC-k.Jellemzően idáig az Ubisoft trükközött csak ezzel.
Plus előfizetésből az alábbi funkciók nem,
vagy beállítás függvényében osztódik meg más felhasználókkal:
-Exclusive Discounts on PS Store Extra kedvezmény játékvásárláshoz.
-10GB Cloud Storage Online biztonsági mentés játékaink számára.[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz ProEvoFan #103167 üzenetére
Igy ok es megoldhato ha sima biztonsagi mentest akarsz csak.
Viszont akkor mondom,h van olyan gamma amit igy nem tudsz mert nem masolhato....azzal sincs para mert a jatek ujrainditasakor a szerver felol megkapja az addigi eredmenyeid es minden megy tovabb.....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
vektornfl
tag
válasz ProEvoFan #103300 üzenetére
Én arra lennék kíváncsi, hogy a VR sokkal jobb a pro-n mint az alap gépen?
Szerintem én biztos nem váltok PS4 fat-ről pro-ra a VR nélkül vett pluszért, mert alkalmi játékos vagyok és nekem pl. ez előtt az fps téma előtt mindig értetlenül állok. Játékok 80%-val multizom (nyilván elég kutyaütő szinten), de én egyik mostanában játszott játéknál (Battlefield1 és 4, Division) sem éreztem soha olyan hátrányt, ami befolyásolta volna a játékélményt. Ráadásul szerintem ezen a gépen is gyönyörűek már a játékok. Tényleg PS3 és 4 között óriási volt a különbség, de a jelenlegi szint is már elképesztő szerintem.Viszont ez a VR dolog nagyon érdekel. Kb. 1 hónapja ki tudtam próbálni, de csak alap ps4-el. Az élmény nagyon rendben volt, de bántóan recés volt a látványvilág. Ott azt mondták, hogy a PRO-val ez majd sokkal jobb lesz. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
Snike
aktív tag
válasz ProEvoFan #104046 üzenetére
Battlefront online splitscreen nincs.
Survivor pályát nem adnak pluszban a dlc-k.
Amit viszont lehet használni, az a fő karakter cuccai(kártyái)
Amúgy mindenkinek csak javaslom a season pass-t ha jól emlékszem 9e ft és 4dlc van benne.
(8 új hős, rengeteg! új pálya - köztük A1-es csillagromboló leszedése, csempészáru kivitele).A sima kiadás a fullosnak kb a 10%!
PS5, mert az jó! :)
-
addikt
válasz ProEvoFan #104342 üzenetére
Szerintem ő nem úgy értette ahogy te érted
A ps4 pro tulajok vannak elszállva maguktól mert ők pro-t vettek, aki meg maradt a simánál az azért nem váltott "mert nincs pénze", és amikor azt mondja hogy csak azért nem váltott mert nem érdekli akkor jön az hogy "persze nyugtatgasd csak magad ezzel".
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Rigormortiis
veterán
válasz ProEvoFan #104342 üzenetére
Akkor irodalmi nyelven: nekem is proli ps4em van, kb a megjelenés óta.
Tisztelet a kivételnek, de sokan csak azért vettek pro-t, mert majd jön a kvázi genváltás és minden annyira nagyon jól fog futni és annyival szebb lesz, hogy ihaj. Csak Oszkár bácsi meg nem gyütt.
Biztos vannak/lesznek címek, amiknél így van/lesz, de ami engem érdekel (rpgk, battlefield), ott kb ugyanazt kapjuk. De sokaknak bilibe lóg a kezük...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Zanik
addikt
válasz ProEvoFan #105827 üzenetére
Lego Batman-t és a Gravity Rush 1-et rebesgetik. Amúgy lassan úgy vagyok vele, hogy nem merek leárazott játékot venni, mert pár hónapra rá Sony kidobja PS Plus-ra. Tavaly és idén is beszoptam ezt egy-két címnél (Rapture és Tentacle pl.).
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
- Nem menekül a Facebook-függőségi per elől a Meta
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest