Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz 30z.Samu #127193 üzenetére
Én is úgy gondolom hogy 2 évig biztos nem lesz nextgenny, legfeljebb valami ráncfelvarrásos PS4 Pro.
Én is elég fullos gamer PC-t adtam el a PS4 Pro-ért ,és azt kell mondjam nem bántam meg. Nincs semmi macera, csak elindítom a játékot és játszok. Amivel PC-n még játszok az a WoWS, de az elketyeg a notimon is. Ha van valami belépő PC vagy vmi kis noti az nem hátrány, böngészni azon csak kényelmesebb, de játékra inkább konzol. FPS-ben szokni kell a kontrollert, de meg lehet tanulni vele játszani.
Amilyen pofátlanok a kiadók a friss játékok alig olcsóbbak már PC-n (föleg a AAA játékok, lásd. Forza). Ha megunsz valamit eladod, amúgy meg elég jó akciók vannak a store-ban a régebbi (tehát pár hónapos) játékokra.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Kickass
őstag
-
Kvelstadt
veterán
válasz 30z.Samu #127193 üzenetére
Most meg kell váni valamit mert az lesza legújabb?
Egy halom jó játék van ps4re és még jövőre jönnek igazán durva exklúzív címek.
A pro is elég fiatal még, szóval nem hiszem hogy elvágják és rádobnak ehy ps5-öt a közeljövőben.
A játékárakról meg annyit hogy használtan jókat lehet kifogni ráádásul durvajó akciókat szoktsk tolni ps store-ba is."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz 30z.Samu #127214 üzenetére
Én sose voltam platform párti, pc-ztem mikor nem vokt pénz konzolra, aztán nintendoztam zeldák miatt, xboxoztam mert akkor az volt olcsóbb és voltak rá jó játékok, mostmeg ps-ezek az exkluzívok miatt, ésezen tolom a multiplatform címeket is.
Jön majd ni tendo megint zelda miatt és pc is lesz kéznél.
Hogy mit vegyél nem fogom megmondani.
Nekem egy slim ps4em van egy 82es fullHD tv-vel, nem tetvezek 4k-s tv-t venni és így is maradéktalanul boldog vagyok."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
törölt tag
válasz 30z.Samu #127216 üzenetére
Akkor az a legnagyobb hülyeség, amit elkövethetsz most. Azaz, ne vegyél most sima PS4-et úgy, hogy tudod, hogy Pro-ra akarsz váltani majd. Kétszer adod ki ugyanazt a pénzt. Eleve ne vegyél elavult technológiát, hanem a legújabbat. Ha már váltasz, akkor majd a PS5-re.
Némi felárért kapsz egy jobb gépet, csendesebbet, erősebbet, még a sima HD játékok is szebben, jobban futnak a Pron.
-
SunMount3r
nagyúr
Bár konkrét PS4-es tapasztalatom nincsen, de FPS-eknél biztos fogod érzékelni a különbséget a PC javára az irányíthatóság, reszponzibilitás terén. Egér+bill.-zet kombó eleve előny, meg ugye ott van még a TV és a controller input lag-ja is (ez utóbbi csak wireless módban).
Mindezt írom úgy, hogy ma már nem ülnék vissza a monitor elé a fotel+controller+TV kombó mögül, mert "nagyban jobb" és valahogy úgy általában mégis jobban bejön a controller (ami sok "nem fps" játékban még előny is).
Hamar megszokja az ember és a különbség már csak akkor tűnik föl megint, ha visszaülsz egy körre a monitor elé (akkor viszont eléggé).
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
-
Zanik
addikt
válasz 30z.Samu #127216 üzenetére
Szerintem keress egyet a barátok közül aki hajlandó a felezős társad lenni. Beállítjátok elsődlegesnek egymás gépét, egyikőtök vesz PS Plus-t (felezitek azt is), aztán mehet a játékok felesbe vásárlása is! Jó dolog!!! Ráadásul vannak fasza leárazások, sokszor ki lehet fogni féláron is játékokat 3-4 hónappal megjelenés után.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
L-e-f-i-e
senior tag
Én pont a napokban vettem Ps4 Slimet-et az adatlapomon szereplő pc mellé és nagyon imádom.
Épp a Last of Us-t tolom és nagyon tetszik, sport játékokat is jobb konzolon játszani, szóval szerintem abszolút megéri. Én is Full Hd-n játszok a ps4-el, így nem is volt igényem a pro-ra.
=^-^=
-
Jim-X
őstag
válasz 30z.Samu #127235 üzenetére
A demot leszedtem es beletettem egy keves jatekot kontrollerrel. Nekem nagyon bejon, foleg, hogy nagyon regen jatszottam GT-vel (meg az elso genereacioval )
De itt a forumon is eleg sokan aradoznak rola, persze vannak hibai is. Volt aki fikazta aztan a demo utan megis megtetszett es megvette
En is meg fogom venni szerintem, de majd csak kesobb. Most van par cim amit szeretnek kijatszani.
A játék az nem játék!
-
marilllyo
veterán
válasz 30z.Samu #127235 üzenetére
Ha van pajti akivel tudtok multizni akkor lehet,hogy egy filléres cím fog majd behúzni. Haverokkal multiban minden jobb. Pl Gauntlet. Ingyenes ps+ cím volt. Egy rettenet gyenge játék....De hárman haverokkal befostunk a nyerítéstől alatta. Vagy Dying Light....stb.
Az, hogy a konzol játékok drágák az csak PC-s warez szemmel igaz.
Használt piac, akciók, felezés...
Lehet ezt gazdaságosan is csinálni.Persze ha valaki nem bír magával és pl behúzza egyedül storerol a Wildlands -et pre order....az fizessen is.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
törölt tag
válasz 30z.Samu #127232 üzenetére
Ezen nincs mit gondolkodni. Lehet, hogy jövő héten feldobod a pacskert, és még csak ne is játssz egy jót?!
Ha vesztek gépet, egy jó tanács: mindenképp USA accountot regeljetek. Messze az a legrentábilisabb most.
Így néznek ki az új AAA játékárak megjelenéskor:
USA: 60 dollár - 15.600 HUF
UK - 50 font - 18.000 HUF
HUN: 19-21.000 HUFNem is kérdés, melyik éri meg a legjobban.
Ha meg felezitek, akkor pláne, 7.800 forintért lesz megjelenéskor játékod. Az baráti, nem?
-
Madwe
nagyúr
válasz 30z.Samu #127243 üzenetére
Ps3 idejében pl nem volt még magyar account, uh ők kényszerítettek usa accountra (érdemes olyan államba költözni ahol nincs áfa, pl alaska).
Régió fontos dlcknél pl, ha lemezesen veszel euban játékot, ahoz eu-s accountról vehetsz csak dlct, usasból nem.
(#127246) ldave Amazon.com, psn prepaid card? egyébként ez itt tiltott téma ha jól emlékszem
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
Jaj az exkluzívok ne is említsd, ma kapcsoltam ki mérgemben az Uncharted 3-at, én akartam szeretni ezt a szériát tényleg de annyira semmilyen ahhoz képest milyen legendák vannak körülötte. Látványos tényleg helyenként de semmi több, a történetet hülye egy lezárt térbe nyomasztott buta lövöldözős részek akasztják meg folyamatosan, már a harmadik játékon keresztül nézem a "jaj találtunk valamit, de basszus megint ittvan aki elől el akarjuk lopni a kincset, lőjjük ki magunkat" sémát. Plusz a random spawnoló ellenségek, rossz az egész játék mechanikája amit a karakterek mentenek meg valamennyire plusz a látvány.
Pozitívan álltam hozzá a szériához de nagy csalódás lett, vagy tényleg igaz a Witcher3 átok, azután minden olyan budget kategórának tűnik. Bár az új Tomb Raidert élveztem és az ugyanaz a kategória mint az Uncharted, fene tudja, ízlés dolga.
-
3L1T3
addikt
válasz 30z.Samu #131540 üzenetére
Ezzel azért kételkednék! "nem kell aggódni mi lesz kevés a gépben 1-1 újabb címhez." A konzolozás mindig a kompromisszumról fog , és szólt mindig is. Ha valaki maximális élményt akar kapni.
(#131539) Kendek Witcher 3 60 fps, és az 55" TV-m előtt tespedve játszok vele kontrollerrel.
Sőt van, hogy a PS4 Pro , XOne X-et is monitorra kötöm és úgy "szenvedek" egy asztalnál. Szerintem nettó hülyeség beállítani a konzol gameinget, és a pc gameinget így....
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
airm92
csendes tag
válasz 30z.Samu #131534 üzenetére
Én is ezért tettem le a voksom a PS4 mellett. Nincs se kedvem,se pénzem 200+ költeni pc-re, hogy valami új címet megtudjak hajtani vele. Első konzolom lesz nekem is, bár sok játékot PC-n kontrollerrel toltam végig. De már 2 napja kint ülök a ház előtt, várva a futárt Kezdésnek Fifa18, GT S , GTA V illetve Uncharted 4. Aztán szép sorba tovább.
*PSN:hmate92
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz 30z.Samu #131590 üzenetére
Vagy másik opció: nem költesz a gépre, és játszol vele tovább PS4 feletti grafikai színvonalon.
Vagy most nagyon ratyi a config? Ezesetben megéri a konzol. Első bekezdés inkább azoknak szól akik 1060-at akarnak 1080-ra cserélni, vagy hasonló.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
nagyúr
válasz 30z.Samu #131590 üzenetére
Hát igen... azért azt hozzátenném, hogy ez nyilván az én szitumban rám igaz... 4K tévé már volt, fülesem is van... tehát itt nálam tényleg csak az volt a kérdés hogy melyikre költök kb ugyanannyit.
FPS-t még nem próbáltam, majd kiderül azokat is hogy bírom... most ezzel a Last Guardians-al szórakoztam... amolyan Tomb Raider féle mászkálós feladatmegoldós, de egyelőre nincs gond az irányítással. Hamar ráállt a kezem agyam egyelőre.
De jönnek az FPS címek is majd (bár az főleg Boxra ugye, Halo, GoW)... énis kíváncsi leszek rá.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz 30z.Samu #131598 üzenetére
Hát igen... bár én inkább úgy mondanám, hogy ott akkor még csak a vas lenne meg... és bár picit olcsóbban a játékokat is meg kéne még venni...
Itt meg ugye azon az áron kapsz vasat, vehetsz játékokat... és még az előfizuval is jár havonta pár játék. És nem költöttél többet.
Ráadásul nem is gyenge exkluzív címeket is végre megtapasztalhatom.Sőt ha te csak PS4-et veszel, boxot nem... akkor eleve nem is költöttél/költenél annyit, mint én.
Nekem egy VEGA volt tervezve amúgy, de nem jött be... így támogatom áttételesen az AMD-t két konzollal.
Szóval valami VGA-t tuti akartam venni olyan 200-250 ezerért... e helyett van ez most.
Így meg ugye PS Pro 115k + játékok kb +50k + előfizu 13.5k most akciósan.
(Ha csak a PS-t nézem.)Meg vettem egy akciós One S startert... az 60k + Halo játékok +10k + előfizuk majd 10-20k kb...
Szóval ugyanott vagyok költésben majdnem és máris többet kaptam összegészében (két konzol és temérdek játék). Egy évre el vagyok látva vagy még több.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz 30z.Samu #131602 üzenetére
Persze... mindkét konzolon van ilyen.
+ Game Pass és EA Access-el kapsz hozzáférést rengeteg címhez (ezeket nem veszed meg, de játszhatsz velük). Évi 15-20 ezerért megéri bőven (egy új játék ára).- ez csak Boxon[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest