Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz ldave #246596 üzenetére
A guide-ot meg szoktam nézni...azt, hogy van-e elhagyható trófea. Esetleg nehézséggel kapcsolatos, mert akkor azon kezdem. Ami nagyon sztoriorientált és tudom, hogy tele van elhagyható trófikkal (Detroit, Witcher 3 stb..) azt én először le szoktam tolni "ahogy esik úgy puffan alapon".
De egyébként a netes guide-ok is fel vannak "készülve" erre. Pl. itt a Shadow of War guide-ja. Látni felül egy "missable" dolgot. Azokra szoktam csak egy pillantást vetni... Amint látod itt csak annyit ír, hogy az act 4 előtt össze kell szedni a meglévő collectiblest...+1-2 kisebb feladat. Ami nagyon spoileres, azt a guide-ok jelzik az erre érzékenyek számára.
Egyébként ha már rutinos vagy ezekben, akkor sosem ér nagy meglepetés. Hasonló stílusokban nagyjából egyező trófeák vannak. Szedj össze minden collectiblest, összes skill megszerzése, összes fast-travel pont feloldása stb... kb minden ilyen játékban benne vannak... Nem nagyon vannak újdonságok...Plusz hála az égnek az új játékokban egyáltalán nincsenek ilyen "agybaj" trófeák. Szóval az ilyen "ugrálj egy helyben 299x" jellegű.. Ez szerencsére már nem "divat". Továbbá egyre könnyebbek is a trófeák. Az ilyen 8/10-es nehézségű platinák elrettenthetnek egyes vásárlókat...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Frod
addikt
válasz keIdor #246571 üzenetére
Azért ha leveszi az ember easy-re, úgy elég piskóta.
Először nézz videókat, ott rendesen ki van elemezve minden move-ja, és hogy melyik ellen mit kell nyomni/kitérni, stb + melyik rúna és melyik speckó támadást használd.
(Bár igazából a move setje az összes többi valkűr mozgásából jön össze, szóval nagyon nem ismeretlen egyik sem - bár ha eltelt 1 év, akkor marad a videó)(#246596) ldave
Én igen, mivel nekem a halálom a "missing" kategória, vagyis azok amikhez újra kell kezdeni ha kimarad. De nem mondanám, hogy spoileresek - guide oldalon is, pl a sztori trófeákhoz oda van írva, hogy elkerülhetetlen, a leírása pedig ki van szürkítve. Tehát nem tudod meg előre a fordulatot. A collectible-öknél és az elhagyhatóaknál viszont nekem kötelező.
Időmilliomosok szokták úgy, hogy először guide nélkül, aztán utána még egy run.
Howaboutno?[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
ldave
félisten
Ha már a platina vadászat téma: akik ennyire kényszeresen hajtjátok azt, ilyenkor már a játék megkezdete előtt olvastok leírást arról, hogy mikor mit érdemes, nehogy kimaradjon egy trófea, ezzel esetleg akár előre elspoilerezve magát a játékot is?
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
Rogue-lite / Tower defense kedvelőknek ajánlom a PS4-re frissen megjelent Dungeon of the Endless-t. PC-n játszottam, szóval nem tudom milyen lett a konzolos átírat, de remek játék.
A Slime draws near! Command?
-
marilllyo
veterán
válasz keIdor #246566 üzenetére
K****rva sok meló. Plusz én 100%-ra megyek és egyes dlc-k sokkal többet kérnek, mint a plat.
Csak olyannal játszom, amit nagyon szeretek és el élvezek szóval nem szoktam nagyon anyázni...
Plusz én sose vennék meg ilyen 5 perces ratalaika, my name is ma ő stb baromságot, hogy legyen plusz egy. Azt sosem fogom megérteni. De még egy telltale sincs lejátszóval az accomon. Life is strange volt az egyetlen "pudingom".PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
wierra
senior tag
válasz Lackooo84 #246584 üzenetére
Hú, nem tudom. Megnézem majd a nap folyamán.
De most metrót építünk az asszonnyal a Cities-ben .
Alig bírom kicsavarni a kezéből a kontrollert, annyira ráfüggött erre a témára... még én is."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Skynet258
veterán
válasz Carlos Padre #246581 üzenetére
Gyerekek tolták ma nálunk délután, nagyon jól szórakoztak. Felnőttként szerintem nem feltétlenül ez a legjobb lego epizód, de ha láttad már a mesét úgy 15-ször mint én (vagy mint bármelyik kisgyerekes apuka) akkor tudsz vele azonosulni.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz Carlos Padre #246581 üzenetére
Barátom fia jól el van vele. Elmondása szerint olyan mint a film.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Carlos Padre
veterán
Ezt a Lego Ninjago játékot behúzta valaki vagy ingyen sem érdemes?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
wierra
senior tag
válasz keIdor #246571 üzenetére
Reakcióidőn valójában kevésbé múlik mint ahogy azt gondolod.
Tanuld meg az összes moveset-jét alaposan és azt, hogy mire hogy kell reagálnod. Emellett talán a legfontosabb, hogy a saját rúnaszetted is megfelelő legyen ehhez a harchoz, és figyelj arra, hogy amikor feltöltődött ÉS lehetőséged van támadni, akkor süsd is el. Viszont ne legyél túl mohó, ha túl sokat akarsz ütni rajta, hamar visszanyal a fagyi.
Nekem így sikerült felszeletelni a pipit.Hozzáteszem az utolsó sikertelen próbálkozásom és a sikeres boss fight között eltelt 1 év és "lecsúszott a torkomon" a DS trilógia tokkal vonóval.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Lackooo84
nagyúr
válasz AxBattler #246572 üzenetére
Köszi!
Hát srácok a Dead Space volt az első PS3-on amikor az kijött, azóta meg gyűlik.... pedig van, hogy hetekig be sem kapcsolom a PS-t, mert nincs kedvem játszani, de van, hogy egy hónap alatt több paltina is kipottyan. Az április például elég termékeny volt, ez mind a képeken csak április...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
keIdor
titán
válasz Lackooo84 #246568 üzenetére
Én meg kínlódom a hetedikért...
God of War, rohadék Sigrun-t egyszerűen nem tudom megölni.
Egy éve nem játszottam vele, most tanulom újra az irányítást, de emlékszem, hogy egy éve se ment.
Legkönnyebb fokozaton tudom levinni az életét a felére. Sok YT videót néztem róla, még így is tanácstalan vagyok, nekem a reakció időm kevés lesz ide... úgy érzem.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
saelin
veterán
válasz Lackooo84 #246568 üzenetére
Azt a *****! Én meg már verem a nyálam ha egy platinát meg tudok csinálni. Egyszerűen nincs hozzá türelmem vagy van olyan, hogy a játék nem képes lekötni egy végigjátszásnál tovább. Jelenleg az AC Odyssey ami Plat esélyes, mert szépen ki van tolva a teendők listája. Meg ahogy néztem semmi extrát nem igényel, csak játszani kell és pucolni a térképet.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #246564 üzenetére
Pont fordítva, sokkal reszponzívebbek, ezért azonnal észre veszed az input lagot. A régebbi játékok jóval toleránsabbak erre, mert ott eleve nagyobb volt a kontroller válaszideje, mint a mai kontrollereknek.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #246556 üzenetére
Nem tudom,próbáltam a BB-t,Doomot meg még valamit és nem volt rendben egyik sem. Míg a ps3 DMC pl. nagyon jól futott, ott tényleg az volt mintha a konzolon játszanám. Biztosan nem lehet így általánosítani, de minyha ebben a genben nagyobb input laggel rendelkeznének a játékot. Franchise-okon belül is észrevehetō,amelyeknél kimérték pl. MK vagy DoA
Life, Uh, Finds A Way
-
Mr Chapel
tag
válasz Szabi® #246535 üzenetére
Ez perpill aliexpresses cucc. De még kb 2 hét míg itt lesz. Meg remélem hogy ilyent is kapok mint amit kiválasztottam, mert az üzletnél volt vagy 8-10 féle. Vmi egyedibb borítást akartam a ps-re. De amiket MO-n lehet kapni azok sztem nem nagy számok, meg nevetséges áron. Ezt is sokallom pár matricáért. Itthon átlagban 7ezret elkérnek egy ilyenért. Lol... Ezt a Horizonosat 1600ért vettem.
-
fausto
addikt
Jön Ironman VR demo
https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=AfgUfqL92tU&feature=emb_title
-
Carlos Padre
veterán
Azért is logikus lenne, mert az új xbox teljesen ugyanazt az új directx-et fogja használni, mint a pécé, így egyszerűbb lefedni azt a piacot, viszont a pécék nagy része nem összevethető egy xboxal így kell némi idő, mire valamennyire elterjednek az új videokártyák. Bonyolult dolgok ezek. A ps5nek hatalmas boost lenne az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz Carlos Padre #246554 üzenetére
Ha a Boxra ctr+c, ctrl+v lesz a fejlesztés, akkor elképzelhető, viszont akkor boxon lehet, hogy szebb lesz, mint PS5-ön.
Bár PS5-re meg elvileg nagyon könnyű a fejlesztés..
Sok bennem a kételyEverybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #246549 üzenetére
Erősen játék függő, van ahol észre sem veszed, máshol a játszhatóság határát súrolja. De ez nem ps now sajátosság, az xcloud is ilyen, a halo például teljesen jól játszható, a gears meg már már játszhatatlan, de legalábbis akkor a türelem kell hozzá, mint egy souls játékhoz. A kontroller input lagra kevésbé érzékeny játékok viszont teljesen jól futnak, tényleg csak azokkal van baj, amik a konzolon ki lettek hegyezve az alacsony kontroller késleltetésre.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Mr Bond 007 #246553 üzenetére
A streamingnél "mindegy" milyen gyors a neted, a lényeg,hogy stabil legyen. Az egy dolog,hogy kiméred a max sebességet, de neked alacsony ping (latency) kell ~1 órán keresztül...na ez a ritkább
Life, Uh, Finds A Way
-
Mr Bond 007
őstag
Nekem hiába van 1000-es digim, a ps now (angol fiók) csúcsidőben használhatatlan volt ps3 játék streamingre. Folyton be kásásodott, meg is szakadt néha. Emiatt se lett belőle éves előfizetés. Pedig valaki mondta hogy elvileg a legközelebbi ország szervereit használja ahol van ps now, ami ugye Németország. Vagy lehet a digi nemzetközi vonala dugult be? Nem tudom.
Pedig nagyon jó lenne ha lenne nálunk is. Rengeteg ps3 címet kéne bepótolnom.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #246549 üzenetére
Mondjuk a PS4-es játékot le is töltheted a gépre, nem? Vagy PC-n játszottál?
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz Wesder #246548 üzenetére
Érdekes. Télen én is többször streameltem és azt vettem észre a ps2-ps3 játékok (fōleg a 60fps címek) okésak voltak, de ahogy ps4-re váltottam rögtön nagyobb lett a delay...pedig optikus kábelen ment,németbe mérek átlag ~20as pinget egy perc alatt
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #246547 üzenetére
Fogalmam sincs. Gondolom mert itt van szerver németben.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #246544 üzenetére
Csak de, és nem éreztem azt hogy stream lenne. (kivéve mikor ez a szerencsétlen német nem megadta magàt)
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz NyMRooD #246537 üzenetére
A jàték tetszett, még a QTE-t is kikapcsoltam hogy minnél filmszerübb legyen az élmény Az egész egy fanservice, és nem mondanàm jobbnak egy Batman jàtéknàl függetlenül attól hogy azokat nem tudtam végigjàtszani, és a pókarcot még jobban is bírom.. A hamis igéretek ami miatt elkezdtem ezt a jàtékot azok nem tetszettek Most nem akarom felsorolni a közhelyeket, ismered őket te is.
Az inFamous Second Son az amit még jó lenne kipróbàlni, de egyhamar most nem lesz rà lehetőségem.
-
VTom
veterán
válasz Carlos Padre #246539 üzenetére
Alapból később jött a PC verzió a GTA 5-ből és a RDR2-ből is.
Biztos, hogy nem fogják exkluzivitásnak hívni, egyszerűen csak később adják ki, gondolom nem akarják a minőség rovására sürgetni.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #246536 üzenetére
Akkor fogtam volna rá ha azt írod amit én tippeltem, de ízlésről úgysem vitatkozunk Egyébként mi nem tetszett?
u.i. bár neked minden ps játék csalódást keltő vagy csak jó iparos munka
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #246524 üzenetére
Enged meg, hogy kitaláljam, egy jó játék, de azért mert normálisan össze van rakva még nem lesz kiemelkedő, a Sunset sokkal jobb. Közel járok?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Szabi®
addikt
válasz tboy93 #246498 üzenetére
Sztem is jó az Andromeda,tök érdekes bolygók is vannak benne.1700-at megér,mert van egy feelingje.
#246530 saelin Én toltam,30 órát beleraktam,sztem nagyon rossz,nagyon nehéz,és baromi sokszor kell átvariálni mindent hogy működő/fellőhető rakétát/konstrukciót kapj.A legtöbbször az a vége hogy eltelt 4-6 óra és még sehol sem vagy.
Élőbe már rég megtudnék építeni ilyeneket .[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz saelin #246530 üzenetére
Ez ugye már a "második kiadás", újracsinálták a portot. Többször elgondolkodtam már rajta, hogy megveszem, mert PC-n baromi sokat játszottam vele, de aztán mindig kimaradt...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
saelin
veterán
Kerbal Space Program-ot valaki megvette már innen? Érdekelne róla egy hosszas vélemény. Főleg performance téren, mert a korai review-ok ezt hozták fel a legtöbbet. Gondolom a crashek és grafikai hibák azóta javítva lettek, talán még updateben is utolérte a PC-t.
-
Serious Sam 4: Planet Badass Official Cinematic Trailer
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
jookomak
őstag
válasz Mr Chapel #246517 üzenetére
Egy 1 tb-os ssd most ugye 40k körül van. Szerintem ennyit már nem érdemes a gépre költeni, inkább beleforgatnám az árát a ps5-be, ami ugye ha minden igaz, vinni fogja a 4-es játékait.
A sata2 elméleti sebességét tudja max hozni a beépített vinyó (ssd), kérdés megéri-e neked az a pár másodperc gyorsaság.
Mondjuk vannak játékok, amik idegőrlően sokat töltenek, ott én is elgondolkodtam elég gyakran. (Igen, rád gondolok witcher 3) -
saelin
veterán
válasz saelin #246518 üzenetére
Ellenben a hétvégén a Fallout 76 kellemes időtöltésnek bizonyult. Szombaton egyedül, vasárnap pedig már duóban toltuk és egy egész délután belement. Engem egy kicsit az Ark-ra emlékeztetett, csak poop és dínók nélkül. Nem merem kimondani, hogy megéri megvenni, mert még vannak vele gondok, de az irány jó!
Két negatívumot tudok felhozni ellene:
- Az irányítás nem éppen s legjobb és a karakter mozgása is rettentő béna. Nehézkesen mozog, nem lehet mászni vagy átugrani látszólag alacsony tárgyakat meg hasonlók.
- A világ és a lakói túl statikusak. Pár ülőhelyen kívül semmi más interakciónk nincs vele. Az ellenséges npc-k pedig mint a régi mmo-kban, csak le vannak dobálva egy kupacba és ott állnak, sétálgatnak, nézik a falat... Az is tiszta kiábrándító, hogy képes a játék előtted spawnolni T-poseban az ellenfeleket.Én azt mondom ez mind a Creation Engine hibája. Sokkal jobban jártak volna, ha ugyan azt a motort használják amit az ESO, csak kicsit módosítva. Az a játék szép, aránylag jól is fut és kicsit hozza is az offline ES játékok hangulatát. Ha nem lenne olyan a kaszt rendszer amilyen én lehet több időt beleöltem volna.
-
Frod
addikt
válasz saelin #246518 üzenetére
Most hétvégén végeztünk az Anthem kampánnyal, és azért mondom, hogy a két cím kb pont annyira élvezetes. Igen, utóbbi tartalmilag nulla, bár az ME-hez sem jött semmilyen dlc mert bukott , és inkább lehúzták az egészet, az alapjáték pedig hasonlóan monoton.
Viszont mindkettő Bioware cím, és a harcrendszer nagyon sok elemében hasonlít (jetpack, combo-rendszer) és mindkettő csalódás, így szerintem elfér az összehasonlítás.
Ha az az alapvetés, hogy nem ajánljuk játékostársaknak az Anthemet, akkor nem tudom elfogadni, hogy ugyanezt megtesszük az MEA-val. De ez magánvélemény.Konkrétan glitch-el nem sokszor találkoztunk, 1-2 alkalommal fordult elő, hogy valakit kirakott a partiból connection error miatt, de más téren katasztrofális a cucc. Az ikonok még akkor töltenek be amikor már javában megy a gameplay, végtelen loading képernyő, stb.
Egy live-service modellel eladott terméknek pedig az, hogy elmaradnak a frissítések, és törlik a roadmap-ot, nincs kontent... USA-ban hasonlókért simán perelnek, de gondolom itt már senkit nem érdekel igazán ez a cím, hogy még ez is elmaradt[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
Wesder
félisten
Na lepörgött a pókmanus. Ezzel szerintem én ezt a generàciôt kimaxoltam.
-
saelin
veterán
Azért az Anthem-nek sokkal durvább buggjai vannak a mai napig és gyakoribbak is. Arról nem is beszélve, hogy mióta kijött semmi érdemi content update nem jött hozzá. Meg a két játék összehasonlítása sem fair, mert az egyik single, a másik multi, így más más igények és elvárások vannak velük szembe.
De ha annyira érdekel az Anthem menj fel a játékba és nézd meg egy 2-3 órás gaming season alatt mennyi buggal és glitch-el találkozol. Technikailag és tartalmilag is katasztrófális állapotban van a játék. Én 1-2 hónapja próbáltam pár napig, de elegem lett belőle. A launch óta kb semmit nem fejlődött.
-
-
Frod
addikt
válasz saelin #246509 üzenetére
Mennyire érdekes, hogy míg az Anthem-et nem menti meg, hogy amúgy fun a repkedés és a gunplay (legalábbis a fórumon ettől még úgy van elkönyvelve ahogy - jegyzem meg joggal), de az Andromeda esetében már "vicces ha glitchel az npc", és a harcok miatt megér 1500-at.
Már megint az a kettős mérce. ¯\_(ツ)_/¯
(oké, talán a loading screen-ekben az ME gyorsabb, bár a félholtra vert csigát előzni dicsőség?)Do you see the white shadow?
-
consono
nagyúr
válasz FunPro #246508 üzenetére
Azért ennél több volt a játékban A piramisban ez, azt csinálni is kellett a robbanás előtt. Én a klasszikus trilógia előtt játszottam vele, ettől kaptam kedvet, hogy a 360-on végigtoljam a régi részeket.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ProEvoFan
nagyúr
Na, mi is eddig nyomjuk majd? [link]
-
saelin
veterán
válasz FunPro #246508 üzenetére
Nem olyan rossz játék az, de egy idő után semmi újat nem tud mutatni. A bugok nagyrésze viszont már ki van gyomlálva, csak pár érdekesség maradt benne. Amikor én játszottam egy audio loop buggal és egy beragadó story npc-vel találkoztam. Az npc-n röhögtem vagy 10 percig, mert egy székbe ragadt bele és össze vissza vadul pörgött, de még az átvezető alatt is glich-elt... 1500-at szerintem megér, a harcokat én szerettem benne.
-
FunPro
őstag
válasz hombre[EU] #246505 üzenetére
Ahogy egy másik témához írtam a játékkal kapcsolatban:
Szálljál le a bolygóra, juss el a piramishoz (vagy hova), nézd végig az epic robbanást, repülj el, repeat...
Igazából lehet beindul a dolog a későbbiekben, de én már itt eluntam.
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
nagyúr
válasz eladogeppc #246506 üzenetére
A játékok az 5200rpm-es HDD-re vannak optimalizálva. A csatlakozók miatt sem tudja kihasználni a PS4 az SSD-t rendesen. Szvsz sokat nem nyersz vele.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Jó nagyon ez a PS4, vettem pár játékot hozzá. Horizon, DriveClub és érkezik a Uncharted The Nathan Drake Collection
Most azt nézegetem, hogy érdemes-e 1TB SSD-t belerakni. Azt mondják, hogy például térkép töltögetésnél gyorsabb, betöltésnél viszont nem.
De ha azt veszem, hogy csomószor fejbe lőnek játékokban, akkor már érdemes lenne SSD-re váltani a gyorsabb visszatöltés miatt ?
PC-n rengeteget dob az SSD, itt még mindig nincs tapasztalat ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
BoneDragon
veterán
Én 3 hete játszottam újra, 1-2 beragadós buggal találkoztam. Meg volt 1 durvább, miután kinyottam az ajtót az egyik monsta elpárolgott és a tovább jutáshoz meg kellett volna ölni. 5x kellett visszatöltenem, mire lőhető állapotba maradt. Ezenkivül semmi extra nem volt.
Én kifejezetten élveztem a végigjátszását úgy, hogy nem közvetlen a trilogia után játszottam. -
.LnB
titán
válasz penge111 #246496 üzenetére
A Mass Effect-et is néztem amikor írtad. De senki sem erősítette meg, hogy rendbe lett rakva az a játék.
Mondjuk nonszensz, hogy a felsorolt játékok helyett, egyáltalán eszedbe jutnak ezek. Azokat illene már végigjátszani. Mindet, amit leírtál!javítás: Death Stranding. A val, nem E-vel.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest