Hirdetés
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nincsnév007
addikt
gta 5 online-t lehet játszani ps plus előfizetés nélkül?
-
nincsnév007
addikt
Én is le nyugdíjazom a ps4-et. Eladni nem fogom így vissza rakom az eredeti dobozába. Szerintetek az állásból lesz valami baja? netalántán ha "retroznák" egyet jó pár év múlva.
-
nincsnév007
addikt
Panaszkodnak rám hogy nálam vissza hallják, a haverok magukat. Ezzel lehet valamit csinálni?
-
nincsnév007
addikt
cod mw3-ban van split screen?
-
nincsnév007
addikt
COD open béta hány órátol lehet játszani ?
-
nincsnév007
addikt
az MW3 open beta jön ps4-re is? ha igen kell neki ps plus?
-
nincsnév007
addikt
olyat lehet csinálni hogy ha a telefonomra letöltöm a ps appot akkor az csak mikrofonként müködjön? mindenki mást meg hallanék a controllerbe dugott fejhallgatóban.
-
nincsnév007
addikt
egy euro truck simulator közben a legjobb zenét, youtube-t hallgatni, akkor szoktam be potolni az elmaradt videókat

-
nincsnév007
addikt
slim. igaz az elején akadozott az átvezetőknél, most játszottam vele tovább, most jelenleg nem csinálja
-
nincsnév007
addikt
játszott itt valaki a miles moralessel? nektek is akadozott az átvezető videó?
-
nincsnév007
addikt
kb 2 éve vettem még egy kontrollert a ps4 mellé, és erre most kezdett el bal analógja driftelni, a gyárinak a jobb driftelt ugyan úgy kb 2 év után, hihetetlen és nem gyilkolom mert még úgy vigyázok rájuk mint a hímes tojásra.

-
nincsnév007
addikt
Horizon forbidden West az új horizon játék és abban van a magyar felirat ?
-
nincsnév007
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
Utóbbi időben ufc4, bf1, mafia definite. Mondták a haverok hogy egy rdr2 re majd megjön a hangja , hát amikor megvettem majdnem egész nap játszottam és nem lett hangosabb. Csak nem mondták a haverok hogy nekik pro van, mondom jaah akkor meg jó hogy hangos.
Annyi hangja van hogy hallani hogy be van kapcsolva és kész. Elképzelni nem tudom hogy lehet nálatok hangos a slim
-
nincsnév007
addikt
válasz
Dinomano
üzenetére
nekem van egy series s, én nagyon megvagyok elégedve vele. nekem ps4 slimem van és annak sincs sok hangja de series s-nek még annyi nincs, ha nem világít rajta az xbox logó hogy be van kapcsolva anélkül meg nem lehet mondani hogy most megy a gép vagy nem. és egy cp2077 vagy w3-nál sincs semmi hangja
de igen ha jönne egy hasonló teljesítményű gyengébb, kisebb ps5 olcsóbban, én azt venném. -
-
nincsnév007
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Egyik haverom is néztem ps4-en nincs hozzá magyar feliratos mod, xboxon van.
-
nincsnév007
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
tényleg nem tudni hogy hogy fog futni series s-en a cp dlc, de a next gen patch-ből itélve nem fog szerintem rosszabúl futni. AMikor megjelent a next gen patch, akkor pont hogy megemelték a forgalom számát, az npc-ket, és még sorolhatnám. fsr-t is megkapta. És ezek miatt bízok azért benne hogy jó lesz.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Elims
üzenetére
185 ezer szerintem nem volt rossz ár érte, nagyon max 220 még reális is lenne, de amit a boltok művelnek ezzel a bundle-val az valami brutális. Annyiért maradjon is rajtuk. Nekem is van egy Series S-em, így én se nagyon érzek késztetést a ps5-re. Az exkluzívok meg hát tényleg jók, de én simán megvagyok nélkülük. Nem tudom hogy hogy fog alakulni a világrend azért remélem lesz majd olcsóbban is egy slim verzió, akkor majd beruházok rá. De egyszerűen 300k nem vagyok hajlandó adni érte.
-
nincsnév007
addikt
rdr2-ben jó már a hdr, vagy érdemesebb kikapcsolni?
-
nincsnév007
addikt
a cod beta előfizetés nélkül is megy?
-
nincsnév007
addikt
cod betat hogy kell letölteni? mert rá megyek de nem adja ki a letöltés gombot.
-
nincsnév007
addikt
Nálam akkor felejt el mindent ha az online T fogom és simán bezárom. Ha előtte vissza lépek a storynak , várok egy kicsit és akkor zárom be úgy megjegyez mindent.
-
nincsnév007
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
nekem egyszer csak meccs közben kezdett magától össze vissza futni a karakterem, meg karierr módban nem számolja a statisztikát. Most meg haverokkal nem tudok pro clubozzni mert engem mindig kidob. Ez nagyon bugos.
-
nincsnév007
addikt
valakinek itt a csoportban nincs meg lemezesen a Cyberpunk 2077? 1.5 óta nem tudok elinditani a játékot. Már újratelepítettem de azt írja hogy az Alkalmazás nem indítható el. Az adatok sérültek.
-
nincsnév007
addikt
válasz
kaposznyak
üzenetére
indítsd újra a játékot. Többször ha nem jó, mert ilyen nálam is volt és újraindítás megoldotta.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Rage47
üzenetére
nálam nagyon csöndes a ps4 slim, egy kicsit hangosabb mint a series s. és már asszem 3 éves.
Stauffenberg: Én azt figyeltem meg hogy ha be van kapcsolva az hogy az usb kapjon még áramot pihenő módban akkor tovább pörgeti még a ventit, mint amikor nincs bekapcsolva az usb tápellátása.
-
nincsnév007
addikt
válasz
consono
üzenetére
Jól tetted
én pont ma mondtam hogy ha kéne venni ps5-t akkor a pókember 2 miatt vennék főleg ha az is majd magyar felirattal jön
de az még messze vanFunPro : jó az a kis konzol, meg én azért is örülök az S-nek mert így olcsón tudok forzázni, és így nem kell kétszer kiadjak 180k
-
nincsnév007
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
én vettem egy series s-t a forza miatt meg az ingyenes játékokat azon játszom de mellette ugyan úgy pörög a ps4 is. mikor mi. jővőre jön a god of war meg a zero dawn, nekem az még bőven elég ps4-re. Én se érzem még hogy kéne ps5.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Azt én is. Én Geforce nowon játszottam még ki, brutálisan néz ki ultra grafon még rtx nélkül is. Imádom. Meg kéne vennem series s-re és akkor mind a 3 platformon meglenne a cp

-
nincsnév007
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
háromszor végigjátszottam ps4-en, engem a texturák lassú betöltése idegesít a városban. Ettől eltekintve én imádom a játékot.
-
nincsnév007
addikt
Tegnap óta 4 szer írja ki a ps hogy nincs jel amikor bekapcsolom. Cseréljek hdmi kábelt? ilyenekhez nincs köze a 9.00 frissítésnek? 5 perc után így magához tér.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
úgy hogy kikapcsolt a konzol? remélem tényleg csak akkor betudható egy cod bugnak.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
akkor azért ne codozak mert kinyírja a gépemet?
-
nincsnév007
addikt
válasz
üzenetére
hangja nem nagyon van meg most 3 órát cp-ztem és nem produkált szerencsére semmit. (kopp kopp). Most használom és ha újra produkál ilyen akkor nézek szervizt. Triwardenhez el lehet küldeni, hogy bevizsgálják vagy valami? vagy konzolboltba? még sose csináltam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Óra topik
- Könyvajánló
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Playstation 5 Disc Edition CFI-1116 dobozában, kitisztítva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő