Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nekem is roskadt mar ossze parszor pedig en PS5-on jatszok vele. Ha csak a COD csinalja ezt annyira tulaggodni nem kell a dolgot.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Mielott osszefosnad magad, a COD ilyen.
-
Carlos Padre
veterán
-
Carlos Padre
veterán
válasz
minilego
üzenetére
Ket problemat latok, az egyik, hogy a playstation a sztori alapu over-shoulder akcio kalandjatekok otthona, gyakorlatilag mashol mar nincs ilyen, ezert is vannak nagyra ertekelve, de ha neked ez a stilus nem jon be akkor az nem a te vagy a jatekok hibaja, egyszeruen csak nem passzoltok.
A masik, hogy mai szemmel nezel regi jatekokat, es az alapjan iteled meg oket, hogy ma mar vannak sokkal jobbak is, mikozben mikor kijottek mindenki lefosta a bokajat toluk, mert az abszolut maximumot mutattak minden teren. Az Uncharteddel en is igy voltam, aztan a 4. resznem tatottam a szamat folyamatosan, es ott gondoltam bele, hogy ez nyilvan az elezo reszeknel is igy lett volna, ha megjeleneskor jatszom veluk. -
Carlos Padre
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
"ps4-en kábelen keresztül meg jön 2 megával az internet"
Akkor ne a ps4en toltsd le az internetet
-
Carlos Padre
veterán
Sign and share
Days Gone 2 petíció. -
-
Carlos Padre
veterán
270000, jeah!
-
Carlos Padre
veterán
válasz
üzenetére
Ez pont olyan parttalan vita, mint a motion blur. Az lcd tévékkel és monitorokkal kinevelődött egy hatalmas réteg akiknek a rosszul beállított tévéken hozzászokott a szeme a szappanopera effektushoz és "nem -bírják elviselni" a filmes effektusokat, mert szarok, rondák stb...
Nem véletlenül lobbiznak a filmkészitők, hogy a tevékben legyen egy olyan funkció, hogy filmnézéskor automatikusan váltson át movie profilra a készülék. -
Carlos Padre
veterán
válasz
DefJamHUN
üzenetére
Ejj, csak nem? Hová lett a hozzáállás, hogy csak a világ legerősebb konzolján érdemes jatszani, mást felesleges is bekapcsolni?
Sosem késő felismerni, hogy a konzolos világ a játékokról szól és nem a hardverről. Örömteli kaland lesz tovább menned ezen az úton, van meg amit érdemes bepótolni.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Szerintem lebecsülöd a publikus szégyenfal hatását
De simán lehet különböző (megbízhatósági) szinteket meghatározni, pl akik bedobtak valamit a közösbe, akik régi motorosok, ismert tag, újoncok akik meg nem bizonyítottak stb... és köztük prioritásul szinteket megszabni. Egy friss reges ne kaphassa meg a legújabb, még használtan is jó áron futó játékokat például. -
Carlos Padre
veterán
Vótmá? A Kingdom Hearts all-in-one igen jó árban van.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Gold vs Pulse témában nem tudok nyilatkozni, korábban Turtle Beach, Astro A40 és AKG fejhallgatókat használtam, szubjektíven nem marad le mögöttük. A lapos hang is egyéni ízlés kérdése, az biztos, hogy nem bass boostolt mint jó pár populáris darab, a mikrofonra viszont eddig mindenki az nondta, hogy sosem volt meg ilyen tiszta a hangom, pedig nem voltak rossz elődei ahogy azt láthatod.
-
Carlos Padre
veterán
Na ez most tuti sokak napját elrontja, Joel Miller biszex
-
Carlos Padre
veterán
Aktiválódott az új racset, becsurrant egy kis pisi
-
Carlos Padre
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szódával elment?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hát Pedro valahogy nem áll össze nekem, de ne ítéljünk előre.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Megnéztem, 121 óra van a Tsushima-ban.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
Olvasom az ilyen hozzászólásokat (másoktól is bőven) és az az érzésem, hogy nagyon nem ugyanazzal a játékkal játszottunk. Normál fokozaton játszva soha sem szenvedtem hiányt semmiben, de olyan szinten, hogy rendszerint nem tudtam felvenni a nyersanyagokat, nem, hogy naphosszat grindelnem kelljen. A vége felé bántam is már, hogy nem hardon kezdtem neki, de tartottam tőle, hogy nehéz lesz.
-
Carlos Padre
veterán
Csak érdekességképpen, Shannon Woodward épp TLoU-t játszik a twitch-en, kommentárral.
-
Carlos Padre
veterán
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Silεncε
üzenetére
Ez egy örök visszatérő érv, de egyben hamis is, nem ugyanazt kapod, ahogy az all-you-can-eat kajáldában sem azt kapod amit egy minőségi étteremben, és ahogy a mennyiségi borozó sem ugyanazt kapja, mint a minőségi, de mivel nem is ugyanazok az elvárások így megegyezés sem lesz soha.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Mauzes
üzenetére
Kinek hogy. Engem mondjuk hidegen hagy, vagy vagy 2-3 összesen, de csak mert azok adták magukat, de én nem vagyok hajlandó szopatni magamat vele. Mások meg de. Teljesen érthető egyébként ha valakit elkap a láz, semmiben nem másabb ez mint bármelyik másik gyűjtőszenvedély.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Most volt akciós decemberben, miért nem vettél akkor?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Nagyon helyes. Ideje már pofán vágni a fejlesztőket/kiadókat mert nagyon elszaladt velük a ló. Nem a CDPR-t ekézem, mert hosszú út vezetett idáig, amit főként az EA taposott ki nekik, de ez a CP, és főleg ahogy piacra dobták tényleg a gémervilág szégyene, és ha azt látják, hogy ezt így büntetlenül meg lehet tenni, akkor mások is el fogják ezt játszani.
-
Carlos Padre
veterán
Csak úgy az érdekesség kedvéért megjegyzem, hogy a ps5öt is érinti a blackout probléma.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igazából az baszta ki a biztosítékot, hogy végtelenül cinikusan úgy dobták piacra a játékot a legnagyobb potenciális játékos bazisra, hogy hazudtak a minőségéről, majd meg cinikusabban refundot ajánlottak minden elégedetlennek a kedélyek megnyugtatása végett, miközben pontosan tudták, hogy nincs vagy annyira komplikált a refund az érintett platformokon, hogy a becsapott vásárlók nem tudnak/akarnak majd élni a lehetőséggel. Nem kell naivnak lenni, ez egy tudatos vezetői döntés volt.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Hát én szkeptikus vagyok nagyon, még mindig benne van például az egészségmegőrző funkció és másfél óránként szünetet rendel el. Ráadásul ahogy haladok benne egyre jobban zavar a loot rendszer, ami nem hogy nem tudott megújulni, de az utóbbi évek legrosszabbja. Egy lepukkant nyomornegyed közepén ne heverjenek már mindenfelé pénzkötegek és értékes cuccok csak úgy az utcán, úgy hogy senki le nem hajol értük. Szerencsére a szegecses dildó már nem a leggyakoribb tárgy a játékban
Sajnos a játék tele van alapjaiban elbaltázott dizájn döntésekkel. -
Carlos Padre
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A lehető legőszintébb jószándékkal mondom, hogy ebben az esetben engedd el a fenébe.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
Na jó, de ezt azért a kezdetekkor bele kellett volna tervezni mind a játékokba, mind a rendszerbe. Eleve kikerülhetetlen trófea kell, nagyjából mindenkinek ugyanennyi időbe kellene elérnie, a rendszernek figyelmeztetnie kellene tudnia előre, akar játék közben a játékost, hogy ha túlmegy rajta nincs refund stb...
Ps5-nél ez mind megoldható, de ps4-en nem hiszem, hogy megérné vagy megoldható lenne. -
Carlos Padre
veterán
válasz
saelin
üzenetére
Hogy oldod meg, hogy ne az legyen, hogy a játékos végigrohan rajta majd refund? Ps5 esetében már megoldható lehet, mert elég pontosan számolja a játékidőt ps5 játékok esetében és pl ha 15%-ot nem ér el a játékos, akkor kérheti a visszatérítést. De ps4 esetében ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házimozi belépő szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest