Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
úgy hogy kikapcsolt a konzol? remélem tényleg csak akkor betudható egy cod bugnak.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
akkor azért ne codozak mert kinyírja a gépemet?
-
FunPro
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
A gyakorlatban én azt nem értem, ilyenért miért bannolnak egyáltalán.
Mintha én itt mindenkit elküldenék a csába, bannolnának, és innentől nem olvasgathatnám a prohardver tartalmakat.
A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Vegyék el a hozzászólási/kommunikálási jogot. Nem csalt, nem ártott másnak a játékban.Csak gondolom ahhoz dolgozni kéne, hogy meg lehessen külön oldani.
-
marinea2
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ezek igazabol visszavalaszok voltak. Volt hogy 1:1 ugyan azt visszakuldtem amit nekem irtak es engem buntettek

-
Bogyi007
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Hát ez így ebben a formában nem egészen így van, ősszel járt le az egy éves GPU-m és másnap már vehettem is volna újra a profilomra 300 forintért a három havi előfizetést.
Nem tettem, vettem inkább a HA ismert arcától 2x 12+1 havi Goldot és azok felhasználása után vettem meg az akciós 3 hónaposat... -
vargalex
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Kicsit elbeszéltek egymás mellett. A kollága szerintem az itt írt mondatodra ("Mindig van ev kozben es karacsonykor is felaron") várná a választ, hogy mikor szokott féláron lenni. Én nem régen PS-ezek, de én is csak 12k körül láttam legolcsóbban a 12 havi PS+-t akcióban PS+-al rendelkezőknek....
-
F-ECT$
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Hagyd. Régebben az életképtelenek meghaltak. Most csak sírnak és többet fizetnek. De kellenek ilyenek is, akik eltartják a cégeket. Aki meg hajlandó picit gondolkozni és utána nézni a dolgoknak, az egy csomó pénzt spórolhat.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
1 font új belépőknek. Azért ez fontos infó, hosszabbítani nem lehet. De a Sony az istenek császára.
-
fausto
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Szuper, akkor most nem hazudtál, csak az előző hsz-edbe.
-
fausto
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Szerintem ha valaki képes behazudni, hogy mekkora akciók vannak, az kimeríti a beszűkült fanboy kategóriát.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem fogok össze-vissza fizetni több accounton... Van évente többször akció, de azért nem 50%-os. Mi ez a kötekedés amúgy itt is? Mi lett ezzel a fórummal? Épp csak a picsába nem küldtök el mert mertem írni valamit...
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
hol adják fél áron? uk? mert amúgy 13k körül van a minimum, én még 9-ért nem láttam
és melyik accountot között? akik egy gépen vannak, vagy akik között a játékmegosztás is megy? -
perge666
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem mondom énsem hogy a TLOU egy rossz játék,de tényleg annyira istenítették…..
Nagyon sok játékot 2X is végigviszek meg 3X,na persze nem rögtön egymás után,de itt nem éreztem késztetést azóta sem hogy újból belekezdjek pedig már van jópár éve hogy végig vittem.
Ebből kiindulva a 2.részét be sem szereztem,valahogy nem érzek késztetést hogy az nekem kellene.
Idővel úgyis beszerzem biztosan amikor már gombokért dobálják,lehet hogy elájulok tőle….
-
FunPro
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Véleményem szerint, egy játékban egyedül a grafika tud elavulni.
Minden más akkor és ott is lehetett idegesítő.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Jajj emlékszem egy tagra, aki folyamatosan szidta a PS Plusos ingyen cuccokat, aztán kiderült, hogy neki csak az FPS játék, úgyhogy bármi mást adnak, az szar. És akkoriban azt hiszem ilyen Bloodborne szintű cuccokat kaptunk a Sonytól

-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Na akkor képzeld el azt a részt brutálon...
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Fú ott nekem is ideggörcsöm volt, de végül sikerült.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
kicsit nagyon furán fogalmaztam csak egyből ideges lettem hogy internetes játékok laggoltak
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
ez nem büszkeség hanem tény. ok, nem is szégyellem. egyszerűen szeretek ott lenni. persze már nem vagyok akkora függő mint mondjuk egy éve. azért irtam, hogy nem a vakvilágba beszélek
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Igen, majd ettől a bohóckodàstól pont meggondolja magàt a Sony.

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Még annyit a témához, hogy a Maneatert is csak a PS5 tulajok kapták meg, mikor alapból ps4re jött a játék.
Ez is rohadt nagy bunkóság volt.
Ok, előbb-utóbb lesz mindenkinek PS5 konzolja is, de a Sony hozzáállása ehhez az egészhez nagyon unszimpatikus... -
fausto
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Neked ingyen van a plus?
Azt egyébként honnan szeded, hogy a plus-os verziót fizetősen lehet upgrade-elni? A bejelentésénél nem írtak semmi ilyesmit -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Jaj, egyből miért látsz bele ilyeneket?
Szerintem nem szép húzás, akárki csinálta volna. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem tudom hogy lehet ezt védeni. A Sony gondolom leboltolta a SE-szel hogy adhassa a FF7R-t, tehàt 1x màr kapott pénzt, de tapsikoljunk hogy a jàtékosoktól is behúzza az összeget.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Várós a sorozat, bár én Abby párti, vagyok, titkon abban reménykedtem, hogy elkeni Ellie száját...
.Nem jön valami kieg a LOU2-höz, mintha valamit olvastam volna korábban erről....
Az igen! Ne törődj az irígyekkel.....
. -
FunPro
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Azért a film grain a motion blur meg a szappanopera effekt három külön dolog.
A film grain két dologra jó: Fokozza a hangulatot és "sutyiban csúnyítja a képet".
Szerintem horrorjátékoknál egész jó effekt, kalandjátékoknál so-so. De aki a minél jobb képminőségre izgul, annak érthető, hogy veri a szemét a film grain.A motion blur a szükséges rossz. Ha minden kihajtaná a 8k 360 fps-t, akkor nem lenne létjogosultsága. Kivéve az olyan helyeket, ahol tényleg van értelme és kell a blur.
A szappanopera effektnek nem tudom mi haszna van. Mi értelme van felskálázni a 30 fps-t 60-ra? Egyébként azzal vitatkoznék, hogy "hozzászokott" az emberek szembe. Az emberek szimplán észre sem veszik az effektet! Aki észreveszi, az pedig ki is kapcsolja gondolom.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Azt hittem ilyet csak a fogyatékosok csinálnak.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
epikk
-
consono
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem rossz!
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Sosem érdekelt ez a cicaharc amit sokan művelnek, csak most jutottam el oda, hogy beruhazzak egy Ps re is. ( de azért a series x sokkal erősebb....
)
igen, ha ezt befejeztem a Spiderman a soros, de ha van jobb exclusive akkor írjátok!! :) -
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Vagy egy Google Drive-os XLS ahol lehet vezetni ki kinek adta és mikor. Ott lehetne külön tabon a fekete lista is akár.
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Szerintme aki nem játsza ki egy héten belül, azt örökre bannoljuk a topikból
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Előzetesen nehéz kiszűrni, hogy ki lesz a megbízható tag. Vagy nagyon leszűkítjük a kört, de annyira, hogy az már nem is nagyon lesz a topikba való téma. Utólagosan meg ki fog felelni az eltulajdonított játékokért? Mert egy-egy lemezt nem ér meg az, hogy kiderüljön valakiről, hogy nem megbízható.
-
Frod
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Direkt nem a DS-t hoztam fel példaként.
De ha már, akkor igen, lehet rajta hónapokig ülni, de nem akkor, ha kölcsönbe kapod egy közösségtől, amire még többen várnak.
Akkor vagy kipörgeted 2-3 héten belül vagy el se kérje az ember.
Szerintem. -
RangerFox
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Majdnem fél évig ült rajta a tag, akinek továbbadtam, azért is került kihúzásra.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ez honnan jött? Sosem utaltak rá.
De rohadt dühítő hogy ma már a normális emberek vannak kisebbségben minden filmben, sorozatban, játékban. Pont leszarom ki mivel csinálja, miért kell kihangsúlyozni? -
FunPro
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Erről ez jut eszembe

U.I.:
Meg azért Dobbyról se feledkezzünk meg.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
inkább a PS5 Pulse 3D-től beszéljünk

#264350 <-- hivatkozva erre a hsz-re
láttam, hogy írtál róla egy rövid szösszenetet, de olvasok róla hideget-meleget, főleg hogy elég lapos a hangja és gyenge a mikrofonja.
PS4-es használat mellett milyen tapasztalataid vannak?
Gold vs. Pulse nálam most a kérdés... -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Lassan itt a pelenkázós korszak
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Fasza. Addig már csak gépet kellene szerezni. Hátha sikerül is
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Hàt igen, az inkontinencia idős korban màr gond lehet.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Van ideje szakállt növeszteni
De ugyanez a károgás ment , mikor a The Last of Us 2 meg se jelent , de már lehetett tudni , hogy lesz a történet vezetve.
Egyébként ha a sorozat sz@r lesz , azon a szereplők se tudnak változtatni. -
Mauzes
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nekem pl. ezzel a fajta játékmenettel nem az a bajom, hogy nem jutok elég "nyersanyaghoz", mert valóban sokszor már nem is tudtam felvenni. De valahogy rászoktat arra, hogy állandóan mindenhol kutass, mereszd a szemed, és ez a kutatás eléggé elterelte a figyelmem a "big picture" felől (sztori, hangulat, grafika, stb.)
-
Xaels
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Van akinek a Souls játékok is kisujjból mennek, vannak akik autoaim nélkül egy házat sem tudnának eltalálni, van akinek fekszik a stealth játékmenet és vannak akik a hosszú kutakodás után arra vágynak, hogy durrbele játszanak. Én bevallom nem nagyon szeretek/tudok stealth módban lenni ezért eldurrogtattam amim volt. A nyersanyagon túl a játékmenet ettől még önismétlő számomra és unalmas, nekem a ND-tól az Uncharted az ami való, az sokkal pörgősebb, lendületesebb és amikor kell akkor gondolkodós emellett amivel egy változatosabb játékmenetet kapunk.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Megnéztem, 121 óra van a Tsushima-ban.
-
Xaels
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Tény, nem vagyok képzett kritikus. Játékként nekem nem működik igazán.
-
consono
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Akkor most már Dina és az arca is játsszák a játékot?
Mert Cascina is elég sokat tolja a YT-n... -
F-ECT$
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ez akár igaz is lenne, ha nem lennének olyan (AAA) játékok, amik day 1 bekerülnek a GPU-ba.
-
FunPro
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Itt az is kérdés mondjuk, hogy milyen szempontból "minőség" az AAA.
Ha valaki a grafikára rángatja, akkor elismerem, az AAA a tuti. De azon kívül? Kiberpunk minőségi alkotás? EA játékai minőségi alkotások? Ubi játékok annyival jobbak, mint minden más a piacon? Régen lehet, hogy az AAA jelentette a játékélményt, nálam mára inkább csak elrettentő jelző az AAA.
Ha pedig az exkluzívokat vesszük alapul, akkor pedig nem érdemes a pass-okal foglalkozni, mert akkor így is, úgy is az exkluzívok alapján fogod venni a konzolt.
-
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Igen. Én ezt igazolni tudom. A Game Pass Ultimate-re állandó előfizető vagyok amióta bevezették és nagyon keveset költöttem rá. Habár nem csóróságból, hanem mert egyszerűen megoldható volt.
Most, hogy van PC-m is, gondolkoztam, hogy az új AC-t az Ubisoft+-tal tolom le, de mikor láttam, hogy nincs "okosság", ez mindenhol 14,99€ havonta, úgy voltam vele, hogy mevárom majd azt a hónapot, amikor nincs más teendőm

-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Igazából ezek is a profitmaximalizálás eszközei. Olcsó, de nagyon sokakat behúznak vele, és a legtöbben ki sem használják. Az akciók is erről szólnak, rengetegen bevásárolnak mert mennyit spórolnak vele, közben pedig sokszor egyszer sem lesznek elindítva ezek a játékok.
A legtöbb lóvét és a sikeresség megítélését a kezdeti időszak adja, hogy ott mennyire fogyott az adott cím. Akinek akkor nem kell, az később sem valószínű, hogy teljes áron megvenné. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
De, tudtam hogy erre akartàl kilyukadni, viszont te azt mondtad hogy az előfizetési modelben lévő jàtékok minősége rosszabb, mint a Store-os. AUCE --> minőségi étterem analógia.
Az meg hogy mennyi volt, mikor bekerült, nem szàmít mert minőségről beszélgettünk, nem pedig az àràról. Jó lenne ha nem bohóckodnàl folyton, mert egy kicsit màr unalmas. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
De te nem ezt mondtad.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Szóval azt mondod az előfizetési mondelben lévő RDR2 gyengébb minőségű volt, mint amit a Store-ból vettem? Érdekes.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem értek veled egyet.
Nekem lesz PS5öm is, ha jut majd.
Na, szóval miben/miért lennék minőségben előrébb, ha a gamepassban lévő játékot PS5ön megvenném 24ezerért PS storeban?Mert PS5ön játszom?
Most nem értelek. 
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
De értettem mit szeretnél, viszont gondolom te is sejted hogy a szoftvereknél ez nem így működik.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Rossz hasonlat.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
a britek mar dolgoznak valami jogszabalyon a scalperek ellen, de ez meg messze van es ugysem lehet igazabol semmit tenni ellene. amig vannak balekok akik scalpertol megveszik addig ok is lesznek.
viszont eleg rovid eletu lesz nalam a pro, a tegnapi telekom mikulas ugy tunik nekem is hoz egy 5-ost. hihetetlen, hogy beletorodok, veszek egy prot es akkor 1 nap mulva egybol van ps5. szerencsere vissza tudom kuldeni 14 naposban.
-
Silεncε
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
"csórók" khmm, te szeretsz pluszpénzt fizetni akkor is, ha valamit olcsóbban megkapsz?

-
F-ECT$
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Erre semmi esély.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Van. RT vagy 60fps
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ennyi erővel bàrmelyik stúdió menjen a csàba meg égjen a pokolban, mert felvàsàroltàk.

-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Öhm... Talàn senki?
-
FunPro
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem mintha ők lennének az első fecske...
Most nem a céget próbálom védeni, de a gaming community nagyon feledékeny népség.
A cdpr-re is csak addig haragszanak, ameddig be nem dobják a következő gumicsontot és el nem indul az újabb hype vonat...
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
A MS kierőszakolta a dàtumot, hiàba könyörögtek a CDPR-nél még plusz időért. Ugye ez te se hiszed el? A Sony màr 2 éve ki se megy az E3-ra. Nem kell màsik bűnbakot keresni, ezt a CDPR b@szta el.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Hàt persze

-
gyuromoj
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ez most a legfrissebb hír, az új részről:
A következő Battlefield rebootolhatja az egész szériát -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Számít hogy miért nem?
De a válaszom rém egyszerű , mert akkor még nem volt PS-m.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ne pislogj.
-
saelin
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Az megvan és a Together is. Pc-n sokat játszottam vele, de sajna ps-en már nem igazán van kivel játszani. Haverok nem szeretik a 2D-s játékokat...

Egyébként feladtam már. Lehetetlen ebben a témában olyan játékot találni ami 2-3 ember ízlésének megfelelne. Jó pár óra googlizás után csak ilyen early access szintű játékokat találtam és semmi AAA-t survival témában, pedig biztos lenne rá igény hogy coopban gyűjtögessen, harcoljon és építsen egy kis csapat. Ps+ban még azt a Conan Exiles-t is kipróbáltam. Összesen 50 ember volt online benne... Biztos nagyon jó játék.
-
megyer11
tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Az egy tök aranyos játék, én is ajánlom. Nem egy mai darab, még anno pc-n játszottam vele...
-
FunPro
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ez hosszú lesz:
Azért, mert a világgal van probléma, nem a fejlesztőkkel.

Igazából nem mondanám egyik nagy csapatra sem, hogy szar, mert nem lenne igaz.
A ND képes lenne bármikor lehozni bármit, olyan minőségben, hogy leszopja magát mindenki. Ez a dolog nem változott. Sőt, valószínűleg a CDPR, a Ubi, az EA, a bethesda, a 2K, meg mindenki képes lenne ilyen bravúrokra.
Csak mindenhol ott van az a fránya vezetőség, aki gallyrakurja az egészet, úgyhogy annyit tudok mondani, hogy JELENLEG minden csapat, aki AAA-ban utazik, szar.
A kreatív írók ki vannak herélve, mert ha a történetük nem felel meg ennek meg annak a kritériumnak (agendának), nem lehet tető alá hozni. Ráadásul a vezetőség is belekontárkodik az írói folyamatokba, így végképp esélytelenné téve a dolgot.
Ezért tartom sokra az indie fejlesztőket, mert azoknak nincs gúsbakötve a kezük, mernek kreatívak lenni. Nem a társadalmi faszméregetésnek próbálnak eleget tenni, mert nem engedhetik meg maguknak, hogy ilyen ostobaságok miatt akár egy vevőt is elveszítsenek. Ők a tudásukhoz mérten a legjobb munkát adják ki a kezükből.
Úgyhogy ha egy jó sci-fi-t szeretnék, akkor csak abban reménykedhetek, hogy valamilyen indie fejlesztő előrukkol valamivel, ami lehet nem lesz olyan hosszú,mint egy AAA, nem fog úgy csillogni, mint egy AAA, de legalább egy olyan játék lesz, amit élvezettel viszek végig.
A nagy stúdiók pedig kapják be.
U.I.:
A filmek terén ugyanez a helyzet.
-
cyberkind
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Akár, de ha nálam a textúra betöltés oké lenne, akkor szinte biztosan játszanám az alapgépeken is a játékot, a többi nem akkora gond, de ez az egy igen. De fps-t nem fogok nem fogok konzolon játszani soha a büdös életben.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
CP-ben azért nagyon látványos ez, mert általában egy játékban ha ilyen gondok vannak, akkor vagy az AI vagy a hit scan van elszarva. Na itt mindkettő.

-
vargalex
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Véletlenül tartalmazza az Xbox verziót is.:)
-
nanorambo
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
A ps5 is?
Amúgy annak mi köze ahhoz hogy hogy működik a patchelés?
Abszolút a játékot fejlesztőkön múlik hogy milyen megoldást használnak. A legtöbb játék nem vagy csak picit nő a tartalmat nem hozó patchektől. Sőt van amelyiknek meg csökken is a mérete. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Pontosan.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Két hete mondtam, hogy akár egy garázscég, kipukkant a lufi.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Hízik bizony a game, kiváncsi leszek, hogy mekkora lesz, mire "jó" lesz.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ja, XSXen 59.3GB a mai patchel.Érdekes hogy itt nem.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Vagy inkàbb a PS a szerencsétlen, amiért ezeket a 15GB-okat hozzàadogatja. Nekem még mindig 59.3GB az utolsó update-tel.
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem kell megoldani. Lelke rajta. Aki csak végigrohan valamin, akkor minek vette meg.?
-
F-ECT$
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Szerintem számolja, nem saccolja, csak nem lehetett elérni PS4 alatt.
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Azt csak hiszed, hogy a PS4 esetén nincs játékidő számlálás! PS5-ön visszamenőleg kiírja a PS4-en még évekkel ezelőtt játszott játékaidra is, hogy mennyi időt töltöttél velük.
-
Xaels
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Mondjuk trófea által. Általában ad trófeát a sztoriszál vége, ha az megvan akkor simán elutasíthatják szerintem.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Karácsonykor majd nézem hogyan játszik a gyerek a Cyberpunkal XSXen.
Kíváncsi vagyok.PS4re nem mertem megvenni, de XSXre simán bevállaltam mint első Xbox játékunk, no persze PS5re is ez lenne az első, ha lenne boltban gép... -
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Oké, csakhogy annál a résznél mikor azt írod, hogy framerate és felbontás a különbség, ott sajnos nem úgy kell elképzelni, hogy gyengébb a Pro esetén, hanem úgy, hogy rossz és majdhogynem vállalhatatlan. Értsd, ég és föld a különbség, főleg a CPU miatt. Ez nagyon sokat jelent a játékélményt tekintve, és egyáltalán nem lehet azt mondani rá, hogy a kettő teljesen ugyanolyan. Ez félrevezetés lenne, kb. ugyanúgy mint mikor a CDPR azt jelentette ki, hogy az alapkonzolokon meglepően jól fut.
-
Deck
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Azt írtad, hogy pont ugyanolyan mint pro-n.
Ehez képest máris írtál 2 hatalmas különbséget. + nagyobb felbontás + amit a többiek írtak. És ez majd PS5 patch-et is lsp ugye, de már most nagy különbségek vannak. -
kovsol
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Volt teszt ahol megemlítették, hogy a PS5 verzióban érezhetően több az élet a városban. A PS4 verzióban kevesebb az NPC.
-
saelin
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Azért valami más is eltérhet a motorháztető alatt, mert a nextgen verziókra kevesebbet panaszkodnak hogy crash-el. Persze ez simán lehet a több RAM miatt is.
-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Sejtettem, hogy nem próbáltad mind a két konzolon, és nem is néztél róla elemző videókat.

-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Hát azért nagyon nem úgy fut PS5-ön mint a Pro-n. Próbáltad egyáltalán, vagy néztél róla összehasonlító elemzővideókat?

-
cyberkind
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Akár, de az is megoldás lett volna, ha nem ragaszkodik (valami oknál fogva) görcsösen a Cdpr a portoláshoz, mert ez a TW3-nál se volt annyira acélos.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Még az utolsó pillanatokban találtak ki olyanokat, hogy minden szinkronhoz hozzáigazítják a szájmozgást... Mert olyan jól álltak bugokkal meg optimalizálással gondolom..... PC-n mondjuk könnyű optimalizálni, csak olyan nagy minimum követelményt kell megadni amin már fut.
-
cyberkind
félisten
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Volt ilyen, de az ennél sokkal szsrabb volt a No Man's Sky személyében, de legalább most már felfogja mindenki, hogy elkellett volna engedni a régi gent ennél a játéknál, esetleg nem egyszerre kiadni 9 vagy mennyi portot, sebaj, majd a 2078-nál, bár az úgyis csak PS6-ra fog jönni.
-
Deck
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Volt már tegnap. Lehet többször is.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Pár dildóba már én is belefutottam
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
A Legion mondjuk szintén nem fut túl jól de ennél jelentősen jobb. Legalábbis launchkor ez volt a helyzet, azóta lehet javították a hibáit.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Van két könnyebb fokozat annál amin nyomom, a legegyszerűbbön csak menni fog.
-
EczkE
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Tenyleg nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Okos Otthon / Smart Home
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Videó stream letöltése
- Google Chrome
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek