Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf13
őstag
válasz Speeedfire #280516 üzenetére
A G29 (PS+pc) megfelelője a G920 (Xbox+pc)
A G25 kicsit régebbi modell :
The Logitech G25 is a racing wheel released by Logitech on May 9, 2006.[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
válasz Rigormortiis #274525 üzenetére
Talán így : [link]
-
wolf13
őstag
válasz Rigormortiis #274523 üzenetére
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
Ha a mentéseket le akarom menteni PS-ről pendrivera, jól gondolom, hogy profilonként meg kell tennem ?
-
wolf13
őstag
[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
Tölthetőek PS+ játékok.
-
wolf13
őstag
Cyberpunk 2077 Borat DLC [link]
[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
Hyper X cloud II-nek hangerő szabályzója működésre bírható PS-nél? Állítólag sem USB-s sem Jack csatlakozásnál sem működik.
-
wolf13
őstag
A Just Cause 4-ben valamelyik DLC tartalmazza a ROCKET WINGSUIT -t , vagy alapverzióban is megszerezhető ?
-
wolf13
őstag
A minap kiszivárgott CP2077 (SPOLERES)
Link valamiért csak kimásolva működik :
https://ipfs.sloppyta.co/ipfs/bafybeibksc4pitbt4nzzfuqqe42rahd37fphwzif4yqepnykv3y2nnyspq/CYBERPUNK%202077%20GAMEPLAY%20HIGH%20%21-QWOybECO1ks.mp4 @ wesder
Talán tegnapi. Ha jól emlékszem te is írtál róla PS5 topikban, hogy CP2077 topikjában linelték csak ott már nem volt elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
válasz FollowTheORI #263440 üzenetére
A 8-ast lehet, csak a teljes árat nem
Az első nem jött be anno, viszont a másodikat végig játszottam, s nem unatkoztam közben. Az tetszett. Videók alapján leárazva biztos megveszem. Bár ezt már PS5-re.
[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
Sully bajusszal :
-
wolf13
őstag
Kicsit off, de talán elfér :
-
wolf13
őstag
Kis segítségre lenne szükségem. Lányom saját profiljából szeretné indítani a genshin impact című játékot. Viszont nem csatlakozik a szerverhez. Előtte még kiírja, hogy playstation egyes funkciói nem elérhetőek korhatár miatt. Vagy valami hasonló. Viszont családtagnak hozzá van adva id-m hez, s ott beállítottam már a lvl11-et ami +18 -a játékokat is enged. Mit kellene még tennem ? Esetleg állítsam át a születési dátumát ? Bár ezt nem találtam a profiljába.
Köszi a választ előre is.
-
wolf13
őstag
Mivel nem mertem előrendelni a Mafia: Definitive Edition -t a 2. rész nem túl jó felújítása után, így belenéztem ebbe a streambe, ami ps-en lett játszva. Szerintem elég jóra sikerült, amíg néztem nem láttam semmi nagyobb bugot.
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
Aki végzet a Ghost of Tsushimaval, tőlük kérdezném a következőt: Az normális, hogy miután
meghal a lovam, utána már nem tudok a menübe a 2.-nak nyerget választani ? A másik, hogy mielőtt már csak 1 pont kellett volna a skillfához , már folyamatosan a tapasztalati pont "kört" telinek mutatja a küldetések vagy kiesebb feladatok végén? A pontot azóta megkaptam, és utána is maradt teli. Köszönöm.
@Peetey91, oriic , Én is erre gondoltam, hogy javítva lett.
-
wolf13
őstag
Néztem én is napokkal ezelőtt valamelyik magyar youtubert, pont Pestet járta körbe. Nem mindent talált meg, de engem már az is lenyűgözött , hogy a Dunakanyart, vagy a Parlamentet meg lehetett találni. Pár hónapja kipróbáltam más szimulátorokat, de engem sem kötött le igazán a repkedés. Van steamen egy ingyenes (az alap DCS World) szimulátor, de az is csak haverokkal multiba lenne izgalmas.
-
wolf13
őstag
válasz Carlos Padre #256876 üzenetére
-
wolf13
őstag
válasz hombre[EU] #256870 üzenetére
Tetszetős
-
wolf13
őstag
A minap szaladtam ebbe bele, kicsit meglepett , honnan jön a hang
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
válasz Carlos Padre #254445 üzenetére
Nem olvastam róla , mi volt a gond vele ?
-
wolf13
őstag
Nagyon ritkán nézek TheVR csatornáról bár mit is, de ma ebbe beleszaladtam. Nem kell többet nézni a videóból , csak az első 25 másodpercet, ugyanis sztori gameplay , de azt a reakciót érdemes meghallgatni :
[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
Én is megvettem a FC3 -at, de ennyit nem ér
-
wolf13
őstag
Én örülök ha több játék jön egyszerre ami érdekel. Csak egyet veszek meg első nap teljesen áron , a többi már csak olcsóbb lesz.
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile 2
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest