- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
allnickused
tag
-
Dicker
őstag
Bekapcsolva hagytad automatikus megújítást, ami a teljes áron dolgozik. nem lehúzás, te hagytad bent a pipát, elfogadva ezzel a feltételt. A PayPal nem nagyon előny, mert ha PayPalon keresztül szeretnéd visszavonni a pénzt, akkor a Sony bannolja a fiókodat, és buksz mindent, ami rajta volt. De az ügyfélszolgálat megoldja telefonon, nem kell emiatt aggódni.
Végül visszaadták a teljes összeget, és utána ment az akciós vásárlása egyből.
Megírtam egyébként a hibát is nekik, hogy figyeljenek rá.
Ha vásárlod, akkor a dátum: 09.01.2024. Ha a lejáratot nézed utána, akkor 01.09.2024.
Eléggé megtévesztő, hogy változik. -
AxBattler
félisten
-
Dicker
őstag
Köszi! Megpróbálom.
FunPro:
De akkor miért nem akciós áron adják? Elvégre lejárt, akkor nem vagyok előfizető egy pillanatra.
Ha meg kikapcsolom, és én fizetek elő, akkor akciós? Sima lehúzás.
A másik dolog meg, hogy idegen dátumformátummal dolgoznak, egy másik régióban.. Ha már magyar/angol/egyéb nyelvű a store, akkor ennek is illene váltani, mert a 01/08/2023-ból elsőre nem a január 8 jut eszembe. Elhiszem, hogy Ázsiában ez alap.
Egyébként PayPal-al fizettem. Szerintem az előny, ha nagyon húznák a dolgot.
-
FunPro
őstag
-
Alarikman
senior tag
-
Digidroid
aktív tag
Nekem mondjuk nem kellett róla semmit sem kaparni, csak kibontottam és ott volt alatta az aktiváló kód. Lentebb meg az előbb említett számsor, ami lezárva is leolvasható.

Ez az egy év meg mikortól számít, mert nem szerepel a kártyán kibocsátási dátum, a boltban meg elképzelhető, hogy évek óta ott áll a polcon, tehát a vásárlás időpontja sem lehet mérvadó. -
Digidroid
aktív tag
-
Digidroid
aktív tag
Köszi, de még nem bontottam ki őket, ezt a 12 hónapot meg nem látom rajta sehol feltüntetve.
Valamint kibocsátási dátum sem szerepel rajta, lehet valahol a raktár mélyén állt már vagy öt évet..
A hátulján egy nyolc karakteres számsor található, gondoltam ez alapján le lehetne ellenőrizni.Viszont egy 2021. 05. 03.-án már aktivált kódra ezt írja (2020. 06. 03.-as vásárlás):

Ezt már tuti, hogy felhasználtam idén májusban járt le. Akkor ezt most újra be tudnám aktiválni
Mondjuk a 2019-es alzás kódra is ezt dobja, vagy a confirm redemption után dobná a hibaüzenetet? -
Wlac
Ármester
Ebben számomra az a legsokkolóbb, hogy van második része

Várom amúgy nagyon a szettet. A VR1-gyel jól elvoltam, de pár kivételtől eltekintve zavart a felbontás. A jobb minőségű kijelző már önmagában nagyon sokat fog dobni az élményen, a kamera miatti tracking bajok eliminálásáról nem is beszélve.
-
nimfas
addikt
Annyiért nem rossz egyébként....
Én pl a Star Wars Squadrons-ra leszek kíváncsi, mert ott a felbontás 4x akkora lesz mint volt VR-ban és csak a sima controller kell hozzá nem a VR-es. -
minilego
senior tag
-
AxBattler
félisten
Ja hogy egy sorral elnéztem... mea culpa. Így sem kell kétségbe esniük.
-
AxBattler
félisten
Az is közrejátszik, hogy alapból csökkent az aktív PS-felhasználók száma a negyedévben, illetve hogy tavasszal küldött ki a Sony körlevelet az inaktív felhasználóknak, akiknek még volt aktív előfizetésük, hogy hogy tudják lemondani. És a 2 millió előfizetővesztés ellenére is 10%-kal növelték a bevételeiket az előfizetésekből. Így nem kell félteni a Sonyt.
Igen, a 104m előfizetőből lett 102m... kb. hibahatár.
Ráadásul ez a 2m júzer valszeg' nem is költött másra a rendszeren belül. -
AxBattler
félisten
-
tboy93
nagyúr
-
törölt tag
Azért a második inkább borzasztó cringe-nek tűnt mint jónak. Ennek a sötétebb hangulata érdekesebbnek tűnik.
-
Bogyi007
veterán
-
Marcsello31
őstag
-
AxBattler
félisten
-
tboy93
nagyúr
-
Wlac
Ármester
-
Elims
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
fausto
addikt
Köszi, akkor hogy jól értem-e: tervbe van a PS5 vásárlás, de ezek szerintm nyugodtan megvehetem a PS4-es DC upgrade-et, majd PS5-re 10$-ért megvesz az upgradet.
Csak amiatt kérdezem, mert a webes store-t böngészve nem láttam ezt az upgrade opciót -
nimfas
addikt
Köszönöm! Közben megleltem az összefoglalóban.
"Plus előfizetőknek bizonyos tartalmakra extra kedvezményt biztosítanak
(Plus discounts).
(Az így megvásárolt dolgokra korlátozás nincs, Plus előfizetés lejárta utána is használható, megegyeznek a teljes áron megvásároltakkal.)"Viszont a User1-User5-be kicsit belezavarodtam mint új PS4Pro felhasználó.
Megvettem online a Dishonored 2 játékot a saját accomra (azzal voltam belépve is), de a gépet egy ismerőstől vettem meg akinek rajta van egy halom játéka a library-jában.
Nyilván az ő account-ja a primary "szerintem". Abban egyeztünk meg, hogy amíg nem vesz PS5-öt használjam nyugodtan a megvásárolt játékokat.Most tervezem, hogy 12k-ért előfizetek a PS Plus-ra, mert így 1k/hó nem vészes. Viszont ha neki kell majd az acc-ja (és miért ne kéne) akkor nyilván nem arra vásárolnék játékot.

Maradhat így, hogy én vagyok a másodlagos user vagy váltsam át az enyémre, de akkor elvileg bukom az ő játékait.

Vagy nagyon rossz a levezetésem?
-
ldave
félisten
-
törölt tag
-
Tyler Durden
addikt
Mikor ezt kicsit karcosabban megfogalmaztam, akkor moderálva lettem. Gyakorlatilag csak a sav megy, ez így nem kikapcsolódás, célszerű más hobbit keresni..
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Hát május végén találkozol vele először, azután sokkal többször lehet vele találkozni, minthogy meglenne a level5. Én mindig amint elérhető volt, mentem vele valahova, nem akartam elmisselni a bónusz contentet. De decemberben mintha többször lenne Kichijojiban, addigra már rég megvolt a level5 nekem.
Én azt javaslom, hogy vidd végig a palacet, aztán pedig minden nap nézegesd, hogy épp ott van-e.
Nem tudtam az elején hogy kell valami speckó endinghez... A többi confidant sokkal érdekesebb volt.
-
törölt tag
Hetente egyszer? Még 3 szint kéne azt hiszem
Nem azt írtad, hogy sűrűn lehet vele találkozni? -
törölt tag
-
törölt tag
44-es vagyok, nem hinném hogy underleveled lennék. Az 1 szintet úgy értem, hogy annyit léptek feljebb a karakterek, nem 1 órán át sikerült egyel mélyebbre menni. Felhúztam pedig insane-re is az XP bónusz miatt.
Baton passt dartsozással lehet feljeszteni? Arra hogy kell meghívni a csapattagokat? Ez a része annyira homály nekem, azt hittem telefonról simán lehet nyomni de nem.
-
hito
nagyúr
Köszi, én elhittem az a 180p-t is, ahogy a PS3 remote play kinézett a Vitán
Egyre inkább azt látom, hogy kell vegyek egy PS4-et, hogy kipróbáljam. Úgyis csak akkor nyugszom meg 
-
hito
nagyúr
-
törölt tag
Hát olyan personám se volt, így ezt nem tudtam.
Vagy a dokinál, vagy online lehet rendelni olyan löttyöket (nem emlékszem már erre pontosan). A Baton Pass annyi, ha az aktuális karakter támadásával elkábul az enemy, akkor ugye kapna még egy kört, de ezt továbbpasszolhatja egy másik karakternek, aki bónusz sebzést kap. És ez persze stackelődhet. Ha megvan ez a mechanika, és tudod, hogy melyik robot mire érzékeny, akkor teljesíthető. Meg vedd le easyre addig, nem szégyen az. Gondolom ez volt a gameplay designerek célja is, csak épp nem játékosbarát módon állítanak akadály elé.Easy-n nyomom alapból
Insane-re azért vettem fel, mert úgy többet sebeznek a weakness támadások. Így sikerül is eljutni az utolsó csávóig simán, aztán jön a cumparoller, mert az one hiteli az egész csapatom
A legeslegkönnyebb safe mód meg olyan hogy nem lehet utána visszatenni magasabbra. De lehet az lesz a megoldás...
-
törölt tag
Ja, emlékszem erre a difficulty spike-ra. Én a végén visszamentem és grindoltam Morganaval egy kicsit, mert ő volt az egyetlen, akinek volt wind képessége, és az egyik wave-et csak azzal lehetett sebezni. Más megoldás nincs, vissza kell tölteni az előző mentési pontot és fejlődni kicsit. Meg felvásárolni azokból a lötyikből. Ha ez megnyugtat, akkor ezen kívül nem lesz több ilyen, és hidd el, megéri továbbjátszani.
Eddig nagyon jó volt, itt nem tudom mit szívtak. Az lesz, visszamegyek.
Amúgy nem csak széllel lehet ütni (gondolom a kék robotokra gondolsz), azt már kikísérleteztem hogy a blessing is gyengéjük.
Lögyit hol lehet venni? A doktornőnél? Ami valamilyen sebzést tol az ellenfélre. És ezek után is jár 1 More? Baton Pass hogy működik? Tudom loopolni pl. két karakter közt? Annyira nem használtam eddig, elég könnyű volt a játék.
-
törölt tag
Fenét megy, teljesen esélytelen. Fejem verem már a falba lassan tőle. Ilyen gyökér hülyeséget melyik japán segg talált ki?
Azt csinálom hogy egyenként támadok hármat, aztán két olyannal ami mindet sebzi. Ezt egy emberrel meg lehet csinálni. Egy robotot csak két emberem tud támadni, a többinek nincs hozzá képessége, azokkal SP-t meg HP-t töltök vissza.
Ha az a nagy a végén nem one hitelné az egész csapatot az egyik támadásával sima lenne insane nehézségen.
Vissza kéne menni a calling card elé és feltankolni olyan löttyökből amik sokat sebeznek vagy nem tudom. Annyira gyűlölöm az ilyen difficulty peakeket, itt szopok már 10 órája ennél a rühes bossnál, más játékokat ennyi idő alatt elejétől végéig kijátszom. Időszopó fos
-
Lackooo84
nagyúr
-
vg
veterán
Amikor megjelent pár hónapja ps5-ön toltam végig a játékot, ott 60 volt, aztán azt eladtam, most gondoltam végigtolom öreg pro masinámon újra mert imádom, de 4k-ban az 30fps, ha átállítom a gépet 1080-ra, akkor 60. Jobb lett volna a játékba valami opció. Az tudom, hogy a last guardian is ilyen, jobban fut ha a gép 1080-ban van.
-
DrDobos
őstag
-
mephi666
nagyúr
hm, pedig úgy látom hogy 14 napig elvileg kell lennie... csak az oldal belerakott egy végtelen ciklusba:
contact support -> ps store&refunds -> refunds&preorders -> request a refund -> contact ps support -> go to 10
(írok egy mailt nekik)az alábbi alapján egyébként mennie kell a refundnak: (még le se töltöttem a játékot)
"Full games, downloadable content, in-game consumables, and season passes fall under this category.After purchasing this type of content through PlayStation Store, you have 14 days from purchase to request a refund. If you have started to download or stream the purchased content, you will not be eligible for a refund unless the content is faulty."
ui: na megvan, kitöltöttem a formot refundhoz

-
törölt tag
-
törölt tag
-
penge111
addikt
-
r6man123
senior tag
-
perge666
veterán
Egy párszor énis *nyáztam miatta mikor lopakodni kellett és felordított,volt hogy megugrottam.
Először idegesített,aztán megszoktam,mostmár ha ilyen van akkor felnevetek hogy milyen zsibbadt.
-
minilego
senior tag
-
minilego
senior tag
-
Mike
veterán
Ha be tudsz lépni a PSN-re, akkor azzal igazolod, hogy nem bannolt. Aztán egy gyorsformázás (pár perc), és viheti is. Lemezmeghajtót meg kontrollert ellenőrizheti, mást igazából nem tudsz mutatni/nézni. Játékot elindítasz, hamar hallható lesz a venti hangja is. Másra nem tudok gondolni, amire figyelni kell.
köszi!
-
FunPro
őstag
Az infinitet én is befejeztem. Az valóban nem volt rossz, de a fegyverek valahogy ott is olyan furák.
Nekem a kedvencem talán a borderlands 1 vagy a dishonored.
-
minilego
senior tag
Arra a kérdésedre, hogy mitől lett ekkora ex cím meg azt tudom mondani, hogy egyrészt hiánypótló is volt (könnyedebb hangvételű tps kalandjáték, amolyan indiana jones stílusban, szerethető főszereplővel), másrészt előtte a Gears of War miatt drasztikusan megnőtt a TPS játékok népszerűsége.
Hianypotlo?
Tomb raider-ek is voltak. Ne erts félre, nem kotoszkodnk akarok
-
perge666
veterán
-
minilego
senior tag
Nem a technikai részere gondolok. Engem nem zavar a grafika, a bugyuta ai, stb. A sztori volt nagyon gyenge ezért nem is értem mitol lett ilyen nagy ex game ez. Egy Bioshock is 2007es és a mai napig adja a sztori meg ugy az egész.
-
geridon81
csendes tag
-
jookomak
őstag
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Mike
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Sanyi.mTs
addikt
-
Franzstadt60
csendes tag
-
tboy93
nagyúr
-
Kendek
MODERÁTOR
-
tboy93
nagyúr
-
zkxdn
őstag
-
Frod
addikt
-
törölt tag
-
Frod
addikt
-
Kockás60
tag
-
Kockás60
tag
-
FunPro
őstag
De, de a segédcsapat nincs ott a projekt életútjának jelentős részén (első 3-4 évben), ők csak a végén (~1 év) segítenek, hogy időben elkészüljenek mindennel. És a Bend teljes létszámmal se tudta tartani a Days Gone megjelenési tervét, így nem várhatod el, hogy egyszerre két projektet is vigyenek.
Én ezt az egészet úgy értetettem, hogyha lenne valami project, amihez most kell a Bend mint erőforrás, akkor megértem, hogy le van lőve a days gone.
Ha a Bend ott állna parlagon, akkor simán mehetne a days gone 2, úgy sincs jobb dolguk. Viszont így, hogy elkezdtek egy új ip-t, érthető a dolog.
-
FunPro
őstag
-
Kockás60
tag
-
Kockás60
tag
-
Eliott
tag
Oh, igen? Amikor anno megcsináltam az utolsó bossfightot, kiléptem és mentettem azzal a tudattal, hogy legközelebb folytatom a DLC-vel. Aztán következő bekapcsnál visszadobott az említett küldetés elejére, mintha nem mentette volna el annak a teljesítését. Én meg azt hittem, hogy valami bug, fel is cseszett rendesen. Ezek szerint ezt direkt volt így, hogy a többi hiányosságot is pótolni lehessen?
Egyébként szinte maxoltam mindent, szóval nincs meg bennem a gondolat, hogy újra elő kéne venni, csak ez a kis infó most újdonság volt.

-
cyberkind
félisten
-
Kockás60
tag
-
refrigerator
tag
Én akkor néztem rá a store oldalára, amikor hivatalos dátum volt a tizenegy cuccra. Ezek szerint így jártam, na mindegy.
-
Rigormortiis
veterán
-
Moby
veterán
Ennek a címnek van egy olyan sajátossága, hogy nem azzal a játékkal azonosítják,ami megjelent ezen a címen, hanem egy olyannal, ami soha nem készült el ugyanezen a címen.
-
koncsik
MODERÁTOR
Ratchet-nél nem volt problémám, ABZU most:
This product is unavailable for the following reasons:
You already own the following products, which conflict with the product you're trying to buy:
ABZU
MIntha lett volna ilyen probléma másnak a Ratchet-nél... (én is chrome-on vagyok) -
koncsik
MODERÁTOR
-
FunPro
őstag
-
FunPro
őstag
Nekem valamiért a lövés volt benne az, ami miatt nem jutottam tovább soha.
Mintha nem lenne erejük a fegyvereknek. Igazából nem tudom megmagyarázni, de valamiért engem sem tudott berántani az a játék.
-
tboy93
nagyúr
Nekem nagyon tetszett a lore, meg a design is az első résznél. Elfogadom, hogy nem mindenkinek jöhet be, sőt elsőre 2007 körül amikor találkoztam vele, akkor nekem sem tetszett, 1 órát ha játszottam vele. Tavaly viszont megvett kilóra, imádtam és a zene is nagyon el van találva

Azt hittem amúgy, hogy nem fogja tudni túlszárnyalni egyik folytatás sem, amiben a 2. rész nem is cáfolt meg, de a 3. túltett rajta

-
neo-geo
senior tag
-
Deck
titán
-
Dr. Mózes
aktív tag
-
tboy93
nagyúr
Itt is ugyan úgy megy az alkudozás, mindkettő egy piactér. Annyi, hogy itt jobban szűrt a közeg. De kevésbé is pörög. Utóbbi 20-30 terméket amit eladtam, párhuzamosan töltöttem fel mindkét helyre. Minden facebookon ment el előbb.
Nyilván a facebookon kicsit óvatosabb az ember, nagyon ritkán utaltam ott előre bárkinek is. Össz-vissz egy rossz tapasztalatom volt, személyes átvétellel átvettem egy olyan lemezt, ami nem telepedett fel. De azt is visszavette utólag a csóka.
A marketplace keresője viszont egy fos.
-
törölt tag
Fogalmazni nem tudó, hozzá nem értő, videókban idegesítő banda. Meg rengeteg clickbait cikket írnak. Ha már linkkel hivatkozunk valamire, akkor tegyük ezt egy korrektebb site-ra mutatva. Párszor megjegyeztem viccesen, hogy tüntessük fel, ha a link az IGN Hungary-re mutat, mert akkor meg se kell niytnom.
BREAKING: PC-s játékokat futtathat az Xbox!
A hír: frissül a böngésző, LEHET, hogy működik majd benne a Stadia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Yettel topik
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- További aktív témák...
- Pár hónapos és garis PS5 Slim 3TB (nem elírás!) lemezes(+ játék és kiegészítők) eladó! Beszámítok!
- Ps5 Lemezes 1TB
- Playstation 5 Disc Edition dobozában, kitisztítva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Okosítás és Szerviz - V1 // V2 // Lite // OLED - Konzolok és tartozékok javítása
- Lenovo Thinkpad L13,13.3",HD,i3-10110U.8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha meg kikapcsolom, és én fizetek elő, akkor akciós? Sima lehúzás.

Nem azt írtad, hogy sűrűn lehet vele találkozni?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kendek