- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
Mr Bond 007 #275416 üzenetére
A tapasztalatot azért remélem meg lehet osztani.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #275317 üzenetére
Én is gondolkoztam SSD upgrade-en, több tesztet is átolvastam, egy sima PS4 esetén a SATA II miatt nincs akkora jelentősége, de a PS4 Pro már SATA III csatlakozót használ, ott érezhetőbb a gyorsulást. Az átlag gyorsulás 30% környékére jön ki, de ezt nagyban rontják lefelé az olyan játékok, mint a Witcher 3, aminek szinte semmit nem számít. A GTA 5 például 2,9x gyorsabb és a nagy többség is ~1,5x gyorsabban tölt. Nem mondom, hogy olyan beruházás ez, ami mindenkinek megéri, de ha valaki hozzá tud jutni legalább 1 TB-os SSD-hez jó áron, az nyugodtan pattintsa bele.
Én legalábbis azt csinálnám, hogy a HDD-t tenném külső tokba, belülre menjen az SSD és akkor már van összesen 2 TB helyem (nekem elég lenne). Amik érezhetően gyorsulnak töltési időben azok lennének SSD-re telepítve, többiek mehetnek a HDD-re. -
nimfas
addikt
válasz
Mr Bond 007 #275307 üzenetére
Dehogynem gyorsabb az SSD a HDD-nél PS4 alatt, több videó van YouTube-on róla. Pénzügyileg jobb "befektetés" egy 2-4 TB külső HDD mint egy 1 TB SSD. 😁 Ezért vettem 4TB külső HDD-t.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #275193 üzenetére
Biztosan van gyártási szórás, mindig is volt. Egy rosszul felrakott hűtőközeg simán elintézi a magas zajszintet.
A Youtube videók nekem nem mérvadók, mert abból nem leszűrhető, nem mindegy hova rakják a mikrofont, milyen érzékenyre van állítva, stb.
Meg azt se felejtsük el, hogy mindenkinek más számít hangosnak vagy csendesnek és a hang típusa is sokat számít. Nekem a PC-m hangosabb alapjáraton, mint a PS4 Pro, mert egy mesh ház, zajszigetelés nélkül, de olyan jó a légáram, hogy még tartós terhelés alatt is ritka, hogy felemeli a fordulatszámot, ezért ez egy egyenletes háttérhangot ad, egy mélyebb surrogással, észre sem veszem igazán.
Aztán a PS4 Pro felpörög, akkor sem biztos, hogy decibelben nyomja le a PC-met, hanem fel-le ingadozik a fordulatszám és egy magasabb hangot üt meg, ami jobban átszűrődik a játék zajain.
De egy notebookot is hozhatnék példának, van egy ultrabookom, ami folyton fel-le tornáztatja a hangját és egy igazán idegesítő, süvítő hangon fúj ki, ez ilyen műfaj, annyira szűk a hely, hogy pici ventillátorokkal kell megoldani a hőcserélést. Sokkal idegesítőbb, mint a PS4 Pro és ezt egy nyamvadt Youtube videó lejátszásakor is tudja művelni.
Másnak meg ez sem zavaró. Szóval az "enyém halk" az "enyém hangos" megjegyzések kontextus nélkül nem sokat érnek. -
PainKiller13
őstag
válasz
Mr Bond 007 #275193 üzenetére
Enyém is nagyon csendes, semmi hangja, 2.5 éves glacier white talán.
-
vargalex
félisten
válasz
Mr Bond 007 #275150 üzenetére
Azt elhiszem. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy ha a gyors és viszonylag gyakori hőmérséklet változás miatt volt gond, akkor ezen miért segített volna egy még gyorsabb hőmérséklet változás...
-
Bétaville
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #265853 üzenetére
Köszi neked is!
-
válasz
Mr Bond 007 #265024 üzenetére
Most volt nem olyan rég árkorreckció a forint gyengülése miatt, ezért lehetett ez az anomália. Nem csak ez, hanem sok régebbi játék is drágább lett párezerrel.
-
nemorino
tag
válasz
Mr Bond 007 #264931 üzenetére
Az Odyssey Golddal megkapod ingyen az AC3-at és az AC Liberationst is. Az Origins szerintem szebb, de a jól induló sztori gyorsan kifullad, az Odyssey óriási és a sztorija szerintem jobb, még ha a karakterek felületesebbek is, grafikában szerintem visszalépés az Originstől. A harc egyértelműen jobb az Odyssey-ben, de a legkevésbé sem realisztikus. Nehéz döntés, a legjobb lenne mindkettő
-
RangerFox
veterán
válasz
Mr Bond 007 #264944 üzenetére
Talán az Odyssey-t választanám. Hosszabb játékidő, nagyobb, gazdagabb, változatosabb világ. Viszont könnyen megeshet, hogy pont a méretei miatt hamarabb fullad unalomba.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ööööö, sorrendben?
-
balazs025
senior tag
válasz
Nekem az origins egyiptomi világa jobban tetszett. Túl nagy különbség (szerintem) nincs, így azt válaszd, amelyik világ jobban tetszik (egyiptomi - görög).
-
RudY
addikt
válasz
Mr Bond 007 #260973 üzenetére
Hogy néz ki ez a cucc? Lehet hogy nekem is volt, de még ott van a dobozában.
-
Wesder
titán
válasz
Mr Bond 007 #247869 üzenetére
PC megjelenés utàn még olcsóbb is lehet majd.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #247563 üzenetére
Tudom, és jogos is. De azért bosszantó
Nemsokára úgyis kiderül milyen lesz a játék.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Mr Bond 007 #246553 üzenetére
A streamingnél "mindegy" milyen gyors a neted, a lényeg,hogy stabil legyen. Az egy dolog,hogy kiméred a max sebességet, de neked alacsony ping (latency) kell ~1 órán keresztül...na ez a ritkább
-
Wesder
titán
válasz
Mr Bond 007 #245596 üzenetére
Màsodik mondatommal ugyan ezt mondtam.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Mr Bond 007 #245576 üzenetére
Priviben le tudnád írni hogy hogyan csináljak uK accountot ?
Valami cím is kell ? -
NyMRooD
őstag
válasz
Mr Bond 007 #245261 üzenetére
Szerinted nem figyelemre méltó a külseje?
-
NemMo
őstag
válasz
Mr Bond 007 #240948 üzenetére
Ismert mind a kettő specifikációja nem egy rakéta tudomány megállapítani. Ja bocsi neked ezekszerint az. (ha már ilyen kedvesen szóltál hozzám húsvétkor)
-
Wesder
titán
válasz
Mr Bond 007 #240948 üzenetére
Nem kell jósnak lenni ahoz, hogy ezt tudjuk. A vak is làtja hogy az Xboxnak jó a hűtése ràadàsul semmi nem kényszerít arra hogy megvedd, ugyanis nem lesz olyan jàték, ami kizàrólag csak SX-en lesz jàtszató, ami gàtolja az eladàsokat. A Sony-nàl csak remélhetjük hogy tényleg jó lesz a hűtés, mert ugye a gépet nem làthattuk. A jàtékok minőségével meg nem lesz probléma. A PS5 kizàrólagossàg meg megmarad.
-
Wesder
titán
válasz
Mr Bond 007 #240947 üzenetére
Ez a poén elment melletted.
Hunyai
Hiàba vinnéd vissza, mert NINCS a Fallen Order-ben magyar felirat, nem fognak tudni neked olyat adni.
Ennyi erővel a jàtékok ~90%-àt nem forgalmazhatnàk. Ràadàsul ez egy nagyon optimista becslés, de legyen inkàbb 95%. -
frankdelgado
őstag
válasz
Mr Bond 007 #240341 üzenetére
Nekem se vót meg, mert f@snak találtam a ps exklúzívokat és rommá is fikáztam azokat. Aztán fordult a széljárás.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #240341 üzenetére
Nekem nincs meg, mert tudtam hogy egyszer ps+ban lesz.
-
F-ECT$
titán
válasz
Mr Bond 007 #239797 üzenetére
Már eléggé elszállt, nem?
1 hét alatt emelkedett 10%-ot. Sokkal rosszabb szerintem már nem lesz, az MNB tegnap délután óta beszállt a buliba (bár csak lassítani tud, visszafordítani nem nagyon fogja.)
-
Nayrobi
őstag
válasz
Mr Bond 007 #239687 üzenetére
A ps+ bejelentése után 1-2 nappal.
-
KardosAttila
aktív tag
válasz
Mr Bond 007 #239254 üzenetére
ps-em nincs, így csakis pcről gondoltam. "Szerencsére" pont este 10-től tudok játszani, így akkor megér egy próbát, köszi!
Más: Ami az akksis témát illeti szerintem sokkal hamarabb megy tönkre a kontrollereken bármi más, nekem 6 éves telóm van (xperia z2) és a mai napig kibír egy napot az akku, pedig minden nap töltöttem. Én boxos vagyok, de nem bánnám, ha az xbox kontrollerekben is lenne akkumulátor. Mondjuk a ps 4 kontrollerek hivatalos ára egy picivel magasabb is emiatt mint a boxos kontrollerek, ha jól tudom (az akciókat nem nézve). -
hombre[EU]
veterán
válasz
Mr Bond 007 #238397 üzenetére
A legközelebbi szerverre csatlakozol,mindegy milyen a fiók régiója
-
RangerFox
veterán
válasz
Mr Bond 007 #238397 üzenetére
A Ps4 menüje, valamint a játékokon belüli nyelv is független az account régiójától.
-
Wesder
titán
válasz
Mr Bond 007 #234775 üzenetére
90 valamennyi az a userbase, de ez mellékes. Nyílvàn csak megszokàs kérdése lesz, ha fixen lesznek a hàtsó gombok, bàr egy L4 R4 nem tudom mire lesz jó. Ha csak szimpla programozható gombok lesznek, mint most a bba, akkor max csak útban lesz, ha az ember nem akarja hasznàlni. Én remélem hogy az a concept a DS5 "Elite" controllernek a rajza volt, és nem az alapnak.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Mr Bond 007 #233911 üzenetére
Oda is van írva ezekre az oldalakra, hogy nem vállalnak a hirdetésért felelősséget, nem hiába, lehet, hogy jóhiszeműen jártál el, de MS-t nem fogja érdekelni nem tudom milyen retorziókkal járhat, csak jó szándékból figyelmeztetni akartalak, hogy a több 10 eurós licenszeind egy warez kulcs szintjén vannak, de ha nem hiszed akkor örülj neki, részemről ennyi a téma.
(#233913) Mr Bond 007 Jeleztem a GS-nek, többed magammal, azóta nincs ott komment lehetőség, De az indoklásod biztos megállja majd a helyét, ha pl szó nélkül törli az MS a két kulcsod.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Mr Bond 007 #233911 üzenetére
"Nem az én dolgom nyomozónak állni" tényleg nem, de kötelességed jelezni feléjük amennyiben felmerül azt illegális forrás illetve tevékenység gyanúja.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Mr Bond 007 #233908 üzenetére
Itt nagyon off, de a mellett, hogy van bizonylatod a vásárlásról és az ms szerver elfogadta egy esetleges ellenőrzésnél (ami ha nem vállalkozáshoz használod nem valószínű) bizony neked menne a dádá nem a boltnak. Ezek általában mennyiségi licenszek, tehát más valakihez tartozik és baromira nem érdekli az MS-t, hogy te kaptál bizonylatot, az ő szemükben nem jogszerűen használod. De mint mondtam, ha nem vállalkozáshoz használod akkor nem nagyon számít, csak így kidobott pénz volt. A megfelelő topikokban kérdezz utána és felvilágosítanak ha nekem nem hiszel (a gs fizetett cikkekben pl azóta nem lehet hozzászólni, amióta beleálltak az emberek az ugyan ilyen goodoffer24-es hirdetésekbe, hogy kamu, gs is tudta nagyon jól, így azóta nem lehet kommentelni).
Matricát kaptál a windows-hoz? ha nem akkor nincs miről beszélni.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Mr Bond 007 #233880 üzenetére
A ps feltöltő szürke forrásból lesz, az ha a régió stimmel, nem lesz vele gond (kivéve ha nem feketén szerezték be) a hozzá szólásom a te mondatodra vonatkozott: "Windowst meg office-t vettem a nagy akcióban. A kulcsok működtek." Mind1 lett volna ha warez oldalról szerzed be a kulcsokat, ugyan annyira jogtiszta ez mint az.
-
saelin
veterán
válasz
Mr Bond 007 #233880 üzenetére
Gondolom annyira warez mint a g2a.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Mr Bond 007 #233835 üzenetére
Szerintem a keysworlds.com is adathalász szürke oldal, a licensz amit ott vettél annyit ér mintha warez oldalon szerezted volna be.
-
Mike
veterán
válasz
Mr Bond 007 #233835 üzenetére
ez érdekelt, köszi
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Mr Bond 007 #229867 üzenetére
Pontosan. Mocsok sok pénzt kell fizetni ha az ember megszeg egy-egy ilyen megállapodást.
Full of, de érdekesség:
5 évvel ezelőtti (Már rég lejárt, az újból nyilván nem idézhetek.
) részlet az én szerződésemből mint global Q&A tesztelő:
A mostani nyilván már jóval magasabb összeg, bár mondjuk van akit ez sem tart vissza, tudunk olyanról, akin szépen be is hajtották az összeget.
És ez csak egy szimpla alap tesztelői téma, a fejlesztői vonalról jóval a sokszorosára számíthat az adott egyén büntetésként.
-
highness
tag
válasz
Mr Bond 007 #229862 üzenetére
Mindig olvasom a fórumot. Erre az Xbox vs. PS vitára ez az Agymenők rész jut mindig az eszembe: [link]
-
saelin
veterán
válasz
Mr Bond 007 #229862 üzenetére
Most neked is írjam hogy igazad van?
Megint ott vagyunk ahol a part szakad. Semmit nem tudunk.
Komolyan mondom ez az év zsibbasztó lesz, amíg minden infó ki nem derül. -
Mike
veterán
válasz
Mr Bond 007 #229819 üzenetére
én nem erőlködöm
majd az élet eldönti
lehet hogy neked lesz igazad
de ki ne találd már előre, hogy te vagy az egyetemes igazság letéteményese
kicsit több alázat
szerinted ez lesz
én meg azt mondom, nem biztos
sőt a képeket elnézve, parasztvakítás
de legyen már meg a véleményszabadság, ok?
ez nem erőlködés -
bandi0000
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #229831 üzenetére
+ azért megnézem azt az illetőt aki pl egy autós jàtékot nem fotorealisztikusan akar jàtszani
-
Wesder
titán
válasz
Mr Bond 007 #229825 üzenetére
Uh... Az a kék kiadàsú konzol de jól nézett ki.
-
penge111
addikt
válasz
Mr Bond 007 #229812 üzenetére
Megmondom őszintén annyira nem várom ezt a fotorealisztikus grafikát, szerintem úgy elveszik kicsit maga a játék. Attól, hogy tökre úgy néz ki majd a játék, mint a valóság, az nekem egy kicsit mehh...
Itt nyilván sokan ismerik Dragon Györgyöt, alias Gyú-t, isten nyugosztalja. Ő is azt mondta, hogy szívesebben játszik pixeles, kicsit csúnyácska játékokkal (persze jó történetű), mert így kicsit olyan mint az olvasás, neki kell elképzelnie, hogyan nézne ki bizonyos dolog a játékban...
Nem mondom, hogy ne fejlődjön, de ne legyen már teljesen reális a grafika, mert az már szinte a valóság, én meg pont eleget vagyok ottUi: de ez csak az én fétisem. Nálam is számít persze, hogy jó legyen a grafika, de én a történetet, játékélményt, zenét magasan a grafika elé helyezem a mai napig...
-
Mike
veterán
válasz
emlékszem, hogy 99-ben is azt mondom, hű ez már fotorealisztikus játék
pedig utólag nézve nem volt az
úgyhogy ezt hagyjuknem létezik? csak aztán úgy ne járj mint az IBM a 640 kbyte-tal
-
Moby
veterán
válasz
Ezt senki nem vitatja. A kérdés inkább az, hogy való-e eze egy olyan eszközben jelen pillanatban, aminek a hatékonyság az egyik fő ismérve. Ha játék oldalról köüzelítjük, jelenleg az RT támogatott játékok a látványnak 90%-ban raszterből mennek, 10% RT, de pl a turingban majd akkora az RT core, mint a compute rész, de legalább a hármonegyede. Gigantikus mennyiségű tranyó ez, ami kihasználatlanul fog pihenni sok esetben, és amikor használva lesz, a hatékonysága jelentősen kisebb. Persze a nextgenbe lévő Navi-t nem ismerjük, de azt sejtjük, hogy egy lépésben hatalmas ugrás nem várható etéren. Szóval itt az a kérdés, hogy való-e egy ilyen experimental feature a konzolokba. Felhasználói-vevői oldalról. Az is érthető persze, hogy elég hosszú egy konzolgeneráció, hogy erre ne lehessen jó választ adni, de most sem "átallottak" beiktatni egy félgeneráció, csak mert elég fontossá vált a 4k korai adaptációja.
-
marilllyo
veterán
válasz
Mr Bond 007 #229809 üzenetére
Volt már hasonló nagyszabású újítás...Nem emlékszem pontosan a technológiai nevekre, de volt a Tomb Raider-nél Lara hajával valami (TressFX), aztán a Batman Arkham Knight-nál a füst(GameWorks), na meg a Witcher 3-nál a szőr meg a kerítésszaggatás... Meg az nVidia-nak az a fiziksz extra kártyája. Legtöbb esetben jobb volt, ha ezeket a speciális effekteket kikapcsoltad a francba.
Legalábbis akkor. Most meg már gondolom alap az ilyen.
Ettől függetlenül biztos megvannak benne a lehetőségek arra, hogy a későbbiekben valami könnyebb, jobb, szebb legyen. De ez még gyerekcipőben jár jelenleg. -
törölt tag
válasz
Mr Bond 007 #227448 üzenetére
Egymás mellé nem tudják tenni?
-
RangerFox
veterán
válasz
Mr Bond 007 #226692 üzenetére
Eddig is így volt
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Mr Bond 007 #226409 üzenetére
Lehet félreérthetō volt
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Mr Bond 007 #226394 üzenetére
Jelent...azt,hogy ōk gondolkodtak
Ok nem hiba, sima inkompetenciamegfelel?
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Mr Bond 007 #226383 üzenetére
50gb szabad hellyel minden update-et megoldott eddig.
8-10% szabad hely kell a default FreeBSD-nek(PS4 fájlrendszere).
A többi hiba... -
Wesder
titán
válasz
Mr Bond 007 #226310 üzenetére
Maga az elv, ahogy működik az oldal nem szimpi.
-
markknight
veterán
válasz
Mr Bond 007 #226010 üzenetére
Volt szerencsém testközelből látni hogyan fut a Mortal Kombat és a Wolfenstein, de a 15 fps-sel rendelkező Fortnite-ról inkább nem beszélek, mert az az Epic sara. Igazából nem érdekelne, ha a Switch gamek nem kerülnének pont annyiba mint a PS, PC-sek és nem kéne futószalagon cserélni a joyconokat.
-
hyggelig
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #223730 üzenetére
Tök kiszámíthatatlan.
Nem várj hatalmas durranást, mert december lesz.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Mr Bond 007 #221864 üzenetére
Nekem nincs/nem volt gond az idegrendszeremmel
10+ éve mūködik a géphez kapott fehér -
Deck
titán
válasz
Mr Bond 007 #221864 üzenetére
Ezen az elemes kontroller dolgon csak nevetni tudok..
-
Moby
veterán
válasz
Mr Bond 007 #219915 üzenetére
Jaja.
-
.LnB
titán
válasz
Mr Bond 007 #217611 üzenetére
1 percnél, háromszor tekertem vissza megnézni, hogy hogyan történik az a frag.
Szóval nem, nem látom.
-
.LnB
titán
válasz
Mr Bond 007 #217593 üzenetére
(#217596) oriic Most olvasom (az indexen, lol), hogy készül valami verekedős játék is a Riot-nál.
-
válasz
Mr Bond 007 #216936 üzenetére
Ezt már múltkorában egyszer kiveséztük, és én is ki vagyok akadva rajta. De sajnos ez ilyen, egyelőre ez az SMS-ezés van, aminek ilyen vagylagos a működése. A tartalék kódokat is használva azért nem olyan rossz a helyzet, mert időnként jól működik.
-
F-ECT$
titán
válasz
Mr Bond 007 #214722 üzenetére
Szerintem meg lazán.
-
penge111
addikt
válasz
Mr Bond 007 #214421 üzenetére
Látod erről az Arcade dologról csak ma reggel hallottam a Rayman új Ios része kapcsán, rá is keresek erre. Van még 120 dollár az accountomon, amit anno freemyapps és hasonló reklámnézegető alkalmazásokkal szedtem össze. Ugye akkoriban néztél reklámokat, vagy 30 secre kipróbáltál egy játékot, kaptál pontot érte, a pontokat pedig itunes kártyákra lehetett váltani, így jött össze 230 dodó a számlámon
Ui: OMG lesz Oceanhorn 2, az egyet is megvettem, imádtam, tiszta Zelda volt!
-
odinkain
tag
válasz
Mr Bond 007 #213087 üzenetére
10perc alatt mit tudsz játszani? Vagy inkább a kikapcsolódás a lényeg nem az, hogy mit?
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Mr Bond 007 #213076 üzenetére
Van switchem is imádom az fog többet pörögni, pst már csak a borderlands meg a Last of us meg cyperpunk miatt tartom meg 😊
-
.LnB
titán
válasz
Mr Bond 007 #213079 üzenetére
Annyira azért nem vagyok függő, hogy 10-20 percekre is leüljek játszani. Ha meg elmennek mondjuk egy órára, akkor bekapcsolom a PS-t.
-
.LnB
titán
válasz
Mr Bond 007 #213076 üzenetére
Az semmit sem old meg az én filozófiám szerint. Mert ott csak a hely kérdése változik. Az viszont nem, hogy a gyerekkel foglalkozni kell, nem pedig játszani mellette. Én ha ébren van, vele foglalkozok. Ez ma annyiban változott, hogy van már néhány olyan játék amivel ő is játszhat. És van ami "felnőttes". Tudja melyik való neki, és melyik az enyém. De limitálva van, hogy mennyit játszhat a PS-sel, ne legyen olyan mint az apja.
-
Woodslave
félisten
válasz
Mr Bond 007 #211499 üzenetére
de jó kis pörgős. ha jó akkor reméled hogy marad ilyen jó, ha meg xar akkor gyorsan vége
De azért is írtam kérdéses meddig tart a szavatossága ennek a módnak, másért meg nem venném meg. Mondanám majd akciósan, de a COD soha nem akciós
-
penge111
addikt
válasz
Mr Bond 007 #211499 üzenetére
Ok, köszi skacok!
Akkor rákerül a listámra, így is már csak 5-6 címem maradt csak, amit be kell majd szereznem...
Más: elkezdtem az Originst. Huha, ez az egyiptomi hangulat, kultúra, táj, épületek stb... nagyon átjön. Még csak kb. 10 óra van a játékban, ezek alapján tetszik. Még a történet is egyelőre elég jónak tűnik. Szerintem a zene is nagyon rendben van, a harc is jó, hogy kellő kihívást nyújt. Megjegyzem lehet azért ilyen pozitív a véleményem, mert én Assassin játékkal csak a 2. résszel játszottam. Mondjuk attól erősen elüt, de számomra nem is baj. Illetve lehet az is sokat dob, hogy van egy történelem szakos diploma is a zsebemben, Egyiptom mindig is a szívem csücske volt. Meglátjuk, hogyan alakul a játék későbbiekben. Persze a melléküldiknél gondolom, nem kell Witcher szintűekre számítani, de már akadtam így az elején 1-2 elég jól megírt is. Bugokkal már én is találkoztam, levegőben úszó krokodil, homokba ragadt npc
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #210797 üzenetére
Jah, elvileg.
Szerdán még él a mostani, de közben érvénybe lép az új is.Kiprobáljuk...hátha. -
törölt tag
válasz
Mr Bond 007 #210371 üzenetére
+1, nekem is jöhet ha van valakinek fölösleges kódja.
(#210373) BigBoss91: Megszokott dolog hogy sok bunkó paraszt lézeng fórumokon meg más helyeken, és egy büdös szó nélkül beváltják a kódokat. Discordon is rendszeres hogy beír valaki 100 kódot, mind elviszik, és senki se köszöni meg.
-
consono
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #209244 üzenetére
Én pont ezért nem is tervezek gyorsan váltani. Még ha kompatibilis is lesz a PS4-el és tolhatnám a még nem játszott játékaimat, akkor is kivárok egy évet. Addigra talán a natív játékok is elkezdenek jönni...
-
törölt tag
válasz
Mr Bond 007 #207673 üzenetére
Racionalitást próbálsz olyan dologba belevinni, ami alapvetően érzelmi kérdés.
Semmi értelme.
-
TXT
őstag
válasz
Mr Bond 007 #207571 üzenetére
Ennyivel tobb a Digital Deluxe? A mentest elfogadja a lemezes verzio is utana?
Illetve egy masik kerdes. Vwzwtwk nelkuli fules kapcsan a Sony Gold es Platinum verzio kozott van erzekelheto kulonbseg hangzasban, kenyelemben vagy barmi masban? Mik a tapasztalatok sracok, melyiket erdemesebb megvenni?
-
Sordoran
addikt
válasz
Mr Bond 007 #206159 üzenetére
Szerintem az lett volna a jó megoldás, ha a PES 2019-et IS benne hagyják. Esetleg akkor a Detroit helyett adtak volna mást. De ez csak az én véleményem, amiben közrejátszik nagyban az, hogy a Detroit már megvan, igaz csak lemezesen, és a PES-t kipróbáltam volna. Érthető, hogy sokak szemét szúrta, hogy egy féli ingyenes játékot adnak, de szerintem sokan viszont várták is, és nekik most ez csalódás, ha már megvan nekik a Detroit.
Főleg ha volt olyan, aki pont most vett PS+ előfizetést fordulónap előtt ezért a játékért is. Nem azt mondom, hogy ez rosszabb ajánlat, de így hirtelen lecserélni szerintem nem volt bölcs lépés. -
Xaels
félisten
válasz
Mr Bond 007 #205973 üzenetére
A többség mindig elégedetlen... biztos nem ez az oka.
-
Xaels
félisten
válasz
Mr Bond 007 #205960 üzenetére
Szerintem ebbe ne éljétek bele magatokat előre.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #205599 üzenetére
Megéri ezt az árat Black Ops Pass-el abszolút.
-
marilllyo
veterán
válasz
Mr Bond 007 #204128 üzenetére
Pont ezt válaszoltam meg kb. öttel feljebb.
Bo4 meg szerintem rendben van. De ha csak valami koca lődözést akarsz, akkor vannak lényegesen olcsóbb lehetőségek is. Titanfall 2, Apex, Battlefield, Battlefront 2....
-
törölt tag
válasz
Mr Bond 007 #204124 üzenetére
3 dlc van, egyenként 1.5 - 2 óra hosszúságúak
-
.LnB
titán
válasz
Mr Bond 007 #202519 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de azért mert magyar account-tal haználható lesz, a szerverparkok nem lesznek közelebb. Valószínűleg ez is Német, vagy Svéd szerverparkokon keresztül jut el hozzánk, a távolságot meg nem lehet áthidalni.
(#202521) l.skywalker Igazad van. Ezt valószínűleg elnéztem.
(#202524) Ulthanito Nincs kitörölve itt semmi. tegnap volt téma.
(#202526) Deck Csakhogy az nem erre vonatkozik amit ő csinált. Ha másnak válaszolsz, akkor azt jobb külön-külön megírni, nem úgy mint ahogy most én csinálom, hogy négy hsz-re válaszolok egyben. Ezt a modik már többször leírták.
-
válasz
Mr Bond 007 #201707 üzenetére
13.500
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Mr Bond 007 #201378 üzenetére
Moulinex papát sem a B&W UTÁNI munkássága miatt tartjuk zseninek.
-
.LnB
titán
válasz
Mr Bond 007 #201378 üzenetére
Oké, hát akkor csak egyszerűen nem értünk egyet. Ez van.
-
.LnB
titán
válasz
Mr Bond 007 #201372 üzenetére
De bazdki, az az ember Magyarországra jár haknizni. Hogy lenne már egy ekkora csődtömeg, zseni?! McGee se az, volt egy eltalált Alice játéka és annyi.
Ott van Geoff Crammond. Nekem baromi sokat adott a munkássága, de attól még nem zseni. Bár hiányzik a játékiparból nagyon.
-
Bétaville
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #200598 üzenetére
Múlt év decemberig én is egy 82-es Samsungon toltam.
Az is HD Ready volt.
Most egy Full HD-s Sony-n tolom. -
hyggelig
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #200598 üzenetére
Egy LG 43UK6300MLB-t. Igen, nem egy hatalmas tévé, de a lakás se nagy és így is teli van a nappali képernyővel, mert a párom PC-n játszik és neki is kell a nagy monitor
(#200596) Woodslave Sima slimem van, de én elég nagy különbséget látok még így is. Nekem most nem éri meg az árkülönbség. Majd a PS5-tel akarok szintet lépni, ahhoz meg már jó lesz ez a mostani tévé is.
A beállításokat a Trónok Harca sötét részéhez igazítottukÍgy minden nagyon szépen kivehető a játékoknál is
-
Mike
veterán
válasz
Mr Bond 007 #199563 üzenetére
az uv-től konkrétan nem fénylik.
van otthon uv lámpám, ha érted -
mttssz
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #199563 üzenetére
Az vedoszemuveg, az UV feny artalmas a szemnek.
-
válasz
Mr Bond 007 #199088 üzenetére
Figy, van face-n ps4 játékok adok-veszek, ott veszel valamit használtan, kijátszod, aztán eladod 0 vagy kis bukóval
-
Woodslave
félisten
válasz
mivel nem multizom nekem eszembe se jutott volna a +. Mondjuk hogy van a gyerek fifázik online, meg gta-val játszogattam, de ha nem lenne se dőlnék a kardomba
A játékok miatt meg tuti nem amíg van olyan amivel biztosabban játszok.
-
Deck
titán
válasz
Igazából ha vásárolsz játékokat akkor is megérheti a plusz mert sokszor lehet miatta olcsóbban játékokat venni. Ha majd akciós kesz 13k, akkor érdemes elgondolkozni rajta + ugye a multi, felhős mentés, havi játékok. Azt a havi kb 1.200 Ft-ot meg megéri.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Mr Bond 007 #199083 üzenetére
Fizess elő pluszra és ps nowra és többé nem kell stresszelned.
-
Deck
titán
válasz
Mr Bond 007 #199083 üzenetére
Nem semmi lehet ilyenen stresszelni..
Inkább vedd meg mert, a Last of Us megéri a pénzét. -
Mike
veterán
válasz
Mr Bond 007 #199075 üzenetére
Ha akarsz játszani online, akkot úgyis kell
Max érdemes akciósan venni, 13500 per év -
zzola
titán
válasz
A PS+ az online játékhoz kell. A felhozatalra nem igazán alapoznék a helyedben....
-
hhenry
őstag
válasz
Lesznek még jó címek
-
30z.Samu
félisten
válasz
Szoktak lenni elég jó címek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!