Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
üzenetére
Szereted a paneleket. Alapvetően egyetértek, hogy Hamiltont nem büntetik eléggé, de pont a múlt hétvége után mondani a szokásost nem szerencsés (rajthely, és idő-büntetés). Ráadásul pont úgy forgatta ki Albont jelentős sérülés nélkül, amit a játékban állandóan kifogásolsz

-
sxxorp
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Az mikor volt? Nekem utoljára az F1 2012 volt meg X360-on a Ps4-es F1 2019 előtt. Már 2010 óta voltak játszható F1-ek. Ahogy néztem az értékeléseket az F1 2013 gyengült, igazán gyenge csak az F1 2014, és F1 2015 volt, javult az F1 2016, és azóta egész rendben van a sorozat
-
sxxorp
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Az F1 2019-ről is nagyon jók a kritikák [link] (vs F1 2020: [link], még a későbbi, direkt lepontozom review-k nélkül) , amit javarészt marginális apróságok miatt döngölt a földbe
A My Team csapatmenedzselgetést és a local-co-op hozzáadását dicsérik, de a lényegi játék nem sokat változott. Én szeretem a menedzsment-játékokat, de valahogy pont itt nem erre vágyom, a páromat pedig ennél soha nem fogom rávenni co-opra. Lehet, hogy a menedzsment miatt valamikor nagyon leakciózva behúzom, de inkább majd a nextgen, és főleg a F1 nagy szabálymódosítása utáni verzió érdekel. -
sxxorp
őstag
Az is milyen jó lenne, ha értelmeznéd, amit írtam :) Senki nem tagadta, hogy gáz volt, de több, mint kielégítően javították a következő szériákban. Nekem kimaradt az RROD: ezért sem vagyok jó drágán béta tesztere egyik gyártónak sem
, csak Slim-em van X360-ból, és PS4-ből is. -
sxxorp
őstag
Na, kipörgettem a TLOU-t!
(igaz az első részt, és múlt hétvégén, de akkor is
)
Lassan nagyon közel kerülnek hozzád a karakterek, megrázó, epic élmény! -
sxxorp
őstag
Nem nagy dolog? Pedig ez a személyiségbeli fejlődés talán fontosabb érték, mint az egész játékosdi összességében
Főleg, ha az élet más területeire is át tudod vinni.
Figyeltem, és azt vontam le a tapasztalataitokból, hogy a multizás nekem nem éri meg, nemhogy fizetősen, ingyen sem. Enélkül is van elég alapanyag, ahol gyakorolható a zen állapotban leledzés
-
sxxorp
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
Multi: kizárva, láttam 1-2 videón mit csinálnak kamikaze pilótákat megszégyenítően egyesek, én nem vagyok olyan béketűrő, mint LnB

Csak a nagyon kezdők kapcsoljanak be mindent, hamar kikeversz magadnak egy jó mix-et, amivel élvezet a körözés
Hogy nyomod a hétvégét? Én 3 gyakorlás (1. év) 1 körös időmérő, 1/4 verseny
-
sxxorp
őstag
válasz
üzenetére
Mily dühös szavak egy emberkétől.
Enyhe túlzás, amit összelapátoltál, nem gondolod? Az AI nem nézi -> van, hogy nem nézi (előfordul a valóságban is, lehet, hogy itt többször, nekem egyelőre nem vészes)
Van olyan szög, hogy pont kiforgatnak ép szárnnyal élőben is, de sztem a fullos törést még nem is próbáltam, passz.
Pilótagrafikák: nem tökéletesek, de messze nem "undorítóak".
Az irányításnál zavaros amit írsz: túl sok tapadásnál hogy lenne nehezebb elindulni?! Nagyjából mindegy, mert (egyelőre) a kipörgésgátló-assistot itt valóban nem tudtam 0-ra tenni, kis támogatásra véve tökéletes.
Ha ezektől neked "fércmunka", akkor csak sajnálni tudlak. Ennél kevésbé csak a szingapúri DRS-zóna, és a HAAS festése, logója érdekel, a pár verseny alatt Safety Car-os szitu nem volt, de legyen, hogy az úgy van, ahogy írtad: marginális hibák, a beleélést alig rontják, főleg amennyiért én vettem, remélem nem fizettél sokat érte.
Saelin: azt elhiszem
Én is kontroller, de a manuális váltóból nem engedek (itt meg kuplung sincs, mint a Forza-ban, na az...), fék assist valóban nem kell, rá lehet érezni :) -
sxxorp
őstag
1. Lando Norris, elég béna volt benne, gyanúsan sokszor lépett ki 'technikai gond' miatt, talán a féltucatból volt befejezett versenye is, Max-ot nem is láttam soha, könnyen lehet, hogy egyszerűbb volt egy kis lehúzással letudni. 2. Emellett a Dirt Rally-ról sincs összehasonlítási alap: sem én nem próbáltam, sem arról nincs 'szakvélemény' (amelyek amúgy is nehezen összehasonlíthatóak)

-
sxxorp
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
(&saelin
egyetértek hogy az F12019 nagyon jól sikerült, de a Senna-Prost kiadást említik masszív csalódásnak a legtöbb review-ban, ezért nem is gondoltam rá: "The clips of their famous crashes mixed in with shots of them racing gave the air of jumping into race scenarios and battling with a well-matched opponent.
Instead what you get is brutally disappointing. All Codemasters have done here is create some invitational events with Prost or Senna running round very slowly while you try to complete the objective. There is no element of rivalry here, only checkpoint challenges or time attacks where even on the hard difficulty your “rival” is lapping 6 seconds slower than you."
A karrier mód nagyon jól indult, az F2-es rivalizálással, de félkész, egyelőre nem sok nyomát láttam, hogy az F1-ben folytatódna, csak a csapattárs ül velem szemben, mint egy kuka. Még eléggé az elején vagyok a szezonnak, kíváncsi vagyok a progresszióra, transzferekre.
A lényeg, a grafika, hangok, irányítás rendben van, főleg, hogy testre szabható. Azért megnézném mennyivel barátibb/arcadebb ez zéró segítséggel (azt hiszem Pro mode), mint a Dirt Rally... Nekem bőven elég a manuális váltó, ABS kikapcs, mivel néhány pályát ismerek a kanyarokban segédvonal, mérsékelt kipörgésgátló kombó
-
-
sxxorp
őstag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Én csak sajnálom (nem le-, csak simán), aki nem tud elég jól angolul (még jobb, ha más nyelveken is, de ez már sokat jelent, nagyjából elég is). Rengeteg területen magasabb színvonalú, szélesebb körű információhoz lehet jutni, korlátlanabb az élmény. Most már arra sem nagyon jut idő és pénz, hogy esetenként a magyar nyelv világszínvonalú leleményességét csempészve a szinkronba, fordításokba jobb lett a 'magyar' verzió, mint az eredeti.
Szakmai érdeklődési területemen, de szerintem ez a legtöbb esetben igaz, akár a főbb művek töredéke jut el addig, hogy lefordítsák... Utálok függeni, ha lehet csökkentem.
Szórakozásban minden játékot angolul játszok, minden filmet és sorozatot angolul nézek, főként a párom miatt angol felirattal, de azért nekem is jól jön, főleg elmebeteg tájszólás esetén. Ha kis motivációt is érez valaki arra, hogy fejlődjön angolból, akár a játékok segítségével is, hajrá! Sokkal jobb lehetőségek vannak az internet, és app-ok világában, mint régebben. -
sxxorp
őstag
A tőlük kuponra vásárolt PS4-em még befektetésnek is jó lett, a plusz kontroller, a 2 játék szintén, a páromnak vett arcmasszírozó, fülhallgató, üvegfólia stb., stb. soha semmi gondom nem volt. Talán csak a körfűrész-hangú Torzsa Mihályos népszerűsítés teszteli a türelmem néha, de mivel páromat rendesen kiakasztja, ezért bocsánatos bűn

Saelin: én nem akadtam ki, csak higgadtan rámutattam, hogy az ilyen propaganda ál-Homo Ludens mongyon le!
-
sxxorp
őstag
Nekem az az előtti ütötte meg a szemem, a másikkal javarészt még egyet is értek
Pont azért írtam, mert szerintem te nem kötözködtél, hanem komolyan gondoltad: "Pedig szerintem a Minecraft azért tényleg nem a 30-40 éves közösségnek készült. És a Dungeons se.." vs HOMO LUDENS.
Totál igaz, amit írtál, de annnnnyira komikus egy Homo ludens mottóval ez a kispolgári fontoskodás, hogy ihaj
JÁTÉK! Csak ennyi, és csak azért fújódott, mert mintha nem értetted volna (még most sem vagyok biztos benne
) -
sxxorp
őstag
A játékra kész ember nem okoskodik korosztályokról, minek ki a célközönség, hanem meglátja a játékot nagyon sok mindenben, voltaképp játék az egész élet számára. A benne élő Játékos Ember miért ne élvezhetné azt attól függetlenül, hogy milyen korosztálynak szánták eredetileg?
Nem kell minden játékot szeretned - de ha ő abban talál játékos élvezetet, akkor ilyen mottóval hogy merül fel, hogy ilyen megjegyzést teszel rá? Csak ez baromi ellentmondó. -
sxxorp
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Én teljesen elégedett vagyok az F'2019 minőségével, mondjuk taktikusan az F12013 után

Ahogy a review-kat figyeltem a 2013 után kissé mélyrepülésbe kezdett a sorozat, ami a F12017-nél ugrott helyre. Azóta OK a játék, persze teljes áron évente baromira nem éri meg.
F12019: Egy kicsit több élet lehetne benne. Ez sem hiányozna, ha nem kezdték volna a sztori alapú F2-vel az egész karriert, hogy aztán javarészt eltűnjön az F1-be érve. A szemben ülő Perezt nem úgy ismerem, hogy szétütöm csapattársi s***ét, és ugyanolyan bambán nézelődik
Terv: ha kifejezetten jól sikerül egy évad, akkor akcióban, vagy a nagy szabálymódosítás után érdemes vennem a következőt. -
sxxorp
őstag
válasz
felixo
üzenetére
Origins? Kedden vettem lemezesen 4000eFt-ért párom születésnapjára (hétfőn lesz, de tegnap átadtam, hadd élvezze ki a hosszú hétvégét). Egyiptom-rajongó, de ha igaz az alapjáték is bőven hosszan fog neki tartani, a dlc-ket meglátjuk.
Death Stranding - kis postai kavarás (genyózás?) után tegnap óta nálam van a kölcsönlemez, köszi a felajánlást , és Rangerfox-nak a precíz küldést! Bár talán most kissé csökken az igény rá, hogy ilyen olcsó pl. mintha Szandi88 bevásárolt volna (én sem számítottam ilyen gyors amortizációra), de nem az ára érdekel elsősorban
-
sxxorp
őstag
Ehhez jó még a Slim, vagy inkább gyűjtsek PS(5->6+)-ra?
[link] -
sxxorp
őstag
Össze ne vesszetek
-
sxxorp
őstag
Esetleg akit érdekel lemezes Days Gone 7500Ft-ért nem rossz: [link]
-
sxxorp
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Ha nem olvasom, én sem, nincs összehasonlítási alapom csak az F12013-mal
Van olyan pálya, amit inkább a RealRacing3-ból ismerek 
LnB: nagyon valószínű, de nem tudom mindet sikerült-e azonso színvonalon, vagy még jobb leképezést találtak... -
sxxorp
őstag
válasz
wolf13
üzenetére
Á, végül behúztam az F12019-et a jelenlegi akcióban, csodát nem fognak csinálni a lényegi résszel, és jópár hónapig a többszörösébe kerül az F12020 az F12019-nek (pont amíg jobban rá is érek). A co-op ebben nem érdekel (ott a GTSport, ha nagyon kell ilyesmi).
Erre a generációra ez teljesen jó szórakozás lesz, valszeg a következőt nextgen gépre,a szabálymódosítások után lesz majd igazán értelme beszerezni.
markknight: normális vagy? az utolsó szektort teljesen átalakították, kisebb az emlekedés mértéke! (komment-szekció)
-
sxxorp
őstag
válasz
RangerFox
üzenetére
Ó, nem azt mondtam, hogy ezek jó játékok, sőt, többnyire fordítva van. A példa, amit mondtál még a jobbak közül való, de sokat megcsonkítanak / kevesebb figyelmet kap, mint akár az előző évi verzió, vagy előző rész, tehát nincs benne sok köszönet. Egy-két megkésett gyöngyszem beeshet. Csak arra reagáltam, hogy egy ilyen sikeres konzolnak / terméknek erősebb gravitációs mezeje van, mint amit felvázoltál

-
sxxorp
őstag
válasz
RangerFox
üzenetére
Masszív piac a PS4-é, míg a PS5 várhatóan lassabban fog felfutni (jés/vagy ár miatt), sok 3rd partynak megéri még ennél hosszabb ideig kiadni játékot a régebbi platformra (is), a kompatibilitás ezt még jócskán megkönnyítheti
AC Origins: elképzelhető, hogy ezt veszem páromnak, köszi, hogy beszéltetek róla, nem tudtam, hogy ennyire Egyiptomra fókuszál. Ő nagyon kedveli a kort, amúgyis szerintem a legjobban a Prince of Persia-szériát szerette, nála az Ubisoft megbecsült név

A füzetke miatt lehet, hogy fizikai vétel lesz, ha van valakinek elfekvőben, írjon privátot. -
sxxorp
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nem lehet tökéletes megközelítés, de ennél jóval kevésbé hasonló játékok közt is teszünk értékbeli összehasonlítást.
F12019: először kerül közel negyedébe, 4490Ft vs F1 2020: 20,990Ft és csak július 10-től
Azonos generáció, 1 év fejlesztési idő. Elég jónak értékelték az F1 2019-et is.
Olvastam egy alapos cikket az F12020-ról: [link] Dióhéjban az egyetlen lényeges (valamennyire a management mellett, de szerintem ez egy vékonyka feature lesz első körben), amit mondtál: split-screen. Kérdés: online, vagy couch, mert az online multiplayer azóta sem érdekel. Emellett a párommal szoktam együtt játszani, finoman szólva nem a F1 a fő profilja (vele Unravel 2 megy most, felkészül a Knack2)
Ami nekem erre rábonyolít: F12013, mindig csak elkezdtem, jött más. Előző generációs, de jól sikerült (nem a 2014-et szereztem be, mert annak valami miatt botrányosak az értékelései, pár évig tartott a mélyrepülés, de úgy látom az F12017-től egész jó a sorozat). A vicc: ebben viszont van offline split-screen
(fogalmam sincs, hogy mikor tűnt el a sorozatból) -> máris nem akkora szempont. -
sxxorp
őstag
válasz
üzenetére
A hétvégén beugrottam a jó öreg F1 2013-ba X360-on, és tetszett (csak 2 Assist-tal, mérsékelt kipörgésgátló, és racing line a kanyarokban végigaranyaztam a Young Driver Test-et az utsó kivételével, ahol pár tized hiányzik).
A 2020-szal vannak problémáim: biztos, hogy lesz ötször jobb teljes áron, mint most az F1 2019 akcióban (megkeresem a cikket, hogy mik az újítások, de kétlem)? És szezon sincs hozzá (ha lesz egyáltalán), vagyis a valóságról nem sokkal több infójuk volt, mint a tavalyinál. -
sxxorp
őstag
Valaki játszik f1 játékkal? A 2019-nek elfogadható ára lett, kíváncsi lennék véleményekre.
-
sxxorp
őstag
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
Megfogadom, látom te rutinos vagy
+ most sem ismertem fel, hogy egy kis hiba = hülyeség
Tdizsolt: ha érdekel, megtaláltam ősrégi djvu formátumban is számára
-
sxxorp
őstag
válasz
üzenetére
Köszi srácok tényleg, elnézést: ismerős kérte, hogy vadásszam le online, nem talál meg semmit. egyébként az a fajta torna rengeteg gamer-gerincet rakhatna rendbe az alapján, amit mondott róla
A helyes COD-link (csak egy külön szint, mikor a mainstream-et is eléri a hiszti):
https://index.hu/tech/godmode/2020/04/20/call_of_duty_warzone_crossplay_konzol_pc_csalo/
Carlos Padre: nagyon kis százalékban lenne vállalhatatlan, max, nagyon nem ideillő, de jogos
-
sxxorp
őstag
válasz
ldave
üzenetére
Én téged nem értelek, kattintottál és nem érted, hogy 'Olyan sok a csaló az új Call of Dutyban, hogy menekülnek a konzolosok a játékból' az rossz vagy jó (tippem szerint az előbbi), vagy az előbbi szinopszist kellett volna írnom, hogy kattintanod sem kelljen?
Carlos Padre: az mindig érdekes, hogy elvileg szabad asszociáció keretében kinek mi ugrik be
de szerintem ennél ontopikabb, és egyértelműbb az info 
-
sxxorp
őstag
COD crossplay gyönyörök: [link]
-
sxxorp
őstag
Nekem nem vétlen felejtésnek tűnt... az FF valami objektívebben megfogható általános alapműveltség része kellene, hogy legyen, ha nem is mindenki, de minden, magára valamit is adó gamer számára.
Most megdöbbentem... Te gamer vagy? És nem játszottad pl. az Alien Isolation-t?! Az alapműveltség része!

Helyett: Ha kicsit is kedveled az Alien-univerzumot, én az AI-t biztos, hogy bánnám, ha kimaradt volna. Meg talán a Fatal frame2-t. Ja és a Call of Cthulhu-t a hibái ellenére. Nem vonz? Semmi gond, érezd jól magad. Annyi pixelkreálmány születik, hogy nincs ember, akinek nem maradnak ki akár mérföldkövek is. -
sxxorp
őstag
válasz
KaitouP
üzenetére
Elég rossz munkát végeztek. Az alaphozzáállásod egy ilyen egész marginális témában valaki műveletlenségén fintorogni maga a tiszteletlenség.
Az, hogy illatos papírba csomagolod a szart inkább csak képmutatóvá tesz.
A tükröt kellene elővenned a gyorsan elsülő diagnózisaid helyett: neked milyen a személyiséged hiszen neked is bőven járt a szád - sőt tőled is indult - erről, mint az enyém? Ráadásul az egyik fórumtárssal próbáltunk valamennyire objektiv módon eladási adatokat vizsgálni, de természetesen totál részrehajló, teljesen szubjektív vitakultúrádba ez nem fért bele. Jött a mesterfokon vitázó "bármit is mondasz" korrekt visszavágása
Nekem a legértékesebbek gyakran a sokszor kisebb léptékű, de megfoghatatlan pluszt hordozó gyöngyszemek (Journey, Rez, Shenmue, Flower, Monument Valley, Prune, Entwined, Unravel, stb., stb.) nem a tömegtermékek, mint az FF - de nem várom el, hogy ezeket valaki ismerje, csak örülök, ha találkozunk. Szállj le a magas lóról, tiszteld valóban a másikat azzal, hogy maximum meginvitálod, hogy ismerje meg a kedvencedet, de nem kvázi megalázod akármilyen burkoltan is. De legalább poén lett volna.A Zelda valóban nem JRPG, és sajnálom is, hogy kimaradt, nagyon értékesnek tűnik az én szempontomból, de összességében mindig volt számomra jobb ajánlat a Nintendonál. Valahogy nehezen válok meg ezektől (csak az Xbox Classic-ot adtam oda, a Dreamcast is megvan még, sőt otthon a Commodore+4 is
), inkább nem halmozok. -
sxxorp
őstag
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
Nálam 'csak' 102GB, de jobban meglepett, hogy a Knack2 is 40GB feletti! mondjuk az F12019 55GB-jához képest nem kevés a GT-s 102 sem.
-
sxxorp
őstag
válasz
KaitouP
üzenetére
Mostmár tényleg elég
asznob, alig rejtetten übermensch szövegből. Ez játék, számunkra nem szakma, nem tudomány, hogy kánonszerűen megállapított alapműveltségről hadováljunk. Csupán van egy szimpla, nagyra fújt véleményed, amivel nem értek egyet és kész. Nem, hogy az FF, de az egész JRPG-zsáner eléggé réteg kategória, főleg Ázsián kívül. Bár most már erős motivációt érzek, hogy egy ilyen intelligens, széles látókörű emberhez hasonlóvá válhassak, és az FF-szériát megismerjem... - ja nem.Más. Végre volt időm a Knack2-vel foglalkozni: ahogyegy kolléga említette a folyamat nem túl nehéz, kivéve, hogy a német account valamiért csak sokadjára készült el, jött az 'error occured', utána még frissítenem kellett, majd nem volt tárhely :D
-
sxxorp
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem igazán, azt, hogy létezik, és a nevét eddig is tudtam, de most sem tudom hogy néz ki egyáltalán, mert nem érdekel
Viszont ennyire nem néztem még az eladási számokat, köszi, hogy felhoztad
Ezen látszik, hogy mennyire a fasorban sincs az igazi nagyokhoz képest: [link]
Aki a top5-ös eladású Crossfire-t nem ismerte, az nálad megbukott Az Alapszintű Gamer-műveltségi vizsgán
-
sxxorp
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hm, lássuk akkor ez hova helyezi el, HA az eladási szám az alapműveltség kritériuma: [link] Nincs.
Ehhez kellene egy földrajzi megoszlás az FF-vásárlók szerint....
Ugyanis meglátásom szerint ez egy népszerű széria, de sikerei inkább korábbiak (azért nincs húzó cím ami beférne az eladási lista élére, és a 2. listán a legtöbb népszerű széria az igazán elterjedtek közül fiatalabb, vagy a hasonló korú régi szériák népszerűbbek), zömében ugyanazok veszik meg a részeket, és Ázsiába koncentrálódnak (feltételezés), nem ömlenek mindenhonnan, mint az igazán nagyok [link] Mario Pokemon, stb.(Fun fact: a Dragon Quest-nek tényleg csak a nevét láttam néha
) -
-
sxxorp
őstag
Valaki megoldotta német profillal a Knack2-t? Az UC1-3-at pár hete játszottam végig, Journey megvan. Knack2 mint co-op móka érdekelne, főleg ha nem zavar be a meglévő profilba egy másikkal váltogatás.
-
sxxorp
őstag
válasz
KaitouP
üzenetére
Nem tudod elképzelni, hogy az embertársaid nagy részét, és ezen belül a gamer-ek jó részét teljesen hidegen hagyja a kedvenced vs nem ismersz egy játéksorozatot - döntsd el te, hogy melyik világkép deficitesebb

l.skywalker: huh, F1 2020 elég bizarr szezon nélkül... Talán ezt lenne érdemes eltolni néhány valós futam erejéig (mondjuk akár tweakelhetik az erőviszonyokat utólag is). Mondjuk a leírás alapján eléggé odatették magukat. -
sxxorp
őstag
válasz
KaitouP
üzenetére
Csak hogy táguljon a világképed én sem ismerem egyiket sem, érintőlegesen is alig, pedig első kedvencem az Elite volt Commodore +4-en, konzolokra meg a Dreamcast-tel váltottam. Az FF biztos nagyon jó valakiknek, de engem soha nem vonzott, a JRPG-kkel együtt. Ha végleg kimarad sem érzem gondnak, annyi, de annyi más is van. Mario és Pacman megvan
, szerintem nem egy kategória. -
sxxorp
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Köszi, 1. PS :) (igaz Xboxon sem igazán voltam ezzel tisztában)
-
sxxorp
őstag
Lemezes Littlebigplanet3 jó áron (tényleg a normál és Hits kiadás között általában van különbség?): [link]
-
sxxorp
őstag
Teljesen egyetértek veled. A helyzet azt üzeni: állj meg, vonulj vissza. Ez azoknak nem megy, akik nem képesek váltani, adaptálódni az új körülményekhez, és a beragadt lemezt pörgetik. Ha nem hangolódsz rá arra ami van, annak szenvedés a vége.
A helyzetem is könnyebb, akkora backlogom van, mint a ház. Eddig semmilyen hátrányt nem éreztem, hogy 'kissé' el vagyok maradva még az engem érdeklő játékok tekintetében is. Ami furcsa, hogy kevesebbet játszom, mint a vírus előtt, annak ellenére, hogy jelentősen visszafogott home office van, pl. olyan tanfolyamot kezdtem el, amire eddig nem volt idő, de biztos a játék is előkerül még.
Jó, az Entwined-et ennyiért nem tudtam otthagyni :)
Bevételt még várok az első negyedév alapján, de utána biztos szünet. Bár munkám személyes kontakton alapul, nem fértünk fel a kormány ad hoc adókönnyítést kapó szektorainak listájára, ezért annak ellenére visszafogom magam, hogy hitelemet tavaly előtörlesztettem, és többmilliós megtakarításom van. Ezen tényezők miatt annyit késik egy-egy jelenleg sokadlagos prioritást élvező játék / konzol, amennyit akar. -
sxxorp
őstag
Ace Combat 7 speciális kiadás 17eFt (Árukeresőn 2. legjobb ár: 30eFt): [link]
-
sxxorp
őstag
válasz
üzenetére
Régen éreztem ilyen bizarr viszolygást bármilyen műtől, mint ettől, és szerintem az igazi hatáshoz kell, hogy tétje is legyen, akárcsak más játékoknál, higy megmutassák foguk fehérjét :)
A taktikai adalékot azért említettem, mert szerintem életemben először csináltam ilyet, hogy a checkpoint-rendszert ilyen faramuci módon használja jutok előre hatékonyabban.
A sztori ebben a játékban kihagyhatatlan, anélkül egy zagyva lövölde. A menüben vissza is keresheted az elhangzó szövegeket (a felvett hangfelvételeket, amiket felvettél, azokat tutira).
Jó játékot! -
sxxorp
őstag
válasz
üzenetére
Nyomtam. A Vita Chamber-ek a checkpoint-ok, oda teleportálsz vissza, és rendkívül szór, hogy milyen messze vagy tőlük, mennyit kell visszagyalogolni. Az első hosszabb szívásnál eldöntöttem, hogy állandó mentés.
Kis adalékként megemlíteném, hogy mivel szokás szerint Hard-on játszottam, és a játék itt elég szűkmarkúan méri az erőforrásokat volt olyan rész, hogy egy felfogásbeli váltást léptem meg: ha közel volt a Vita Chamber nem a túlélésre játszottam, hanem a minél nagyobb leadott sebzésre. Amit elérsz megmarad, ott folytathatod. A Vita Chamber vissza is tölt, remekül tudtam takarékoskodni az életerővel és az Adam-mal. -
sxxorp
őstag
válasz
consono
üzenetére
A Slim-em egyelőre példásan csendes, remélem hasonlóan járok, mint te. Ha már konzol, ne kelljen mókolni. Hátha megint kifizetődik az a stratégia, és nem csak játékok szmepontjából, hogy érett szakaszban veszek konzolt (az X360 sem a korai FAT, RROD-os eresztés, hanem egy korrekt Slim).
Ranger Fox: Nagyon kedveltem a Splinter Cell sorozatot, elkeserített, hogy ebben nem maradtam le: ugyanis nincs folytatás... -
sxxorp
őstag
válasz
Xaels
üzenetére
Bakker, nem pont oda képzeltem volna el a jelenetet, ez kissé meglep... Mondjuk szökőévben járok arra (nem, idén még nem).
GoW:
, biztos volt érvanyaguk az oviban/suliban "azénapukámmeg..."-témában!
Azért is kívánok jobbulást, mert tapasztalatom szerint sokszor az ilyen karmolások genyóbbak egy rendes sebnél gyógyulásban.
wesder: Ezt a PS4-pasztázást azóta sem tudom befogadni, hogy ehhez a konzolhoz hozzátartozik, kb. 9 éve megy az Xbox360-om gyakorlatilag 1db, jó pár évvel ezelőtti belső takarítással, mikor HDD-t applikáltam bele... Van, akinek nem kellett pasztázni, vagy van rá esély, hogy a pár hónapos PS4-eknél erre már nem lesz szükség? -
sxxorp
őstag
válasz
Xaels
üzenetére
Mi történt? Azt hittem a kattintás előtt, hogy karantén...
Szerk.: Ah, az durva! Reméljük nemrég használt kézfertőtlenítőt... Merre volt?
Ne haragudj, nem személyes, de gyakran azonnal asszociálok valakire látvány alapján: tuti behívnálak egy God of War-film (pedig fogalmam sincs mikor jutok el a játékig...) főszereplő casting-ra!
Jobbulást! -
sxxorp
őstag
válasz
Peace
üzenetére
Főleg az eleje húzós, alig van valamid, és jó sokáig. Én másodszorra indultam be és ott szakítottam meg, amikor nagy nehezen fordul a kocka
, de mindenképpen befejezem. Nem sok horrorszerű mű borzongatott ennyire sikeresen (pl. a Blair Witch nekem betalált, vagy az eredeti Ördögűző anno, vagy mostanában a Haunting of Hill House), játékban ez még nehezebb (talán a Fatal Frame, vagy Alone in the Dark 4, ami beugrik).és lángszórót markolhattam végre
Wlac: korrekt csajszi
Az én párom is egy kis szelíd tündér, de állandóan kacérkodik a horrorral -
sxxorp
őstag
Ennyi időre és azzal a TV-vel, amit leírtál a Slim tökéletesen megfelel.
Ami elgondolkodtatott az, hogy PC után, ha nem a PS-exkluzívok a cél (mint nekem javarészt mikor BF-en beugrottam a PS-ökoszisztémába), hanem multiplayer-ek, akkor Xbox is lehetne... Ha jól tudom kedvezőbb az ára az eszköznek, és az online játéknak (és sokszor az alapjátéknak) is. Utána meglátod melyik üt jobban az nextgenből. Bár valószínűleg a haveri fertőzés játszik szerepet
Deck: a PC-sek idős korban jobban ráfüggenek a lövöldékre?
Egyébként is minden szót külön sorba, külön hozzászólásba!
Ez jött még be tegnap, mikor eddig jutottam a mondatban: "Hölgyeket nem látogathatsz a PS4-es változatban, a lovakra nem emlékszem"
-
sxxorp
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Ez az Entwined lenyűgöző, nem teljesen az a mélység, mint a Journey, de teljesen jó, ment a kedvencek közé! Vajon co-op?
raggg: Nem az a cél, hogy bejöjjön egy hölgynek, hanem, hogy legyen mélysége, ez a Goose game nem igazán illik ide
Xaels: köszönöm, a Rime és Gris is művészien igényesnek tűnik, mentve! -
sxxorp
őstag
Na, párom hirtelen kontrollert ragadott, majdnem együltő helyben végigutazott a Journey-n. Én csak félszemmel nézegettem oda, egyedül is lejátszom majd, de ő többször is megkönnyezte a történéseket - ilyen pillanatokért, élményekért veszek konzolt, már megérte.
Ha van hasonló az alkotók játékain kívül (Flower, Abzü), szívesen veszem az ajánlást. -
sxxorp
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nekem az 1 azért jóval primitívebbnek tűnt. Számomra a 2.-ban a tibeti körítés a legérdekesebb történetet adta a 3 közül,a többiben szerintem igazad van. Imádok lopakodni (miért nincs többé Splinter Cell?), a 3. részben ez sokat fejlődött, jobban fog tetszeni. Alapból jobban is illik a játék jellegéhez a rambózás helyett.
-
sxxorp
őstag
válasz
Jim74
üzenetére
A legjobbkor írtad tegnap érkezett meg a TLoU. Külön köszönet azoknak, akik elég spoilergyanús mozzanatokat dobáltak ide, remélem ki tudtam ütni a gyanús infokat a memóriámból... Mivel Uncharted-trilógiát és a Bioshock1-et is be tudtam fejezni, el is kezdtem. Az a fura, hogy eddig egyöntetű dicsfény övezte a játékot most meg megy a sárdobálás rendesen...
Nekem egy talán negatív dolog tűnt fel egy kevés játék (és az UC1-3) után, hogy Naughty Dog imád bakot tartatni
Emellett csodálatra méltó a grafika részletessége, és hogy az első menetben kaptunk egy jókora gyomrost is.
Szerencsére elég önálló a véleményalkotásom, kíváncsi vagyok melyik tábort fogom erősíteni. Az élmény érdekében remélem a méltatókét. -
sxxorp
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Na, azt hittem sokkal durvább lesz a Bioshock vége, de az utolsó boss nem okozott jelentős ellenállást.
Uncharted: kerülök bármilyen plusz infót, ha meg vagyok győződve, hogy jó egy játék, nem akarom rontani az élményt. Engem meglepett, hogy egy nem túl kiemelkedő, és sűrűn alkalmazott shooter-t csomagoltak a sorozatba. Sokkal több, és komplexebb puzzle-t el tudtam volna viselni egy ilyen kalandjátékban. -
sxxorp
őstag
válasz
Xaels
üzenetére
Ennek csak örülök, ez a 3 is tetszett (főleg ha a 2. sztorijába beletennénk a 3. lopakodósabb játékmeneti lehetőségeit), a 4. élvezi a teljes bizalmam. Reméljük a 4. a Tomb Raider-t is lenyomja organikusságban is, valahogy nekem az egy kicsit jobban feküdt ebből a szempontból, mint ez a Collection.
-
sxxorp
őstag
válasz
syler123
üzenetére
A shotgun-os fickók azért hard-on sem voltak annyira durvák. Mondjuk azt én sem gondoltam, hogy egy kalandjáték is ennyire igényli a haedshot-okat

Xaels: szerintem csak annyi, mint nálam: egyben az első 3 után jó egy kis pihenés Uncharted-et illetően, de mindenképpen jobb a 4. is valamikor -
sxxorp
őstag
válasz
saelin
üzenetére
Uncharted: Én hétvégén fejeztem be a 3. résszel. Összességében megérte a trilógia a PS+ próbahónapot. Az 1. rész a leggyengébb, de felüti a sztorit, korához képest egész jó. Történetben egyéni okok miatt is (szeretem a keleti kultúrát, a
) a 2. rész a legjobb. A 3. rész játékmenetben ugrott számomra szintet, nagyon szeretem, ha egy nem dúvad játékban lehetőség van a lopakodásra, sokszor így rendeztem le a jelenetet.tibeti rész ütött
Ha az 1. vége 'tetszett' készülhettek a 2.-ra, szokatlanul sokadjára sikerült, igaz én mindent Hard-on játszok. A 3. végi bunyó inkább bosszantó volt, de nem spoilerezném el a részleteket.PS+ február: Mindig ki akartam próbálni a Bioshock-ot és... hát egyedi
Nem horror, olyan nyugtalanítóan beteg. Majdnem a végén vagyok, örülök, hogy játszottam, de nem érzem gondnak, ha a másik kettőt bizonytalan időre halasztom, és vissza a GTA5-höz, vagy TLOU, ha megjön :) -
-
sxxorp
őstag
válasz
Peace
üzenetére
Hm, írásban nehéz szarkasztikusnak lenni, pedig próbáltam ismételni is a 3 lépést, ú de nagyon messze volt ez még a fékezett habzástól is
Viccet félretéve, mikor le voltam sérülve, akkor okozott gondot, hogy a kábel miatt a TV közelében van a laptop, akkor a VLC remote nagyon jól jött. Jelenleg vagy odaugrok kifelé menet, vagy gyorsan az app-ból, elég élhető mindkettő. A Plex, stb. cuccokat nem ismerem, sokszor megy a torrent + filmezés sorozatozás, amihez az előző laptop tökéletes megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, csak Slim-em van X360-ból, és PS4-ből is.

Kendek