Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#71587) crey válasza Real_Necro (#71578) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Real_Necro:

Addig keress új helyet amíg tudsz. Komolyan.

(#71582) Byk01: Na nem, ezt nem. Más az amikor sír a gyerek, mert kialvatlan, fáradt, vagy épp fáj a füle a légnyomás változástól, és más amikor egy hisztis kis szar, és igazából csak meg kellene agyalni.

Nincs (még) saját gyerekem, és amúgy rohadtul zavar ha más gyereke tönkre vágja a nyugalmamat, de vannak dolgok, amikkel természetesen megértő az ember, mert majd Ő is fog hasonló helyzetbe kerülni. Tiszta sor.

De ezt nem. Ha ilyen hisztis kis pöcs a kölyköd, akkor autózzál b.meg, vagy legközelebb kérd meg apát hogy húzzon gumit a cerkára, mert úgy tűnik a reprodukciónak csak az élvezeti szakasza volt meg, aztán nevelni már elfelejtettél.

Econ: Sajnos a cég nem fizeti a drágább jegyeket. A turista megvan $1100-1200 körül, míg a business alaphangon $3500. Nem igazán téríti senki, saját zsebből meg nem fogom kifizetni. Az összegyűjtött mérföldekből tudnék amúgy upgradelni, de azokat a nászutunkra gyűjtöm, mert sajnos a "ahova az életben el szeretnék jutni bakancslista" 8 pontos Arial szimpla sorközzel írva is hosszabb mint a varázsló szakálla, pedig csak város neveket és régiókat tartalmaz.

Egy amcsi út meg mocsok drága ha saját zsebből fizeted (ez az egyik úticél a mézeshetekre, a másik meg egy európai körút... Skócia, Brugge (újra), Maldív-szigetek, Lisszabon, Vissza Luganoba, Bergen, Provance és Toscana... sorolhatnám... És akkor még nem beszéltünk az olyan helyekről mint a Ha-long öböl, vagy Patagónia, amit egyszer a saját szememmel szeretnék látni. Áh, végtelen.

Jah, és amúgy én is 190 cm vagyok, mellé 145 kg.... kész kínszenvedés egy-két légitársaság economy osztálya. A hosszú utak után meg úgy nézek ki, mint egy rommá klopfolt rövidkaraj melegítőbe öltözve (egyszer repültem övvel, farmerben, zakóban 11 órát. Soha többé. Paraszt dolog melegítőben lenni, de leszarom már. Ahogy Freddy mondta, ha ennyit kell menni, tegyük kényelmesen.

Btw. ha már itt tartunk még a Vegasi út előtt Tiranaba menet tesztelhetem újra a Wizz járatokat, meg mehetek Manchesterbe is, valamint lehet hogy át kell ruccannom a Vatikánba :D

Tavaly voltak olyan ötletek is, hogy megkapom a közép és dél-afrikai régiót, és repülhetek oda is... hát nem volt őszinte a mosolyom... Nairobi még okés, vagy épp Fokváros... de vannak ott olyan országok, ahova nem szívesen mennék már.

[ Szerkesztve ]

Sarcasm: just one of the many services I offer.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.