Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#70571) m3ss válasza Studi (#70566) üzenetére


m3ss
veterán

trollmodba kapcsoltal? :) teljesen mashogy kozlekedsz egy nyomatekos autoval. azert van annak elonye, hogy barmilyen fokozatbol lenduletesen el tudsz indulni visszavaltas nelkul. pont ez az amit hasznal mindenki atlagautozasnal. arrol nem is beszelve, ha nem eleg rovidek a fokozatok, akkor teljesitmenycsucsot meg sem talalod egy szivo autonal ha valtogatsz akkor se mindig. ha eleg rovidek a fokozatok, akkor meg autopalyan fogsz uveghangon kozlekedni 130 korul is. mint s2k, miatak...
jok a feltoltott motorok, foleg a modern turbokkal, az a vonoero a nyomatek miatt, meg ahogy erzetre erolkodes nelkul huz, persze meg van a varazsa a sokat porgo szivo motoroknak is.
egy szivoval talan nagyobb elmeny az autozas, inkabb ingerel arra hogy porgesd hangok, fordulat meg a teljesitmeny miatt...legjobb a nagy szivo benzin az nyomatekos is, porog is..:)

(#70568) t_a_m_a_s lehet ugy is elvezni egy eros autot hogy nem megy feltetlen szabalyosnal gyorsabban. belassul a sor aztan felgyorsitasz 90rol autopalyan. vegeter a sebessegkorlatozas utepites miatt en szeretem a benzint egetni feleslegesen, tul sok idonk mar ugy sincs erre :) attol, hogy szazkilencven loeros autoval jar, meg nem lesz kozveszelyes vki, nem ezen mulik. sztem ennel amugy is sokkal feljebb van a feleslegesen eros auto..mondjuk 1 tonnara 200-250 loero felett mar nem sok ertelmet latom.

[ Szerkesztve ]

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.