Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5220) crey válasza Real_Necro (#5218) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Mondjuk szerencsére travel service-es géppel még nem utaztam, meg ilyen szervezett baltaarcú apukkal/anyukkal megrakott nyaraló járaton se, szóval nem volt még szerencsém ilyen törzsközönséghez.

Viszont azt jókat szoktam derülni, amikor valaki elmegy külföldre szervezetten, de a katalógus legolcsóbb helyét nézik ki maguknak, mert az általában így néz ki:

- gyülekezés este 10 körül Ferihegyen, persze egyszerre két-három másik utazási iroda is ilyenkor utaztat, mert ilyenkor a legolcsóbb a légi utaztatás.
- általában sok a kisgyerekes. A kisgyerek este 10-kor már nagyon álmos, tehát nyűgös, tehát hisztis, tehát idegesítő.
- már a reptéren agyfaszt kap az, aki gyerek nélkül indul (a gyerekeseknek meg speciális receptor és hallóideg bénulása van 10-15 évig, nekik mindegy).
- mindig késés van. Mindig.
- a check-in max két ablaknál megy. 700 emberre. Spórolunk.
- akármi van, 23.59 előtt felszáll a gép. Ha esik, ha fúj. Ha nem, lehet csapkodni az asztalt, hogy ígertükkel ellentétben nem utaztattak el X hónap Y-dik napján (megjegyezném, elég nagy átvágás sokszor a 8 nap 7 éjszaka, uyanis pont az éjszaka közepén érkezel... Mindegy is).
- miután olcsó a hotel, ezért az isten háta mögött van valami külvárosban, ahonnan legfeljebb riksával lehetne bejutni emberlakta településre - ahol néthetne valamit.
- miután kispénzüek, ezért nem mennek még a szervezett utakra sem, de a tengerpartra se, mert sós, meg ha már hármat kell lépni, csavargónak fogjak tartani.
- egy hétig összezárva nyaral a sok baltaarcú külföldön, a hotel medencéje mellett, a többi magyarral (ilyen alapon mehetne a Balatonra is).

Tanulság: ne nyaralj olcsó szervezett utakon....

Sarcasm: just one of the many services I offer.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.