Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz rbalint88 #40015 üzenetére

    Nincs rózsaszín köd, ezt csak te látod így. A komfortzóna nekem éppen a családi, nem pedig a mostani betondzsungel amiben lassan 10 éve élünk, de nem tudjuk megszokni. Már rég elköltöztünk volna, ha megtehettük volna, de egy másik vagy nagyobb társas nem oldotta volna meg a társasház adta problémákat. Én nem sírok ezek miatt és nem is lesz teher fenntartani egy családit. Tudom, nagyobb, drágább stb... átgondoltunk mindent alaposan. Nagy lépés lesz a panel után, de ez a vágyunk, célunk.
    Nem mondtam idilli csendet. Nyilván nem költözök autószerelű/tuningoló műhely mellé, vagy kábelégető kisiparosok szomszédságába. A gyerekzsivaly sem fog érdekelni mert nem fog a házfal remegni tőle mint most panelban. Egyébként meg a sajátjainknak is lesz hangja... mint ahogy a fűnyírónak is, mert abból csak benzinest veszek. Lakodalmas rock sem érdekel, ha őt sem zavarja ha én hallgatok zenét. Buli is lehet, nálunk is lesz valószínűleg. Nyilván nem a puszta közepére akarok költözni.

    De nem kell szagolnom hetente kelkáposzafőzelék szagot az épületben, mert a nyugger alattunk csak azt ismeri... Télen nem fog zavarni a bagószag, mert a nyomorékok nem tudnak kimenni a lakásból. Nyugodtabban pihenek mert nem fog fölöttünk debil idióta család lakni akiknek a gyerekei még éjfélkor is rezgésben tartják a betonfalakat. Igen, van ilyen környék családi házakkal és nem 10m-ba kerül...

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés