Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3576) Freddy76 válasza Mr.Csizmás (#3575) üzenetére


Freddy76
addikt

Szarajevóban szintén 1998-ban voltam. Hát, az akkor még zordabb volt... Szarajevó nagyon sokat kapott.. Oda is vissza akartam menni, de az már nem fért bele három éve, majd máskor.

Amúgy én is sokat stoppoltam gimis és fősulis koromban. A vonatjegy árából akkor kijött plusz egy nap a célállomáson sörrel. Azért az nem mindegy :DDD. Utoljára szintén Bosznia-Hercegovinában stoppoltam, 2000-ben. A kijelölt helyem (választásokat megfigyelni) egy hegyi falu volt a szerb és a bosnyák tagköztársaság határán, isten háta mögött. Egyik este az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet helyi irodája bulit rendezett Tuzlában, dehát tömegközlekedés sehol, a kijelölt sofőrünket pedig csak másnap kaptuk meg. Bementünk a helyi ENSZ-rendőrökhöz, hogy nem mennek-e Tuzlába, mondták nem, de nemsokára jönnek küldeményért amerikaiak, velük esetleg. Rádió, mondták oké. Katonai Hummer (akkor ilyet még csak tévében láttunk) jött, haverral (szintén magyar) vigyorogtunk, hogy ez mekkora fíling lesz.

Ja, az volt kb. 1 kilométerig. Három km után már inkább kiszálltam volna, hogy legyalogoljam azt a 40 km-t a hegyen... Azóta legyintek, amikor azt hallom, hogy kemény egy kocsi futóműve, és kényelmetlenek az ülések :DDD

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.