Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3167) Real_Necro válasza imyourfriend (#3166) üzenetére


Real_Necro
veterán

Nem 10cm-ről kell nézni, meg nem is csőlátása van az embernek. :U Moziban mekkora vásznon nézed a filmet? Az nem zavaró? IMAX végképp. Nem hiszem, hogy egy 46-50" tv-nél forgatni kellene a fejed, ha megfelelő távolságról nézed. Linkeltem korábban, olvasd el te is ezt: [link]

Én nem értek amúgy teljesen egyet. Ennyi erővel semmit ne vegyünk meg egy adott árnál drágábban, mert x év múlva kevesebbet ér. Se autót, se fényképezőt, se tv-t, se hifit. FF vázat se vegyetek újan, mert esni fog az ára...

Én a CRT tv-met 1,5 évesen vettem, leszolgált nálam még kb 5 évet. Nincs hozzá hang cuccom, saját hangszóróit használom, nekem az elég. Mai napig tökéletesen működik. Egyetlen dolog miatt cserélem le, az pedig hogy a juhar színű bútort befeketíti szépen lassan. Ha viszont már újítok, akkor legyen egy olyan készülékem, ami tetszik, amivel elégedett vagyok. Egy tv-t (én legalábbis) nem cserélgetek 2-3 évente, kb tönkremenetelig használjuk. Ez anno így volt a Videoton Supercolor-al meg a Sharp, Philips, Samsung CRT tv-kkel is szüleimnél. Utóbbi még működik rendesen.

Szóval miért ne vehetne az ember drágább tévét, ha hosszú távra tervez? Ezek a mai egyéb fícsörök mint smart meg 3D már lassan mindenbe belekerülnek. Elkerülhetetlen, hogy az újjal megkapd azt is, amit meg persze fizetned kell, akár kihasználod, akár nem.

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.