Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
De ktg már prooo, Ő nem nézi az oktatóvideokat, hanem gyártja.

-
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
az utolsó 6 hónapban akárhogy próbáltam nem tudtam havi 25K hand fölé menni, hónap eleéj mindig megvan az ilyen lendület, de 3 nap alatt elfogy

most mérges voltam azért játszottam
-
válasz
attiati
üzenetére
nem para
tegnap unatkoztam reggel 10kor felkeltem 11 től éjfélig toltam szünet nélkül

mert a f@szom televolt azzal , h nem értem h miért nem nyerek az első 3K hand alatt
több mint 7K handet letoltamvolt sok minden falánkság
3 set overset
1 KK v AA (meg is lepődtem h ilyen kevés)
1 AA v KK (kk akkora nit volt, hogy dobott
, amúgyis csak 60BB-je volt de azt sem tette be)
0 overset setde a kedvencem az volt amikor 4betelek AK val ő calloz, flop 2s9dKs flopon betesszük 120bb-t turn As river 4s mutat JJ nyert flössel

másik aggro reg ellen QQ val 3betelem calloz oop, flop 2d3d5s , c/raisel, visszatolom call
turn 6c river 7s mutat 44 wp nh sir
de ezért 3.7BI így is jött be, mondjuk voltak necces szituk , meg volt 1 rossz dobásom és egy nagyon rossz river herocallom 100 bb-ért
meg egy nem olyan rossz hero callom szintén 100 bbért

mondjuk fogtam pár fisst aki 5 way emelt potban 425 egyszínű boardon 44 gyel tönkrement a flössöm ellen, modnjuk én is tönkrementem topsettel egyszínű boardon fish ellen de az HU-volt és fiss volt az ellen nem 5 way pot
-
misirulez
senior tag
Vasárnap délután van, gondoltam LuckyAce-re megyek egy kicsit.
Eddig +6Bi.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
attiati
üzenetére
De, ha tudod, hogy hol a hiba, akkor miért nem javítod ki? Csinálj videót, rakj be statokat, keress a teremben játszó sikeres playakat stb,stb.
Oké, hogy gyenge játékosállomány mellett is lehet szívni, de itt nem erről van szó, azt te is tudod. Egyébként nem lehet, hogy 6maxon kéne először megtanulni játszani, ha alapvetően azzal van gond, hogy abszolút nem vagy agresszív?
-
attiati
veterán
válasz
Polacheck
üzenetére
Az "ideális" statoktól állok messze. Nem sírásnak szántam.
De mi ez a megkülönböztetés?
PA-n hány ongame sh játékost látsz panaszkodni? Sztem van pár. Meg hoyg függ össze a gyenge állomány a sírással? Paci állománya is gyenge, mégis lehet szívni rendesen, te is tudod.
De tényleg nem sírósnak szántam.
szerk: Ha újra elolvasom, sztem erősen önkritikus. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
Én meló mellett járok 10k fölött úgyhogy húzz bele.
-
attiati
veterán
lol beültem piásan bohóckodni NL4-re, ugyanaz az órabér jött ki, mint NL30-on

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
új HM beállítást teszteltél?
nemrég kezdődött a hónap
sss: nem futnak el a statok, ráér

-
concret_hp
addikt
lol még mindig valami 300 handet játszottam a hónapban...
-
attiati
veterán
Tegnap próbáltam PFR-t növelni, kemény 10,5-ig sikerült 5maxon !!. Talán egy 17/14-ig sikerülhet feltornászni. Megáll a tudományom átlag 35 WTSD és 40 fold to cbet ellen.Nem tudom, hogy és mit kéne keresnem 3way partikban, 60-70% flopnézés mellett. Erősen tanulmányoznom kéne a pozinkénti indulóranget. Meg erősebben figyelgetni egy 24/21 körüli nyerő játékos játékát.
-
attiati
veterán
hát ha félidőnél vacsoránál abbahagyom a nagy visszatérést, akkor csúnya lett volna
[link]kedvenc leosztás: 5bet után már féltem, hogy AA van nála. Éreztem, hogy a hibámat most az egyszer javítja a rng...
De ennyit a HM allinev-ről. Így semmit nem mutat. De gondolkodtam, hogy csak becallozom a donk5betjét. Akkor legkésőbb turnon bekerül a lóvé, és egy oltári lemákolást mutatna.Meg dealerből AA-al 3betelek az előttem betelő fullstackre, és 60BB-s megadóra. Mindkettő adja. Flopon fishstack már allin, fullstacktől még lecsippentek pár BB-t, de aztán dobja. És a shorti behúzza a potot A setem ellen JTo flopolt sorral.
...setek oversetek. Full, nagyobb full. Fincsi volt tegnap is.sss: milyen néven nyomulsz? váltottál ongame 30-ra?
-
attiati
veterán
Nem vagyok 100-as, 1 hónap kihagyás után egy vacsorázásnyi szünetet tartva 10 órás session.

-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
1. idióta pofákat vág
2. minden szezonban kitalál egy jelmondatot (I love America, I love poker, Punish the unibomber) és ezt részenként 25x elkukorékolja. Meg egyébként sem jön be a szövege/stílusa.
3. elveszít egy közepes potot és úgy elkezd tiltelni, hogy rossz nézni
4. a játékstílusa sem jön be, preflop próbál wpzni, aztán postflop ijedt kis weak nitté válikAsszem ezek a legfontosabbak.

Viszont a haverja (Phil Laak) nagynagy kedvenc, remélem Ő még befér a csapatba.

-
Pá
addikt
Jah, amúgy nem nézem a 2m2mm-t. Jó?
Ezen kívül van mostanság valami pokeres műsor, amivel elüthetem az időt a HSP-ig? -
Pá
addikt
Miért van az, hogy ha odakoncentrálok hogy na most lejátszok mindenkit, akkor nagy szívás van?
Ha meg csak úgy félgőzzel játszom, vagy sok asztalon vagy nem figyelek oda merrt közben mást csinálok, akkor mintha godmodeban lennék?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Dennis Phillips: középkorú fazon, tavalyi wsop me-n FT-re jutott.
DoN SnG-ben brutál fish.
Yevgeniy Timoshenko: ő meg mtt pro, ő nyerte pl. most a wcoop me-t, nyert már APT-t, WPT-t is.
Jovial Gent a starson nickje, FT-n meg Bballer88, ha jól tudom.Aejones nem high stakes játékos.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Negro régen nagy kedvenc volt. De sajnos cash gameben mostanra nagy fishsé vált. Meg most már a dumája is kicsit megkopott sztem. Igazából azóta nem szimpatikus, hogy a blogját olvasom.
Monnyuk nem baj, hoyg ott van, elfélr az asztalon, de az én dream tablemra nem válogatnám be.Én is szívesebben néznék pár aggro internetes srácot, akik tudnak is pokerezni. Bár mondjuk Zigmund az előzőben nem volt szimpi.
jah és I read souls

-
concret_hp
addikt
Dennis Phillips

Yevgeniy Timoshenko
erről a 2 arcról már hallottam, valami nagy verseny kapcsán sztem. maradékot én se vágom.
negrót bírom mindig mókázik

esfandiarival mi bajod van? mindig tök lelkes
én szívesen megnéznék pár highstakes cg pro-t még: OMGclayAiken, Aejones, Krantz, Whitelime pl

btw 2m2mm-t néztétek?

-
Pá
addikt
Az még rendben van, hogy jön flopon, turnon... de a river betet mi a ráknak adta meg?

-
Pá
addikt
Patrik Antonius
David Benyamine
Doyle Brunson
Tom Dwan
Eli Elezra
Antonio Esfandiari
Sammy George
Barry Greenstein
Phil Hellmuth
Andreas Hoivold
Phil Ivey
Mike Matusow
Allan Meltzer
Daniel Negreanu
Dennis Phillips
Lex Veldhuis
Yevgeniy Timoshenko
-
sasa311
veterán
válasz
Polacheck
üzenetére
Aha értelek.
Hát mint mondtam, ez a legkisebb asztal, másik asztalnál meg 30K a min. beülő. Aki nagyon sokat áldoz a játékra az oda ül.
Én nagyon ritkán CGzek, de amit eddig a kisasztalon játszottam azt tapasztaltam, hogy ritkák a 3-4 BB-nél nagyobb raisek. És mivel ott olyanok játszanak, akik azért ülnek be 5K-val mert ennyit szánnak egy este a játékra azok nem fognak ész nélkül hívogatni és megadogatni.
Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy ennél az asztalnál csak olyan játszik, aki abszolút a játékért játszik nem pedig a nyereményért. A cápák a nagy asztalokon játszanak, mert abba van nekik pénz. -
sasa311
veterán
válasz
misirulez
üzenetére
Most nemértem ezt a kommentet.
Leírtál egy story-t, amiben te nyertél Set-Overset szituációban, erre valaki morgolódik a cseten.
Akkor miért te vagy a kretén?
Ez a játék ilyen, hol nyer az ember hol veszít. Van aki rosszul viseli, hogy veszít, de ahova én járok játszani ott ezt nem lehet.
Ahol és akikkel én játszom ott ilyen nincs. Ha valaki veszít azt tegye méltósággal, de semmiképp se kezdjen el vitatkozni a nyertessel, hogy mit miért csinál. Mindenkinek a magánügye, ha 42 offsuitra emel vagy ha AK-val limpel... Nálunk valaki elkezdené szidni a másikat azért, mert kikapott tőle nem a házigazda b@szná ki, hanem a játékostársak. Ha csak kicsit morog az ajtón, ha nagyon bunkón akkor meg az ablakon... -
misirulez
senior tag
válasz
sasa311
üzenetére
"Csak a kretének morgolódnak"
Hmmm....inkább úgy mondanám, hogy a "kretén" aki jelen esetben én vagyok, igen szidom a játékost, ha sokat járnék oda, és lenne hozzá kelő rollom (50beülő, max. beülő 10e. tehát félmillió) csak erre a célra, hosszú távon valószínűleg nyereséges lenne, de sokszor kéne bevállalnom nagy összegért koin flippeket, illetve komfortérzetemen kívül kéne játszanom, ezért mondtam, hogy egy időre az élő játékot hanyagolom. Egyébként teljesen általános és helytálló megítélés az, hogy az élő játék sokkal gyengébb min az online. Ezért ha a kérdező, valóban csak 10,000 Ft-al rendelkezik, azt egy ilyen cash game asztalnál (amit én említettem) fél órán belül vagy megduplázza vagy elveszíti, és a neten szerzett tapasztalatait, nagy valószínűséggel nem tudná kamatoztatni...
a "kretén" véleménye ez.
-
sasa311
veterán
válasz
föccer
üzenetére
A Kucorgó tértől kb. 5 percre van a xvii. kerületben. Ha még így is kell pontos cím, akkor írj rám privátot

A Second Chance olyan SnG, ahol maximum egy re-buy lehetőséged van. És egy asztalnyi indulónál 1-2. helyezet osztozik 60-40% arányban, míg ha több asztal van akkor általában az első három helyezet 50-30-20 arányban.
-
föccer
nagyúr
válasz
sasa311
üzenetére
50/100 a sb/bb, viszont nagyon változó a min./max. beülő. min. 2K max 5K a beülő.Ez jól hangzik. Esetleg valami pontosabb helymeghatározás? Privátban is jöhet, így nem lesz reklám

De az egy utcányilval arréb lévő helyen ugyan úgy 50/100-as vaknál min. 30K max 200K játék megy. Mondjuk itt a vaknak gyk. nincs jelentősége
Second Chance
Erről lemaradtam, hogy mit is takar maga mögött...
CG-ben az nyer, akinek nagyobb a "f@sza" (vagyis aki 10 beülővel jön le játszani és 10x is reloadol ha kell)Hát, ha abból a 10-ből 8-at Én nyerek el, akkor szivesen

Üdv, föccer
-
sasa311
veterán
válasz
föccer
üzenetére
17. kerületbe elég sok póker klub van, én pl. szinte csak élőben játszom (heti 4x kb.)
Nagyon más a játék élőben, mint neten.
Egyrészt maga a játékstílus is más, másrészt a hangulata sokkal élvezhetőbb
CG itt felénk sok helyen van de mindenhol 50/100 a sb/bb, viszont nagyon változó a min./max. beülő. Ahol én a legtöbbet játszom ott min. 2K max 5K a beülő. De az egy utcányilval arréb lévő helyen ugyan úgy 50/100-as vaknál min. 30K max 200K játék megy. Mondjuk itt a vaknak gyk. nincs jelentősége

Amúgy én a Second Chance és a Freezout játékokat szeretem, abból sok helyen van 2+1, 3+1, 4+1, 5+2, ilyesmi. Sokkal "igazibb" póker megy ilyen környezetbe. CG-ben az nyer, akinek nagyobb a "f@sza" (vagyis aki 10 beülővel jön le játszani és 10x is reloadol ha kell)
-
misirulez
senior tag
válasz
föccer
üzenetére
Létezik ilyen asztal, én legalább is egyről tudok, ahol 50/50 a vakok, min beülő 2e. Ft max 10e. Komjádi uszoda aljában, GLOBE billiárd szalonban van hátul egy elkülönített rész 3 pokersztallal, este 10-11 kor szokott kezdődni.
kb.5-10 er voltam ott.
Ha eddig online játszottál, érdemes nagyon odafigyelni. Úgy néz ki egy kör, hogy 10 emberől átlagosan kb. 7 ember belimpel. Aki már 50.-el benne van a játékban, az biztos, hogy 400.-ért sem fogja eldobni preflop. Olyan 600 körül már el tudnak dobni (12bb).
Postflop is, szinte mindent megadnak, rengeteget hívnak, átagos kassza 2-3e Ft, sokan, sőt szinte legtöbben csak 3-4ezerrel ülnek, max. beülővel eddig kétszer láttam embert beülni (magamon kívül) és fél óránként "reloadolnak" mert a limithez képest sokkal magasabbak a hívások, így aztán nem is ritka a 20-30e.-s stack.Viszont én legalább is feszes játékkal tudtam pluszt termelni, tehát ha van hozzá ideged akkor ajánlom. Utoljára mikor voltam, egy srác preflop réz-rizés 5bet all-in omat kollolta, 69o.-val és AQs.-em elvérzett, majd rá nemsokára valaki más callolta szintén preflop réz riréz 5 bet all-inomat Q9o.-val, és AKs.-em szintén elvérzett. Ekkor döntöttem, úgy hogy élő kesgémet inkább hanyagolom.(egy időre)
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Lehet hülyén hangzik a kérdés, de mennyire szoktatok off line játszani? Azért kérdezem, mert azon gondolkodom, hogy egyszer szivesen kipróbálnám az offline játékot, viszont nem ismerem, hogy Bp-n milyen lehetőségek vannak, vagy hogy milyen "szokása" van ennek. Milyen téteken folynak a játékok? Milyen beülőkkel szoktak indulni? Hány órakor érdemes lemenni játszani?
Nem szeretnék túl sok pénzel beülni. Azért van egy egészséges önkritikám
Olyan 5 max 10.000 forintot tudnék jelenleg rááldozni. Ehhez kb 25/50 no limites asztal kellene nekem.Szóval van értelme ilyen kicsi asztalt keresnem? Szóba fognak velem állni, vagy helyből körberöhögnek.
Üdv, föccer
-
misirulez
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hát nem tudom az ilyen nagyon alacsony pocketpárokkal, nem szoktam hívni mert úgyis csak jobb lap adja meg, ha lejön egy figura, el is tudom engedni, ugye van 2 outom javulni nem nagyon tudok.
Viszont ha néha-néha belimpelek, és lejön, akkor biztos, hogy sokkal többet ki tudok belőle húzni, mint amennyit azokra az alkalmakra költöttem, amikor nem jött. Kapísi?
Ez az én logikám, oszt senki nem mondta, h +os a játékom....
-
misirulez
senior tag
Egyébként ez mit jelent?
SH asztalon belimpeltem 44.-el, flop 8-4-2, valaki hív én re-raise, ő all-in, én call ő mutat: 22, én túlélek, és chatbe írja, hogy "tipical NH"?...

-
Pá
addikt
követtem egy másik asztalra

-
Pá
addikt
-
misirulez
senior tag
-
misirulez
senior tag
válasz
föccer
üzenetére
"Preflop emelek, visszaemel, betolom all-in, Ő dob."
Inkább ez a verzió a legjobb szerintem.
Bár talán annyi, hogy 4bet-nek nem kéne feltétlen all-in lennie.Veszélyes nagyon, hogy flopon checkelsz, ha lejön egy tizes buktad a beülőd.
Inkább nyerj kicsit kevesebbet, mint bukj sokat. Szvsz.
Nézz utána luiginek van jó cikke, hogyan játszunk preflop monster lapokkal, vagy valami hasonló, én most nem találom. -
-
föccer
nagyúr
-
South Velen
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
faszkivan mostmár az unibettel.
első két kör fold, harmadik JJ, nahát akkor allin. fogadja egy 67 és egy A2 (az A2 az előző két körben allinment akármivel és chipleader.) flop: 22X. Benne van persze, de az utolsó 4-5 napon állandóan ezt csinálja a nunibet. már meg sem lepődök. mintha nem engedne az unibet játszani. kár, pedig itt lennének a legnormálisabb freerollok.. -
ALI_G
veterán
üdv ismét. Megjött a specifikáció, ami egy kicsit összezavart az eddig összegyűlytött anyag után és amit a HU-ról alkottam. Röviden ezek a szabályok amiben a programomnak nyernie kell a legtöbb program ellen:
Kisvak 1 egység
Nagyvak 2 egység
Kis emelés 2 egység PreFlop és Flop
Nagy emelés 4 egység Turn és River
Ez lehet a sima HU-ban is így van szabályozva, nem tudom.A játék során minden játékos végtelen tőkével rendelkezik. Először 1000 meneter játszanak a játékosok, majd ugyanazokkal a leosztásokkal, de a játékosokat megcserélve további 1000 menetet. A játék indításakor minden játékos nyereménye 0, majd minden menetben amennyit nyer az egyik játékos ugyanannyit veszít a másik. Egy játék nyertesének eldöntéséhez összeadjuk a 2000 menet során nyert illetve vesztett összegeket (megfelelő előjellel) és amelyik játékos esetén nagyobb ez az összeg az a játékos nyerte a játékot.
Szerintetek?

-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Azé' van jó oldala is. Pl a katonaságból is kimaradtam.

-
Pá
addikt
Kurva jó érzés, amikor egy hosszú unalmas session közben már kb 2 órája nem csekkoltam a balansz-t, unottan ránézek, hogy vajon kis minusz vagy kis plusz az eredmény, erre 2,5 BI pluszban vagyok.

Ráadásul amíg ezt beírtam kifizették egy floppolt pokeremet + 1 BI ship it.

-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
most már tudom.
de eddig ebből is kimaradtam
-
-
Pá
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Nemhiszem, hogy túl nagy különbség van aközött, hogy 2 dolcsival beül NL2-re, vagy játszik 4 50 centes flipet.

-
South Velen
addikt
válasz
misirulez
üzenetére
eleve az, hogy coinflipre ülni
tök mind1 lenne, ha nyerőgépbe dobálnád a pénzt, és úgy szednéd össze a kezdő bankrollt. akkor már inkább ülj be microlimitre.más: unibeten freerollokon mintha be lenne lőve arra a program, hogy hogyha dobok közepes (KJo) lappal, akkor találjon el a flop, hogyha meg bemgyek/emelek is jó indulólapokkal (T9s, AKs), akkor közöm se legyen hozzá. Valami nem kóser a leosztásokkal ott amúgy sem, de az utóbbi pár napban mintha direkt ki akarna baszni velem (üldözési mánia 4eva). Shortstacként QQ-val vagy KK-val általában allin megyek, vagy belenyúlok egy magasabb pocketpárba, vagy az alacsonyabbnak lesz szetje. Az esetek többségében. De az biztos, hogy freerollokon nem kifizetődő normálisan játszanom.
-
sss
őstag
Nézegettem megint a non-sd winningset hm-ben, elég meredeken tart lefelé. (nl10-nl20 sh) Úgy néz ki, hogy sd winnings: +X, non-sd winnings: -X/2, kb 750 handenként megy el 1 bi non-sd-re. Nem egy nagy minta kb 15k hand alapján, de 200-300 handes sessionökkel azért jópár session. Ez a 15k hand alatt olyan 10bb/100-at plusszoltam, azt nem tudom, h próbáljak vmi 0 körüli non-sd-t összehozni, magasabb bb/100 érdekében, csak nem tudom, h ez mennyire menne az sd rovására, vagy elégedjek meg ezzel a winrate-tel, és ne nézegessek grafikonokat.
-
gYaLo
őstag
válasz
South Velen
üzenetére
Jelenleg igen, de most nem tudok mit csinálni.
Sajnos nem tudok befizetni,nem tellik rá...
-
Pá
addikt
-
gYaLo
őstag
válasz
misirulez
üzenetére
Kár,hogy fix limites volt....

Tegnap előtt 3. lettem Hollywood-on a DollarRoll on, nyertem 3,11$-t és 3,54$ lett a számlán.
Tegnap este beültem pár 1on1 0,52$-es "Coinflipre", ahol 4,11$ el zártam, majd egy utolsó 5 fősre.
Kézben 10;7 mondom ez sajnos bukó...
Flop: K;2;10
Turn: 7
River: 10Lett egy szép kis fullom, és nyertem is gyorsba 2$-t.
A tegnapi nap vége: 6,26$
-
misirulez
senior tag
Nem tudom hármuk közül ki a legfiatalabb hangú, az volt.
Amúgy is végig fasságokat beszélt alig győzték kijavítani a háttérből. Bizztos lámpaláza volt a 140 nézőtől.És egy kis hand history, ne ijedjetek meg, fix limit...

StikkyFingaz a 5-es széken 4,285 értékű zsetonnal.
proofi82 a 6-es széken 780 értékű zsetonnal.
Longboy538 a 7-es széken 2,840 értékű zsetonnal.
Traumanz a 8-es széken 2,295 értékű zsetonnal.
misirulez a 9-es széken 3,510 értékű zsetonnal.A(z) 6. széken ülő játékos az osztó.
Longboy538 megteszi a vakot 60 értékben.
Traumanz megteszi a vakot 120 értékben.(At Akő osztva misirulez játékosnak.)
Preflop:
misirulez emel 120 értékben.
StikkyFingaz tartja a licitet 240 értékben.
proofi82 tartja a licitet 240 értékben.
Longboy538 tartja a licitet 180 értékben.
Traumanz bedobja lapjait.A flop következik:
Jt 5t Qp.Longboy538 passzol.
misirulez hív 120 értékben.
StikkyFingaz tartja a licitet 120 értékben.
proofi82 emel 120 értékben.
Longboy538 tartja a licitet 240 értékben.
misirulez emel 120 értékben.
StikkyFingaz emel 120 értékben.
proofi82 tartja a licitet 240 értékben.
misirulez tartja a licitet 120 értékben.A turn következik: Kt.
Longboy538 passzol.
misirulez hív 240 értékben.
StikkyFingaz emel 240 értékben.
proofi82 feltesz mindent (all-in) 60 értékben.
Longboy538 tartja a licitet 480 értékben.
misirulez emel 240 értékben.
StikkyFingaz tartja a licitet 240 értékben.
Longboy538 tartja a licitet 240 értékben.A river következik: 10t.
Longboy538 hív 240 értékben.
StikkyFingaz tartja a licitet 480 értékben.
Longboy538 emel 240 értékben.
StikkyFingaz tartja a licitet 480 értékben.
Showdown:misirulez megmutatja lapjait.: At Akő
At Kt Jt 10t 5t
Flush: Ász, magas lappalStikkyFingaz megmutatás nélkül bedobja lapjait. (Qkő Jkő)
proofi82 megmutatás nélkül bedobja lapjait. (7kó Jkó)
Longboy538 megmutatás nélkül bedobja lapjait. (9kő Kp)
misirulez megnyeri a potot 100 3,240.
misirulez megnyeri a potot 200 4,860. -
misirulez
senior tag
nem maradtál le túl sokról, nagyjából mint egy agyontömörített youtube videót néznél csak felülről, ki, mennyit emel stb, folyamatosan késve mondták be, gyakran tévesen, tiszta káosz.
De a legviesebb az volt, mikor a "kommentátor" végigmegy a játékosk chipjein, hogy xy pluszban van, xy szintén pluszban van, gyk. mindenki pluszban, tejóég ez hogyan lehetséges???
Erre írom chatbe, hogy mindenki reloadolt,...pár másodperc szünet....jah tényleg a játékosok váltottak még zsetont...

-
misirulez
senior tag
Nézte valaki amúgy az élő cash game közvetítést tropiból?
Oldalt a chaten röhögtem magam szét, amikor Tóth Ricsi KK-val emel preflop, 2 megadó flopban ott az A, erre valami nagyeszű beírja, chatbe, hogy
"KK.ra A magas flop, tiszta PS rng..."

-
misirulez
senior tag
Ezt most találtam nagyon lol:
"Mi Atyánk, ki az asztalnál vagy, szenteltessék meg a Flop előtti emelésed, dobják be a lapesélyüket amint a Turn-ön úgy a River-en is. Mindennapi nagyvakunkat add meg nekünk ma, és bocsásd meg a top párunkat, miképpen mi is megbocsájtunk az ellenünk Raise-előknek, és ne vígy minket a kiesésbe, de szabadíts meg a soroktól, mert tiéd a Póker, a Straight és a Royal. Mindörökké All-in!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

PA-n hány ongame sh játékost látsz panaszkodni? Sztem van pár. Meg hoyg függ össze a gyenge állomány a sírással? Paci állománya is gyenge, mégis lehet szívni rendesen, te is tudod.