- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Digitális Állampolgárság Program
- Kis színes abszurdisztánból
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz attiati #19014 üzenetére
Van egy olyan nézőpont, ami szerint a Te hozzállásod az álszent.
BÁRHOGY keresel pénzt, az valakinek a nyomorából jön (egy pókeres fórumon ez különösen nyilvánvaló), akkor miért csak ezzel van bajod?
Ráadásul itt nem sérült senki. Ha nekem kéne ilyen segítség, akkor örülnék a zsének és pont leszarnám, hogy aki adja mekkora felhajtást kerít mellé. Seems like a win-win.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
-
-
-
bandus
veterán
válasz attiati #18687 üzenetére
szerintem túl van egy kicsit misztifikálva ez a ps. ot tmiért ne lehetne nyerni?
meg kell találni a megfelelőt. ez az ongame nekem 4 hónapja csak eg ynagy szenvedés, soakt nem veszíthetek, ha megpróbálom én is a ps-t mondjuk.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
viharhozo
addikt
válasz attiati #18669 üzenetére
Huszezerszer tulbeszeltuk ezt az egesz EV dolgot. Teny, h elmeletileg barmennyivel EV alatt lehet futni. Gyakorlatilag is nagyon durvan EV alatt lehet futni. Olyat viszont meg nem lattam, h NLHE-ben normalis brmenedzsmenttel barki az EV miatt ment volna tonkre. PLO-ban tortehetnek elkepeszto dolgok, ott vannak 200+ BI-es EV elteresek, de 6max/FR viszonylatban egy 100+ BI-es EV elteres valoszinusege abszolut minimalis.
Engem egyebkent tegnapelott ert el a tortenelmi pillanat, harom es fel ev (1,5M hand) utan az EV-m BB-ben annyi, mint a winnings (penzben nem, mert magasabb limiten buktam tobbet, de ez mar az en bajom). Arra meg en is kivancsi vagyok, titcare mennyi (BB-ben).
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
-
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #18651 üzenetére
hát én az ftp-t egy kicsit mindig suttyónka tartottam (utólag persze bárki bármit mondhat )
sztem a hagyományos angol fogadóirodáknál (willhill, unibet, ladbrokes) , biztos hoyg rendben kell legyen minden, bwin is ide sorolható, mert oylan pofátlan oddsokkal, meg 0 rakebackkel dolgoznak, hogy no way, hogy ne tudjanak fizetni
ezen kívül a jelek szerint a starsnál is rendben vannak a dolgok ha azt nézzük, hogy ftp meg up+ap mi lett, ők meg simán működnek
vagy fullba vagy sehogy :D
-
sss
őstag
válasz attiati #18539 üzenetére
Toltam itt mostanában pár sessiont, de ugyanolyan fogalmatlan a mezőny mint régen. Lehet, h vmi nagyon rossz időben ülsz be játszani, vagy nem table selectelsz vagy nem tudom, de nem érzem, h erősebb lenne a mezőny.
Szerk.: meg nem írtad, h milyen limit de az ottani "regek" nem hiszem, h valami hatalmas játékerőt képviselnek, az értelmesebb játékosok max ilyen tag abc játékkal operálnak.[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #18481 üzenetére
ha 4-5 év alatt nem jutsz fel nl100ig, úgy, hogy csak ezzel foglalkozol, nem tartalékoltál pénzt és semmi máshoz nem értesz (közben nem tanultál semmit, stb), és azt hiszed, hogy a végtelenségig így mehet minden, mint ahogy korábban, az szerinted nem fail?
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
bandus
veterán
válasz attiati #18481 üzenetére
nem az a kérdés, hogy ráillik-e, hanem, hogy ezfelelőtlenség. illetve, nah, nl25-ön, nl50en bőven sokkal jobb pénz jön mint ösztöndíjból, de aki idősebb, nem tanul és erre tervezi az életét, és mondjuk van 3-4k dollárja?
én stabil 4-5k/hó nyereség alatt nem mernék ebből "élni". sőt, felette sem, mert ki tudja, lehet,m hogy egyik pillanatról a másikra leáldozik a piac... persze remélem, hogy nem
-
bandus
veterán
-
misirulez
senior tag
válasz attiati #18411 üzenetére
Én egy olyan munkahelyet hagytam ott decemberben ahol a 77e/h fizettek és idén nem volt hónapom 4$számjegy alatt, mégis érzem a határaimat microlimiten. De tény, hogy ugyanezt egy családapa nem teheti meg, de 20 év felett és egy picit is jobb munkahely mellett se nagyon...
Nagyon-nagyon szűk rétegnek lehet jó lehetőség az onlájnpoki, és nekik se túl sokáig már. -
bandus
veterán
válasz attiati #18324 üzenetére
vagy csak elhiszi, hogy képes rá. ez is sokat számít ha tudásban ottvan, hogyhozza ezt a 1bb/100-at ilyen mennyiség mellett is, akkor szerintem forintosítva 1,8M-ért ki lehet bírni egy hónap masszív grindet
-
bandus
veterán
válasz attiati #18205 üzenetére
igazából, a statokon nem látszik sok változás, a régebbi 21/14 helyett most 21/16-ot sikerül hozni hosszútávon, ami főleg azért van, mert a jobbomon elég sokszor ül 30-40+ pfr-rel rendelkező egyén, így nekem jóval kevesebb lehetőségem van emelni. ha normálisabb asztalon ülök, vagy nem közvetlenül a fiss balján, akkor viszotn azokon asztalokon 22-28/20-25 közötti vpip és pfr statokat sikerül produkálni.
általában csak 3 asztalon játszok négy helyett, így jobb döntéseket tudok hozni, kihasználom a nyilvánvaló bet szitukat, így nőtt az agresszióm is. sosem nyomok semmire autofoldod (ahogy azt valahol romsy írta), így a steal-em simán 30+ (kivéve ha a baloldalon is ilyen atomfishek ülnek). továbbá 50 helyett 65% körüli a cbetem, ami talán még mindig kicsit kevés, de ongame-n szerintem bőven jó. 3betem 5-6 között változik, de van olyan asztal ahol simán 10 felettasszem így hirtelen ennyi. egyelőre elég profitábilisnek néz ki, de azért még egy keveset lazulni kellene
-
adalbert1
veterán
-
bandus
veterán
válasz attiati #18191 üzenetére
igen, én is találkoztam már vele, pedig aztán nem játszottam sok teremben de amúgy nem tudom ez miért jelent problémát, engem egyáltalán nem zavar. ha esetelg fel is törik a bankszámlámat, a teremnek valószínűleg nem az én néha éppen kétszámjegyű pénzemre van szüksége
-
Pá
addikt
válasz attiati #18132 üzenetére
A regek száma nem nőne, mivel azok már most is játszanak, szóval ha facebook miatt csak 1-gyel több fish kerülne a rendszerbe, akkor már jobb lenne a helyzet. De én úgy érzem milliós nagyságrendben jönnének.
Ez olyan, mint amikor elkezdték TV-ben közvetíteni, akkor hirtelen megugrott a népszerűsége a dolognak, a facebook ugyanilyen boomot okozna, mivel hasonlóan széles nyilvánosságot ér el.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz attiati #18130 üzenetére
Pontosan így gondolom.
Nagyon sok ember van, aki érdeklődne a dolog iránt, de annyira azért nem, hogy utána járjon és magától keressen ilyen helyeket stb. Viszont ha a facebookon az arcába nyomják és a haverok is lájkolgatják + hívják akkor megy örömmel. Egyfajta csordaszellem + divat hatás is érvényesülhet, ami a sima pokersiteoknál nincs meg.Ezen kívül Starson már a halak sem a régiek. A legtöbb azért már az alapfogalmakkal valamennyira képben van, még ha szarul is alkalmazza őket. Viszont az ilyen facebookos jelentkezők olyan igazi nagy büdös pontyok lennének, akiknél se kép se hang és úgy venném el a pénzüket, ahogy nem szégyellem. És ha ilyesmiről van szó, akkor nem vagyok túl szégyellős.
Ilyen élő kocsmapoker hangulatot képzelek el, amikor összeül az ember a fogalmatlan ismerőseibel és gyakorlatilag elveszi a pénzüket. Ezt adná nekem a facebook az élőpoker hátrányai nélkül.
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz attiati #18108 üzenetére
nem, később csatlakoztam, arénásként, majd a gamepodot is vittem egy darabig, de most már inaktív vagyok, a póker elviszi a szabadidőmet és jobban fizet mint az újságírás.
Zolival azóta nem vagyok beszélőviszonyban, mióta kifejtette, hogy szerinte én beteg vagyok és arra élvezek, hogy az akadémiának ott teszek keresztbe, ahol tudok (mindezt úgy, hogy az elején "elég" aktív voltam a közösségépítésben, a régi regek szerintem alá tudják ezt támasztani)
less qq more pewpew!
-
bandus
veterán
válasz attiati #18081 üzenetére
nem hinném, 2,12 ill 20% agresszióval ezekben sokat kéne fejlődnöm, illetve pfr-ben mindenképp, ami még mindig csak 15%. pfr statjaim így néznek ki:
sb: 10,7%
bb: 7,4%
early: 17,5%
middle: 18%
CO: 18,3%
BTN: 21,6%első körben én itt keresgélnék, hogy hol kéne sokkal lazábban játszanom (BTN, CO) illetve hol feszesebben (vakok, talán utg is, vagyis early itt).
-
adalbert1
veterán
válasz attiati #18015 üzenetére
Lol, pedig nekem 6 gombos egerem van, és mégis semmi...
HORSE-ról sikeresen kizúgtam az 52. helyen, Selindek beluckolta a 2 outja közül az egyiket Studban (mondjuk a 6 maxról meg én ejtettem ki ), eldobni meg nem akartam már, úgyis mennem kell barátnőmért...
Volt még előtte egy elég sz.r handem Razzben, sajna hiába van nálam 4 jobb kis lap, ha az 5. eggyel nagyobb mint az ellené... -
adalbert1
veterán
válasz attiati #17992 üzenetére
Nem sok helyen játszottam én se 25-ön (sosincs elég nagy rollom, ez is csak alkalmi bónuszkiszedés volt). Bosson a 30 így utólag visszagondolva nem tűnt egy nagy számnak (persze akkor még sokkal fishebb voltam én is, pl. br managment kvázi 0, ilyen 10-20 beülőkkel játszottam szerintem ott, ami nem igazán egészséges), az i4-on a 20 se... Starson csak 10-en játszottam, de ott pár nap alatt sikerült egy 17 bi-es bukóba belefutnom, és azután újraértékeltem az omaha pályafutást arra a konklúzióra jutva hogy egy darabig pihentetem, amíg nem lesz elég nagy rollom.
Vicces hogy pont tegnap jutottam el magamtól addig hogy a legjobb 100 bi lenne egy tétre (de azóta már azon is kattogtam hogy lehet inkább 150 kellene ), erre este elkezdtem a leszedett DC omaha videókat nézni és a legelsőben kb. ezzel kezdi a gyerek, szóval jó tudni hogy mennyi felesleges szopást meg lehet spórolni megfelelő oktatóanyagokkal.
Szóval egyelőre megint ott tartok hogy HE-en próbálom majd meg a megfelelő kezdő rollt kiépíteni az omahás pályafutáshoz, de az PLO10-re is akkor 1k$ .concret_hp: ezeknek a kiokosításoknak a részletei szerepelni fognak a további videókban? Simán tudtam újat tanulni az első részből is, egyszerűen van olyan amin nem álltam neki még sose gondolkodni, ez is mutatja hogy kb. milyen a hozzáállásom.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz attiati #17990 üzenetére
Múltkor játszottam egy kicsit partyn, hát nem úgy tűnt hogy az a hatalmas nagy színvonal lenne ott is (mondjuk csak PLO-t játszottam és csak 25-ön, ugyanis az volt a legkisebb limit). Mondjuk az a forgatókönyv tényleg gáz lenne ha az összes amerikai pro rászabadulna a bwines halakra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Spórolós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külpolitika
- Mobil flották
- További aktív témák...