- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
-
viharhozo
addikt
válasz
Polacheck #18673 üzenetére
Junius nagyon szar volt (valszeg a wsop miatt), de juliusban nem tudtam ugy leulni, h ne lett volna legalabb 15 asztal NL100-on 1+ nagy fish-sel. Es a ho vegi hajtast leszamitva (megint csak az utolso nap lett meg a 7500 vpp, ez mar szanalmas) kizarolag munkaidoben jatszom.
-
válasz
Polacheck #18675 üzenetére
nem tudom azt mondani, hogy teremfüggő, mert máshol nem játszottam még... ami itt megy, az szar, és nem igazán tudom hova tenni, vagy feldolgozni, hogy már 3 hónapja egy helyben toporgok, miközben jó spotokat játszok meg többségében, az ev vonalam pedig olyan fasza meredek, hogy csak na
de mindig leesik az 5-10-20-30%... ellenben én ugye ezeket nem nyerem meg, se a flipeket, amikor meg esetleg hátul teszem be, nekem a 20% sem annyi, hanem 0
és ez íígy megy jó régóta, máshol talán jobb lenne.
-
adalbert1
veterán
válasz
Polacheck #18469 üzenetére
Elég rosszul hangzik ha több évi munkád gyümölcse (illetve annak 90%-a) legrosszabb esetben megy a kukába...
concret_hp: kíváncsi lennék hogy a lewpzendő regekkel szemben mi a mérlege...
szerk.:
mondjuk a full tilt is elég inkorrekt ha befele gond nélkül elfogadja a pénzt kifelé meg problémás a helyzet... -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Polacheck #18255 üzenetére
hmmm, kaptam egy elég jó ajánlatot, amin egyelőre nagyon gondolkodom és lehet, hogy az epimanos coachingot is keresztülhúzza. egy nagyon jó cg-s foglalkozna velem %-ért (nl400-600-1000 playa), megnézné, kommentelné a videóimat, folyamatos handelemzés, heti 1-2 közös session, utóbbi 2 hónapon keresztül intenzíven, a többi folyamatosan a coaching alatt.
25%-ot kérne ezért 150k handen át a winningsből és az rb-ből is. ez viszont nekem legalább 5 hónap. mennyire reális ez szerintetek?
-
válasz
Polacheck #18266 üzenetére
tényleg elég sokmindenre rávilágíthat egy coach, ez az elsődleges pozitívum mellette, és ugye az időspórolás. ez kb ahhoz hasonlítható, mint a freerollból bankrollt építeni, sokkal egyszerűbb, ha befizetsz 50$-t.
azért még büszkeségből ezt az nl20-30-as limitet megpróbálom egyedül egy hónapig, aztán majd nl50-re már egyszerűbb egy coach segítségét kérni. ha sikerül nyerni ezeken a limiteken, akkor azért már könnyebb kifizetni pl epiman óradíját is, akit nagyon jó játékosnak tartok.
amúgy a másik kedvencem romsy, szerintem bazijó playa lehet... annak ellenére, hogy handet én még nem láttam tőle, meg aztsem tudom milyen limiten játszik, de a hsz-ei nagyon hasznosak, és nagyon király formában adja elő őket
nemtom kócsolással foglalkozik-e, de ha igen, akkor gondolom a rollomból nem sok órára futná
-
-
adalbert1
veterán
válasz
Polacheck #18188 üzenetére
Köszi, gondolom annyi idő alatt moneybookersre is ki kellene utalniuk. Azért nem gyengén meglepődtem mikor a bwin valamelyik fényképes dokumentumomat kérte, ilyen szerintem eddig egyetlen site-nál se fordult elő (csak a pokerstrategynél). Valaki tudja amúgy hogy mi egy cashout pontos menete (mármint a folyamat lépései a szolgáltató oldalán), vagy hogy miért tart napokig?
-
viharhozo
addikt
válasz
Polacheck #18114 üzenetére
Ezzel nem ertek egyet, ha valami csoda folytan letre nem jon a Facebookon beluli real money poker, akkor mar boven a hanyatlasi fazisaba lepett a piac.
Csak nagy vonalakban ismerem az oldalt, de gondolom, ok is az affil penzekbol elnek, ahhoz meg sokkal inkabb uj jatekosok kellenek, nem a regi hc userek (nekik ugyis lesz/van jobb ajanlatuk, vagy nem tudnak mar valtani).
A fonoknek tuno csokaban azt nem ertem, h ha velhetoen kurva sok penzt keres az affilsaggal, akkor minek egeti magat pokerezessel (amihez kulonosebben nem ert).
-
adalbert1
veterán
válasz
Polacheck #18089 üzenetére
Mondjuk én is már lassan 5 éve játszom és sose játszottam huzamosabb ideig 25 felett, de legalább tudom hogy mik az okai:
a, eleinte mikor még sokkal jobban érdekelt a játék (2006 vége-2007 eleje) sokkal kevesebb oktatóanyag volt elérhető, igaz ezt ellensúlyozta hogy általánosságban mindenki lámább volt (most se vagyok túl jó, de az akkori önmagam szerintem oda-vissza tönkreverném), de ilyen szintű cikk és videódömpingről álmodni se lehetett
b, rengeteg hiba a hozzáállásomban, eleinte túl nagy egó, nem megfelelő br menedzsment, könnyű tilt, stb
c, nem megfelelő célkitűzések, össze-vissza játék
d, túl könnyen feladás, ha megszűnt a motivációm akkor általában a könnyebb utat választottam és levettem a pénzt, ilyenkor pár hónap szünet, majd pár hónap után újból ugyanazon a téten újrakezdés, tehát gyakorlatilag nulla kitartás
e, lustaság, egyszerűen nem volt kedvem cikkeket olvasni, elemezgetni, új dolgokat tanulni, stb.
Na már most ha így simán pluszos voltam/vagyok akkor el nem tudom képzelni hogy aki belerakja a megfelelő mennyiségű munkát, megvan a megfelelő hozzáállása és lejátssza a kellő számú handet hogy nem tud nyerő lenni ilyen hosszú távon micro limiten.
-
misirulez
senior tag
válasz
Polacheck #18053 üzenetére
Amúgy nem is próbáltad az anonymus asztalokat?
Gondolom 1db. reg sem hajlandó beülni és csak fissek vannak, egy kísérletet én biztos tennék ha SH játékos lennék, alapból abból indulsz ki, hogy mindenki buta, és semmi wpzés nélkül DH féle abc pokerrel, lehet, hogy magas bb/100-at tudnál hozni. -
adalbert1
veterán
válasz
Polacheck #18024 üzenetére
Innen kezdődik...
Szerintem is el van szállva magától... (oké hogy elég szép eredményei vannak, de szvsz van egy rakat szerényebb pró aki legalább ennyit elért).misirulez: nekem is volt olyanom mikor 99,x %-ról sikerült elbukni, konkrétan floppolt póker, ellenfélnek turnre és riverre jött a nagyobb póker. Szerintem még anno ide is beírtam, de sehol nem találom azt a handet...
szerk.: jeee, összetettben még 15. vagyok, kár hogy ez az első helytől pont egy 300-400 fős verseny első helyére van pontszámban.
-
attiati
veterán
válasz
Polacheck #17948 üzenetére
Ha jó vagy üzleti angolból, akkor meglesheted itt vagy itt a hírek között, hogy volt e valami rendkívüli esemény, amitől ennyire beszakadt az elmúlt két hétben (részvényfelezés, új részvény kibocsátás...). Nem tartom kizártnak, hogy pár bennfentes tudott a ps, fulltilt, ub akcióról, és gyorsan kiszálltak bwin-partyból is. Ha így van, akkor hétfőn már nem a hírre kereskednél.
Reutersen valami német szabályozásról írnak, de attól nem hiszem, hogy lefelezné magát két hét alatt
Party-t amúgy is helyzetbe akarják hozni amcsi piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Autós topik
- Formula-1
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest