- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
Polacheck #15194 üzenetére
Ő eléggé ftp-hez szokott, gondolom ott a feszes játék miatt kisebb az ingadozás.
Bwin-en tényleg tök standard, csak én nem bírom megszokni. Meg biztos pacin is a magas wtsd miatt. Most végül melyik teremben vagy?eagle: ne próbálgasd, nem élnek, teljesen újragyúrt bónuszrendszer van
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp #15198 üzenetére
Emlékszem, amikor először pokereztem, ahhoz is másopercek kellettek, amíg felfogom, hogy egyáltalán milyen lapom van. Ott számolgattam, hogy akkor most milyen lap is kell még, hogy sorom legyen, meg ilyenek.
Az is komoly fejmunka volt, amíg rájöttem, hogy a duplán pározódott boardon a kis kézbepárom már nem él.
De még jobb lett, amikor elolvastam a pokersulit és elkezdtem outokat meg pot oddsot számolgatni. 1-1 "komolyabb" döntés simán volt 15-20mp, emlékszem, hogy már ott csipogott a fülembe a timer, amire nagy nehezen kiszámoltam a százalékom. Egy asztalon.
-
nem_tom
őstag
Hát, ha nem akarsz pénzben játszani még, akkor ott van a ZyngaPoker is, lehet ott pénzt gyűjteni. (persze nem valódit) Facebook -ról és Myspace -ről is el lehet érni. Én is ott nyomom.
Kb 1 perc gondolkodási időd van.
De szerintem élőben jobban meglehet tanulni. Segítenek a barátaid is, meg van gondolkodási időd bőven.
-
Kobe
veterán
halo
mostanában elkezdett érdekelni a poker, személyesen ritkán van ehetőség tolni, igy regeltem pokerstars ra és playmoney szobákban játszom. Igazából teljesen kezdő vagyok, később viszont érdekelne kisebb tétben is a játék, de ahhoz szeretném jobban kitapasztalni. A pokerstars sima szobái viszont elég pörgősek, gyakorlatilg 1-2 mperc gondolkodási időd is alig van, létezik valami hasonloan könnyen kezelhető kliensel biro ismert oldal, ami egy kezdőnek ideális, vagy a pokerstars tökéletesen megfelel erre a célra ?
-
Eagl3
veterán
válasz
attiati #15186 üzenetére
Nem kell nekem HH, elég amit magam összejátszok...
Igen NL25-ön, most utaltam le minden pénzem FTP-ről, majd még jöv. héten jön 140$ RB kb...Olyan 500-600$ akarok majd feltölteni valahova, csak nemtom egyelőre, hogy hova. $ alapú asztalok kellenének mert NL25-ön tervezem kezdeni a játékot és ugye eurós teremben egy kicsit szűköd lenne a roll.
-
Eagl3
veterán
válasz
Studiossrác #15183 üzenetére
Majd fél évnyi eredménnyel gyere vissaz és kérdezd meg ugyan ezt.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp #15184 üzenetére
Jaja, pofázni akkor kell, ha szopacs van.
Amikor megy a zsuga, akkor stfu és grind ftw. -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #15175 üzenetére
imádom, hogy amint leírom valahol, hogy jól megy egyből szopóág lesz
2500 hand alatt 6.5bi ev alatt -
Studiossrác
aktív tag
Emberek, lenne 1 kérdésem.
Kivettem a pokerstrategy 50 dollárt bónuszt és 3 nap alatt termeltem 14 beülő pluszt. Ez jónak számít? Igazság szerint dupla ennyit nyertem, csak a tegnapi nap botrányosan sikerült.....
Egyenlőre a legkisebb beülőjű asztalon játszom SSS-t(0,02 dollár a nagyvak). Tegnap sokkal több beülő plusszom volt, felmentem 0,04 dolláros nagyvakra ahol lemákoltak, de nagyon. 3 beülőt buktam ott...(ami jelentős, mert az én tétemen az 12 beülőnyi összeg!)
Így sikerült tegnap lemennem 1 euro pluszra, ma visszahoztam magam 3,5 eurora a legkisebb téten....
Gondolkozok megint az egyel magasabb téten újra, csak félek a tegnapi pech szériától(nagyon sajnálom, hogy a magasabb téten jött elő). Elősször az ász drillem vesztett(kézbe ászpárom volt), utána 1 kézbe királypáros királydrill(micsoda megfogalmazás), majd lenyomták az ász flush-ömet 1 full house-al(csávónak 2-6 nem egyszínű volt a kezébe, végigjött velem all in, és az utolsó két lap 2 és 6)Nekem meg a flushhöz 2 lap volt a kezembe, ász és király.
Szóval szummázva ilyen kis téten 3 nap alatt hoztam 3 euro pluszt és 5,89 pokerpontot! Ez jónak számít? Érdemes lenne szerintetek 0,04 dolláros nagyvakon játszani?(tudom, hogy a pokerstrategy 0,1 dolláros nagyvakos játékot ajánl,de én kezdésnek kis téten játszanék)
Kiváncsi lennék 1 nálam tapasztaltabb pokerjátékos(nem nehéz ilyet találni) véleményére, hogy a fentiek függvényébe jónak számít ez az eredmény?
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp #15180 üzenetére
Nekem 1 napnak is soknak tűnik.
-
attiati
veterán
ehh, nemide
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp #15176 üzenetére
eltelt az évből 10 napod így, már csak háromszázvalamennyi kelleagle: az honlapjukat állítsd magyar nyelvűre, és akkor mehet
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #15175 üzenetére
ja btw napi átlag 6K hand nl200fr-en jó table slectel és év végére meglenne az SNE
(és ez azért elgondolkodtat)
-
concret_hp
addikt
végre egy szintlépés, hogy jönnek a lapok + mákolok mint atom
(18K hand, majdnem 12 bájin +)
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp #15172 üzenetére
Az ilyen aggromajmok mind ott vannak.
amúgy nemtom, lehet hogy nincs fönt. -
Pá
addikt
válasz
concret_hp #15170 üzenetére
Vele szoktam találkozi NL100-on is, bár ott nem tűnt fel semmi kül vele kapcsolatban.
Már gondolkoztam ki lehet Ő 2+2-n, talán viharhozo tudja?
Csak mert van ott egy Learning curve nickű emberke, viszont Ő csaj, szóval vicces lenne ha Ő lenne a kis lopkodós. -
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp #15166 üzenetére
nick?
-
attiati
veterán
minden másra mastercardeagle: 99%, hogy nem.
Pont ezen gondolkodtam múltkor. Ezek szépen kiadták a profitot a kezükből régen. Neten lelhető bónuszkódokkal a legalsóbb limiten is "személyreszabott" folyamatos bónuszokkal operálhattak még a fishek is, pláne regek. Aztán: rengeteg az őrült fish, akik gyorsan könnyedén áttolják a lóvét, így kevesebb rake termelődik az asztaloknál.
+ a regek a régi cashback rendszerrel (+bónuszkódok) 50-60% körüli rakebacket érhettek el.
Nem csoda, hogy odacsaptak most a lovak közé, de most meg átestek a ló túloldalára. -
concret_hp
addikt
jah btw az mi kemény csókának 45K hand alapján 99% a btn stealje ?
és emellett 6x% a fold to 3betje
-
Eagl3
veterán
válasz
concret_hp #15163 üzenetére
Igen, de annyi halat máshol nem találok...
Amúgy már sajnos minden hálózat normálisabb termeinek ellőttem az FD bónuszát szóval nem tudom hova kéne menni, de jó lenne pár halacska közé csobbanni FTP-ről.
iPoker az egyetlen terem amit nem bírok elviselni a többi végül is jöhet... -
sss
őstag
válasz
concret_hp #15163 üzenetére
De bwin csak egy van.
-
attiati
veterán
hetek óta mindennel foglalkozok, csak pókerezni ne kelljen
-
attiati
veterán
Azt mondjuk nem tudom, hogy akadémián a bwin miért ilyen mostohagyerek promóciók szempontjából. Az FD+ajándék HM nagyon rendben van. De tavaly májusi regisztrációm óta semmi más promót nem láttam.
Ophun néha egy tornabeülőért race, vagy rakerace most is (mondjuk az FD hiánya durva lehúzás), strategyn havonta race. -
Pá
addikt
De én ezt nem is értem, háhoooogy? Ott nincsenek regek?
Ha csak 10 reg van abban a nyamvadt teremben és mindegyik akar játszani 10 asztalon pl, akkor önmagában 10 asztal kéne fusson, és akkor még az alkalmi fishek, be sem ültek, vagy hogy van ez? PSen csak a regek feltöltenének 200+ asztalt és akkor még nem beszéltünk a többiekről.
Ha 6 asztal megy összesen, az olyan mintha lenne 8 reg és eljátszadoznak egymás között, kb még 3 fishnek marad hely azt ennyi.
-
misirulez
senior tag
Kb fél órája ücsörgök egy 10$-es versenyen fél bagázs ki is esett annyira sivatag, hogy konkrétan még nem néztem floppot, de mindenki agresszorkodik rosszabnál rosszabb mutatások, szünet vége első leosztás BB-ből kapok KK, és még a kis vak is eldobja, köv leosztás SB-ből kapok AKs.-t, utg+a emel cutoff call kliens lefagy. És ne legyek tilten.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp #15149 üzenetére
Lehet a többi celebtől nyerte.
-
Eagl3
veterán
válasz
concret_hp #15149 üzenetére
Dehogynem, a magyar freerollon...
-
-
misirulez
senior tag
Valaki pls, pt3-ban tudok-e olyat, hogy nem időponthoz kötve akarok handeket elemezni hanem pl. utolsó 15,000hand.
thx
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp #15126 üzenetére
ongamen 2k kell, alatta 30% (nem bwin nyilván) és 2k fölött sávos, valahol 64-66% körül van a vége, unibeten meg szintén sávos van, 55-60% körül lehet kapni.
-
Pá
addikt
válasz
Ilyeneket honnan szerzel?
Nem mintha ilyen gyarló földi javak miatt elhagynám a PS-t vagy ilyesmi, csak pusztán a tudásvágy vezérel.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
attiati #15122 üzenetére
Mondom, hogy több teremben is van ilyen. Boss, Ongame, Ipoker, Microgaming így ami helyből eszembe jut, de talán cakere is ajánlottak hasonlót.
E mellett az akadémiás racek nagyrésze is hasonló hatékonyságú egyébként, a Pacificon most is ~50% a havi rakebackem (havi reload + standard rb + race helyezés) és az első három helyezettnél mind kb ugyanennyi a százalékos arány hónapok óta.
Ezért mondom, hogy ezeknél jobb ajánlatokat nem tudsz adni, nem éri meg pörögni rajta. Kis rake termelőkből meg nem tudsz összeszedni annyit, hogy megérje a ráfordított energiát.
-
Eagl3
veterán
válasz
Ongamen az új rendszer óta ennyi?
-
concret_hp
addikt
-
attiati
veterán
válasz
Polacheck #15121 üzenetére
Hallom, hogy vannak ilyenek. Az durva, ha nl50-en ilyen rake-elosztás megy. Akkor már nl50-en is a 40-50%-on osztozik tovább legalább kétfelé a terem és az affil (+subaffil).
Publikus, hogy melyik teremhez kaptál 60%-os rakebackajánlatot?Bár csak arányaiban tűnik kevésnek a teremnél maradt profit, de abszolút értékben elég tetemes összeg. Ilyen mértékű közvetlen rakebacket, vagy az affilnak magas MGR jutalékot a kisebb termek szoktak bevállalni, és ők is extra forgalom esetén. Ehhez azért durván össze kell jönni a dolgoknak, hogy kis terembe átlag feletti létszámot toborozzon egy affil, és ha a többletmunkát/kockázatot még tovább is osztja a játékosainak, akkor nem is térül meg neki anyagiakban sem.
-
attiati
veterán
válasz
Polacheck #15116 üzenetére
Ha az mgr 50%-át kapod, akkor az affilodnak még többet kell kapnia. Legyen mondjuk 70. (nagyjából 30-40k$ forgalomnál szokták megadni a publikus 40-45% jutalékot az affilnak...)
Maradjunk a 70% példánál. Ezesetben 20%ért dolgozik az affilod, és a maradék 30ért a terem? Akkor a felosztásnál nagy király szerepet tölt be a játékos. A terem rakeből származó nettó profitjának akkor minimum a felét viszi a játékos.
Ha a bruttó rake felosztását nézzük, ott meg még durvábbak az arányeltolódások, mert ugye a bruttó rake és az mgr közötti különbséget szinte egy az egyben a játékosnak adott juttatások adják ki.50%-os mgr visszajuttatás legalább 55-60% rakebacket jelent.
MGR= rake+feek-(bónuszok, kártyadíjak, tour nyereményalaphoz hozzáadott pénzek, promóciók, pontbeváltások)
A levonások közül termenként változó, hogy mivel csökkentik az mgr alapját. (pl ftp-nél minddel). De ha egy csúszkán elképzeled, 50%-os mgr-back esetén lényegtelen, hogy mit vonnak, mert az akkor is 55-60% bruttó! rakebackre jön ki. Biztos, hogy egyről beszélünk? Mindezt NL50-en? -
Fboy
aktív tag
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp #15117 üzenetére
Mondom, ftp-re elvileg ott a trikzes, az a legjobb. Vagy valami race.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
attiati #15114 üzenetére
Nem. 50%-os ajánlatokat írtam, ami azt jelenti, hogy az MGR 50%-át kapom vissza/hó. Van ahol 40, van ahol 60.
Arról tudj egyébként, hogy a legtöbb szájt tiltja, hogy te direktben visszautalgasd a shared egy részét a játékosaidnak. Az afflik szeretik egymás felnyomogatni emiatt és a termek szeretik ilyenkor megszakítani a bukott afflival a kapcsolatot és megtartani az ő százalékát is.
Hidd el, körbejártam a dolgot, többször és nagyobban gondolkodva is.
-
attiati
veterán
válasz
viharhozo #15110 üzenetére
Úgy körbehálózták a magyar pókerpiacot, hogy minden második pókeroldalhoz közük van / köze van a srácnak. Durván korán ébredtek /ébredett.
Arról nem is beszélve, hogy onlinepoker.com-ot micsoda zsozsóért passzolhatta el. Mondjuk bánhatja, mert a többszörösét érné most. -
attiati
veterán
válasz
Polacheck #15112 üzenetére
Arra gondolsz, hogy az mgr utáni jutalékuk 50%-a nem? Hisz az egész affil rendszerük nem kapja meg az mgr 50%-át
Ha egy nagy affil kétszer annyi %-ot kap a nagyobb forgalom miatt, mint egy kicsi, akkor a nagy 45%-os visszajuttatása megfelel a kicsi 90%-os visszajuttatásának.
De a nagyok nem kapnak kétszer annyit! Ritka az olyan terem, ahol az affiloknak kínált sáv teteje duplája az aljának. 12 teremmel vettem fel a kapcsolatot, és csak a Pacific-nél van 20-40%-os min. max. jutalék. Tehát akkor nem tudod ott felvenni vele a versenyt, ha a paci affil a 40%-ának a felét visszatolja, mert akkor a 20%-ból mindet fel kéne ajánlani a pici affilnek. Más esetekben felvehető a verseny a 25-35%-os sávhatárok miatt. És azért az is kell, hogy az affil valóban tegyen egy privát ajánlatot, mert nem kényszeríti rá semmi, hogy több éves reget egyszercsak privátként kezeljen. Persze fennáll a veszélye, hogy akkor a játékosa multiaccol, ha nem kapja meg a részét. Rakeracezni nem szoktam, nem figyelem, hogy milyen gyakran indítanak, és milyen gyakran lehet helyezésbe érni, tehát hoyg ez az affil részéről mennyi / milyen gyakori / milyen biztonsággal elérhető visszacsorgatást jelent.És millió terem van, ahova 0 promo, 0 privát ajánlat, 0 visszajuttatás a terem piaci ajánlatán túl.
-
viharhozo
addikt
válasz
Polacheck #15101 üzenetére
Engemet az erdekelne, h ez az affil dolog egy eletre szol, vagy van vmilyen lejarata? En baromi regen az ophun keresztul regeltem a PS-re (ezt is a supporttol kellett megkerdeznem, mert nem emlekeztem ra), es kurvara idegesit, h ok ot evvel kesobb is penzt kapnak ezert.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp #15105 üzenetére
Tudom, ezért is nem tehetek mást, mint lemondok a saját részről.
Mivel az életben nem foglak online magyar bonuszoldalon keresztül elérni titeket az ajánlattal, így nem veszítek. Külföldin meg pláne nem.R: írok privátot
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp #15105 üzenetére
Főleg olyanokat, akik termelnek is.
-
attiati
veterán
válasz
Polacheck #15101 üzenetére
Annyi, hogy ugye magad alá nem lehet. De versenyképes lehet nagy affilokkal szemben is, ha a kevesebb %-omból többet juttatok vissza.
Számolni kellene, és mivel tisztában vagyok a durva versenyhelyzettel, ezért nem rajtam van a hangsúly. Azt kell kiszámolni közösen, hogy a meghívott hogyan jár jól. És mivel én nem százalékos, hanem egy kisebb fix összegre gondoltam havi jutaléknak, így magas raketermelés esetén az MGR 90%-áról is lemondhatok, és visszajuttatom. Ezért gondoltam, hogy megéri megegyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W