Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L|zsidoboz
őstag
-
Pá
addikt
válasz viharhozo #6095 üzenetére
Végül is már nem is kéne olyan sokat gyűjtenem és 100-ra is meg lenne a bankrollom.
Lehet, kihagyok egy lépcsőt.Amúgy erre én is gondoltam, hogy egy átlagos kezdő fish, beutal pár száz dolcsit és leül NL100-azni, ott kell halászni.
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
regent
aktív tag
válasz [Anduriel] #6092 üzenetére
Az jó, akkor ott jól lehet lopkodni, nem?
ipoker nem tiltja a robotokat úgy tudom, lehet hogy 9 SS robottal játszol FR-et.
Mármint tiltja papíron de nem nagyon tesz ellenük semmit. Javítsatok ki ha tévednék.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
concret_hp
addikt
válasz [Anduriel] #6092 üzenetére
az még oké lenne, de 10 fős asztalnál 6-7 az átlag ss-szám emlékeim szerint.
emlékszem egyszer beültem nl20ra, 1.ként egy asztalhoz, 20$-al. a másik 9 playa összesen kevesebb mint 50el ült be[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz concret_hp #6091 üzenetére
Most játszok egy hete ipokeren, hát ami itt folyik az vicc, szerintem hagyom is a fenébe. NL20-on 10%-os flopnézés átlagpot: 10BB de nézelődtem NL10-en is hátha ott kicsit lazábbak, és volt olyan hogy P/F 7% Nem is értem miért a titant tartják a legjobbnak különböző oldalak, itt akkora fold em játék megy, hogy hihetetlen (10 percen belül 3AA 2 nagyvakként, 1ikre körfold, másikra kieészítette a kisvak majd emelésemre dobott, 3. pre ollé QQ ellen flopon ott figyelt a Q)
[ Szerkesztve ]
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
Pá
addikt
Sajna megint rájöttem, miért halogatom a váltást. Nincs elég jó FR asztal NL50-en, így a váltás egyben SH-t is jelentene. Azzal pedig még várnék.
Ehelyett nyomtam egy sessiont NL25 full ringen, a vicc az, hogy atom tightnak éreztem magam (közben netezés, meg EB stb) most nézem, hogy a VPIP/PreRaisem 20/19 volt. Emlékszem egy 33-ra, amivel csak calloltam elölről, meg még talán 1-2szer kiegészítettem kisvakból és ennyi volt a limp. Tök jó.
Ja és ehhez 72 a PTBB/100-am.szerk: most rászűrtem PT-ben tényleg a 33 volt az egyetlen limpem, leszámítva a kisvakos kiegészítéseket.
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #6087 üzenetére
Már egy ideje úgy érzem, a rollom is megvan.
Mostanában kezdett feltűnni, hogy már egyre nehezebb komolyan venni a limitet. Állandóan 3betelgetek minden szarral, meg wpzek flop után ha adjákTalán egy lmittel feljebb majd komolyan vesznek, legalábbis amíg ki nem ismernek.
-
L|zsidoboz
őstag
Valakinek van valami tapasztalata Poker Hosttal kapcsolatban?
Épp gondolkodok a 2000$-os bonuszon, hogy megéri-e nekem.
Elvileg 50% RB van, az se lehet rossz dolog.Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
ez elég sok mindentől függ, ha már úgy érzed, hoyg simán jobb vagy az nl25 mezpny nagyrészénél , akkor lépj fel nyugodtan.
szerintem olyan hatalmas különbség nicns a 2 közt (mint ahoyg semmilyen szomszédos 2 szint kközt nincs olyan nagy különbség)
egy kcisit kevesebb az idióta és kicsit több a jobb playa.vagy fullba vagy sehogy :D
-
Pá
addikt
Mekkora a különbség NL25 és NL50 között?
Váltani kéne csak foylton halogatom. Sajna nem nagyon van időm játszani mostanság.
Személyes benyomások is érdekelnek, vagy ha valakinek van sokhandes mintája, akkor statok is. Pl mennyivel esik vissza a BB/100 ilyesmi.
-
regent
aktív tag
válasz L|zsidoboz #6084 üzenetére
Hát azt nem tudom, nem láttam játszani. Kezdööként mindenki fish, ez a tapasztalatlan fish, aztán valaki úgy marad.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
Nagy gratula. Emlékeztem rá hogy mikor elkezdtél ide írni a hozzászólásaid alapján mekkora tapasztalatlan fish voltál. ès ez csak 2007 decemberében volt. Szép fél év volt ez.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
SLYM
veterán
átléptem az 1000-et )
-
regent
aktív tag
Mai termés, meccsnézés közben három asztalon SH NL20 +1 beülő. Nem ment rosszul, kivétel nélkül akkor toltam be, amikor jobb voltam, illetve bejött hogy hagyom az ellenfelet, hagy dugja a fejét a hurokba. Most jött hozzá a set, az ellenfélnek meg a kétlapos set. Törnre. nem mondom így nem volt igazán kihívás.
Kétszer kaptam AA-t egyikkel plusz egy beülő másikkal minusz. Védte a vakját a K8. Törnön meg allin bírt menni K párral flösshúzóval. Bejött.
Ha minden nap ilyen lenne azzal ki tudnék egyezni.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
Igen, eleinte ongames tapasztalataim alapján én sem hittem el riverallinél, hogy megverték a magas páromat. De cake-en sorozatban futottam bele riverallin=nutközli lapok-ba. Most ott tartok, hogy nagyon befeszülök ilyen esetben, csak nuttal adom meg, illetve ha olyan az ellenfél akkor próbálom kiprovokálni.
Most amennyire látom magamat, az ellenfelek azt láthatják rólam, hogy eléggé agreszív vagyok, ha indulok akkor 90%-ban emeléssel-visszaemeléssel, cbet kb 90%, viszont ha ellenállásba ütközöm (megadják a cbetet), akkor hajlamos vagyok feladni a partit. Ha nem adom fel, akkor viszont tényleg eltalált a flop. Látom is, hogy van aki már erre játszik (nem sok), ezek ellen néha megfelelő boardon természetesen totál air-el is megy a törn-bet, általában sikeresen.
Most én tudom, hogy tudják (ha figyelnek tudhatják) hogy itt van egy lyuk a játékomban, ezért próbálom kihasználni azokat a helyzeteket, amikor megéri csekkelnem a törn-t egy törn, vagy riverbet kiprovokálása érdekében.
A kérdéses leosztásban pedig nagyon ott láttam nála a gyenge A-t, és a parti emelési mintáiból nyilvánvaló lehetett számára, hogy nálam meg nincs A. Eltoltam azt hiszem, de úgy döntöttem törnön, hogy nem próbálom eldobatni az -akkor még esetleges- gyenge A-t.Úgy érzem ezen a szinten, ebben a teremben ez pluszos stratégia lesz. Majd meglátjuk nagyobb mintán.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz gabranek #6077 üzenetére
Ezt így nem lehet megmondani, hogy mi a jobb.
Magadnak kell kialakítani a stílusodat, a csekk és a raise mellett is vannak érvek/ellenérvek.
Az a lényeg, hogy nyerjél, a többi nem számít.Pá: igen, ha heronak érzed magad akkor el lehet gondolkodni rajta.
Good to be good, but better to be lucky.
-
Pá
addikt
Ok.
Pontosan em emlékszem, de valahogy így lehetett: Preflop emelés, A-os flopon egy ellenfél ellen c-bet. Ugye A-tól még nem fossuk össze magunkat. Megadja, ez már nem olyan szép, azt hiszem törn csekk-csekk. River csekk-allin. Erre dobtam.
Hmm. Így viszont lehet, hogy érdemes lett volna elgondolkozni a callon.
-
gabranek
senior tag
válasz L|zsidoboz #6076 üzenetére
még csak pár hónapja játszom, tehát most próbálom kialakítani a stratégiámat. szóval ha szerintetek itt hívnom kellett volna, akkor megfogadom a tanácsot és legközelebb eszerint fogom megjátszani
田中れいな
-
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz gabranek #6074 üzenetére
Ez más szitu, mint amit te írtál szerintem. Ilyen asztal mellett én is szeretem alacsonyan tartani a potot és ez jó játék is én úgy gondolom. Talán egy hátránya van, mégpedig az, hogy nem derül ki egyértelműen, hogy valaki monsterrel csapdázik, vagy pedig csak blöfföl.
less qq more pewpew!
-
gabranek
senior tag
válasz L|zsidoboz #6051 üzenetére
ebből a cikkből vettem a turn csekket:
linknem játszom olyan sokat, hogy biztosan kijelenthetném, hogy kifizetődő. inkább így jobban fel tudom mérni a helyzetemet.
SLYM: "ja és az adatbázisom át lehet tenni rá ugye? úgyértem, hogy akoz a handek amiket beolvastattam a pt2-vel azok a handek, a 3-ban is meglesznek majd, nem csak a 2-ben ugye?"
elvileg be lehet konvertálni a pt2 handjeit is, mivel van benne ilyen opció. gyakorlatilag nem tudom, mert nem használtam pt2-t.
nekem viszont a hud-jával van problémám, titan pokeren az alsón játékosok ablakai belelógnak a funkciógombokba, főleg a pot-emelést takarása a zavaró, mert azt használom a legtöbbet. de a legnagyobb problémám, hogy a felső játékosoknál meg a kártyákat takarja...volt már hogy emiatt elnéztem a lapomat és megadtam egy allint semmivel田中れいな
-
regent
aktív tag
Hm...
lehet. De nem szoktam csapdázgatni kis PP-kkel. amúgy furcsák nekem ezek az ellenfelek amúgy is. Hallom mindenfelől, hogy a cake-en hemzsegnek a fish-ek, erre egyet sem látok.
Viccet félretéve eléggé feszesek az ellenfelek, NL20-on játszom, de FR-en sem túl gyakori a sokszereplős pot. SH-n meg leginkább emelés-fold, emelés-fold, emelés-megadás-cbet-fold megy. A pp-ket szinte kivétel nélkül emeléssel-cbettel játszom, függetlenül, hogy setesedtem-e. Egyet sem fizettek ki. Igaz nem volt túl sok.
Pozícióban bármivel emelek, ha nem volt előttem emelés, szerintem eléggé agresszív vagyok.
Sajnos nincs PT."ha bejöttek 5-en hagytam a franca a 4-es párt"
Ez meg tök standard, kicsit fura, hogy így külön kiemeled, mintha csak most épült volna be a játékodba.nem most épült be, csak leírtam, illusztrálva a mondandómat.
"QQ vsA-os flop+flössesély+allin riveren dobnom kellett,"
ez is kicsit büdös nekem, mit kerestél még riveren a partiban? Gondolom a pot is nagy volt már, ha a végén allin ment.Pontosan em emlékszem, de valahogy így lehetett: Preflop emelés, A-os flopon egy ellenfél ellen c-bet. Ugye A-tól még nem fossuk össze magunkat. Megadja, ez már nem olyan szép, azt hiszem törn csekk-csekk. River csekk-allin. Erre dobtam.
Amennyire láttam eléggé őszinték az ellenfelek. Kevés kivételtől eltekintve ha megadják a cbetet, akkor betalált a flop. Ha nagyon betalált visszaemelnek. Valahogy általánosan használt ezköz a minbet-minbet-allin.
Meg úgy általában riverallinel próbálják kifizettetni a lapjukat."Egyszer még sikerült blöfföt indukálnom egy másik ellenfélnél is..."
Ebből is az jön le nekem, hogy a setedet hülyére slowplayelted.Mintha írtam volna, hogy c-bet után csekkeltem a törnön. Úgy láttam ezzel érek el nagyobb bevételt. Pont a szokott riverallin miatt.
Az elképzelhető, hogy a scond barrelleket túl ritkán alkalmazom, de próbálok ezzel ellenfélhez igazodni. aki a c-bet-et megadja, aztán a turn second barrel elmaradásakor, beemel egy méretest, esetleg riveren emel nagyot, azok ellen "slowplaylem" az erős lapomat.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Pá
addikt
Vicces de ez a két hand volt kb a legnagyobb nyereségem a mai rövidke sessionben.
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
használ itt valaki PT3-at? láttam, hogy támogatja a full tiltet is. ideje lenne lecserélni a pt2-t. szóval aki használja tudna mondani róla pár szót? főleg az érdekelne, hogy újra kell tanulni a használatát, vagy azért hasonlít a pt2-re? illetve pahud azzal is működik ugye?
ja és az adatbázisom át lehet tenni rá ugye? úgyértem, hogy akoz a handek amiket beolvastattam a pt2-vel azok a handek, a 3-ban is meglesznek majd, nem csak a 2-ben ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
Bocsi, de szerintem rosszul játszol.
Ilyen second párokkal, meg kis pocketekkel "csapdázgatsz", ami még akkor sem jó, ha amúgy maniac az ellen. Ezekkel a lapokkal emelj vissza és dobass ha úgy érzed jobb vagy, ne akarj teljes beülőért játszani. Akármikor leeshet neki egy nagyobb pár, vagy bármi még ha idióta is."ha bejöttek 5-en hagytam a franca a 4-es párt"
Ez meg tök standard, kicsit fura, hogy így külön kiemeled, mintha csak most épült volna be a játékodba."QQ vsA-os flop+flössesély+allin riveren dobnom kellett,"
ez is kicsit büdös nekem, mit kerestél még riveren a partiban? Gondolom a pot is nagy volt már, ha a végén allin ment."Egyszer még sikerült blöfföt indukálnom egy másik ellenfélnél is..."
Ebből is az jön le nekem, hogy a setedet hülyére slowplayelted. Ez még akkor is rossz játék ha utólag tudjuk, hogy valszeg az eredményen nem változtatott volna.No offense, ezt most nem bántásból írtam, csak szúrta a szemem. Néha jót tesz ha az ember leül és kieelemezgetni a partykat, ha úgy érzi, hogy valami nem koser.
-
SLYM
veterán
van ilyen. dehát a legtöbb pénz a vaklopásból, meg a c-betből jön. én a bonyolultabb postflop helyzetekbe, csak akkor megyek bele ha érzem, hogy elöl vagyok. szóval ott semmi trükközés nem kell szerintem. egyenes játék azt szevasz. így az valszeg olyan -ára fog kijönni, mert lesz, hogy elvernek, lesz, hogy kifizetnek. viszont a vaklopásból, meg a c-betből jön be annyi, hogy az termelje meg azt a pluszt, ami végülis a pluszod lesz szerintem. fr-en nemtom ez, hogy megy, de sh-en ez a helyzet
-
concret_hp
addikt
van hogy teremváltáskor/szintlépéskor jön egy kisebb-nagyobb szopószéria, szóval hosszútávú következtetéseket azért még ne vonj le
ha ez megnyugtat pl. 12K hand után kb. 1 beülő minuszban vagyok nl100-on ennek ellenére úgy érzem vagyok olyan jó hogy ott játszak. csakhát akadt 1-2 set vs overset, kk vs aa, top2pár vs underset meg hasonlókvagy fullba vagy sehogy :D
-
regent
aktív tag
cake-en nem lehet PT-t használni, nincsenek statok. Aztán megint játszottam egy órácskát, 4 asztalon, elszivárgott egy beülő. (most nálam a beülőő az igazából fél, mert félbeülővel ülök be. )
Pedig amennyire látom magam, elégé agresszív vagyok, de tudok dobni ha különben normális játékos nagyon erősködik, nálam meg max egy TPTK van. Tegnap este is dolgoztam-dolgoztam, lopkodtam a vakokat, hátulról emeltem mindennel, c-beteltem, ha olyan volt az ellenfél, hogy dob a cbetre, ha bejöttek 5-en hagytam a francba a 4-es párt. Ha csak flopot néztünk 5-en és volt A a flopban és nem emelt senki, bemeltem és nagyon gyakran dobták is. Szóval így gyűjtögettem. De valahogy a nagy partikban a rossz oldalon álltam. QQ vsA-os flop+flössesély+allin riveren dobnom kellett, AKvs erősködő két ellenfél flopon, dobnom kellett...
Így amit előtte összelopkodtam két kör alatt az elment egy szép partiban, legtöbbször mutatás nélkül. De már nem merek ilyeneket megadni, mert szinte mindíg szívtam, ha erősnek gondoltam magam egy magas párral egy river allinnál.Másik szép eset: Volt egy ellenfél, elég agresszív játékos, aki ha volt lapja lassított, ha nem volt keményen emelt, akár allinig is veszélyes boardon. Miután ezt így szépen lereadeltem, megadtam egy river potbetjét Q-párral AQxxx boardon, miután riveren csekeltem. Nagyon büszke voltam magamra merthogy blöfföt indukáltam, és el is kaptam. Nagy örömömben csak azért vertem a fejem a falba, hogy ha ilyen okos voltam, miért nem emeltem rá vissza?
Ezután velem szemben már nem arcoskodott annyit.
Pár parti múlva meg én marha szépen elkísrtem 77-el a QQ-ját 94526 boardon. Merthogy ugye keményen emelt (potbet közeli minden utcában), azaz nem volt semmije. Én marha.
Huss, a szép readdel megnyert pénz kamatostul vissza a feladóhoz....Egyszer még sikerült blöfföt indukálnom egy másik ellenfélnél is, 7xxKx flopon 77-el flop betpot, törn csekk, rivercsekk után beemelt egy allint. Röhögve megadtam, mire KK-t mutatott. Szép. Tanítani kéne...
-
SLYM
veterán
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #6061 üzenetére
neveket nem is mondasz?
-
SLYM
veterán
azért vannak arcok itt a full tilten akik nem semmik. írtam már régebben, hogy gabor64 100/200 limit omaha hi-lo-n tolta. most is találtam egy high-stakes magyart. rocqoel éppen 50/100 limit razz-on tolja a full tilten. nem semmi
-
regent
aktív tag
Ma játszottam cake-en vagy másfél órát, az érdekes az, hogy azt hittem egész jól megy, csak lehúztak néhány érdekes helyzetben, KKvs33 settel levett egy beülőőre, AAvsT8, flopra kétpárral nyert, AAvsT2 riverre stesedett a kettese stb...
Erre nézem, hogy vesztettem 6 beülőt, mindezekmellett az egyik asztalon dupláztam is.
Azt hiszem át kell értékelnem a játékomat, valahol elmegy a pénz, pedig szorgosan gyűjtögetem, csak aztán sose hiszem el az ellenfélnek a jó lapot. Errefelé a river overbet, vagy allin kevés kivételtől eltekintve monster, nem blöff.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
concret_hp
addikt
válasz Polacheck #6055 üzenetére
500€-t? itt? ha jól számolok ahhoz olyan 3750€ réket kéne termelni nem?
sztem előbb kerülnék elmegyógyintézetbejelenleg keméyn 11€-t mutat a rékmérő mutatóm
viszont arra lehet jó lesz, hogy nagy költésg nélkül szedek ki eurót, van magyar eurós számlájuk, beutalok 5€-t (kb. 5€ költséggel) és utána ingyen kiutalják nekem az eglszet remélem. így sokszoros konverzió nélkül tudok €-hez jutni ha minden jól megy
[ Szerkesztve ]
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #6053 üzenetére
helyesbítek 770 hand alatt votl 500bb nl25ön. eredetileg nl25 asztalt nyitottma, hoyg kcisit pötyögök amig szokoma szoftvert, de ezt enm lehet megzsokni kessout is lesz nemsokára
-
concret_hp
addikt
válasz Polacheck #6052 üzenetére
én tegnap 700 hand alatt nyertem 2 beülőt úgy hogy egy AA-mat lezúzták egy settel full beülőért, meg még valami szívásom volt, de a kliens az halál.
legdurvább: nl25€ , buttonról emelek 2ig, merthogy előttte valaki minréjzelt. bb emel 3.5ig, marad valami 60 centje. showdownnál mit mutat: 42o... (és persze viszi a main potot, mert turn 2 river 2...)
[ Szerkesztve ]
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #6049 üzenetére
Dettó. Két asztalon játszva fél óra alatt 4 beülő. Ezek sosem emelnek preflop, reraise nincs csak AA KK-val. Ha én nem emelek, familypotok vannak. A cbetről nem is hallottak, úgy dobnak rá, mint a kisangyal.
Viszont a szoftver bűnrossz. Miniviewban nincs betpot és betfélpot gomb és iszonyat macerás a kezelése. Nagy nézetben meg egyszerűen három asztalnál többön nem tudok egyszerre játszani ilyen klienssel.
less qq more pewpew!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz gabranek #6047 üzenetére
"a turn csekkre meg, általában turnön csekkolni szoktam, ha valószínüleg enyém a legjobb kéz, de mégis van esély már kész sorra vagy flössre."
És ez hosszú távon kifizetődő?
Még omahában megértem, de hold'emben nemigazán.concret_hp: látnád FL 1/2 dolláros stud asztolon milyen játékosok vannak...
[ Szerkesztve ]
-
R
senior tag
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #6048 üzenetére
á a szoftvertől viszont hülyét kapok, asszem nem ez lesz az új törzshelyem
-
concret_hp
addikt
játszik valaki bosson?
úgylátom itt nem kevés fiss van
igaz csak nl25€-n játszogattam pár handet, de úh... ilyenek hogy 32s-el megad preflop emelést és 2QJJT asztalon végig emel meg hasonlókvagy fullba vagy sehogy :D
-
gabranek
senior tag
válasz L|zsidoboz #6046 üzenetére
én vagyok az a kimondhatatlan nevű ttrxxx még mindig nem írtam a titánnak, hogy változtassák meg a nickemet.
a turn csekkre meg, általában turnön csekkolni szoktam, ha valószínüleg enyém a legjobb kéz, de mégis van esély már kész sorra vagy flössre.
田中れいな
-
gabranek
senior tag
válasz L|zsidoboz #6044 üzenetére
elsőnél ráemeltem flopon, mert nem tudtam mit kezdjek egy ilyen 0,1-es hívással. vagy itt csak simán tartanom kellett volna?
utolsónál a river checket nem tudom miért csináltam, talán féltem hogy check-raiset játszik az előttem chackelő. talán 20 hand ment le mikor jött ez a leosztás, nem nagyon tudtam hogyan játszik a srác.
田中れいな
-
L|zsidoboz
őstag
válasz gabranek #6043 üzenetére
Az elsőnél miért nem hívtál vissza flopon?
Utána 0.1 hívás ilyen limiten elég vicces, gyak. ezt mondod vele: nincs flushöm, de adj egy szabad lapot, hátha javulok.3.-nál meg a turnön csekket nem értem. Azzal mi volt a cél?
[ Szerkesztve ]
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #6040 üzenetére
27o nem a mindenki által ismert legrosszabb lap?
Azt hiszem verném a fejem a falbaless qq more pewpew!
-
Gambit
őstag
válasz concret_hp #6038 üzenetére
Bírom, hogy egyre többen képzelik magukat Gus Hansennek, és játszanak szemét lapokat totál idióta módon, mert azt hiszik, ettől lesznek LAG-ok. Legalábbis mostanában én is rendszeresen futok bele ilyen mágusokba.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Ezt a badbeatet
Pokerakadémia ipod added verseny lett volna. 15 nevezőtől indul a játék, 14en lettünk csak, így cancell.
less qq more pewpew!
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #6031 üzenetére
adott session. NL10-en toltam ilyen jutalom shorthanded-et éshát ott sikerült a kis mínuszt összehozni. de úgy, hogy ilyen 50-es vpip mellé olyan 40-es pfr tartozott. csak annyi történt, hogy top pár Q kickerrel all-inba mentem és vesztettem, meg a végén fél beülőm azzal ment el, hogy nem hittek nekem. sorba adogatták a c-betjeim, meg a second barreljeim minden szarral. nekem meg nem voltak túl jó lapjaim, szóval olyan 3-400 hand alatt 1.5 beülőt buktam. de a saját hibáimból és ez nem teccett. úgy éreztem itt is simán nyerek, de nem így lett
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
-
viharhozo
addikt
Az a vicc, h 14/11 a csoka, es rendszeres 2p2 poster. Valszeg tilten volt, vagy ilyesmi.
A PS vegre megkegyelmezett, a vegen nem fogadtam volna nagyobb tetelben, h felem indulnak majd a zsetonok.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Pá
addikt
Pozitív tilt.
A negatív (sima) tiltre szinte teljesen immunis vagyok, de sajnos erre én is hajlamos vagyok. De odafigyeléssel kordában tartható.#6029: sztem minden tiltnek számít, ami kizökkent a normális játékstílusodból.
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
Eddig 700 dollár volt. Betonbeten játszok, de most nézegetem a Caket is második terem gyanánt, igaz Full tilt jobb lenne rakebackel, de pokerakadémián nem akarnak válaszolni a fórumban a kérésemre.
Most mondjuk nagyon felidegeltem magam a VIP freeroll tornán, ahol végül 9.lettem, az ért 450$-t.
Először 88-cat dobtam, mivel UTG emelt, UTG+1 rátolta az all-int. Ekkor úgy gondoltam, magasabb pár van ott vagy két magasabb lap (nálam átlag zseton volt), mondom ITM még messze, nem rizikózok, dobtam. Erre fordít AQs és KK, flopon persze ott volt a 8-asom.
Utána TT-zel hasonló, ott UTG+1 emelt, utána egy all-in, utána egy reraise all-in, ott is dobtam kisvakból, és flopra jött a T (AK és KK volt a többieknél).
Meg volt egy gyerek, az is kiidegelt. FT-n egy partiba sem szállt be, hagyta, hogy megegyék a vakok, és így nyerjen több pénzt. Szerintem ez szánalmas játék.
Végül sikerült is megelőznie, mivel egy AJ vs. A5 szitut elbuktam preflop all-in után.Ráadásul a legagresszívebb játékos ült a jobbomon, aki úgy lopta a vakomat, hogy all-int tolt, nálam meg sorra 29, 83, 73... szintű lapok voltak.
Másik kérdésedre válaszolva, az nem TILT.
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #6026 üzenetére
WOW király. szabad tudni, hogy eddig mennyi volt a rekord? melyik teremben tolod most?
szerk: azt is tiltnek nevezik ha azért bukok pénzt, mert addig jól ment a játék és emiatt belazulok? most emiatt vesztettem kb 10-15$-t. tiszta szar érzés ez, szarabb mintha lemákolnak
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #6025 üzenetére
Vegyes, mert van benne NL100, NL200 és tour pénz is.
Összesen majdnem egy ezres (980$), pedig egyszerre csak két asztalon játszottam, és alig pár órát összesen.Szóval, ha így nézzük nem sok beülő, de ez engem a legkevésbé sem zavar.
-
concret_hp
addikt
-
L|zsidoboz
őstag
Megdöntettem az egyéni napi bevételrekordomat, jól indul a hónap...
-
viharhozo
addikt
1. Board AJKQT, flushesely nincs, potban 25 penz. Mokamiki allin megy meg 60-nal.
2. Van-e FE a riveren part akarmennyi.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
regent
aktív tag
válasz concret_hp #6021 üzenetére
Ööööö.... ja, elszámoltam.
De nem, mert még feltesz 34 tétet valami másra, csak azt nem mondtam...<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
Ha még aktuális: Ilyet általában nem engednek. Illetve játszhatsz, de nem számít a bónuszba. èn is megszívtam ezzel egyszer, azóta figyelek rá.
Mert ugye ez esetben megtehetnéd, hogy felteszel 35-35 tétet piros-feketére, és 1-et a nullára. Ezzel 35 tétet veszítenél 35 pörgetés alatt. Egy pörgetéskor 105 tétet teszel fel. Ha mondjuk a bónusz összege pontosan 105 tétnyi, akkor 35*105=3675-kell feltenned, azaz kiveszed a bónusz több mint 70%-át. Teljes bizonyossággal.
Ez nagyon nem üzlet a kaszinóknak.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
-=Jam=-
őstag
válasz concret_hp #6017 üzenetére
Ez tényleg hülye kérdés!!
Ott nincs, mivel nem kell várni több asztalra -
concret_hp
addikt
értelmes kérdés csak erős idegzetűeknek: a final tablen is hand in hand mode van?
-
Gambit
őstag
Ha bekajálják, akkor nem derül ki, hogy blöff. (Kivéve, ha megmutatod.) Tehát nem sokat tesz hozzá a "kiszámíthatatlan" imidzsedhez. Csakúgy, mint az sem, ha kifizetik a jó lapodat.
Slym: Attól függ. Ha emiatt utána nyersz két beülőt, akkor megérte. Szóval ezt nem lehet így kijelenteni, hogy "nem ér meg egy beülőt".
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
L|zsidoboz
őstag
-
R
senior tag
-
concret_hp
addikt
ophu megy nálatok?
-
L|zsidoboz
őstag
Épp emaitt nem értek sok embert, mikor lebukik a blöffjével, "sértődötten" feláll az asztaltól. Mintha ez valami szörnyű dolog lenne...
SLYM: épp az ilyen kis SC-kel lehet nagyokat kaszálni a gyengébb játékosok ellen, akik nem képesek elengedni egy esetleges overpairt.
Én mondjuk személy szerint nem szeretek ilyen lapokkal játszani, de mindenkinek más a stílusa.Good to be good, but better to be lucky.
-
Gambit
őstag
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #6007 üzenetére
(#5997)
-
SLYM
veterán
válasz viharhozo #6000 üzenetére
azért ezután a move után felkerültetek volna mindketten a buddy listre. eszméletlen szar játék volt szvsz. value bet a riveren, call preflop. NL100-on ennyire kell trükközni?
ja meg a KQo-nak a megjáccása se semmi. én attól a donkbettől turnon kicsit visszavettem volna (bár lehet, hogy ő ezt nevezte blocking betnek. ki tudja
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
csak nem sikerült eltalálnom a helyesírást
3 hirtelen gyors kiigazítás után már menni fog
jóétvágyat[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
válasz L|zsidoboz #6002 üzenetére
Pick flush az milyen? 5 szalámi egymás mellett? -----> ...és mindegyik téli.
-
attiati
veterán
válasz viharhozo #6000 üzenetére
Az elsőre:
Volt már, hogy rohadtul nem akartam elhinni, hogy nutflush-re játszott volna. Aztán kiderült, hogy flop bet-et csak azért adta meg mert második legjobb pár (Q) volt nála + nutflush lehetőség.
És szépen végigbetetlem top párral az ő second párját, ami flush-re fejlődöttsztem nem meglepő dobás, bár az látszott, hogy te nem a nutflush miatt emelgetsz
Viszont ő lehet pick flush-re játszott, és a végén semmi nem volt nála.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók