Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
nabaze miért ne játszunk egyszerre többféle játékot: sima 50bb-vel induló mtt-n Q5s-el pusholtam 1. handben sb-ről, miközben ment 2 superturbo sng... ofc lecallolt a bb AK-val

-
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
de amúgy ez EV nek a bb/100 a mennyi?
és a real winningsnek? -
hát az ilyen sessionök viccesek
2500 handig semmi akció nincs kb utána meg

annyi fiss volt ma fent, hogy muszáj volt játszanom sokat
de hihetetlen h 2500 handig semmi nem volt kb, mérges is voltam h nem tudom lehúzni a fisseketuzsi: te mióta omaházol?
hogy megy? milyen a mezőny? -
attiati
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
kényelmesnek nem nevezhető limit

kitartás akkor -
attiati
veterán
este nagyot csodálkoztam, nl50-en átlagpotok szerint sorbarendezve az asztalok:
450$, 420$, 280$....akkor látom, hogy trial money fülre ugrott ez a fos kliens

-
attiati
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
omaha?
durva
gondolom valami kényelmesebb limiten
de még utolérhetlek ilyen tempóban
(9beülő -EV 4k hand) kopp kopp kopp -
attiati
veterán
az miylen már, hogy 400 hand alatt 4BI EV alatt, aztán visszatornászom 0-ra, persze EV nélkül, aztán 400 hand alatt 6BI bukó
szappanopera folytatódik, csak levegőért mentem fel

-
L|zsidoboz
őstag
Én nem szeretek úgy ai menni, ha előttem ketten limpeltek, de valóban ez is egy jó opciónak tűnik a sok dead money miatt.
Mondjuk ha Sb kicsit is értelmes játékos, callolnia kell any2-val.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
Milyen call?

Most írtam, hogy bet/call nem pedig c/r.Az nem azt jelenti, hogy vagy betelek vagy megadok, hanem azt, hogy betelek, és ha visszaemelnek, akkor azt megadom (ha nem all in a hívás term. nem megadok, hanem ai megyek).
Ha a flop betemet csak megadta, ezen a turnön természetesen shove.
-
sasa311
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Valóban elírtam, 7en voltunk.
Szóval akkor te calloltad volna.
Turn: 2-es, 4. szín
Ha itt SB all-in megy mit csinlász?
-
föccer
nagyúr
Üdv.
David Sklansky: A Póker Elmélete.
Mennyire "jó könyv"? azaz érdemes megvenni, elolvasni? Tanulhat belőle az ember?
Köszi
üdv, föccer
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
UTG fold
UTG +1 call 6000 ( ~ 190.000 marad)
Utg +2; +3, +4 dob
SB egészít ( 31.000 marad)
BB (én) Q10 o check ( 50.000 marad)Ez már hét ember.

Amúgy UTG, MP (=UTG+1), CO (=UTG+2), BTN (UTG+3), SB és BB a std elnevezése a 6max játékban a helyeknek.Limpelt spotban sosem c/r-elnék ilyen spotban, inkább bet/call.
-
attiati
veterán
újra víz felett
Köszönöm a szüleimnek, a fórumlakóknak, Sss-nek, a szomszédoknak, mindenkinek
És az egészen elképesztő lyukérzékkel megáldott fisheknek, különösen a setjeim ellen, és hogy minden sessionre jut belőle 2 három napja.
Boldog karit és sok ajit mindenkinek!

-
sasa311
veterán
Egy helyzetértékelést szeretnék kérni:
Élő játék, freezout. 6 fős asztal.
SB/BB 3000 / 6000UTG fold
UTG +1 call 6000 ( ~ 190.000 marad)
Utg +2; +3, +4 dob
SB egészít ( 31.000 marad)
BB (én) Q10 o check ( 50.000 marad)Flop:
10 J Q szivárványSB check
BB check
UTG+1 bet 6000
SB raise 12.000
BB raise all-inJátékilag szerintetek ez mennyire volt jó döntés?
A válasz után majd leírom, hogy mi lett a vége.
-
viharhozo
addikt
No, 6x, jovan.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Amúgy Partyn én is csináltam még a régi szép időkben, de a PScg-ben 5-re vagy 0-ra kerekíti az összeget, szóval itt már nem lehet annyira mókázni.
MTT-n azé szoktam, de nincs mögötte ilyen erős elmélet + elvárások mint attiatinál, pusztán funból tolom.

-
attiati
veterán
Most már nem találom a tegnapi handet, de ellenfél flop c-betemet minraiselte
Turnon egy lappal sorlehetőség az asztalon, valuebetel, megadom.
River semleges, nyom egy potbetet, 50 cent maradt előtte, visszaemelek, és instafoldol fél századmásodpercen belül...Gyakorlatilag fogalma nincs az embernek, hogy éppen a harmadik párját értékeli túl az ellenfél, vagy a C/R-el szarrá mákolta magát a flopon, vagy csak drawt akar olcsón.
De legkevésbé a standard 3/4, 2/3.... stb betméretektől őrülnek meg. Úgyhogy, ha totál nut lapom van, akkor legalább annyi esélyt adok magamnak, hogy a totál semmivel is játszon. Valószínű, mint Pavlov kutyája, ösztönösen emlékeznek rá, hogy a standard beteknél buknak a legtöbbet, vagy annak hisznek a leginkább.
Ha meg a saját idióta fejükkel gondolkodnak, és látnak egy 3.99-es betelést, akkor "nini, ez blöfföl, ezt még megnézem..." Egyébként nem szoktam túlzásbavinni ezt, mert időm sincs rá, inkább overbetelem
-
attiati
veterán
Nem biztos, mert bőven volt ebben most rossz játék.Ugyanazokkal szopattak vissza, amikkel én szoktam. Egy lapos K magas flushel A magas flusht fizetek ki.
Egylapos fullal egy lapos river pokert fél stackért, mikor ordít róla.
AK-val izolálni akartam az emelést megadó fish, eredeti emelőnél AA...
És még így is kb 4x csekkeltek rám oop riverflöst végigbetelt kasszában, én meg isteni sugallatra check behind TPTK-el. A hülye anyját a 24s FDjának.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aszem a kliens miatt nem bírok optimálisan játszani. Nem tudok ideálisan asztalokat cserélgetni. 6 asztalt megnyitok, elszaródik 2, és addig nem férek a lobbihoz, amíg még kettőt be nem csukok, vagy az összeset. Nesze neked table selecting. De gondolom nálad is KO múlt hétfő óta a kliens. (basszus most esik le a nicked
) -
attiati
veterán
na kár volt visszaülni... "de olyan kúrva jó asztalok vannak"
-7BI
tudom, hogy senkit nem érdekel

mi a faszom ezek always?Az az idegesítő, hogy AK-val 3-4way kell flopot nézegetnem, és fold vagy pusht kell játszani.
Általában körfoldot kapok rá, de két overlappal meg nem fogok pushokat tologatni. (csak mert általában dobálnak)
TP ellen nagyritkán megadják úgy, ha hátul vannak. (ez a két lyuksor meg no comment)
És akkor még ott van, mikor committed vagyok, és flopon szarrá mákoltak kétpárral 75o-al.
Hú, most elbizonytalanított ez a 7beülő. -
attiati
veterán
aláznak a fishek ma is
mint a kő, úgy húz a gravitáció -
misirulez
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ha nem sikerülne a keresés:
yourpokercash.com -
attiati
veterán
Hatástalan, de két stackelődéstől megmentett

Flop előtt sikerült kikeverednem 77-el egy A79 partiból, másik két atomfishnél is set volt.
AK-t sikerült dobni egy 3way partiban turn A-nál. Fishnek ez már a második párja volt.
De biztos, ami biztos a K setemet elcsapta egy AQ lyuksorhúzó dupla stackért, öngyilkos lett az allinev grafikonom és kiugrott a képből.Mostanában nem tudom hányadik floppolt top setemet ütik el.
Egyszínű asztalon AA+nutFD, turnon már A setem is van, persze végigbetelem az asztalt (trükkösen idióta összegekkel, de 2/3 potbet körül), river semleges.... gondolom én
Mutat egy tök szín nélküli KJo backdoor sorhúzót. (van egyáltalán ilyen fogalom?
, én nem hajtok ilyenekre, nem tudhatom
) -
Pá
addikt
omgfkingod
fishek ma godmodeban nyomják, duuurva
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
privi ment
-
tegnap csináltam vidit nl4 ről...
hát ne tudd meg mi van ott
1K hand alatt 10 buyin +
hihetetlen, komolyan mondom, hogyha nem látom a saját szememmel akkor nem hiszem el.
ilyen , hogy az asztalnál 6 darab olyan ember akinek több mint 50% a vpip-je közülük 3nak 80nál is több, hát nagyon nagyon durva.
csomószor úg mentem pl flopon allin, hogy max 1 lyuksora volt, de olyan is volt , hogy gyakorlatilag dead volt a top párom ellen
hát nagyon kemény az biztos -
L|zsidoboz
őstag
válasz
Studiossrác
üzenetére
Freerollok helyett/mellett inkább néz szét olyan oldalakon, ahol adnak ingyen pokertőket.
Abból könnyebb építkezni, mint a semmiből. -
Pá
addikt
Nem akarlak elkeseríteni titeket, de sztem pokerteremre gondolt, nem oktató oldalra.
-
válasz
Studiossrác
üzenetére
pokerstrategy.com
sokkal több oktató anyag van a kezdőknek

-
concret_hp
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
pokerakademia.com

-
Studiossrác
aktív tag
Tisztelet Uraim!
Szeretnék elkezdeni online pókerezni. Melyik oldalt ajánljátok? Eleinte természetesen free roll nyomnám, később tennék be kisebb összeget(természetesen jól jönne, hogyha olyan oldalt ajánlanátok ahol van bónusz)
Előre is köszönöm a tanácsokat
-
Pá
addikt
-
Pá
addikt
-
Eagl3
veterán
Pedig én úgy hallottam...
([link])
-
Eagl3
veterán
STARS is átáll contributed rake-re?
-
tilten nl25-ön próbálgatom kicsit fejleszteni a játékomat mostanság
a piros vonalra különösen figyelmesenasszem sikerült átesni a ló túlsó oldalára
mondjuk kis minta de vicces, mert az allin ev-m 188.47
de az már más kérdés
szal a sd winnings is + os lenne bőven: )pá most irigykedhetsz, mondjuk ez csak nl25 itt kicsit más az élet, de ennyi cs fiss között azért ez is jó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
viharhozo
addikt
-
Pá
addikt
Jézusom de atom durván aláznak a fishek ma este.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
azért a több lábon állást tervezem, de megyeget, jó ez a playmoney

mióta kevesebb herocallt nyomok, és keresek egy okot a fold-ra, azóta felfelé kanyarog a vonal
80k hand után végülis 2,5BB, 10BI ev alatt.
Ha féltávtól, a herocallok elhagyásától nézem, akkor 5,3BB. Statok rémesek, de legalább postflop alakul a read. -
attiati
veterán
lol, mai session
Beülök, erre azt veszem észre, hogy 4BI plusz, aztán gravitáció visszahúz nagy hitetlenkedések, meg crying/hero callok közepette. És jön a felmentősereg....
Csóka majdnem $-ra pontosan visszaadta a teljes napi elbukott lóvét. 8 beülőjén ketten osztoztunk. Csak potbetet ismert 3 utcán
Szegényem akkor kezdett el megszepenni, és elhagyni a potbeteket, mikor már csak 1 beülője maradt. Lehet, hogy a kliens addig takarta a fold gombot? 
-
Quan-Chi
őstag
na megyek játszunk egy 2000es kessgémet ... majd írom mi volt

-
viharhozo
addikt
10k vpp kell a milestone-hoz, azt most mar osszekinlodom vhogy, bar a bonusz is nagyon csabito volt.

Ilyen line utan a riveren neha hagyok par dollart neki. A legtobb esetben draw-ja van, es ugyse fizet, ha meg sokadik parral callolt, akkor konnyebben megadhatja a kisebb betet.
-
misirulez
senior tag
Csak én nem tudom most csatlakozni PS.-re?
-
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
elmegy, 28ason egyenlőre pár bi minusz, 14esen viszont 10% roi 480 db után
(ami mondjuk még mindig kurvára rövidtáv ebből) -
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Vigyázz, néha én is ezen a limiten funolok FTP-n.

Hogy megy a STSnG-zés?
-
Quan-Chi
őstag
na de jó hogy rátaláltam erre a topikra
! vasárnap voltam Debrecen-Józsán egy baráti 20fős 3K-s leülő ( +1 add on ) -os versenyen ! 10000zseton 100/200-al kezdés 15 percenként vak emelés !
szituáció : nagy vak vagyok, beadom a 200at, 10en vagyunk az asztalnál, mindenki beadja kisvak egészít! a maradék 9800zsetonból egy 5000es hívással indítok (kézbe treff A - K ) majdnem mindenki dob, 3an bejönnek ! flopp : treff J -Q meg egy pik 5 , kisvak dobta én vagyok az első beszélő all in , 2en eldobják, 1 valaki megadja , mutatás nekem ( sor , szín , royal flush húzóm ) a srácnál egy különböző színű 5 - 7 kicsit idegesen megkérdeztem hogy mi a francra adtad meg a válasz egyszerű " leszarom azt a 3 K-t " ... aztán mikor lejött az utolsó lap is, és nekem se sorom, se színem, de még csak egy szar párom se volt, és a srác elvitte 5-ös párral ... mondom halj meg itt helyszínen ... ez történt velem a 7 végén
-
Eagl3
veterán
Exkluzív 25$ -os bónusz csak magyaroknak karácsony alkalmából.
LOL...
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Aszem pokerstrategy-n volt.
-
Pá
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Köszi, pont most fizettem be. De csak mert küldtek külön emailt.

Kíváncsi vagyok más országok mennyit kaptak, ez a 25$ elég sovány így karácsonyra.Jah, a depositnál láttam egy olyan mezőt amúgy, hogy létrehozhatok valami euro accountot, és akkor arra nyomathatok be eurot. Lehet, hogy ez régi dolog, de én csak most vettem észre. Erről tudsz valami bővebbet?
-
viharhozo
addikt
Pá: nehogy lemaradj errol is!
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Egyik másikon úgy eltűntek az emberek, hogy kevés induló van.
Na mind1, nem védem őket. Nem regisztrálnék rajtuk keresztül.
De ahova tőlük van regem, egyiket sem bántam meg.De pl akadémia se erőlteti meg magát, hogy bwin-re bármit is szervezzen. Még a fórumok csatája is elég keményen el lett szervezve. Lobbyban ott a verseny, jelszót meg sehova nem tettek ki.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Csak értjük egymást. A múltkori pacira befizetek, egyből kikérem trükk lényegét nem értettem, úgyhogy kezdtem kételkedni

Ophut nem kéne lehúzni szerintem. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
hétésfél.
De pont tegnap sikerült egy szép sessiont alkotnom, 16 asztalból két 2. hely és ennyi. Kemény volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, én nem hajtok ilyenekre, nem tudhatom

! vasárnap voltam Debrecen-Józsán egy baráti 20fős 3K-s leülő ( +1 add on ) -os versenyen ! 10000zseton 100/200-al kezdés 15 percenként vak emelés !