Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Egy asztalon zsinórban.

-
Pá
addikt
Nah, mostanra felfogtam a kérdést.

Szerintem messze a kártya a leggyorsabb/kényelmesebb/egyszerűbb.
Ha csak sima folyószámlád van úgy is lehet utalni, de az nem lesz se gyors, se kényelmes se egyszerű. Ha csak hobbijátékos vagy és nem tervezel nagy pénzmozgásokat oda-vissza azért egyszer ki lehet bírni a sima utalást is, bár sok tapasztalatom nincs vele, mivel én mindig kártyáról intéztem a tranzakciókat. -
AMD Power
titán
PokerStars-ra pénz befizetés ,hogy a leg 1x ha csak sima forint folyószámlád van?
-
attiati
veterán
uhh ez a Korda-Klárika párosítás....
Korda: "így nem lehet gyereket csinálni, hogy az ember állandóan kártyázik" - mondja a játékosra
Klárika: "majd megtanítják a gyereket is kártyázni"
Korda: "de nincs idő, ha állandóan óllineket mond"

b+ ez egy kész házassági szappanopera, sport1-nél hova tették az eszüket?

-
Eagl3
veterán
Az a gondom, hogy nagyon zsúfoltnak és gyorsnak tűnik Everest után...
6 asztalt nyitottam, de itt már olyan kicsik egymás mellett, hogy nagyon kell sasolni a számokat. Lehet, hogy kis takarással kéne pakolnom, majd rájövök. De ahogy te is mondod, 3 nap után már valószínűleg természetes lesz.
Mondjuk az első 750hand + 3,5bi lett úgyhogy nincs okom panaszra. A mezőny pedig jelentősen gyengébb a FTP-nél.
-
Pá
addikt
Nagyon sok mod van hozzá, sajnos nincs velük tapasztalatom, mert én alapon használom, de ha rákeresel biztos könnyen rájuk bukkanhatsz.
De sztem teljesen jó, úgy ahogy van 2 nap alatt megszokod. Mi átláthatatlan benne?

Még szedhetsz le hozzá scripteket, amik a multi-tablingot könnyítik, de sztem inkább csak 12 asztal fölött van rájuk szükség.
-
Eagl3
veterán
-
Eagl3
veterán
STRAS -on hogy osztják az FPP -ket, csak akkor kapok pontot ha pénzt rakok a potba vagy elég lapot kapnom és ha bedobom, akkor is kapok pontot?
-
D.R.O.
tag
Hali mindenkinek.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor nem jön semmi lap legalább 2 órán kersztül, csak mindenféle szemét (J-2; K-3; A-7;10-2s;), és ha nagy ritkán jön is valami, akkor vagy nem jönnek velem a többiek, vagy a flopp olyannyira nem talál el, hogy nem is érdemes még blöffölni sem, akkor mi frászt lehet csinálni? Mármint a vaktétek szép lassan kivéreztetnek, néha ha bátor az ember akkor vaklopás, de hát azt sem lehet mindig, és az is csak egy ingyen kör.
Ilyenkor, hogy lehet fenntartani a koncentrációt, nyújtani a türelmet, (én türelmes vagyok, de néha aludni is kell
, vagy visszafogni magunkat, hogy nehogy elinduljunk mindenféle lappal?Most kezdtem újra pókerezni, (még) nem vagyok bukóba, egy asztalon játszom, hogy megszokjam.
-
KK-nál elhiszem amit mondasz, de sztem akkor sem lehet megadni , mert egyszerűen mi az a lap amit versz? nyilván nem betelnék általános esetben treff nélkül, és pont a kis treffeket illetve a seteket akartam dobatni, ami reális lehet, mert azokat lehet dobni
88
most is azt csinálta, hogy a jó sd handet blöffbe fordította szerintem., ileltve hogy nem betel flopon az mi már? hogy lehet ilyen flopon settel csak c/callozni? azért gondoltam h színhúzó.
meg asszem5 ös pfrje van a fickónak szal JJ+ AK. reméltem az AKs-tviharhozo:
sokat gondolkodtam a betméreten, és magamból kiindulva én ha csaka river szitut nézem akkor el tudok dobni egy ilyen potban kis színt..
ha visszaemel akkor dobok
nem hsizem ha megad 40 et akkor a maradékot már nem adná meg. ez egy relatíve olcsó blöff akart lenni ennyi, úgy gondoltam, hogy elég FE-m lesz így is, miután 3 utcán át végigemeltem -
viharhozo
addikt
Annak az eselye, h a masiknal is lesz treff, egeszen pontosan 50%. Az altalad kinalt potodds majdnem 1:4-hez. Meg csak gondolkodni sem kell kulonosebben. Abban a partiban a lapunk gyakorlatilag bluffcatcher, ergo a riveren c/c vagy c/f kozott donthetunk.
A masik nyilvan teljesen idiota modon jatszott, es befaszmakolta, de ettol meg a river dontesed rossz (csak erdeklodeskepp, ha betolja a maradekot, dobsz?).
-
Pá
addikt
Nah, erre már nem akartam válaszolni, de most nagyon ráérek.

KK-s hand --> Az a fő gond ezzel a kisebb mint fél pot bettel, csak azokat a lapokat dobatod el vele, amiket amúgy is versz és minden megadja, ami jobb nálad. Az egyetlen hand, amit ki tudsz blöffölni az egy bénán megjátszott AA treff nélkül, de másra tényleg nem tudok gondolni. Ha bubi magas flössel adnád a 41 river betet (sztem adnád), akkor 4-es magassal is meg kell adni, mivel szinte biztos, hogy Q alatti flöst nem valuebetelnél riveren, szóval nincs sok különbség, hogy most 4 vagy J magas éppen... Nem olyan szörnyű a callja, mint elsőre látszik.
Ahogy viharhozo is mondta, ha mindenképp blöffölni akarsz, akkor menj allin. Elég mélyek vagytok, egy 70-es allinnel kisebb flössöket és seteket el lehet dobatni. A 41-es bet egyszerűen nem jó blöffölni. Egyébként hitelesebb is itt az allin.88-as hand --> Itt az a kulcs, hogy az ellenfeled a flop callal elárulta, hogy van valamilye. Azért írtam, hogy nagyon kevés embernek adnám meg, mert hogy riveren jó legyél, ahhoz az ellenfelednek olyannak kell lennie, aki egy közepes handet képes átfordítani blöffbe. Ez pedig elég ritka, mert az átlagplaya inkább reménykedik az olcsó SD-ban. Ráadásul ez nem is feltétlenül a legjobb helyzet arra, hogy ezt tegye. Egyszerűen a river donk itt azt jelenti, hogy a bottom set agyon van verve.
Persze 100 évente egyszer, lehet, hogy a besűlt flushdraw fog próbálkozni, de szerintem az a playa aki a FD-val nem tolta rád flopon nagyon ritkán fog riveren donkblöffölni. Egyszerűen nem olyanok. Csak erre alapozva nem hiszem, hogy +EV lenne a call. -
vááá megtört a jég

5K hand után sikerült stackelnem 90BB nél többet ráadásul 2 szer is.
lehet tapsolni

a nap is kisütött tavasz isvan meg hasonlók
a session-öm is +os szal minden összejött![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
viharhozo
üzenetére
nincs az az isten h ezt 3bet potban meg lehet adni
az ég világon nem ver semmit kb számold ki h hányféle magasabb treff lesz nálam..
nincs az az isten h ezt végig lehet callozni 44 gyel 4 utcánde lehet h én vagyok a nit.
pá: a 88-cal kapcsolatban azért hittem h blöfföt fogok mert elég nit az ellen nem gondoltam volna h ilyen boardon flopcheck után riveren valuebetel
-
viharhozo
addikt
Nem, ez a riveren nem bloff, hanem valuebet, es semmi ertelme. Olyan oddsot adsz a masiknak, ami lehetetlenne teszi, h barmit is dobjon.
Ha mar mindenkepp bloffolni akarsz egye erre nagyon kevesse alkalmas boardon, nagyon rossz stack/pot aranynal, akkor be kell tolni a maradekot.
-
Orizen
csendes tag
Tegnap tele volt a cipőm titánon, állandóan beleszaladtam valamibe, ha 88-al drillt floppoltam, tuti hogy AA-val jött az ellen és A is volt a flopban. Amikor a félbeülős ellen mentem KK-val, mi lenne más nála mint AA. Volt egy 5%-os is, ATs-el kalloltam vkit preflop, flop TTx, már itt check raise-eltem, majd turn-ön is elengedtem egy vastag betet, riveren még gondolkodtam hogy allin menjek vagy beérjem kevesebbel is, allin... mit mutat? QQ, mi volt a river: Q ...
Aztán jött egy kárpótlás, mert növekedett már a preflop agresszióm és gondolom elkezdte szúrni a szemét egyeseknek. emelek majdnem UTG-ből 89s-el
, mögöttem 2 db call. Flop: 99A, vazz király
én check... 2-es user bet, 3. user ALLIN!!! én gondolkodom, több esélyt adva így a 2. usernek, hátha... és call... 2.-es dob, 3-as mutat AK... lol
-
turnig value riveren blöff.
asszem nem kell magyarázni
azt azért legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna h lecalloz egy 4es színnel.te szoktad mondogatni h setet nem dobunk

nem is dobtam el.
igazából azért calloztam mert nem hinném h egy ilyen flopon elcsekkelne egy setet ráadásul utána ilyen 4bb-ket calloz. azt gondoltam h AK vagy színhúzó, azok meg hadd blöfföljenek csakeagl: asszem szerdán, de nem 100
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
És ez a mineolás hogy néz ki?
Amíg megy a gép, és ahány asztalt megnyitsz, annyiról és csak annyit tudsz elmenteni?
Unibeten van max asztalszám korlátozás.
-
attiati
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
de most hol írtam hülyeséget
agy a coinflipeket és a 70-30-akat húzom be, és akkor úgy meg fel a winings, hogy allinev helyben marad, vagy kevésbé meredeken emelkedik, mint a winings.
Vagy hát 20-80-ban rakom be a lóvét egy oltári fish ellen TPTK-el a két párja ellen, és én mákolom vissza magam. Vagy KK-al behúzom a setet AA ellen. (sajnos úgy, hogy allinev beszakad, winnings meg fel)
Arra írtam, hogy Eagle szerint csak a fishek hozhatják magukat ilyen 20-80, 5-95 mákolós helyzetekbe. -
tudtam én
a jó oldalát kell nézni a dolgoknak
857 hand alatt volt 3 setem ohh yeahh
másra nem is vágyhatom
-
Pá
addikt
Utálom a hétvégéket!
-
attiati
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
arra írtam eagle-nek, hogy nem csak a fish mákolhat
-
Pá
addikt
-
Pá
addikt
allinEV is overrated
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Hát a jobbaknál biztos így van

Én azért mákolok 3-4 outokat is
Persze úgy lenne az igazi, hogy allinev "fent marad", és cointflipekkel feltornászom hozzá a cashvonalat. Különben csak félúton találkozik a két vonal

-
attiati
veterán
Ha így lenne, akkor hol mákolnád vissza az allinev-t?
TPTK-el berakod két pár ellen flopon, és "lemákolod"... stb.De tényleg marha idegesítő. Tegnapelőtt a három megagigafish ellen mind otthagytam a pénzem. 0% fold to 3bet, semmire nem dob, 90/70-et játszottak kb.
És QQ vs KK, KK vs AA, QQ vs AA pre olléban mindháromszor lesetteltek, egyszer dupla beülővel.8BI pot, amiből ~6,4-et be kellett volna húznom, helyette 0.
-
Eagl3
veterán
Persze, hogy a fishek húzzák le a pénzedet, mivel ők hozzák magukat csak olyan helyzetbe, hogy lemákolhassanak. Éppen ezért te nem fogod behúzni az egy, két vagy három outot, mert mire oda kerülnél, hogy esélyed legyen a mákolásra már rég bedobtad a lapodat.
Amúgy gondolj bele, SH -n még durvább az ingadozás...
-
-
miért most pl az nl50 es history-m nem számít? csak 70K hand vagy mennyi de lehet hogy az egész egy nagy upswing? azért ebben nem hiszek.
minél nagyobb a winrate-ed annál kisebb az ingadozás sztemés ha itt tartunk, 300K hand alatt nem volt ilyen h 10K hand alatt 0-s legyek, és a handeket visszanézve nem én vagyok a ludas sztem, de nagyon nem
de nem azért zavar a dolog mert nem nyerek, hanem emiatt az egész bullshit miatt változik a játékom, és persze nem jó irányba, stresszes vagyok és ideges, és nőnek az ősz hajszálaim

és külön poén, hogy az esetek 70%-ban a fish húz le
és kedvem lenne játszani, csak íg yhogy játsszak jó keddvel amikor, egy 600 handes session alatt is 4BI az ev diff, és úgy h direkt azért hagytam ki, hogy hátha lekerül addig a szopóflag, de nempedig azért már illene átbillenteni a flaget

vagy illene nekem behúzni az 1-2-3-4 outot 5 szzör egymás után
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Hát nem tudom, tulképp jelzésértékően beállhatnak, de 2-300 hand alatt még azért elég nagy szórást tud mutatni a vpip/pfr is, a többiről nem is beszélve.
Azért persze használható, de csak óvatosan. Főleg 3betnél nem mindegy, hogy az most valójában 3% vagy 6%, ennyit meg simán szór 300 hand alatt. Még többet is. A cbetes cucchoz is több kell, főleg egy nit ellen, aki lehet 300 hand alatt 5x nézett flopot.

-
Pá
addikt
De honnan tudod mennyi a winrated, ha még nem toltál le 300k+ handet a limiteden?
Nem mondom, hogy most nem szopat az rng éppen, de lehet, hogy igazából csak 5bb/100 a winrated, nem 10, ahogy eddig hitted és épp most áll be.
Amúgy is10-20k hand az szinte semmi. Az alatt bármi megtörténhet.

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Én is dombot építek ebben a hónapban, úgyhogy nem vagy egyedül

Summa 20k handnél tartok -12BI eredménnyel. A héten masszív tw sessionok jönnek.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
Szarul jön a bónusz. 2k rake kellett a firstdepohoz. (3000 pont)
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Bakke, akkor meg se szólalok, ha nektek is ilyenek vannak.
2-300 hand alatt mi áll be? Ilyen 3bet, fold to 3bet, fold to turn c-bet is?
(Mondjuk itt ongame őrültek, minden körben minbetelők között úgyse mond sokat.)
-
válasz
concret_hp
üzenetére
???
nem az a bajom...
vannak akik rinyálnak h -20BI-s swingbe vannak
igazából nem tud érdekelni mert akinek a játéka 1-2bb/100 + abba bőven nagyon belefér az ilyen , de nekem az sem fér bele hogy 0-s vagyoknem tud érdekelni amikor vki csinál -5bb/100 at az eredetihez képest, mert az nekem is beleférne, de kb -10bb/100 ban vagyok a standard játékomhoz képest, ami baromi nagy diffi
és hihetetlen mik vannak
pl ez most miközben írom

***** Leosztás 1811500047 *****
0.50/1.00 Texas Hold'em (No Limit) - 2009. október 11. 6:24:46
Bad Beat TH 93 (Valódi/Pénzes játék)
Szék 1: ktg3 (130.95)
Szék 2: LEMAK84 (39.03)
Szék 6: Bo4eto (20.50)
Szék 10: seamount (106.22)
Szék 3: -seth- (78.15)
Szék 4: csokislaci (35.55)
Szék 7: elsheriff (18.50)
Szék 5: Aragornnnn (94.93)
Szék 8: OPICE (176.80)
Szék 9: Berrylong (22.00)
LEMAK84 tesz KV 0.50
-seth- tesz NV 1.00
** Osztás **
ktg3 [Ak, 10p]
LEMAK84 [N/A, N/A]
Bo4eto [N/A, N/A]
seamount [N/A, N/A]
-seth- [N/A, N/A]
csokislaci [N/A, N/A]
elsheriff [N/A, N/A]
Aragornnnn [N/A, N/A]
OPICE [N/A, N/A]
Berrylong [N/A, N/A]
*** Licitkör 1 ***
csokislaci Fold
Aragornnnn Fold
Bo4eto Fold
elsheriff Call 1.00
OPICE Call 1.00
Berrylong Fold
seamount Fold
ktg3 Raise 5.50
LEMAK84 Call 5.50
-seth- Fold
elsheriff Call 5.50
OPICE Fold
*** Flop(asztal): *** : [Ak, Jk, 9t]
*** Licitkör 2 ***
LEMAK84 Check
elsheriff Check
ktg3 Bet 9.25
LEMAK84 Fold
elsheriff All-in 13.00
ktg3 Call 13.00
*** Turn(asztal): *** : [Ak, Jk, 9t, 2k]
*** River(asztal): *** : [Ak, Jk, 9t, 2k, Kk]
*** Leterítés *** : Rake: 2.20 Teljes pot: 42.30
ktg3 Fold Nyer: 0.00
LEMAK84 Fold Nyer: 0.00
Bo4eto Fold Nyer: 0.00
seamount Fold Nyer: 0.00
-seth- Fold Nyer: 0.00
csokislaci Fold Nyer: 0.00
elsheriff [2p, 2t] Drill kettes Nyer: 41.80
Aragornnnn Fold Nyer: 0.00
OPICE Fold Nyer: 0.00
Berrylong Fold Nyer: 0.00vagy ez
readelem a színhúzót és persze olyan outja jön ami nem szín de kifizetem, okés kis potok de akkor is
***** Leosztás 1811495394 *****
0.50/1.00 Texas Hold'em (No Limit) - 2009. október 11. 6:08:02
Bad Beat TH 13 (Valódi/Pénzes játék)
Szék 3: Mercury2 (45.32)
Szék 5: panoitas (96.15)
Szék 6: csokislaci (40.95)
Szék 8: ktg3 (106.17)
Szék 4: LUCKY? (66.80)
Szék 7: Aragornnnn (84.05)
Szék 10: l'indiano (119.75)
Szék 9: CashCrop1 (91.85)
Mercury2 tesz KV 0.50
LUCKY? tesz NV 1.00
** Osztás **
Mercury2 [N/A, N/A]
panoitas [N/A, N/A]
csokislaci [N/A, N/A]
ktg3 [8p, 8k]
LUCKY? [N/A, N/A]
Aragornnnn [N/A, N/A]
l'indiano [N/A, N/A]
CashCrop1 [N/A, N/A]
*** Licitkör 1 ***
panoitas Fold
csokislaci Fold
Aragornnnn Fold
ktg3 Raise 3.50
CashCrop1 Fold
l'indiano Call 3.50
Mercury2 Fold
LUCKY? Fold
*** Flop(asztal): *** : [9t, 4k, 5k]
*** Licitkör 2 ***
ktg3 Bet 5.00
l'indiano Call 5.00
*** Turn(asztal): *** : [9t, 4k, 5k, Jt]
*** Licitkör 3 ***
ktg3 Check
l'indiano Bet 10.00
ktg3 Call 10.00
*** River(asztal): *** : [9t, 4k, 5k, Jt, Qp]
*** Licitkör 4 ***
ktg3 Bet 7.00
l'indiano Call 7.00
*** Leterítés *** : Rake: 2.60 Teljes pot: 49.90
Mercury2 Fold Nyer: 0.00
panoitas Fold Nyer: 0.00
csokislaci Fold Nyer: 0.00
ktg3 [8p, 8k] Pár nyolcas Nyer: 0.00
LUCKY? Fold Nyer: 0.00
Aragornnnn Fold Nyer: 0.00
l'indiano [Qk, Ak] Pár dáma Nyer: 49.40
CashCrop1 Fold Nyer: 0.00 -
nincs mit tenni
ellen 50/6/0most dobjam el??
600 hand alatt azért elég erős hogy 5BI ev és 0.5 a win.
hát a faszom tele ezzel, ezért hagytam 4 nap szünetet vagy mennyit? -
válasz
concret_hp
üzenetére
olyan downswingben vagyok vazz h meglátszik az all hands grafikonon is szal 1 szavad sem lehet...
amúgy meg életem legrosszabb hónapja 10K hand +2BI
azért az elég kevés
persze EV megint más kérdés
-
vazz 4 napig nem játszottam... (mert morci voltam)
most nekiülök..asszem ez sem igényel különösebb kommentárt
persze villain 78/11 innentől meg mind1kent bilív disz shit, de tényleg olyanok mint a mesében

és perrsze megint a fish játszik rosszul, és majdnem kifizet az rng de nem... mert 1 outnak jönnie kell
-
Pá
addikt
Egyszerűen imádom az ilyet, még most is szédülök a gyönyőrtől.

-
concret_hp
addikt
válasz
attiati
üzenetére
hát azért annyira nem nagy terem, hogy ennyi idő alatt ne legyen handem a többségről

regekről van ugye nyílván, a fissekről meg sose gyűlik össze sok hand, de látod, hogy fiss... (ismeretlen playa sokkla nagyobb eséllyel fiss, mint értelmes
)meg azér ilyen 2-300 handes minták is használhatók sok esetben.
140 playáról van 500nál több handem és 415ről 200nál több, ami nem tűnik soknak, de azért már eléggé használható

unibeten alap, hogy első pár nap mineolok napi sok órában + kunyzok handeket olyantól aki már mineolt
(meg utána is azért) -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Akkor kevés asztalon nyomod, és csak read, és figyeled őket?
Vagy honnan van elég infód ellenfelekről, ha nincs sok handed tőlük?Unibetre GL
menni fog egész nap a géped, és mineolsz? 
-
Eagl3
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Melyik oldalon keresztül regelsz?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
GL unibethez.
Kismágus egyébként négy napja kb nem alszik szerintem, mert: " Jön ticci a pacificra és veszélyben a rakeracem". Mi lenne, ha meghagynánk ebben a hiszemben?

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Elvileg már előfizettem, jön naponta. Csak az érdekel, hogy ti is vesztek e?
Vagy Nl100 felett már olyan kevés az asztal, hogy egy-két kivétellel visszatérő játékosok mind?Most látom mennyivel másabb lesz majd, mikor beülök egy asztalhoz, és mindenkiről van minimum 4-500 hand
-
attiati
veterán
Ti szoktatok venni handeket?
Gondolom nem a saját havi "pár" 10k hand alapján hoztok döntéseket. -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Egyébként hogy megy a váltás?
Mennyire macerás? Nagyon át kellett alakítani a játékodat vagy elég volt pár apróbb módosítás? -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem tudom, Starson nem volt még, hogy ne tudtam volna asztalt nyitni...

De januártól én is megyek SH-ra. -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Neeem, ez kb az elmúlt 3 hét lehet.
Általában nem tudok 5-10 handnél többet játszani heads-up, mert addigra feltelik az asztal, ha meg nagy fish ül be hozzám szinte azonnal megjelenik még 1-2 reg. -
attiati
veterán
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
épp folytatni akartam, de igenis

benned több kilométer van biztos
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
attiati
veterán
Nem tudom mi van már. Az asztal fishe ellen AK-val AKx boardon KK-ba kell belefutni. Totál röhej.
Reg ellen 9-es setemmel bet-bet-bet JJ ellen alacsony boardon, river J.
AQ-val félstack ellen ATx asztalon AT-be rohanok. Mennyi már az esélye ezeknek a kibaszott kétpároknak? 100-ból 70szer tönkremegyek kétpár ellen. TPTK-el meg alig látok TPGK-t az ellenfélnél.Közben meg nézem, hogy fish 3BI deep stackjét és a KK-ját lehúzza a reg ászásza.
2BI deepstack fish TT-el Axx asztalon flopon overbet allin. Reg röhögve adja.
10-ből 9szer, mikor legutóbb adtam az ilyeneket, minimum két pár volt a fishnél. Akkor most mi a fa van?Handet is vettem, tök jó, hogy beülök az asztalhoz, és még a fishek kétharmadától is van 1-200 handem egyből. Élveztem a játékot is, fele annyi asztal. De ez sárba tipor. Nem tudom hányadán állok a szerencse-balszerencse skálán.
-
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
linkelj egyet számok nélkül: )
illetve handszámmalomahában kva nagy a variancia, de az rb sok mindenért kárpótol
miért nem hi/low zol ott talán kisebb -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
és akkor ez a bónuszcsaló most ki?

-
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
ajjmár mindig ez van...
nade ezen viccelődni
azért megérdemelnél napi 2 ilyen handet cg-ben -
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
a tanúlság -- berúgva ne erőltesd a fórumozást

csak annyit akartam kifejezni, h itt viccelődtök azon a handen amitől idegbajt kaptam
ez azért nem szép dolog és ilyenkor eszembe jut hogy hát azért mégis egy oltás kijárna vissza is
amúgy semmi extra
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
ki ő?
Amúgy ophun egy elég régi nickje volt.
Ha ugyanaz volt az illető.Meg a sok mézesmadzag miatt nehezen hihető, de e-mailben próbált valamit magyarázni nekem sportfogadásokról. Mármint az ophus nick.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
köszi! Hogy nem ismerten én ezt eddig??

ebből is kimaradtam!
-
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
igazából úgy lehordtalak(leb*sztalak) volna, de annyira aranyosan butát írtál hogy nem volt szívem hozzá

de tény ami tény ilyen amúgy több 100K leosztás alatt először fordult elő velem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)