Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fboy
aktív tag
-
alienpapa
senior tag
Szeretnék hand history-t venni. Tudtok valmi megbízható oldalt, ami nem 5 éves handeket árul?

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
Az nem fun, mert direkt gerjesztett lenne

(egyébként úgy látszik nem lett igazam, van még új a nap alatt)
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Ez jó topik lesz, érdemes majd figyelni, hogy veszi személyes támadásnak Zoli a postot, mindezt úgy, hogy érdemben nem reagál majd semmire. /popcorn
-
misirulez
senior tag
válasz
bandus
üzenetére
Biztos vannak hibák a statokban is, de mielőtt nagyon elmegy az önbizalmad, megmutatom ezt:[link]
Tényleg nem, hogy magamat fényezzem de ha jól megnézed:8k-32k = BE 24k
40k-62k = BE 22k
101k-127k = BE 26k
220k-258k = BE 38k
276k-292k = BE 15kSzóval nálad a 30k BE-től még nem kell olyan nagyon megijdedni, pár dolgot kicsit csiszolsz, és jó lesz az.

-
adalbert1
veterán
válasz
Polacheck
üzenetére
Mondjuk én is már lassan 5 éve játszom és sose játszottam huzamosabb ideig 25 felett, de legalább tudom hogy mik az okai:
a, eleinte mikor még sokkal jobban érdekelt a játék (2006 vége-2007 eleje) sokkal kevesebb oktatóanyag volt elérhető, igaz ezt ellensúlyozta hogy általánosságban mindenki lámább volt (most se vagyok túl jó, de az akkori önmagam szerintem oda-vissza tönkreverném), de ilyen szintű cikk és videódömpingről álmodni se lehetett
b, rengeteg hiba a hozzáállásomban, eleinte túl nagy egó, nem megfelelő br menedzsment, könnyű tilt, stb
c, nem megfelelő célkitűzések, össze-vissza játék
d, túl könnyen feladás, ha megszűnt a motivációm akkor általában a könnyebb utat választottam és levettem a pénzt, ilyenkor pár hónap szünet, majd pár hónap után újból ugyanazon a téten újrakezdés, tehát gyakorlatilag nulla kitartás
e, lustaság, egyszerűen nem volt kedvem cikkeket olvasni, elemezgetni, új dolgokat tanulni, stb.
Na már most ha így simán pluszos voltam/vagyok akkor el nem tudom képzelni hogy aki belerakja a megfelelő mennyiségű munkát, megvan a megfelelő hozzáállása és lejátssza a kellő számú handet hogy nem tud nyerő lenni ilyen hosszú távon micro limiten.

-
-
viharhozo
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Nezd, ket eset lehetseges.
1. A minta torz es nagyon szarul adta a gyumolcsosgep.
2. Valami alapjaiban el van bva.Sajnos jellemzoen az utobbi szokott bejonni. Mivel az elso lehetoseget sem szabad elvetni, minden tanacsot fenntartassal kell fogadni. Ami nekem feltuno:
1. SB-rol 22/10-et jatszol, ami nagyon nem van jol (BB se tetszik, de ott kevesbe feltuno). Alapjaban veve rosszul veded a vakod, nagyon sokat callolsz, nagyon keveset 3betelsz.
2. Nagyon keveset nyersz btn-rol. Ennek valoszinuleg az az oka, h a stealed nagyon alacsony, a lapod jatszod, nem a pozid.
3. Kicsi a 3beted. En aztan vegkepp nem vagyok az esz nelkuli 3beteles hive, de 5maxon a 3,7% nagyon-nagyon vekony. Gondolom, hasonlo okbol roppant kicsi a 4bet range-ed is.
Postflop:
4. Nyilvan nagyon sok dologtol fugg, mikor erdemes cbetelni, de azert a 60%+ teljesen std kene legyen.
5. Talan a legnagyobb leak a w$wsf. A rossz hir pedig az, h innentol minden mindennel osszefugg, nagyon kicsi az afq-d, megis sokszor jutsz el sd-ig. Itt is van egy furcsasag, nagyon sokszor jutsz el sd-ig, ebbol sokszor nyersz (w$sd 57%, piszok magas), megsem nyersz eleget. Csak valoszinusitem, h non-sd-ben rengeteget bukhatsz. Erre egyszeru megoldas biztos nincs, vmit okosabban kene csinalni.
-
Fboy
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Azért mert 5 maxon szarul nézi az EP-t a HM. (nincs EP)
Tőzeg oszi: De télleg kb. ugyanazzal tolod mindenhonnan
w$wsf: túl könnyen feladod a partikat -
adalbert1
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Ehhez a sráchoz képest még mindig jól állsz.
A többihez sajna nem igazán tudok érdemben hozzászólni, a többiek úgyis sokkal pengébbek olyan téren hogy mit hogy kellene fejleszteni a játékodon. -
válasz
viharhozo
üzenetére
ongame 5max. ez így hirtelen elég sok minden, egyedül talán a kevés setről nem tehetek
igyekszem kijavítani mindet, esetleg még valami tipp, hogyan kezdjek hozzá?
pl a w$wsf? feszesebben játsszak? vagy csak kevesebbet dobjak? bár valószínűsítm, hogy ez az egész valahol preflop van elcseszve.köszönöm amúgy az észrevételeket

-
viharhozo
addikt
válasz
bandus
üzenetére
A w$wsf egyszeruen katasztrofalis, sok lappal indulsz, utana pedig konnyen dobsz -> burning money. Az afq minden utcan alacsony, cbet nagyon keves. A pozicios jatekod rossz, a vakokat rosszul veded, keves setet flopolsz.
Nem teljesen vilagos, de ugye 6max-rol beszelunk?
-
válasz
concret_hp
üzenetére
naigen, az ilyesmiket akarom kiküszöbölni, szépen folyamatosan. nem hiszem el, hogy lehetetlen lenne, szal úgy döntöttem, nem fogom feladni

[link] aki késztetést érez, szóljon hozzá nyugodtan
-
válasz
attiati
üzenetére
nem hinném, 2,12 ill 20% agresszióval
ezekben sokat kéne fejlődnöm, illetve pfr-ben mindenképp, ami még mindig csak 15%. pfr statjaim így néznek ki:
sb: 10,7%
bb: 7,4%
early: 17,5%
middle: 18%
CO: 18,3%
BTN: 21,6%első körben én itt keresgélnék, hogy hol kéne sokkal lazábban játszanom (BTN, CO) illetve hol feszesebben (vakok, talán utg is, vagyis early itt).
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Jogos, igazad van.
Nem gondolnám hogy 200-on is vannak ilyen lámák, UTG+1-ből limp majd call 96 offal...
Ráadásul adhatta neki a gép ha már amúgy is 4 buyinnel ült ott. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
rohadtéletbe. kiszatozom magam egy 200 ojrós versenyre, elvergődök itm-ig átlag fölötti stackel, majd 4 óra játék után 16 főnél KK-val AA-ba futok úgy, hogy a mezőny atomgyenge és az ft már 1k fölötti eur-al indul.

-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
vagy mondjam azt, hogy éjjel pl. 9798 handes sessionben a legnagyobb nyert pot +136bb, a 10. legnagyobb meg már csak 92bb?
-
concret_hp
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
miért, akkor majd nem esik riveren a gutshot?

[link]
nem lesz kint folyton AA a KK-m ellen, nem spliteljük ki azokat a potokat amik nagyra nőnek és pár outja vna az ellennek?
persze ez nem lnne baj, ha visszafele is lenne ugyanannyi cooler, vagy a legnagyobb fissek kifizetnének néha, de az nem nagyon van.stbstb

-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Azt nem mondom hogy kitartást mert arról bizonyságot tettél mikor megcsináltad az SNE-t, inkább GL.
Arra nem gondoltál hogy 1-2 napig 1-2 szinttel lentebb játssz visszanyerni az önbizalmad? Vagy az x nap előnyöd ezzel a vpp/nap visszaeséssel veszélybe került annyira hogy nem vállalnád be? -
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Megnéztem a grafikont, tényleg durva.

Oké hogy megvan rá a magyarázat, de pszichikailag pl. hogy teszed ezen túl magad? Grindolsz tovább mintha mi se történt volna abban bízva hogy elég nagy mintán úgyis beáll minden a helyére?más:
PTR nem trackeli az összes ongame-es handet? Ill. bwinnél a pontokat mikor írják jóvá/milyen gyakran frissítik? Mert pl. 2 nappal ezelőtti pókerért nem kaptam még semmit, viszont 2 nappal ezelőtti fogadásért igen, frissítés meg elméletileg ma volt. -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
tíszi professzor belekezdett a tétele bizonyításába

-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
elég durván néz ki a grafod, hogy hozod össze ezeket a swingeket?
-
concret_hp
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
az a baj, hogy nappal kicsit rosszabb, mint volt, éjjel meg még rosszabb, mint nappal úgy hogy éjjelente mindig sokkal jobb volt. a vpp / handem elég drasztikusan esett, de emellé még nem is játszok nagyon jól mostanában + nagyon durva downon vagyok, hihetetlen sokszor vagyok a coolerek rossz felén.
-
misirulez
senior tag
Ajjaj, előbb nem tudtam fizetni a neteller kártyámmal, és a honlapjuk meg egyáltalán nem muxik.

-
-
lorcsi
veterán
-
concret_hp
addikt
starson való éjjeli grindnek eléggé betett az fbi

-
misirulez
senior tag
válasz
Polacheck
üzenetére
Amúgy nem is próbáltad az anonymus asztalokat?
Gondolom 1db. reg sem hajlandó beülni és csak fissek vannak, egy kísérletet én biztos tennék ha SH játékos lennék, alapból abból indulsz ki, hogy mindenki buta, és semmi wpzés nélkül DH féle abc pokerrel, lehet, hogy magas bb/100-at tudnál hozni. -
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Na a PSOP eléggé kezd elúszni (legalábbis az első 12 hely ami még ér is valamit), tegnap nem kerültem időben gép elé így lemaradtam a HU versenyről (ami szerintem amúgy is elég gyengén ment volna... - tényleg, akkor mi van ha páratlan számú versenyző indulna? a legutolsó várakozik és az már akkor egy dupla stackű ember ellen kezd el játszani?), ma meg kiestem a 180. helyen, mert nem sikerült hozni egy 76-24-et.
-
attiati
veterán
Ipokerre nem kell valakinek privát deal? Nem bírom kiszedni a minimum limit miatt a bent lévő pénzemet, párszáz $ rake kéne

-
válasz
concret_hp
üzenetére
egy próbát talán megér, vagy lehet megvárom a szorgalmi időszak végét, és akkor rapival okosodnék kicsit
most melózok is suli mellett, így annyira sok időm nincsen... de ha nyárra nyerő lennék 20on, akkor vmi egész jó helyre eltudnánk menni az asszonnyla nyaralni 
-
válasz
concret_hp
üzenetére
epiman ajánlotta, beckham-et, szóvla csak jó lehet. úgyérzem vlami apró dolgo hiányzik, ami miatt ennyire nem megy a game, szóval ezt ki kéne küszöbölni minél hamarabb

pl, hog yne 4% legyen a flop set arányom
-
válasz
concret_hp
üzenetére
na, hát ha az én nyereményemből 100%-ot kapnál, még azzal sem mennél sokra
esetleg ajánlni tudsz valakit, akivel néhány órában átbeszélném majd a dolgokat, ha lementek a vizsgák?
mondjuk want2push-sal már beszéltük ezt, csak sosem sikerült szabaddá tennem magam este, az általában a zasszonyé
rapi nyárig nem ér rá, epiman nekem drága, illetve most beckham87 i semlítette a blogjában, hogy foglalkozna oktatással, róla mit gondolsz? (bocs a sok krédésért: ) ) -
válasz
concret_hp
üzenetére
a te óradíjadat meg lehet fizetni? 
-
válasz
bandus
üzenetére
[link] amai nap is jól alakul. asszem ennek már genetikai korlátai vannak, hogy én itt nyerni tudjak. ez van belémkódolva. vagy 500 hand után mindig abba kéne hagynom.
buktam egy laza 3as ai-t QQ-val A9 és AK ellen, meg a nutflöshömet botozta meg egy backdoor full, és erre jön még ráa rengetek pici pot. asszem ez a hülye játék fog a sírba vinni

-
válasz
concret_hp
üzenetére
ez már nekem is megfordult a fejemben... csak nem tudom hova lenne érdemes átmenni
ahol azért nem vészesen erős a mezőny sem
-
válasz
concret_hp
üzenetére
háháá, bwinen nindncsen rb ugye...
namost, sok sör+jéger után elmondva: én ugye abból indultam ki, hogy azt olvastam, hogy mikrón mennyire könnyű megverni a játékosokat... namost, nekem ez bwin nl4-en, és nl10-n úgymond elég könnyen megy, és az nl20 bazira megtréfál...
talán már leírtam, hogy elég rosszul viselem a sikertelenséget... főlega befektetett energia és idő figyelembevételével... minden tiszteletem az olyan embereké, mint pl. Te is, akik a poker eme velejáróját el tudják viselni... nekem sajna elég nehezen megy... legyek stabilan vesztő az adott limiten, vagy legyek nyerő, de eszt a szinuszos BE görbét én nem tudom elviselni... zen még dolgoznom kell
-
alienpapa
senior tag
az ongame csak engem szopat, vagy ez a standard? h a ..szomat verném bele
-
misirulez
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Hát a legdurvább nekem nyáron volt egy SH asztalon, floppolt A magas flushom volt, flopon 3-as allin, egy overpár ellen aminek nem volt színhúzója, és egy K magas színhuzó ellen.
Runner-runner board straightflush, -> harmadolás.
Na az kemény volt.
Akkor a holdem manager is 0%-ra kerekítette az esélyeiket.A mostani az 844 floppon blöffölt ellenem és allin ment a QJ, nálam 88, turn/river: JJ.

-
adalbert1
veterán
válasz
Polacheck
üzenetére
Innen kezdődik...
Szerintem is el van szállva magától... (oké hogy elég szép eredményei vannak, de szvsz van egy rakat szerényebb pró aki legalább ennyit elért).misirulez: nekem is volt olyanom mikor 99,x %-ról sikerült elbukni, konkrétan floppolt póker, ellenfélnek turnre és riverre jött a nagyobb póker. Szerintem még anno ide is beírtam, de sehol nem találom azt a handet...
szerk.: jeee, összetettben még 15. vagyok, kár hogy ez az első helytől pont egy 300-400 fős verseny első helyére van pontszámban.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
bázeg, tényleg nagy az arca
pedig eddig szimpatikus volt, de ennek most asszem vége, veledvagyok 
-
misirulez
senior tag
Ajaj kezdődik megint...

Elég elegáns módon tud személyeskedni, 15 hand vs többezer hand témáról gyorsan sikerült rád térnie, lol

-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
[link] (#234 ha nem jó a link)
mennyire std hogy ledonkozod a mezőnyt, annak az oldalnak a házibajnokságán, ahol pró vagy?

-
misirulez
senior tag
Oh jeah sikerült buknom egy 99,2 - 0,8 -at

-
adalbert1
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Lol, pedig nekem 6 gombos egerem van, és mégis semmi...

HORSE-ról sikeresen kizúgtam az 52. helyen, Selindek beluckolta a 2 outja közül az egyiket Studban (mondjuk a 6 maxról meg én ejtettem ki
), eldobni meg nem akartam már, úgyis mennem kell barátnőmért...
Volt még előtte egy elég sz.r handem Razzben, sajna hiába van nálam 4 jobb kis lap, ha az 5. eggyel nagyobb mint az ellené...
-
válasz
concret_hp
üzenetére
hehe
egyébként miylenjátékosnak tartod? -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem is tudsz te pókerezni. Lehet, hogy csak egy több gombos egeret kéne vennem az sne-hez
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
concret_hp
üzenetére
azért más lehet egy sne-től tanulni, mint oktatóvideokból, meg könyvekből
amúgy szerintem sem erős a 25, csak én cseszek el mindig valamit 
mod: kócsing - meg is kérdeztem már rapit, hogy vállalna-e 1-2 órát, csak nagyon tele van,remélem nyáron össze fog jönni

-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Lol, látom twitteren is volt egy kis ütésváltás... (de ahogy múltkor néztem már akkor is volt az AA vs. AK miatt beírás).
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
egy check/minraise riveren szerintem jobban tiltre tette volna.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
akkor jó nagy önbizalmuk lehetett, vagy jó sokat biztattad őket, ha ilyen kevés hand után is feljebb léptek

Gondolom ezek FR és akkor starson tolják ők is? A végén levő szám BB, vagy bb/100?
Hány asztalon tolják egyszerre? -
concret_hp
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
sok, nem tudom, 90-100 óra biztos megvan az első, a másik delikvens most olyan 25-30 talán + kiadom, hogy mit olvassanak el, de ezt így nagyon nehéz megmondani. ők meg nyilván jóval többet, azt végképp nem tudnám megmondani

ha leesik kb. 2K vpp / napra az év hátralevő részében amit tolnom kell, akkor rágyúrok arra, hogy fejlesszem a játékom, hogy kóccsal-e vagy anélkül, azt majd meglássuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Suzuki topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

igyekszem kijavítani mindet, esetleg még valami tipp, hogyan kezdjek hozzá?
én 3 órányi BE után futottam KK-val 88-ba, és így lett -1bi a session 

)
a te óradíjadat meg lehet fizetni?
a mai grafikonom. kurvára idegesítő, h nem tudom megverni ezt a szaros nl20-at :/
pedig eddig szimpatikus volt, de ennek most asszem vége, veledvagyok