Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
6 nap alatt majdnem annyit plusszoltam mint az eddigi legjobb hónapomban

-
-
vazz beülök játszani -6BI

asszem kicsit kiülök: ) -
attiati
veterán
NL25SH PS
67bb-s agrofish (53/47 AF20 50hand alapján) UTG 4bb-ig emel, és adja 3betet.3hQhTs flopon 6,5$ potnál checkel, szerintetek elég a félpotbet KK-al IP? (keveslem)
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Aki kesobb eri el a 100k-t, az nyert, obv.
#15385: jo, de az elejen csupa high-stakes sng-zo all, ellenuk nincs esely.
-
attiati
veterán
Beindult a lapfosó henger, jókor kezdi, az utolsó napjaimban.
Ennyi flopolt fullt, meg runner-runner fullt régen láttam a saját kezemben.
Meg visszatértek a jó kis T4o 4bet insta ollézó emberkék dupla stack-kel.concret: nem látom a neved a listán
sokat alszol, az a baj -
concret_hp
addikt
-
föccer
nagyúr
Rájöttem, hogy mi hiányzott a mai napomból. Igaz, hogy a fultilen nem lehet már sss-t játszni, mert 35bb re emelték a min beülőt. Ennek ellenére beültem nl2-re 6 asztara 0,7 dolcsival kezdőkéz táblázat alapján játsznani, és olyan jót röhögök, amikor a 4bet push-omat az A8s, meg a JJ adja meg

lol.
üdv, föccer
-
Pá
addikt
Starson $40 instant cash + minden milliomodik leosztás után díj.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Mindketten átutaltok nekem $5k-t.
Aki hamarabb eléri az SNE-t, annak küldöm az egészet.
Ha egyikőtök sem éri el, megtartom mind.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
amugy mire gondoltál?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
attiati
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
Gondolkodom most egy starsban, legalább ugyanazt fogom kapni, mint amit a videókon látok, és lehet (vissza) átállok FR-re, a 18/10 körüli statot talán könnyebb lesz FR-hez igazítani

Nem terveztem/tervezem, hogy ebből, csakhát a mnélküli.starson a FD utáni időszakban kb hány % rakeback-re lehet számítani pontokból, reloadokból, stb... egy nl25 játékosnak?
ktg: ja jó régiek voltak az övéi, új meg nem volt azon a szinten. Nem is téged akartalak meggyőzni, hogy ps videók jók / nemjók

-
viharhozo
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Teljesen feleslegesen tulkomplikalod az egeszet, olyan dolgokat veszel figyelembe, amiket nem kellene.
Ha ebbol akarsz elni, akkor az alapcel, h a bankrollod + a penztermelo kepesseged meghaladjon egy szintet, utana lehet bohockodni. Ez nyilvan egyenfuggo, de sztem a magyar viszonyok kozott az alap lehet ~20$/h. Namost ez kulonosebb gond nelkul teljesitheto 10-12 NL25 FR asztalon, vagy 10-20 dollaros sng-ken. A kulonosebb gond nelkul alatt azt ertem, h jatszol egy teljesen oszinte abc-pokert, sok steallel/resteallel. Vagy ha ez se megy, akkor ott az sng, az tiszta matek.
Nincs ebben semmi ordongosseg, ennyit mindenki meg tud csinalni, ha van benne vmi minimalis fogekonysag a poker irant ill. kepes nagyjabol tiltmentesen lovoldozni. Ezeket a bohocoldalakat (bwin, unibet etc.) meg hagyni kell a francba. Majd ha jol meno plejer leszel, akkor lehet table/room selectelni, addig ott van a ket szuperorias halasto.
-
jaja simán együtt
viharhozo: azért mert én tudom magamról h pl semmi közöm mtt hez, hiába játszom nl200 at , egy 3$ os sng be már nem mernék beleszólni, mert tudom, h jönnek olyanok akik jobbban értenek hozzá, és ők megmondják majd a tutit. okés ha valami nagyon alap, pl h preflop a két betűs lap nem mindig elég, akkor ezt persz emegmondom , mert az mindenhol ugyanaz, de azért egy kicsit komolyabb témában már nem szólok oda
és ugyanezt elvárnám a többiektől is, szal ne mondja már nekem vki h pl itt nem jó a bet/ fold amikor teljesen egyértelmű, mmint nekem h az a jó..
persze ha olyan mondja akiről tudom h gondolkodó okos játékos akkor nyilván megfontolom, de egy ilyen akármilyen úgymond jöttment akinek gyakran köze sincs a dologhoz ne vitatkozzon már ebben velem.., illetve ne kérdőjelezzen meg se mást se engem..ha valaki oda akar írni akkor írjon tényleg okosat, de okosat csak akkor tud ha játssza is azt amihez ír. aki pl alacsonyabb limiten van az tolja csak a read only-t, és majd ha ottvan akkor szóljon oda..
a másik, az meg az, hogy tudom valakiről h +os játékos, de azt is tudom, ho azért annyira nem jó, és ha olyan szitu van akkor meghallgatom természetesen, de sajnos a saját természetemből adódóan nem tudom gyakran elfogadni amit mond, ellenben ha olyan szól be aki tényleg mondjuk 1-2-3 limittel felettem játszik, akkor neki valsz belátom, mert ilyen ez a természet
atti: senna most nl400-és 1K között tolja, a régi videói tényleg nem olyan nagyon jók de abból is nagyon sok mindent lehet tanulni, akkor még kicist más világ volt a poker mint most, sokkal passzívabb volt a dolog, azok a vidig 1-2-3 évesek ám..
szal tv-ztünk már vele, sztem teljesen jól tolja, de már nem nagyon csinál videót és régen is csak FR-re csináltén egy szóval sem mondtam h azért mert vki psen nem tolja jó, igenis nagyon sok hc pokeres van ps-en is
pola: igen a szintrendszer nagyon tuti, nagyon bejövős ,h tényleg a sok limittel alacsonyabban játszóknak még csak esélye sincs beleszólni a magasabb limitekhez postolt HH-khoz
de az jó h 1-2 limittel feljebb még van beleszólásod, szal egy nl25 ösnek simán meg van az arany amivel bele tud szólni akár az nl100 as handekbe, meg tud kérdezni, ilyesmi
de egy nl2-5 ös viszont már nem..
szal mindig 1-2 limittel előre van hozzáférésed, ami bőven elég a fejlődéshezmod: megapost, monstaaaa

-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Csinaljunk prop betet! Nalam 621,3 and counting!
-
attiati
veterán
válasz
Polacheck
üzenetére
Éppen egy bwin nl50sh oktatóvideó, amit fent említettem, beküldött videót elemez. (egész jó)
"nagyon ellene vagyok az openlimpnek, de itt jó megoldás"
előtte 5 perccel "éértem, ééértem, hogy miért csinálja itt" és nevetés
"Pokerstarshoz képest ez a terem.... szóval úgy tűnik, hogy ebben a teremben ezek ellen az ellenfelek ellen az lesz a megoldás, hogy..."(Pedig pár k hand nl50-es leosztás után nekem úgy tűnt, hogy nl50-en jobban működik az izolálás, cbet)
Vagy ott van alonso challenge-e, amit éppen nl30-on kezdett bwin-en, és saját bevallása szerint durván alkalmazkodnia kellett cbetben, 3betben.
Ott van akadámiáról Szecsa, egész jó statokkal verte nl30-at, és elsőre megragadt 50-en is, és valahányszor statokat rak be blogjába, egyből mindenkinek szemet szúr az 50-60 körüli 3betcall, mert annyi a min3bet.
Első tapasztalatod unibeten az alkalmazkodás volt. Úgyhogy nem igazán értem, hogy mit nem hiszel el ezen. Ne abból indulj ki, amit én írok, mert valószínű rosszul alkalmazkodom, főleg mostanában. -
-
attiati
veterán
Pont az övükét kezdtem leszedegetni arany szinten, senna12 nem tűnik valami profinak.
Waki például elég régóta tolja (ophun is), nem értem mennyivel rosszabb ő csak azért, mert strategy-s. Értem én, hogy a sok ingyenlóvés, meg pókermarketingbe beleakadt játékos miatt iszonyat sok ott a kezdő, de attól még nem kell mindenkinek bénának lenni ott.
Na majd kiderül, ha megnézem a videóit. -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
50.4K , fél supernova

-
válasz
Polacheck
üzenetére
én már leszoktam az ilyen akadémiás dolgokról, nekem az nem tetszik ott h mindenki beleszól minden handbe, mert az okés h sh-s véleményt mond az FR handről és fordítva, ami amúgy már eleve roszz, de amikor egy SNG-s meg MTT-s osztja az észt attól kiakadok...
szal nagyon vegyesfelvágoott van ott, azért jobb a ps mert ott mindennek megvan a maga helye, vannak elemzők és a játékosok sem szólnak bele olyan handbe ami nem rájuk tartozik...
atti: sztem megnézheted mind waki mind axles videóit, én mondjuk wakit jobban szeretem, de axlesnek is jó videói vannak
-
misirulez
senior tag
Véégre sikerül összeakaszkodni az asztal legnagyobb aggrobarmával, ééés:[link]
nice job... -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
attiati
üzenetére
Valószínűleg nem preflop van a hiba.
1. Csinálj videót, tedd fel akadémiára.
2. Regelj dc-re és húzz le vagy 10 sorozatot és kezdj el aktívan tanulni, jegyzetelni. Nem baj, ha a legelejétől kezded, legalább mire odaérsz, ahol már érdemi infót is hallanál, meglesz a nyelvtudásod is (amire egyébként is szükség lesz úgyis). -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Gyenge vagyok angolból, legalábbis ahhoz igen, hogy tökéletesen megértsek egy akció közben gyorsan elhadart magyarázatot. Akadémiás is lehetne, csak kevés a kifejezetten oktató videó.
Mostani állapotomban arra már nincs szükségem, hogy leakfinderes, vagy indoklás nélküli lineok rögzüljenek, abból már van elég nekem is. Lehet, hogy PS-es videók is ilyenek lesznek.Pola: Én is nézegettem statokat, olyat is, ami nem való sh-re: 16/12, 20/11 és társaik (mint én is), és 30-40k-s minta alapján 10BB/100 feletti eredemény. Van benne hotrun, az tuti, de itt nyerőnek kell lenni ennek is. Én meg hozok egy 1,5BB/100-at 130k minta alapján.
Az utolsó 50k hand már teljes katasztrófa, annyira elvesztettem a fonalat.Balszerencse is utolért, kételkedem magamban is + nyomaszt a mnélküli vége is, és egy elvárt lóvé is.
Nem is lehet így normálisan odafigyelni, hogy azon gondolkodom, hogy megéri e beleölni az időmet. Most ott tartok, hogy egy utolsó esélyt még adok neki, videózással. Nem ragaszkodom se a limithez, se a teremhez, se a sh-hez. Talán van rá egy fél évem, de 1-2 hónapon belül ha valami nem látszik, akkor már tök másfelé kell lesegetnem. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
attiati
üzenetére
Ez a folyamatos bwines védekezésed nagyon rossz felfogás. PP-vel elég sokat nézegettünk statokat és abszolut standardokat játszott bwinen és azzal volt nagy nyerő. Talán kicsit agrobb volt 2.-3. párokkal és kicsit többet barrelezett, mint egy átlag sh reg, de ez sem volt durván eltérő.
-
attiati
veterán
Egy halom dolgot újra kéne terveznem. Szerintetek érdemes átváltani SH-ről FR-re?
A 2 hónapja tartó eredménytelenséget nem foghatom a 35BI -EVre. Ha komolyabban gondolom, akkor tanulni, fejlődni kellene. Raknék be statokat, de egyrészt nem csak finomítani kéne rajtuk, hanem kb az lenne a tanács, hogy "ember, mi ez?"
, másrészt bwin-es asztalokon még a regek is alkalmazkodnak, és eltorzul a statjuk. Nekem meg már zombik
Valószínűleg teremváltás is lesz.
Se a teremben, se a limitben, se a shorthand-ben nem vagyok biztos. Valami ötlet / tanács?Ktg: szerinted kinek a magyar nyelvű videóit érdemes nézegetni PS-en SH/FR fullstack témákban? (mondjuk NL50-ig, és arany státuszig)
-
HI aLL!
PartyPókeren vagy ingyenes freeroll? Ha igen , milyen díjazású és hány fele nyomják ?
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
standard
-
concret_hp
addikt
nah befejezem a topic teleszemetelését, csak mgé 1 hand
milyen imagem lehetett?
(ellen sne) -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
felfedeztem a table ninját, a grindelés új dimenziói nyílnak meg ^^
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
most fél2től 0.50-el jött átlag, hm...
~ 1 900 000 hand to go
lol -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
A Stars addiktív.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
46.5K
ma 8K hand és még fel is mákoltam magam +1bi-ra
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
fpp contest for ROLLZ
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
nme sokáig
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Akkor még vezetek.

-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
ship it
easy job
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
ja amugy elég durva péntek szombat 0.54vpp/hand volt kb. mostani sessionban 0.45 csak ...
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
44K , go for sne?
-
Pá
addikt
Most volt a superbowl? Én erről is lemaradtam!

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Monnyonle, aki nem a superbowlt nézi.

-
misirulez
senior tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Ha egyszerre többen estek ki akkor aszerint, osztás előtt kinek volt több zsetonja. Ha ugyanannyi zseton akkor passz.

Mondjuk egy FT-nél mikor 3 an vannak nem lenne fair ha.
1.játékos 200bb zseton
2.játékos 100bb zseton
3.játékos 1bbpreflop 3as allin és a shortstacknél AA van 2.-ik játékosnál KK csiplider QQ, board QQ234, és akkor az 1bb-s shorti kapná a második helynek járó díjat...
-
Chesterfield
őstag
Valaki elárulná, hogy itt miért lettem 6. ?
PokerStars Game #39390943452: Tournament #240631554, $5.00+$0.20 USD Hold'em No Limit - Level X (300/600) - 2010/02/07 22:00:26 CET [2010/02/07 16:00:26 ET]
Table '240631554 1' 10-max Seat #9 is the button
Seat 1: doublekey_ps (600 in chips)
Seat 3: ERM33 (1155 in chips)
Seat 6: Chesterfield (10 in chips)
Seat 7: MrLose (7715 in chips)
Seat 9: JleoCeed (2290 in chips)
Seat 10: kirua047 (3230 in chips)
doublekey_ps: posts the ante 60
ERM33: posts the ante 60
Chesterfield: posts the ante 10 and is all-in
MrLose: posts the ante 60
JleoCeed: posts the ante 60
kirua047: posts the ante 60
kirua047: posts small blind 300
doublekey_ps: posts big blind 540 and is all-in
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Chesterfield [Ac 4h]
ERM33: calls 600
MrLose: calls 600
JleoCeed: folds
kirua047: calls 300
*** FLOP *** [Qd 9c 9h]
kirua047: checks
ERM33: checks
MrLose: checks
*** TURN *** [Qd 9c 9h] [4d]
*** RIVER *** [Qd 9c 9h 4d] [Ks]
*** SHOW DOWN ***
kirua047: shows [Kd 7h] (two pair, Kings and Nines)
ERM33: mucks hand
MrLose: mucks hand
kirua047 collected 180 from side pot-2
doublekey_ps: mucks hand
kirua047 collected 2410 from side pot-1
Chesterfield: mucks hand
kirua047 collected 60 from main pot
*** SUMMARY ***
Total pot 2650 Main pot 60. Side pot-1 2410. Side pot-2 180. | Rake 0
Board [Qd 9c 9h 4d Ks]
Seat 1: doublekey_ps (big blind) mucked [3d As]
Seat 3: ERM33 mucked [Ad 6h]
Seat 6: Chesterfield mucked [Ac 4h]
Seat 7: MrLose mucked [Td 7s]
Seat 9: JleoCeed (button) folded before Flop (didn't bet)
Seat 10: kirua047 (small blind) showed [Kd 7h] and won (2650) with two pair, Kings and Ninesdoublekey-jel egyszerre estünk ki. Ilyenkor mi alapján rangsorol? Nem aszerint, hogy kinek van erősebb keze, hanem zsetonszám alapján?
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
41 000, pörög ez csak játszani kell

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
lol, mégiscsak ragadt valami a sh-es időszakból

-
-
Pá
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Kellett volna egy long last betet csinálni.

Már kb egy órája kezdő zseton alatt szenvedek push/fold modeban. Kínszenvedés.
-
L|zsidoboz
őstag
Én is kiestem, buktam egy JJ vs. QQ-t 50k-s potot 15k átlagnál, utána egy QK vs. 88-at.
-
viharhozo
addikt
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Következő május elsején lesz.

-
Pá
addikt
Stars supernova freeroll reminder, 1,5 óra múlva kezdődik.
Asszem ez itt csak uzsidobozt meg viharhozot érinti, de ki tudja, lehet, hogy még 15 másik supernova flangál erre readonlyban.

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
nem röhög, ha sorban heteken át leesnek az outok

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
LoL

-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
és? valaki kényszerít, hogy kiülj vagy mi?

-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
jah amugy szinte fájdalmat okoz kiülni, olyan jó asztalok vannak 200on

-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp