Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Miért lennének 50-en jobb játékosok?
Az átlag regek 50-en 5-6% ROI-t hoznak, 100-on meg 3-4-et... -
misirulez
senior tag
Hehe Luigi vs. csalnak a termek?
xy:
Ezt a robotos dolgot nem értettem...valóban botokról beszéltetek?Ez nem tiltott?Passzív calling-station chocolate -botok??Vagy hülye vagyok...ezt nem tudom most hova tenni.Luigi:
Nem az 50/5-ös playák a legvalószínűbb botok, hanem a szolid, nitty, 1.0-ás feszes-agro játékosok. Azok sem mind, de azért köztudott, hogy minden teremben előfordulnak kis téten.pokerarcok.hu

-
concret_hp
addikt
úgy látom ajven elunta, hogy folyton lewp-zem
[link] -
attiati
veterán
Nem boldogulok nl10-el starson. Vagy csak lehet, hogy nem lesz türelmem kivárni egy hosszabb távot. Mondjuk alig ment le hand, 8k körül lehet eddig. Jó nagy szüneteket tartottam.
Ma 4 beülőt toltam át pre magasabb párral alacsonyabb pároknak és volt pár kickerproblámás eset is, aztán a végén még 2 beülő körüli tilt. Lol, nl10-en tilt.
Ugyhogy ma 6-7BI minuszban találtam magam.
Összesen 9BI minuszban vagyok, és kb 2BI-el lehetek EV alatt. De gondolom ennyi hand alatt is messze verni kéne ezt a mezőnyt, ugye? -
Chesterfield
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Amúgy te észrevetted hogy 50-es DON-on jobb játékosok vannak?
100-ason bepróbálkozik jónéhány erősen veszteséges ember is. -
Eagl3
veterán
A póker könnyű játék... [link]
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Ja. Igy nez ki az elmult egy het. Februarban a DoN sng-n szoptam halalra magam, de egyszer majd biztos kurvara beindul.

-
R
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
az se rossz, de ebből megtudtam: [link]
-
concret_hp
addikt
a múltkori nl2-es csókához: nem ő az egyetlen aki kicsit lassan lép szintet: [link]
-
Chesterfield
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Mostanában én is, tegnap kiejtettem QQ-val.
Viszont az érdekelne hogy hogy a francba csinálja. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Vele rendszeresen szoktam DoN-ozni 100-on.
-
R
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
az első kettőnek mi a pontos nickje?
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nincs semmi extra. Lejatszottam nagyjabol 400k handet 200-on viszonylag tisztesseges winrate-tel, aztan jott ez. Baromira elegem lett az egeszbol, es tobb mint fel evet kihagytam. Kozben a bankrollomat kiszedtem, es majdnem a nullarol kellett 100-on ujrakezdeni. Most epitkezem.
Sajnos a fo gond az, h piszkosul nincs hozza kedvem, emiatt egyszeruen keves hand megy le. Erre a honapra 150k+-t terveztem, de mar latom, h a 100k is nehez lesz.
misirulez: semennyire.
-
concret_hp
addikt
válasz
Chesterfield
üzenetére
keress rá Jorj95-re

-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
vinivici, ronfar, lydia...
mind 11/9 körül vannak +/- 1% és kb mind benne voltak a top5-ben tavaly.amúgy van sok 13/11-es nyerő reg is, de én még őket is a nitek közé sorolnám,
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
vannak szépen nyerő aggro regek is, de a legnagyobb lovét a nitek szakítják
nl100ról beszélek -
Chesterfield
őstag
Ez a csávó valami hihetetlen, annyi dollárt talicskázik össze 1 nap alatt, ami a bankrollom többszöröse.
Ha megnézitek a linket látható a 10 utolsó SNG-je, jelen pillanatban 10-ből 9-et megnyer. És elég sokszor áll így amikor megnézem.
[link] -
viharhozo
addikt
Mindig ugy csinaljak, h nekunk szar legyen. Azert neha be-becsuszik egy-egy erdekes hand. Az expert 3bet sizingon konkretan beszartam, mivel az illeto 9/6-ot jatszik. Sebaj.
Chesterfield: a HEM szepen kezeli az sng-ket, bar nyilvan csak ugyanazt tudja megmutatni, amit cg-nel is.
-
Chesterfield
őstag
Vagy Poker Tracker 3
-
Chesterfield
őstag
Ha szeretnék SNG-knél HUD-ot használni, akkor HM-re van szükségem?
Vagy valamelyik másik program?A sharkscope HUD 28$/hó, ez kicsit húzósnak tűnik.
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
De.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
mellesleg kíváncsi vagyok mikor kapom meg a "zombie" meg a "human robot" flaget ptr-en

meg az a lol így nézegetem a ptr grafokat, aztán van 1-2 arc akinél év vége felé jön az atomnagy zuhanás / breakeven nyílván az év végi grindben, az majd asszem jó lesz, ha a sok sne grinder sokkal fáradtabban fogja tolni mint most
(csak én ne járjak így hehe
) -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
de fishek az újak?
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Jöhetnek házon belül, tourney playerek, vagy limitet léptek/visszaléptek.
De pl mostanában az FTPsek áradoznak, hogy ott mennyire jó, az is lehet, hogy a rush poker elszívja a halakat. Ki is próbálnám amúgy, csak a **** FTP nem ad rakebacket.Egyébként idén elég sok Starsos regnél olvastam, hogy visszaléptek egy limitet, olyanoktól is, akikről azt hittem eddig, hogy jól megy nekik.
-
Pá
addikt
Most látom, hogy a ring game filterbe bekerült szürő antés tablekre.
Ezek szerint vannak antés cg tablek starson? azt kipróbálnám, jó móka lehet. HSP feeling.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Én márciusban szinte nem is játszottam, annyira fos lett az egész.
Lassan több energiát ölök table selectbe mint magába a játékba és így is alig tudok futtatni ~8 gyenge közepes asztalt. Félek, hogy ez az amcsi bankkártyás tiltás miatt van, de azért még reménykedem benne, hogy fog javulni azért.
-
concret_hp
addikt
hm nemtom mi van a starson pár napja még ilyenkor is elég durván cserélgetni kell az asztalokat

remélem mindjárt jön valami húsvéti promó vagy mittomén
meg egy csomó új playa is vna 200on ma
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
próbálnám egy kicsit fejleszteni HUD adatokkal kapcsolatos tudásomat, de mindenhol csak 6maxra vonatkozó statok és azok értelmezéseit találom. Vagy ha mégis van FR, az tuti több éves.
Nálam tapasztaltabbak pls dobjanak meg valami linkkel, hol tanulhatnék valamit arról, hogy melyik statból mit szűrjek le FR asztalokon.
szerk.: (Nálam tapasztaltabbak alatt azt értem, hogy ami cikk szerintetek is hasznos, nem csak salang van benne)
Köszi
-
Chesterfield
őstag
DON oktató videó

[link]Vicc az egész
AQ-val emel, kap 2 reraise allint, és megadja.
Aztán 97-tel púposkodik egyet
Ja és megmagyarázza hogy jó move volt AQ ellen A magas flopon -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Chesterfield
üzenetére
Attól jobb, lesz, hogy tudod, hogy downswinged van?
-
Chesterfield
őstag
Na jó!
Állítólag az nem rögzül az ember memóriájában, amikor ő mákol.
Mostantól minden mákolást beírok egy excel táblába, amikor engem vertek el, illetve amikor nekem volt szerencsém. Aztán összevetem.1 hét múlva jelentkezem. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Simán banolhatom. Működik

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Chesterfield
üzenetére
-
Chesterfield
őstag
Mit verjek szét?
Akárhányszor párral megyek allin, az a k.va Ász tuti leesik. -
misirulez
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Vicces dolog ez PTR top w/l kereso.
[link]NL0.01/0.02 3000 hand -1200dodo.

Atlag minden hatodik handben -1Bi .
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
lehet ez mégse az a csóka aki régebben volt
-
misirulez
senior tag
Kemeny arc.

-
concret_hp
addikt
válasz
Chesterfield
üzenetére
mindig az a legegyszerűbb kifizetési mód, ahogy befizettél

-
misirulez
senior tag
Aaaa valaki segitsen pls.
Mult heten megjott a neteller kartyam, ma megjott a pin kod, netelleremen van tobbszaz dodo, elmentem egy ATM/be hogy kiprobaljam ki akarok venni egy huszast es azt irja az ATM, h a keres elutasitva az on bankja altal.
Ha belepek a neteller accountomba es a Net+Card fulre kattanok, ki irja, hogyPrepaid MasterCard®
USD card xxxx-xxxx
Activated 2010/03/04Tehat ergo a kari mar aktiv.
Valami speci atm be kellene mennem?
KandH, OTP, CIB, ezeket ay ATM eket probaltam.Ja es a neteller online chat jelenleg nem elerheto...
Elore is thx

-
viharhozo
addikt
Ez de tokjo!
-
Chesterfield
őstag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Hát ilyen komolyan nincsen. a PS kiakar velem b@szni, egyfolytában leszopatja a jobb lapjaimat.
-
concret_hp
addikt
vaze de utálom, hogy vasárnap este a starson a sok verseny elszívja a fisseket a cg asztalokról

-
misirulez
senior tag
Egyszeruen nem hiszem el, h ezt meg tudtam nyerni.

-
Chesterfield
őstag
kiborító tud lenni néha PS
15 DON-ból 9x kiégette a preflop allinem, amikor jobb lapom volt. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Studiossrác
üzenetére
Kivéve a preflop játékot.
-
viharhozo
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
Az a baj, h amit irsz, abban nem nagyon van logika. Kezded avval, AKs-sel limpelsz, mert nem akarsz "tonkremenni", aztan megis "tonkremesz" vele. Aztan jon az "irrealisan nagy pot", ami ugye nem is letezik, meg egy fejtegetes, h ha nagyanyam laba helyen raketa lett volna, akkor o lehetett volna az elso uzbeg urhajos.
A lenyeg: vannak olyan ellenfelek, akik ellen valoban nem celszeru 200 BB deepen tptk-val "tonkremenni".
Meg erdemes lenne valamit elolvasnod, h ne limpelj AKs-sel!
-
sasa311
veterán
válasz
Studiossrác
üzenetére
Persze, természetes, hogy nem a jelenleg asztalnál levő pénzemtől függ a kezem megjátszása
ÁÁÁááá, dehogy függ az aktuális stackedtől (és az ellenfél stackjétől) az, hogy hogyan játszod meg a kezed.. Áááááá
Mikor mész el innen?

maathe:
Black-jackezni sehol sem érdemes, mert ha nem számolod a paklit akkor hosszú távon vesztesz.
A pakliszámolásért meg kb 2. este úgy vágnak ki minden kaszinóból, hogy a lábad nem éri a földet és örülj, ha a fogaidat meghagyják pár "jobb" helyen. -
maathe
senior tag
Lenne egy kérdésem ami nem a pókerrel kapcsolatos, ide írom mert nem találtam jobb topicot. Szerintetek melyik oldalon érdemes Black Jackezni? Először még csak gyakorolgatnék mivel új vagyok ebben a témában és ha valaki tud egy jó kis irományt azt is szívesen fogadom. :>
-
Pá
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
-
concret_hp
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
egyébként nl8 nincs sehol

-
Studiossrác
aktív tag
"nem a téttől voltam begyulladva, hanem a limithez képest éreztem túl nagynak az AK-ra ezt a tétet! Utólag átgondolva ezen a limiten más ellenfél ellen esélyes, hogy eldobnám ezt a kezet. Egész egyszerűen 1 ilyen tétnél nl4-en szerintem joggal feltételezhetnék 1 értelmes játékostól minimum egy két párt, vagy 1 drillt.."
Mintha ezt írtam volna....de oké, ide többet nem írok. Szánalmas ahogy mindenki kötekszik velem a soros benézésem óta. Mintha senki nem követett volna el az élet bármilyen területén hasonló hibát....
Nem ugyanaz a kettő! Én arról írtam, hogy szerintem nl4-en ez a pot irreálisan nagy. Ezért kérdeztem azt, hogy értelmes játékos ellen van-e értelme ezt megadni?(ahogy írtam nem értelmes ellen kerültem össze, ezt előre tudtam...de mi van akkor ha nem ismerem az illetőt, vagy tudom, hogy kifejezettem okosan játszik), erre kaptam azt a választ, hogy nl4-en nem játszik értelmes játékos. Az egész hsz-em arra ment ki, hogy nem úgy féltem a pénzemet, ahogy te gondolod....nl8-on, pl nem gondolkoztam volna 1 ilyen emelést gondolkozás nélkül megadtam volna...de ott ugye az ellenfelek is pénzesebbek(ahogy észrevettem nl8-on még semmivel sem jobbak), ezáltal rosszabb lapokra is emelnek ekkorát. Ezen a limiten én 1 átlag játékostól mint ahogy már írtam minimum egy 2párt feltételeznék, vagy 1 drillt..... szerintem nem a konkrét összeget kell nézni sok esetben, hanem a limithez képest mekkora az összeg....az ennél az esetnél meg irreálisan nagy volt, ezért félrem a drilltől... ez pedig nem a pénzem féltése, hanem megpróbálok gondolkozni, és aszerint játszani!
-
concret_hp
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
egész egyszerűen hibás a feltételezés, hoyg értelmes játékos nl4en játszik

-
Studiossrác
aktív tag
válasz
Polacheck
üzenetére
Polacheck: köszönöm a válaszodat, ezek szerint jól játszottam meg a kezemet.
Pá: nem a majdnem 9 dolláromat féltettem... nem a téttől voltam begyulladva, hanem a limithez képest éreztem túl nagynak az AK-ra ezt a tétet! Utólag átgondolva ezen a limiten más ellenfél ellen esélyes, hogy eldobnám ezt a kezet. Egész egyszerűen 1 ilyen tétnél nl4-en szerintem joggal feltételezhetnék 1 értelmes játékostól minimum egy két párt, vagy 1 drillt..
Nl8-on simán betolnék ennyit rá, illetve poker heaven-ön be is tolom rá ezt az összeget! Ott nem lett volna nekem furcsa ez a hand, csak itt nl4-en volt az!
-
Pá
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
Magához a partyhoz inkább nem szólnék, mert nem akarok regényt írni.
De ha zavar, hogy túl nagy stackkel kell játszani, akkor tényleg jobb ha inkább kiülsz, amikor úgy érzed túl mély lettél. Viszont ha mégis partyba keveredsz így, akkor játssz standard módon, mert a lehető legrosszabb, amit választhatsz, ha elkezdesz így kacsulni AK-val mint az említett partyban.
szerk: bár jobban belegondolva az lenne a legjobb, ha megtanulnál elvonatkoztatni attól, hogy mennyi pénzt teszel fel, mert ha 5 dolcsi a max beülő és Te 7-nél már kényelmetlenül érzed magad, akkor sztem menj vissza NL2-re, mert a mostani szint még egyelőre túl magas neked.

-
Studiossrác
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Partyn nl4-en a maximum beülő 5 dollár!
Persze, természetes, hogy nem a jelenleg asztalnál levő pénzemtől függ a kezem megjátszása. Ebben maximálisan igazad van. Viszont utólag átgondolva, ha 1 olyan játékos ellen játszok akit nem ismerek, simán eldobom a lapom mikor még 7 dollárom maradt, egész egyszerűen top pár top kickerrel kevés ehhez. Felsőbb limitnél más a helyzet, de ennél a limitnél 1 ilyen téthez szerintem kevés ez a lap
-
viharhozo
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
Ehhez azt kell tudnotok, hogy nl4-en játszom 8,9 dollárral ültem lent az asztalnám (ez azért fontos mert ugye 3,9 dolláros plusszom volt az asztalnál,
Namost, ha a ket tagmondat kozott kapcsolat van, akkor szolok, h 4+3,9 =/ 8,9. Ha a tagmondatok kozott nincs kapcsolat, akkor meg nem azert fontos.
A tobbire nem szeretnek tul hosszan valaszolni, legyen eleg annyi, h egy adott parti kimenetelenek semmi koze ahhoz, h te elotte aznap mennyit nyertel ill. milyen volt az ido.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
Vicces

-
concret_hp
addikt
rablás az ept berlinen...

-
Chesterfield
őstag
válasz
Studiossrác
üzenetére
Dehát neki sora volt
5678 és A -
viharhozo
addikt
Hehe, rendesen ramborult a kakiskocsog, voltak ma izgi dolgok. Ezt a handet emlekezetemben megorzom.
-
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Lenne 1 kérdésem. Ehhez azt kell tudnotok, hogy nl4-en játszom 8,9 dollárral ültem lent az asztalnám (ez azért fontos mert ugye 3,9 dolláros plusszom volt az asztalnál, ami ilyen limiten szerintem véleményem szerint nagyon is jó!)
Ebben a helyzetben kaptam 1 ász király egyszínűt. Mivel eléggé plusszos volt az asztal és nem szerettem volna tönkremenni, ezért csak betettem a vakot, osztóból jött egy 16 centes emelés, amit én megadtam korai pozicióból(vakok közbe eldobták a lapjaikat). Maga a flop elég kellemes volt 7,8 egyszínű és 1 ász.(ekkor arra gondoltam, hogy az ellenfelem vagy blöfföl, vagy színre hajt) Emeltem 27 centet ellenfelem visszaemelt 88 centre, amit megadtam. Lejött egy kettes, nem tűnt vészesnek a lap, mivel továbbra is csak 2 egyszínű lap maradt lent. Ekkor jött a lényeg: ellenfelem all inbe hívott. Elég sokat gondolkodtam, majd megadtam a dolgot. Utolsó lap 1 semleges színű hármas lett, ellenfelem egy különböző szímű hatost ötöst tartott.(magyarul szerencsémre nem jött le a nyílt végű sorhúzója), tehát vittem a kasszát.(ami 17,86 dollár volt, igen szép az 5 dolláros beülőmhöz képest). Ezzel szépen lennullázta magát a fickó, felment 12 dollárra majd kifzette az ászpáromat, lement 8-ra, onnan felvitte magát 9-re majd le stackkeltem)
Azért fordulnék olyanhoz aki nálam tapasztaltabb(múltkori alkotásom után nem nehéz ilyet találni
), mert nem szeretek AK-ra 1 ilyen boardon all in menni. Tudni kell az ellenfelemről, hogy előtte fizetett nekem 4,2 dollárt, és rendkívül aggresszív volt, nagyon sokat blöffölt. Ezért is adtam meg az all int, amúgy lehet eldobtam volna. Egész egyszerűen ha nullába álltam volna nem gondolkoznék ennyit, egy AK-t megjátszanék 1 ilyen board-on, de a limithez képest sokat nyertem...túl nagy így a rizikó. Pont ezért szoktam elhagyni az asztalt 7 dollárnál már, itt a vakra vártam. Ti ha megnyeritek a beülőtök 80%-át, azt kockárateszitek egy ilyen boardon? Én úgy gondolom egy ilyen ellenfél ellen, ez 1 standard játék volt, DE: mi van akkor ha 1 számomra ismeretlen ember ellen játszok? Ellene mit tennétek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)