Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
én úgy tudtam eddig hogy ezt valamelyik profi mondta vagy írta a könyvében, de akkor nem

melyik film az? -
regent
aktív tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Mármint a mondás nem így van a filmben, vagy úgy általában nem igaz?
-
misirulez
senior tag
Van az a mondás, hogy ha X idő tuán nem tudod ki a hal a asztalnál, akkor te vagy az.
Tegnap nekem elég volt 2 másodperc, hogy megtudjam ki az.
Elég volt csak a nickjét megnézni: "RAJgyerek".
Üdv.:
Misi -
Genji
őstag
Ha sit'n'go-zol akkor SNG Wizard erősen javallott.
-
Eagl3
veterán
Amit a HM kiír BB\100 -at, azt be kell szorozni kettővel vagy ez már a valós BB\100?
-
sonar
addikt
válasz
Polacheck
üzenetére
Fogtam le is szedtem. De a program controlos tűzfalamnak jeleznie kellett volna, hogy ha netre akar menni. De nem szólt. Mindegy leszedtem mert nincsen benne pacific. Asszem gyűjtögetek rá.
pedig a fórumban sem irták, hogy gáz lenne vele meg sokan leszedték, gondolom használják is
szerk:
Hogy on legyek:
A PT-n és HM kívül használtok még más egyéb segéd progit? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
én egy hete pihenek
így most nem vesztek semmit sem
előtte volt egy kis bukólehet most az én részem is te bukod

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Akkor miattad van minden...

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
utánzol? vagy mi van?

-
Eagl3
veterán
Nah, megvettem. Szenvedek is a triallal rendesen míg meg nem jön a köd... mire ezt beállítom basszus. Az első gond, hogy mióta feltettema HM -et az FTP -ben eltűntek a betűk.
-
Eagl3
veterán
Nem, nekem sajnos nincs trackerem még... nem tudok beszerezni egyet sem
Kérdeztem, hogy nincs e valakinek egy felesbe vagy hogy hogyan tudnám megvásárolni, de senki nem válaszolt érdemben sajnos.
Gondolkodtam, hogy leszedek egyet amúgy, de nem kockáztatok, hogy lecibálják a pénzemet, ez meg olyan progi amiért érdemes fizetni, mondjuk az árát kicsit sokallom, de ez van.
Szóval várom a tanácsokat továbbra is...
(promós kijátszás most nem játszik sajna) -
nepszter1
addikt
Üdv ! Ujra itt
Bwinre ugye töltöttem fel 2500Ft-t és eddig 20.000 Ft -n áll a számlám
105$
már ebből lehet gazdálkodni . -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
keylogger van benne
-
sbiii
csendes tag
Hi,
Valaki nem tud beágyazni egy Titan Poker és egy i4poker letöltési linket?
Mert külföldről írok és olyan honlapot amiben benne van a "poker" szó azt nem engedi megnyitni.
-
sasa311
veterán
Nemegészen.
Kitöltöd a kvízt, lekéred a pénzt a választott terembe. x$ + y$ formában.
Utána kérnek tőled egy verifikációs e-mailt, amire válaszként el kell küldened valamely okmányod (fényképes) scannelését, egy lakcímigazolást és egy olyan képet, amin te (élőben) és az igazolványod is látszik.
Ezután 2-3 nap alatt jóváírják neked az X részt a pénzből.
Az Y részt akkor kapod meg, ha elég rake-t lejátszottál.
-
Brian_RL
aktív tag
Tegnap 1 lap (10) hiányzott a royal flushoz
És kijött egy 10-es póker is 
-
sonar
addikt
Ez sucks, szerintem AA párral agresszívabban kellett volna nyomulni preflopon meg floppon.
Más:
pokerstrategy-n kitöltöttem a tesztet, letöltöttem a partypoker sw-t, megadtam a bónusz kódot és azt irja, hogy csak akkor írják jóvá ha utalok zsét. Akkor most, hogy is van ez, hogy ingyen lehet játszani a 100+50$-val? -
Pá
addikt
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Nem tudjátok, hogy a PT3-at be lehet állítani a pacific pókerre?
(csak mert én nem találom a felsorolásban) -
R
senior tag
Pá: fogadásokról mit tudsz? az egyik srác már lassan 40K handes session-nél tart.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
És még fel sem avattad?
Nem szabad sokáig szűzen hagyni, mert meg fog sértődni és akkor később sem hoz majd szerencsét. -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Akkó meg mi az a nagy grindig hq cucc, ami állandóan ott virít a neved mellett?
-
concret_hp
addikt
12 napja nem játszottam online... ebből ráadásul csak 2-3 nap volt amikor amúgy se tudtam volna. nincs kedvem

-
nem is értem, hogy lehet ennyire - os a preflop allin KK val, az nem +EV dolog úgy általában??
én is most voltam nyaralni egy hetet, és most megyek vissza is vadkempingezni
nem stresszelem magam -
válasz
misirulez
üzenetére
[sírós]jó ez a játék sztem nincs vele baj
az igazat megvallva az is még a bajom h 7K hand alatt 7 KK v AA ba néztem amiből egyet sem nyertem (ami magában nem durva ) csak fordított szítu amikor preflop allin kerültem AA-val olyan 3 szitu volt h preflop allin kerültem abból is egyet elbuktam,
flipek baromira nem jól fordulnak, és kb minden sessionben van egy BI EV- a mákolásokból,
illetve kb egyetlen 30-70et nem húztam még bekéne ilyen a fórumra h html kódban , sírós post , ami csak akkor jelenik meg ha rákattintasz
[/sírós]pá: neked h megy a 100?
-
misirulez
senior tag
Nekem is volt tegnap egy szép leosztásom.

Én voltam a dealer: AKs
mindenki belimpel
emelek 3,5bb-t
sb reraise 7bb-ig,
mindenki dob én csak megadom, maradunk ketten.flop: KKK
sb, emel 7bb-t
csak megadom.turn: A
sb: all-in
én: callsb, mutat: AA
river: 9
chatben meg kapom, hogy fish játék volt a csak megadás tőlem. Szerintem meg nem, mert tudtam, hogy felidegesítem vele és all-in fog menni, igazam is lett...
Üdv.:
Misi -
uhhh vazzz milyen széria kapott el megint
50K hand ota nem volt ilyen sorozatom
1 hete tolom a breakeven-t
felültem most 100-ra de ott is ez fogad..
olyan a szitu, hogy hiába +os a játékom, jönnek olyan badbeatek, hogy csak namost így felültem 200 handig 100-ra 2-t stackeltem , engem is 2szer stackeltek
egyik flopon allin AA val egy 94/20 as ellen aki K3 mal két párt talál 3bet potban
másik egy riverre eső KKJJJ vs utg +1 által limpelt QQ a KQJ3J boardon semmiképp nem tettem őket KK,QQ ra
de 50en is ez megy 3 bet potban az utcsó 5K handben 3 szor kapok set oversetet
7K hand alatt minuszos a KK , AA épphogy +os
nehezen viselem de fel a fejjelkicsit fura h 200as potok repkednek

-
Pá
addikt
Segítség! Alkotói válsgába kerültem.
-
Pá
addikt
Remek session, eddig ott folytatom, ahol tegnapelőtt abbahagytam.
De legalább most nem tiltelek.
Annyira.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pá
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Wow.
Lassan kiderül, hogy ingyen van.
-
attiati
veterán
srácok, menjetek tölteni a legjobbpókertorrentre
meg előtte helyet készíteni a vinyón
-
Pá
addikt
Srácok ugye szóltok, ha reload akció van a PSen?
Már jó rég volt utoljára, lassan lehetne valami.
-
Pá
addikt
válasz
~Ph'vEscha
üzenetére
Játsszál nyugodtan, ha már nagyon félsz csak csukd be a szemed az allineknél az sokat segít.

-
Pá
addikt
Tudtok ajánlani videokat PS NL100-ra?
Megnéznék párat, hátha ragad rám valami, első körben nem szeretnék érte fizetni, szóval ingyeneset ha van. Gondolom nem lesz, de azé csak megkérdem.

Ja és quality stuff legyen ám, az előbb letöltöttem valami stoxvideokat, de kb 2 perc után kikapcsoltam, mert használhatatlan.
-
Pá
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
A mail fiókhoz.
Gondolom az alap, hogy a pokeres stuffhoz külön mailcímet használsz. Szóval fogod azt a mailcímedet, ami meg van adva Starson, MB-n + kitudjahol és az összes oda érkező levelet átirányítód egy másik címre. Szóval még ha ki is derítik hova küldi neked a PS a jelszóemlékeztetőt és feltörik, hiába kérnek rá új jelszót az a levél oda nem fog megérkezni, hanem átirányítódik a másik postafiókodra. Ha paranoiás vagy csinálhatsz 2-3 ilyen lépcsőt is.Külön haszon, hogy mivel az átirányított postafiókokba sosem fogsz többet belépni, a jeszót megadhatod úgy is, hogy csukott szemmel zongorázol 15mpig a billentyűzeteden, aztán azt brute forceholhatják szótárprogrammal meg egyebekkel.

Amíg feltörik a 2., 3. emailcímed (ami nem lesz könnyű) addigra remélhetőleg észreveszed a végső címeden, hogy valaki új jelszót kért PS-re és meg tudod tenni az ellenlépéseket.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
~Ph'vEscha
üzenetére
Ha így állsz hozzá, akkor tuti.
Fő az optimizmus...

-
~Ph'vEscha
aktív tag
50 dollárról kb 43-ra mentem le , elvesztettem egy pár sng-t , de tegnap és azelőtt zsinórba megnyertem 3-at , szóval megint kb visszamentem 50-ig , aminek nagyon örülök
.Csak nem merem folytatni , mert lehet hogy most megint veszteni fogok ...
-
Pá
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Te használod a PS security stuffjait?
Azok nélkül kb mennyire nehéz feltörni az accountomat, ha amúgy az alapszabályokat betartom?Ha be van nálam pipálva a jegyezd meg a jelszót cucc, szóval a gépemről kb automatán lépek be az plusz veszélyforrás? Szóval ezt vissza tudják fejteni valahonnan hiszen nyilván a gépen tárolva van akkor a jelszó valahol.
Ja, ezt nem csak Tőled kérdem, nem tudom miért ide címeztem.
-
Pá
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
A tegnapi játék annyira +EV volt, hogy ennyi hand alatt bőven 5-10 buyin plusszban kellett volna legyek, ha így nézzük már sokkal többet buktam.
Amúgy is, a PTR lófasz. Ezek nem racionális dolgok.
Volt már többször is, hogy kevesebb idő alatt többet buktam dollárban, ez a része nem érdekel, ha jó napom lesz holnap hiphopp visszajön. De ez más volt. Először szép lassan módszeresen felőrölték az ellenállásom, teljesen kizökkentettek a játékstílusomból, elvették az irányítást. Igazából ez volt a zavaró. Frusztráló volt, de tartottam magam kb nullán órákig, aztán a végén összegyűltek, körülvettek és olyan nevetséges handekben mákoltak le, hogy szinte még haragudni sem tudtam rájuk.
Ma inkább nem játszom, azt hiszem még erős lapértékelési zavarokkal kűzdenék.A steady eddiem azért még megvan?
meg se mertem nézni -
Pá
addikt
Már egy jó ideje azt hittem ilyen velem többet nem fordulhat elő, de tegnap este olyan monkeytiltre tett egy horda mindenre elszánt fish, hogy még most sem múlt el.
Sokan voltak. Kikötözttek és megerőszakoltak. Többször is. váááááá
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Yessz! Áj bít de pró!
-
Pá
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Szerintem jófej.

-
Pá
addikt
LEFOSE
-
R
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
hummer józsinak szeretettel?

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Év poénja

-
sonar
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Tipikus magyar szokás, már le is pattintotta az elejéről a rendszámot

-
concret_hp
addikt
-
viharhozo
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Egesz pontosan az van, h 2010. jan. 1-ig nem lesz valtozas, mivel realizaltak, h ev kozben kurva nagy kibaszas lenne megvaltoztatni a jatekszabalyokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

előtte volt egy kis bukó

torrentről szedtem le. Akkor updatelek egyett
És kijött egy 10-es póker is