Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Csinálltam egy videót, 58perc lett. Letömötítettem wmv -be, de még így is 238mega... akadémiára meg csak 200megányit lehet feltölteni. Most ilyenkor mi a pí van.
[link] <---- e szerint állítottam be a tömörítést.
-
Pá
addikt
Úgy utálom, amikor fejezném be a sessiont, minden asztalon bepipálom, hogy a vaknál szálljon ki és mostanában 1 vagy 2 asztalon úgy marad és csak akkor veszem észre, amikor betette az új vakot. És emiatt játszhatok még egy kört 1 asztalon, amikor már rég húznék máshova.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
attiati
veterán
válasz misirulez #12893 üzenetére
50$ befizetéssel miért a legtöbb bonusz a cél?
A helyedben inkább ponthogy azt a termet keresném bonusz szempontjából, ahol a legkevesebb bonusztól esel el, ha a későbbiekre is gondolsz. NL5-el kár lenne elszúrni többszáz dodós FD-ket.
Játékosállomány szempontjából meg (ha feszesen játszol) halastavat keresnék. Pacific, Luckyace, Everest, Bwin.
Pacán, luckyn 25% instant bonuszt könnyű kiszedni, szóval oda érdemes a max összeget betolni (400$). Ez szinte 100$ talált pénz, de kell hozzá a tőke.
Mondjuk mindenképpen el fogsz nagyobb FD bónusztól, akárhova is fizetsz be, de ezekből vállogatnék.
[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
NL5, napi 1,5-2h, (4asztalon), majdnemhogy csak CG, 50$-t szeretnék feltolni.
Az a kérdés, hogy melyik terem adná a legtöbbb bonust, láttam olyanokat, hogy 100°% FD bonus, de szinte lehetetlen megtalálni (legalább is nekem), hogy mik a feltételei.
Üdv.:
Misi[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Ajánljatok nekem pls, jó first deposid bonuszt, mert sikerült magamat lenulláznom tegnap.
Üdv.:
Misi -
Eagl3
veterán
válasz L|zsidoboz #12889 üzenetére
Köszönöm.
-
Eagl3
veterán
válasz L|zsidoboz #12886 üzenetére
Igen, azt tervezem majd használni.
-
Eagl3
veterán
Tudnátok linkelni egy leírást, vagy cikket, hogy hogyan kell beállítani a videó felvevő progit?
Múltkor láttam valahol, de nem találom... -
regent
aktív tag
válasz attiati #12880 üzenetére
Péntek este én is megpróbáltam egy asztalon NL4-en a 70/50-e játékot, közben kommenteltem is eröösen, és szinte láttam az ellenfelek vörös fejét. Mindennel, mindenhonnan emeltem, és dobtak-dobtak-dobtak. +3BI volt a maximum, aztán hatni kezdett az unicum, jött egy cooler egy másik bigstack ellen és persze elbuktam mindent, meg még egy rebuyt is, de ez erre volt szánva.
Amire ilyenkor vigyázni kell, hogy ha hányás után még rá is kell ülni a WC-re, akkor gyöözöödjetek meg róla, hogy felül már minden kijött.
Ja, meg hogy +3BI-nél hagyjátok abba a játékot és az ivást is.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
attiati
veterán
Hogy magas pfr-el kell dolgozni (5maxon meg pláne), lehetőleg minél kisebb különbség legyen vpip és pfr között. Eddig megmaradt, de az már nem, hogy ehhez rengeteg nonsd pot-ot vinni kéne kellő agresszióval. Csakhogy ehhez posflop nem vagyok elég jó és agresszív.
Co, d-ből egy jobb játékos 5maxon szerintem legalább kb 20-25%-os ranggel emelne.
Meg is tettem, akkor is, mikor volt egy utg limpelő, és az ellenfelek statjai alapján kevés esélyem volt, hogy preflop elvigyem a kasszát.Aztán ottmaradok egy ss ellen kettesben.
Vagy 3way pot, és cbet már életveszély kategória ilyenek ellen.
18/8-as játékot tudok talán kezelni.tegnapi kedvenc, 69o-al value 4betel... persze jött is a 66 flopra (mondjuk ő már nem túl gyakori sajnos)
De akárhány ilyen 70/30-as arcot látok, mind 5-6BI-nel ül ki. -
attiati
veterán
ezek a hangok everespokeren
vhuuuccsjaFeladtam bwinen, hogy csak azért emeljek preflop, hogy utána kifizessék a tényleges jó lapomat. Megint megmaradt bennem valami hülyeség, amit csináltam, csak nem jól, meg, hogy miért kell.
Hiába magasabb a limit, ugyanaz az agyatlan játék kell ide is.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
ennyi szopást már megint ss-ek ellen
pre ollé AKs vs AQo 20$-os potért, flopon még FD-m is van, riveren sora a 3 kibaszott outjával
AJ vs QQ river A
ami kibaszta a biztosítékot:
JJ-val 3betelek, 3-an adják, hiba volt c-betelni K magas száraz flopon, tag visszatolta, én meg adtam maradékot. (eddig sima szar játék, viselném is) Mutat egy AA-t, gondoltam magamban, na most visszaadhatod bwin, küld a kúrva J-t. Turn J, bevillant, bazdmeg, csak nehogy A legyen a river. A.
Mániám különben néha, megnézem, hogy allinnél ha nut handemhez nézem, hogy mivel kaphatok ki, akkor jön az a lap. Tudom ez így faszság.
Első kettőnél szintén vártam riveren a lapját (vagy csak ezek maradtak meg bennem)[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
mondjuk jogos
Nem kevésszer volt, hogy a pech nonsd bukóban jött ki, és nem allinev-ben (mert turnre megjött a 3. szín, és atompasszív csávókák, reraise allin, én meg fold).
Az is igaz, hogy set overset, KK vs AA... stb nem látszik rajta.tényleg, időközben set-o-meter helyett van valami megoldás pt-hez vagy hm-hez?
-
Eagl3
veterán
beszarás, 2. lettem egy 3+30 as 90 fős sng -n. + 50$.
-
Eagl3
veterán
Ha ez az EV nektek mond valamit... Ez megy 2 hete, kitöröltem a korábbi handeket is, mert hányingerem volt mikor rájuk néztem Ma stoppoltam be, + 30$-al kezdtem majd 3perc múlva -80$ on voltam, ezzel 300$ a rollom kereken, tegnap itt húztam meg a határt. Péntekig no play.
Ezelőtt fél évig ennek a grafikonnak az ellenkezője volt, voltak bukó napjaim, nem is kicsik, de ez már brutális...
-
attiati
veterán
gondolom trackered még mindig nincs
egy ev graphot rádobsz, és nagyjából látod, hogy eddig mákoltál, vagy mákoltak (hosszabb távon)Az tuti, hogy sziklák közt 1-2$-os potért nem küzdenék nl10-en. Ott gyakorlatilag lapütközésre vársz, és nem kifizetődő akkor az őszinte játék. Statokkal vissza kéne játszanod fold to 3-betre stb., gyengeségekre. (mondjuk ezekhez én se értek). De ehhez meg ftp-re meg rengeteg hand kéne ekkora játékosállományhoz.
Annak meg mi értelme, hogy rb-re, meg bónuszra játszol microlimiten? Biztos jobban fejlődsz, mint egy fishtanyán, de akkor igazán egy hud-al együtt kéne már kezelned.
vegyél egy mikrofont, 1-2e ft, bár szerintem a 6 asztal sh-n sok lenne, hogy normálisan tudd kommentálni, hogy mikor mit miért teszel
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz attiati #12867 üzenetére
Igazából az a probléma, hogy iszonyat nagy a játékos állomány, amiből az követkzeik, hogy rohadtul vegyes is. Nagyon időszak függő, hogy mikor hogy kell játszani. Napközben általában nagyon feszesek, ollé csak lapütközéskor van, akkor meg aki veszít az általában cooler... késő este\éjszaka meg ált. belazul a sok amcsi, olyan elképesztő akciókat követnek el, hogy kénytelen vagyok eldobni néha még akár a jobb lapomat is. Ilyenkor szinte soha nem hívok vissza rájuk pre flop, vagy ha nem talál el a flop (persze ha én hívta preflop, akkor persze 90% -ban folytatom).
MOD: Ma még ráfeszülök 12 asztalon, mert a mai nap még beleszámít a pénteki RB -be, aztán lehet összedobok egy 6 asztalos videót, kíváncsi vagyok mások véleményére (bár nincs mikrofonom, így meg nem nagyon nézi senki). De erősen gondolkodom, hogy 100$ rááldozik 90+ fős SNG -kre és mtt -re olyan 4-9$ nevezésig, hátha behúzok valamit mert ez a down kikészített most kicsit, tűl sokat nyertem túl rövid idő alatt úgy látszik.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Elég szép kis sziklahegyek lehetnek ott, akkor nyomatod a 3beteket, visszajátszásokat, lazulást?
Bwinen épp az ellenkezője, szinte fullringszerű statokkal kell játszani, legalábbis az én postflop tudásommal, meg kiszámíthatatlan ellenfelek ellen.
Más: tegnap kétszer fékeztem, hagytam magam kiblöffölni, ahogy megfogadtam. Nem fogok csak azért magas pfr-el dolgozni, mert az az ideális. Pontosabban kevés vagyok hozzá. Mindkétszer az lett a vége, hogy a nut handemre totál totál semmivel rámtolták fullstackel flopon.
-
Eagl3
veterán
Én szeretem, nagyon jó szoftver, mostanában elég sok bónusz + RB.
Persze mindennek megvan a hátulütője, remélem egy pár hónapon belül NL25 -re be tudok mászni stabilan, onnan már könnyebb lesz. Bár az elmúlt hét katasztrófális és még mindíg tart, nem tudok nyerni, bármit csinálok az ellenkezője történik, jó ha nullára kijövök, de nem egy -80$ körüli napom volt. Előtte napokig +50$, +100$...Szóval most megint itt ülök a seggemen kurva 350$ -al Jövő pénteken ehhez jön olyan 150$-200$RB addig csak helyre áll a rend.
-
Eagl3
veterán
-
attiati
veterán
el is felejtettem postolni a két deep fish által összehozott 8 beülős potot:
[link]Egyébként nl20 5maxon 4 meg 5$-os átlagpotok mennyire számítanak szarnak?
Nem tudom mi van ma, de bwinen jó ha 2 asztalon van felette egész este (6-8$), és az összes asztalon 50-70% között van a flopot nézők aránya.
Ezért nem fizetnek ki semmit. Itt NL10-en legalább ugyanilyen átlagpotok szoktak lenni.[ Szerkesztve ]
-
R
senior tag
válasz L|zsidoboz #12857 üzenetére
akkor sok opció nem maradt
-
Pá
addikt
válasz L|zsidoboz #12854 üzenetére
Majka?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #12852 üzenetére
A miskolci pokeres az sejtem ki lehet...
Good to be good, but better to be lucky.
-
Pá
addikt
áh, urban legend
-
concret_hp
addikt
hvg-n olvastam volt a napokba valami apehes írás, magánszemélyek adóhiányáról, ott volt valami olyan mondat, hogy "az egyik miskolci pókeres hetente milliókat kaszál" vagy valami ilyesmi. olyan 3-4-5 napja volt a cikk, de most nem állok neki megkeresni az tuti
vagy fullba vagy sehogy :D
-
attiati
veterán
szóval akkor ti se semmit
-
attiati
veterán
igazából csak a #12843 vége
-
Pá
addikt
Öööö... mi a kérdés?
Ha van egyáltalán?''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
attiati
veterán
A másik amit utálok, hogy UTG 4-5BB-s emelését AK-val, KK-al, QQ-al 3betelem 15-18 BB-ig, és időnként 4en nézünk flopot (de adhoc, hogy mikor callozzák be éppen a 70-es arcok, szóval ha többet emelek, akkor juhéj, KK-al vittem 5BB-t 3bettel). TPTK-el/TP-al már floppon szinte overbet allinben kell gondolkodnom, és vagy dobatok, vagy verve vagyok.
A másik oldalon meg folyik el a pénz:
Overlap flopnál oop néha bepróbálkozok egy c-bettel, bár belegondolva ez lehet őrültség ellenük. Ha nem találok flopon AK-val semmit, akkor meg eszembe se jut 3 ellenfél ellen oop c-betelni.Lehet, hogy inkább normálisab 40 PFR-es asztalokat kéne keresnem. Vagy pre ollézni a 2-3%-os ranget.
-
attiati
veterán
válasz attiati #12843 üzenetére
Úgy értem ip QQ-val overlap kétszínű floppon elémcsekkol, akkor standard c-bet, és adja.
Innentől turn után ip már ne is védjem FD ellen, ha nincs színem és 1. lejött a harmadik szín, 2. semleges, Q-nál alacsonyabb lap?Vagy oop vagyok ezen a FD overlap boardon, és flopon mögémcsekkol, akkor semleges turnon c-bet? Ha jön egy szín, akkor hagyjuk?
-
attiati
veterán
QQ-val, ha kint van magasabb lap, ne is erőltessem? c-bet, és ha adja, onnantól dobathassanak velem?
(Igazad lehet, mert azon az egy napon ment jól NL20-on, mikor ilyen szituációkban fékeztem, és a fishnek kellett erőltetni a lapját, vagy blöffbe fordítani jóval kisebb potnál a riveren.)AA-al setet flopolok egyszínű floppon, cbetelek, insta visszatolja rám a 150BB-jét a minden partiban játszó fish, én meg persze nem hiszem el, és adom. T8flösh. Minden ilyet kifizetek.
AK-val 3-4way felduzzadt potban oop tönkremegyek c-bet, minraise után TPTK-re.
na mind1más: Tegnap chatben hallottam, hogy egy pa-s tag ellen vagyonosodási vizsgálat folyik Hallottatok róla?
-
-
attiati
veterán
Sikerült kb 8BI-t elcsesztem ma magasabb limiten, á A végén már überpénzszórással, tilttel.
De olyanokra esélyem nincs, hogy mondjuk QQ-val pre emelés után QAK, vagy Q89, vagy tényleg Q kúrva akármi flopon +FD lehetőség, ilyen 70+ passzív ellenfelek ellen bármit kifizettessek. A rangükben a 42o van, úgy hajítja, mint a huzat. Az itt Q settel nyert 20bb-ket meg többszörösen simán visszabukom QQ-val Kxx vagy Axx flopon standard c-betek után. Naná, hogy még turnon is rányomom a c-betet, nehogy húzóra oddsot kapjon. (szinte úgy érzem, hogy a callozgató van ilyenkor könnyebb helyzetben, mert betméretem alapján kizárhatja húzólehetőséget, én meg tippeljek, hogy overpár, húzó, talált akármifos. ilyen 90/30-as 1 asztalon játszó ellenfelek egy idő után észreveszik a hibáimat, elkezdenek rám visszajátszani, kész röhej)
Ha egyszer megállok, akkor kapom képembe a valuebetelést. Néha turn betemre egy kis minraiset FD asztalon, mikor már flopon kint volt a QQ-mhoz az overlap, aztán találjam ki, hogy flopolt overpár+foskísérőt játsza így, vagy flushre vár.
Nekem ez agyrém. Mindezt teljesen kiszámíthatatlanul ad-hoc módon. Ember legyen, aki elevez 70 PFR-es asztalokon.
Semmit nem tudok kifizettetni, mikor meg turnre megjön a 3. szín a top páromhoz, lazán kifizetek minden flusht. Én vagyok a legreadelhetőbb az asztalnál.
Alapvető hibákat nyomathatok gépiesen. Kiűzöm őket, vert helyzeteket nem ismerek fel (fingom nincs ilyen random ellenfélviselkedés után mi alapján kéne?), húzókkal implied odds-ra várok, pedig monstereket se fizetik ki eléggé, nemhogy azokat.
látom mindenki itt van
jóéjt![ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Az ellenfél fold to c-bet, fold to 3bet, stb... statjai csak az ellenem mutatott játéka alapján állnak be?
Csomószor van, hogy 150 körüli hand van ellenfélről, és fold to 3bet-nél nincs adat (-), vagy 50-60 hand után még nincs fold to c-bet adat.
-
attiati
veterán
ajj srácok
-
Pá
addikt
Fishek....
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #12833 üzenetére
Dehogy is, bet/fold, abban van a legtöbb value.
-
concret_hp
addikt
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #12830 üzenetére
Csak száraz a flop, standard c-betnek tűnik.
De lehet, bármikor lehet Meg már csak ennek a látszatának a fenntartására is jó.
De jóvan nem szótam' -
attiati
veterán
Blöffnek tűnik ennyire száraz boardon, visszajátszik ránk, azt meg nehéz lenne megadni.
Ha nem ennyire jó játékos, hogy lap nélkül visszajátsszon, akkor a c-bettel jobb lapon kívül mindent eldobatunk vele. Turnon jöhet neki a SC-jéhez egy pár.
Mondjuk jöhet párjához set, vagy eleve monstere volt már flopon. És a flop chekk-el, késleltetett c-bettel csak az életünket nehezítjük, ha mondjuk turn egy semleges közepes lap, vagy második szín és becalloz turn betre.
Na mind1, ez lehet, hogy csak egy fish ellen lenne jó, aki nem azt nézi, hogy már megint rá c-beteltem flopon, és nem hiszi már el az imidzsem.
-
attiati
veterán
Több ötletem is lett volna, na mind1, akkor nem jó a chekk.
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz L|zsidoboz #12826 üzenetére
tarp
-
attiati
veterán
A mai akadémiás példahandben egy ennyire veszélytelen boardon a K-unkkal nem csekkolhatunk mögé?
pontosabban miért nem?
(Csak jobb lappal adná meg, és csomó lapot eldobatunk vele.
Vagy a száraz boardon nem érezheti soknak ezt a betméretet? simán visszajátszhat ránk, mert nem hiszi el a K-unkat. Úgy értem, hogy hiteles ez a betsizing tőlünk ezen a boardon CO-ban?)[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #12820 üzenetére
Ja, akkor ügyes vagy.
Én magamtól nem jöttem rá, mi benne a furcsa.Ülj le, ötös!
Attiati:
Akkor nem, ha SB-ként került sit outra és még nem ért hozzá az osztó gomb.[ Szerkesztve ]
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Megnyertem ma egy 1$-os menetet , és a végén azt mondta a 2. hogy szörnyű játékos vagyok , csak azt nem tudom hogy azért mondta mert elvertem , vagy mert tényleg bénán játszottam , és csak szerencsém volt .
Szerk : Sajnos menet közbe resizett a gép , és nem mentette el a hand history-t
[ Szerkesztve ]
Uj nickem : Phvhun
-
attiati
veterán
Eddig azt hittem hoyg sitout-osokat a BB berakásával büntetik, (és nem SB-al)
Na mind1, akkor benéztem azt a handet.Véégre visszaemelnek setjeimre, kétpárokra, marha sokat jelent, hogy nl20-on 10 felett van legalább 1-2 játékos pfr-re, így van akció.
Végre nem akarnak mindenáron riveren potbetelni minden 3. színre.Ja és tök jól vissza lehet játszani regulárok c-betejére 3bettel száraz figurás asztalon magas c-betes emberkékre.
-
concret_hp
addikt
-
Eagl3
veterán
válasz concret_hp #12817 üzenetére
jah, nem figyeltem... bemásoltam egy converterbe
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #12817 üzenetére
Már láttad az akadémián is...
-
attiati
veterán
ilyet csak én nem láttam
miez?***** Hand History for Game 53013833399 ***** (On Game)
$20.00 USD NL Texas Hold'em - Friday, August 14, 10:34:12 ET 2009
Table Escondido (Real Money)
Seat 3 is the button
Seat 4: VitLftA ( $32.41 USD )
Seat 10: alfapest ( $11.56 USD )
Seat 1: attiati ( $72.49 USD )
Seat 2: ir_poker85 ( $16.94 USD )
Seat 3: Kitepokerman ( $39.17 USD )
VitLftA posts small blind [$0.10 USD].
alfapest posts big blind [$0.20 USD].
ir_poker85 posts small blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to attiati [ Js Ad ]
attiati raises [$0.80 USD]
ir_poker85 folds
Kitepokerman folds
VitLftA folds
alfapest raises [$1.20 USD]
attiati calls [$0.60 USD]
** Dealing Flop ** [ 3d, 4c, Ts ]
alfapest checks
attiati checks
** Dealing Turn ** [ 7h ]
alfapest checks
attiati checks
** Dealing River ** [ Ah ]
alfapest checks
attiati bets [$2.50 USD]
alfapest folds
attiati wins $2.85 USD from main pot
attiati wins $2.50 USDDe jól aprít a prodidzsáj a szigeten, jó hogy minden este ingyen jegyem van
-
válasz concret_hp #12806 üzenetére
Bocsi ez minek a rövidítése?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
misirulez
senior tag
válasz attiati #12801 üzenetére
Szia!
Mintha magaat látnám..
Épp azért jöttem a topikba, mert én most léptem fel NL5-ről NL10-re, és partypokeren nem valami kedvező a feszes játék, mert mindenki azt játssza.
Ha van lapom:
1.: megyek, - dobják, nem nyerek semmi.
2.: csak megadogatják épphogy jobb lappal. - bukok sokat simán 1-1 beülőketHa nincs lapom és blöffölnék, (ez nagyon ritka..) mert úgy érzem jó a
pozícióm - board és ellen ahhoz, ill. jó a pot is, akkor meg tuti, hogy beleszaladok valami kézben magas párba, vagy sor/flössbe...Mindenhol azt olvasom, hogy micro limiten statikus fesze játék a nyerő jó lappal menni, minden mást dobni.
Csakhát úgy érzem partypoker nagyon feszes, olyan oldal kellene ami kevésbé feszes, ergo tudom érvényesíteni, a taktimámat.
Ti milyen oldalt javasoltok?Üdv.:
Misi -
attiati
veterán
Jólvan megnyugodtam aszem: 8BI minuszban vagyok EV-hez képest a tegnapi 4k hand alatt.
Olyan érzésem volt, hogy megrágnak, aztán kiköpnek.
8k hand stagnálás után ez a fos eléggé elgondolkodtatott, hogy valami megváltozott az állományban . Magamat éreztem a legreadelhetőbbnek. Betelek dobnak, semmit nem fizetnek, ha néha meg úgy gondolták, hogy air-rel, sorhúzóval visszatolják, bizony 80%-ban jött is.
Hihetetlen, hogy 70-es arcok, és ellenem meg mindent eldobálnak órákon keresztül, kivéve mikor kúrvára betalálja a 734 flop, úgy hogy 3-an adták a 4BB-s pre emelést, én meg D-ből AA-al 22BB-ig 3 betelek, és adja 34o-al
De szorgalmasan betartottam a TP->AI-t
De azt továbbra se bírom elképzelni, hogy ilyenkor állandóan talált két párokkal, flopolt sorokkal, flush-ökkel lehet csak stackért menni. Sehol egy eldobhatatlan AK, vagy fos kézbepár, esetleg figurás flopon egy figurás pár. Semmi.na mind1, ez a EV alatt 8BI egy session alatt odavágott
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #12806 üzenetére
jól leegyszerűsíted
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz L|zsidoboz #12795 üzenetére
jah csak reménykedni lehet hogy majd vége lesz már két hónapja erre várok
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
attiati
veterán
mit gondoltok 5 maxon ha ül kettő 70/10-es arc, egy 40/5-ös shorstack, és egy jobb játékos +én, és gyakorlatilag readelhetetlen, kezelhetetlen a játék, ilyenkor fel kéne hagyni lopással, c-bettel, 3bettel, és egy szikla játékra beállni?
annak egyáltalán van értelme 5maxon?
3 hetet hagytam ki, mintha felfordított lapokkal játszanék, vagy a mod összekeverte volna a kártyákat. Ha lapom van dobják, ha nagyritkán nem akkor 80-20as partikat sorban vesztem.
Pár hete sorban fordították fel allineknél a top párokat szar kickerrel az over kézbepárom ellen. Nem akarom elhinni, hogy 1 hete nincs kint ellenem top pár ilyenkor. Mentek a maniac preflop fullstack allinek, 4-en vadásztunk az ötöd stackjére. Slowplayelt nut handem ellen legalább félbetet adták a talált river szemétpárra. Most mindenhol dobás jön. Lemákolások nem érdekelnek.
-
attiati
veterán
30 órát lejátszottam 0 eredménnyel microlimiten, gratulálok magamnak.
Tömegjelenet 1:
Pre emelés után top párt flopolok egyszínű asztalon pozícióban, nálam nincs szín. Beleminbetel, visszaemelek potközelit, adja. Turn semleges, chekkol, betelek, hogy legalább kézben egy színre ne legyen meg az oddsa. Adja. Riverre jön 4. szín.
Itt már mögécsekkelek, és mutat egy 3, 4 vagy 5 magas flöst totál semmivel.
Mintha nyitott lapokkal játszanék, mert valahányszor nut kezem van, dobálnak.Tömegjelenet 2:
Kúrva mindegy hogy ss ellen mivel megyek be.És ami a legidegesítőbb, 40/5-ös emberek ellen semmi a ******-t nem lehet kifizettetni.
Se setet, se flopolt flush-t, sort, overkétpárt. A rangeükben a jó ég tudja mi van, imádkozzak, hogy valami kúrvára találja el, amikor engem még jobban eltalál. Ez ám a póker. 3-betet kár is nézegetni, mert olyan nincs. Fold 3bet szintén nincs.Top párt elcsekkolnak FD asztalon, naná, hogy eztuán second párral betelek semleges turnon, innentől már csak folyik a pénz.
Nut setet mögémcsekkol, miután végigbeteltem az asztalt.
Nuf flusht ugyanúgy.C-bet után ha leállok, csekkemre kapom a kiűzős potbetet. Még ezek a szar fishek is visszajátszanak rám.
Turn c-bet meg nem lenne fegyver.Aztán hogy ezeknek mikor melyik kombinációjából van összegyúrva a ellenfél, azt én már nem bírom megállapítani. Ennyire szarul már rég ment.
Minden ilyen 70/30-as agró arc meg 8-10 beülővel ücsörgél az asztaloknál . Na ők ki tudnak fizettetni bármit, izombetre meg könnyedén dobálnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest