Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz misirulez #9211 üzenetére
Ott, hogy 5k-val beülsz 100+k-s stackek közé.
Lehetsz akármilyen jó, még ha zsinórban 3x fel is duplázol, ami már önmagában is szép teljesítmény, még mindig olyan pici a sztekked, hogy lazán allin hívnak bármivel, előbb utóbb lemákolnak és akkor oda a vagyonod. Arról nem is beszélve, hogy egy idő után már számodra(gondolom) kényelmetlenül nagy összeggel kéne játsszál, ami szintén nem előnyös.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
misirulez
senior tag
válasz misirulez #9211 üzenetére
Jó mind1, nem kell elmagyarázni én voltam a noob, h ennyi cashelt ültem be egy ilyen asztalhoz.
Maradok a kis versenyeknél, héten 3-or voltam versenyen, átlag 70-80 indulóból 2-er döntő asztalnál ültem, ebből egyszer fizetős 5.-ik, egyszer meg bubi. Úgy látszik egyelőre ez az én világom. Nem a cashgém.Csak azért tényleg egy este alatt 4 monsterrel kézben bukni, kicsit zavaró.
szerk.:
közben le is írtad ugyanezt.
Annyit még hozzáfűznék, hogy amit reggel írtam, hogy hosszútávon lehetne ez , akkor a monster megjátszásra gondoltam, nem pedig arra, hogy nekem eszem ágába lenne egyáltalán még egyszer ezt a hatalmas baromságot elkövetni, hogy 5e-l üljek be 100+ os cashgémbe.[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz misirulez #11876 üzenetére
Live pokerre pszichológia kell
Valahogy annyira más, mint a netes. Neten én akkora minuszba vagyok, hogy le se merem írni Viszont élő asztalnál lényegesen jobban megy. Heti 2-3x megyünk asszonnyal játszani élő tournamentekre a környéken (ált 2-3 asztal - 9 fő / asztal).
A neten nem tudok normálisan blöfföt fogni Ráadásul kistétes asztalnál sok az idegesítő mindenre all-in mákolós nyomorék.[ Szerkesztve ]
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Pá
addikt
válasz misirulez #11991 üzenetére
Jó az amit mondtál, de nem kell teljesen új zsetonosztás, ha elveszít mindent, hanem inkább cashgém szerűen nyomnám: bárki bármikor "ribájolhat' egy ruháért cserébe. Esetleg beárazhatjátok a cuccost, pl egy fél zokniért csak 100 zsetont kap, viszont egy melltartó érhet 1000-et stb. Ha meg elfogy a ruha esetleg más módon is válthat zsetont, de ezt már rátok bízom...
Legyen jackpot is, ha bármikor royalod lesz, akkon jön neked egy bj-bal.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
-
válasz misirulez #12170 üzenetére
Csak saját tapasztalatommal (stratégiámmal) szolgálhatok mivel nem vagyok nagy póker guru.
Én is kipróbáltam sokféle game-t, de nekem az SnG jött be leginkább.
Ami biztos, hogy hosszú távon nem jön be a blöffölés. De mikor jó nap van akkor bizony tudni kell blöffölni
egyébként meg szigorúan foldolni az esélytelen lapokat.
Én most tréningezem magam mert a végjátékommal nem vagyok megelégedve. Az esetek 90%-ban bent vagyok a top 3-ban (ami SnG esetében fizet)
de ilyenkor sajnos én is lazázok (fáradok is) Szóval amíg nem érzem azt, hogy tudom magam uralni illetve nem javulnak a döntéseim addig nem akarok újra pénzt ölni a játékba.
Azért is javaslom sng-t gyakorlásra mert a looserek hamar kihullnak és a vége fele már tényleg olyanok a szituk mintha pénzben játszana az ember. No meg 0,5 dolcsiért akár egy két órát is játszhatsz. Igaz nem olyan összegeket lehet nyerni, de bukni se fogsz annyit.
Szóval ha nem akarod minden pénzedet elverni szerintem gyakorolj és ha tényleg úgy érzed, hogy most már megy akkor érdemes újra cashben tolni.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
KaraDani
addikt
válasz misirulez #12170 üzenetére
Sziasztok!
Most találtam erre a topicra. Pár éve pokerezek több kevesebb sikerel, pár ezer $ plusszal, de messze a terveimtől.
misirulez: Viszonylag egyszerű a magyarázata mért játszol egy asztalon laza agresszívat, mivel ring gameben egy asztalon játszva nagyon ritkán kapsz igazán játszható lapot, ellenben természetes reakció, hogy te azért pokerezel, hogy játsz és ne csak dobálj. Mivel microlimiten játszol, ez ott sose lesz kifizetődő, az ellenfeleid nem becsülik meg annyira azt a pár $-árt, és nem fognak könnyen dobni, nem úgy mint ahogy te a TV ben a nagy blöfföknél látod, hogy miket dobnak el, mert ott 100.000$ okról van szó. Micro limit ring gamenél nagyon feszesen nyereséges játszani, pont azért, mert ha jó lapod van nem fognak könnyen dobni, és kifizetnek, ellenben blöffölni nincs sok értelme. Sng meg azért ment valószínűleg jobban, mert ott magasabb vakoknál, nagyon agresszívan kell játszani, sokkal agresszívabban, mint ahogy azt az ember komfortzónája diktálná. Ha Cashgamelni akarsz, akkor nagyon feszes játékot kell játszani, micolimiten, és lehetleg nem egy asztalon, mert elunod az életeted, simán meg tudsz tanulni 4 asztalon játszani, nem nagy ördöngősség, csak fokozatosan. Starson két monitorral 18 asztalon pl kényelmesen tudtam sng zni, megszokás meg játékfajta, és site kérdése.
A laza játékodat pedig csiszold majd NL100+ limiteken
Sok sikert, és sok szerencsét!
-
KaraDani
addikt
válasz misirulez #12216 üzenetére
Jó is az ilyen amikor a **** jobbik végén van az ember Én teganp a rosszabikon voltam, -5bi 1óra alatt (hála csak nl 25ön) . AA vs 87s partyban riverre esett nutflössöm kapott str8flöss ellen. Utána egy set vs oversetbe szaladtam bele. Aztán egy floppfull vs flopppoker. (It kezdem már kicsit felhúzni magam, egy darabig értékelem a szép handeket, a srt8flöss kifejezetten szép hand volt a megjátszásával is.) Aztán még kaptam a nyakamba két ilyen 20% alatti riverkillt, és úgydöntöttem nem az én napom a tengapi, és abbahagytam
-
-
sss
őstag
válasz misirulez #12366 üzenetére
Egy kicsit túlbonyolítod a dolgokat. Nl4-en sztem a feszes és az őszinte játék lehet a kifizetődő. Nem kell ilyesmibe belemenni, hogy megadod semmivel, és akkor majd jól eldobatod a lapját, mert neki biztosan nem jó a flop. Az a lényeg, hogy fizettesd ki az erős lapjaidat. Ha eltalált a flop akkor value bet 3 utcán kerseztül, ha meg nem akkor nyugodtan eldobhatod. (Persze cbet mehet főleg 1 ellenfél ellen.) Blöffölni ezen a limiten nem kell túl gyakran, bottom párokkal is simán végigjönnek mutatásig, arról nem is beszélve, hogy sok játékosnak semmi ráció nincs a játékában. Ha flopon overpárod van és allint kapsz, na ilyen esetben a statok sokat tudnának segíteni, habár nem hiszem, hogy nl4-re feltétlen kellene hud.
"nem feltétlenül csak akkor ha én csinálom. Hiszen velem már rengetegszer fordult elő az, hogy prf egy közepes lappal gombról megadtam egy hívást"
Mire szoktál megadni hívást? Ha jó lapod van akkor emelj tovább, ha nem akkor meg dobás. Mondjuk elárulhatnád, hogy hány fős asztalon szoktál játszani.
-
ktg3
őstag
válasz misirulez #12440 üzenetére
[sírós]jó ez a játék sztem nincs vele baj
az igazat megvallva az is még a bajom h 7K hand alatt 7 KK v AA ba néztem amiből egyet sem nyertem (ami magában nem durva ) csak fordított szítu amikor preflop allin kerültem AA-val olyan 3 szitu volt h preflop allin kerültem abból is egyet elbuktam,
flipek baromira nem jól fordulnak, és kb minden sessionben van egy BI EV- a mákolásokból,
illetve kb egyetlen 30-70et nem húztam még bekéne ilyen a fórumra h html kódban , sírós post , ami csak akkor jelenik meg ha rákattintasz[/sírós]
pá: neked h megy a 100?
-
attiati
veterán
válasz misirulez #12893 üzenetére
50$ befizetéssel miért a legtöbb bonusz a cél?
A helyedben inkább ponthogy azt a termet keresném bonusz szempontjából, ahol a legkevesebb bonusztól esel el, ha a későbbiekre is gondolsz. NL5-el kár lenne elszúrni többszáz dodós FD-ket.
Játékosállomány szempontjából meg (ha feszesen játszol) halastavat keresnék. Pacific, Luckyace, Everest, Bwin.
Pacán, luckyn 25% instant bonuszt könnyű kiszedni, szóval oda érdemes a max összeget betolni (400$). Ez szinte 100$ talált pénz, de kell hozzá a tőke.
Mondjuk mindenképpen el fogsz nagyobb FD bónusztól, akárhova is fizetsz be, de ezekből vállogatnék.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Politika
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa