Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz misirulez #19115 üzenetére
Elkezdtek a regek egy halovány kísérletet, de akik sitoutoltak azoknak a Stars elvette a jogát, hogy 1-nél több cash asztalra be tudjanak ülni. Ezután hamar vége lett.
Azóta megy a sírás, hogy újra tudjanak multitablingolni.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz misirulez #18979 üzenetére
Azok a nem veszélyes regek.
szerk: nem is tudtam, hogy a Starson kívül van más terem is, ahol több mint 8 asztal fut egyszerre. gondolom ez nem mind ugyanaz a limit
attiati: látod végre egy hsz, amin nem gondolkoztam elég sokáig
attiati szerk:vagy éppen túl sokáig filóztam ezen?inkább megyek, lefekszem aludni
[ Szerkesztve ]
-
Chesterfield
őstag
válasz misirulez #18853 üzenetére
Igényelni kellett hozzá béta teszter licenszt, szóval nem lehet csak úgy kipróbálni, még a pro tulajoknak sem.
Itt van egy egyébként:
http://www.holdemmanager.com/downloads/Holdem_Manager_2_Beta.exe[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz misirulez #18838 üzenetére
hát megmondom őszintén így elsőre nem érzékelek igazán sok különbséget, csak annyit, hogy néha jobban dobog a szívem, mert már gyakrabban vannak 3számjegyű potok nameg persze azért biztosan kisebb az edgem is a mezőnyön (már ha van), az eddig lejátszott ~4k hand eddig +1 bi-t termett, az utolsó 4 sessiönben sikerült elbuknom 4 beülőt, nade nem adom fel. még van 8 bi-m addig aszintig, hogy vissza kelljen lépni, de remélem ez nem fog bekövetkezni
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
válasz misirulez #18808 üzenetére
Szerintem valami ilyesmit kellene irni:
Dear Support,Thank you for your fast reply however I guess there is a bit missunderstanding.
Based on my poker statistics it seems to me thoose nicks are cheater (maybe bots)
I was wondering if you could check their accounts deeper.
I'd appriciate your help on this.Best Regards
MisirulesA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Pá
addikt
válasz misirulez #18790 üzenetére
A szemétség az amit Ő csinál, ne sajnáld.
Starsnál hamar elintéznék, kíváncsi vagyok egy ilyen kis terem supportja, hogy bírkózik meg a feladattal. És itt arra gondolok, hogy egyáltalán felfogják-e, hogy mit akarsz tőlük.Sajnos nem viccelek.
-
Pá
addikt
válasz misirulez #18720 üzenetére
Egyrészt nem árt megkülönböztetni azokat a játékosokat, akik épp valamiért nem full stackkel játszanak azoktól, akik SSS-t nyomnak, mivel egész másképp kell ellenük játszani.
Másrészt aktív table selectnél, nem mindegy, hogy fél vagy 1mp alatt látod át az asztal összetételét. Ha mindenki szépen színkódolva van, sokkal jobban látszik, hogy mi a szitu, akár már a lobbyból is.
-
Pá
addikt
válasz misirulez #18716 üzenetére
Lényegében mindenki ratholer, aki lelép rögtön azután, hogy nyert egy nagyobb potot, de általában a shortykat értik alatta, mivel az Ő taktikájuk kifejezetten erre épül.
Gondolom onnan az elnevezés (rathole-egérlyuk), hogy az ilyen játékosok olyanok, mint a patkányok, akik megszerzik a zsákmányt és aztán rögtön befutnak vele a lyukba, ahol már nem tudod visszaszerezni.
gy.k.: a shortyk az SS-ek
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz misirulez #18681 üzenetére
hát ezek után már nemtudom.
most épp azon az állásponton vagyok, hogy KK-val sem érdemes betenni pre, vagy AA-ba tolom, vagy valami Ax-be, ami már flopon ljavul. filterezgettem kicsit a hm-et, az elmúlt 50k hand alatt totál veszteséges a pre ai KK-val, és összességében is kemény 50$ nyereséget mutat csak:/
-
bandus
veterán
-
Pá
addikt
válasz misirulez #18634 üzenetére
Anélkül, hogy bármi közelebbit is tudnék a dologról... elvileg azt mondják, hogy a Stars simán tudja követni milyen progikat futtatsz épp a gépeden stb, szóval csak óvatosan, nem biztos, hogy megéri a dolog.
Bár személy szerint nem hinném, hogy még ha észre is veszik, azzal fognak szórakozni, hogy téged, mint kishalat kiszűrjenek, max egy figyelmeztetést tudok elképzelni, de sose lehet tudni.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
viharhozo
addikt
válasz misirulez #18622 üzenetére
Az elso hand sztem sima raise/call. Realisan csak a 99/Q9 ver, de ez alig par (valoszinutlen) kombo, viszont mindenfele draw lehet nala. Ha 3bet potban ezen a flopon nehezedre esik betolni, akkor ne 3betelj.
A masodik hand annyival erdekesebb, h ip vagyunk, ergo a call is szoba johet (a pakli fele nem ront a helyzeten). Magas a w$sd-je, ez nem tul jo, de ha ugy erzem, move-olhat ram, akkor inkabb raise/callolnek itt is.
A masodik csoka FE nelkul rad tolta K3-sel, szoval nem lehet vmi nagy spiler, ennek megfeleloen 4b/f-nak nincs ertelme. 4b/c range-et allits fel magadnak (en nem mennek TT+/AQ+ ala, nem a pf allinekken kell megverni az NL25-ot). Ertelmes lapokkal pedig ip megadnek.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
bandus
veterán
válasz misirulez #18579 üzenetére
tegnap még hozzátett nekem egy kis lemaradást az rng ahogy a handeket elnézem, nagyon kis százalékát sikerül mostanában behúzni annak, amikor előnyben teszem be (pl QQ vs AK esélytelen, de sok 80-20, 70-30 is), cserébe szintén nem esnek a 20-30-40%-ok sem.
namind1, legalább megedződöm kicsit. persze hibázok is, de az EV vonal szerint legalább nem csinálok sok túl nagy böszmeséget.
a legnagyobb bajban az overekkel vagyok, nagyon nehezen engedem el őket. hiába jön le riverre a sor és/vagy szín, meg b/f-on vagyok és kapom a minraise-t, az esetek 80%-ábannem tudom elengedni az QQ+ handeket :/
-
attiati
veterán
válasz misirulez #18509 üzenetére
Egyébként nem mindig jó, mert ilyen 10BI/1k hand hotrun-ban nem biztos, hogy mindig optimális döntéseket hozok. Elbízza magát az ember. De azért vicces volt, hogy 2k hand alatt egyetlen setet se láttam, utána meg 10 leosztáson belül 3-at egy regekkel teli asztalon, és mindet ki is fizették. +1 pókert is ugyanott A magas ellen
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz misirulez #18501 üzenetére
Úgy működik, hogy kapsz egy kulcstartót, ami bizonyos időközönként (20 másodperc, 1 perc, beállítás kérdése) kiír egy bizonyos algoritmus alapján legenerált 6-10 számjegyű kódot (szintán beállítás kérdése). Ugyan ez az algoritmus megvan a szerver mögött is. A kettő eszköz órája össze van hangolva. Az algoritmusban csak az idő a változó, így a serveren is mindig pontosan tudják, hogy éppen melyik időpillanatban milyen szám szerepel a tokeneden. A többi meg gondolom egyértelmű
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
sss
őstag
válasz misirulez #18497 üzenetére
"A biztonsági token olyan eszköz, amely egyszeri és egyértelmű jelszót generál, és lényegesen megnöveli számlád biztonságát. A token elég kicsi, hogy elférjen egy zsebben vagy kézitáskában, és akár kulcstartóként is használható.
A token megnöveli a számlád biztonságát, mert minden egyes gombnyomással új és egyszeri jelszót hoz létre. Ez a hagyományos bejelentkezésnél kerül felhasználásra, segítségével megakadályozhatók a csalási kísérleteket. Kiváló eszköz mindazoknak, akiknek kiemelten fontos a számlabiztonság, illetve azoknak, akik nagy összeget tárolnak számlájukon."
forrás: psLásd milyen jófej vagyok ma.
-
adalbert1
veterán
válasz misirulez #18455 üzenetére
Szerintem simán bele lehet, főleg ha amúgy sem szívleled a másik playert, ráadásul csak azért is be akarod bizonyítani hogy te vagy a jobb nála (gondolom itt is hasonló áll fenn). Szerintem mindenkinél van egy határ ami után már nem tud 100%-osan érzelmileg független lenni a játéktól.
Btw akadémia twitteren igazán különszedhették volna a WSOP posztokat a simától valahogy. -
-
attiati
veterán
válasz misirulez #18409 üzenetére
Úgy értem, hogy aki érzi a határait már microlimiten, annak egyáltalán nem érdemes pókerben célokon gondolkodni. Még mindig itt térül meg a leggyorsabban a ráfordított energia, és úgy tök jó, hogy esténként néha pár órát. De a karrierben nagyon nagy hézag tud lenni pár kihagyott év. Szerintem kevesen tudnak pókerben reális célokat kitűzni és megvalósítani.
-
concret_hp
addikt
-
viharhozo
addikt
válasz misirulez #18376 üzenetére
1. Pával ellentetben en biztosan nem 3betelek. A turnt sajnos le kell tenni, odaert a JT es egy 17/4 sose fog itt bloffolni.
2. Fold pf. A river nehez.
4. Call flop, soha nem stackelodik rosszabbal, raadasul a nut draw nalad van.
5. Std flop allin.
6. Nincs oddsod a callra, 4b/f.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Pá
addikt
válasz misirulez #18381 üzenetére
1. 3bet pre, onnantól meg postflop is lejátsza magát.
2. ez necces, kéne még valami read az ellenfélről és az alapján lehet dönteni. Ha kicsit is értelmes, akkor 2-essel már nem emelne vissza rád, ha viszont hetese van, akkor A7, 67-tel split, 87 ellen kikapsz, más hetes nem nagyon lehet nála. Esetleg 57s, 97s, ami ugye megint csak split. Az hogy lestackelted nemrég, nem hiszem, hogy túl sokat számítana.
3. Tudom ezt nem kérdezted, de a turn call az eléggé kérdőjeles.
4. Ez standard. Elég mélyek vagytok szóval flopon a call is szóba jöhet, de ennyi outtal a raise is ok. Ízlés dolga.
5. Semmi értelme olyan handeket elemezgetni, ahol top2-t flopolsz egy fish sora ellen. Nem ezekből fog kiderülni mit csinálsz rosszul. Amúgy mehet a 3bet flopon, nem valószínű, hogy egy 40/10-es blöffölgetni kezd, főleg nem, hogy több utcán keresztül folytatja, viszont sok rossz lap jöhet és oop vagy.
6. Itt az a probléma, hogy elég nagyot emelt a csóka. Ha mondjuk csak 3-3.5-ig emel vissza, akkor a 4bet/fold és poziból a call is opció lehetne, ha ennyit restealel. Így viszont mindkettő necces. Ha semmiképp nem akarsz dobni, akkor a 4bet/fold talán jobb, blockered is van, de ne 11-ig emelj, hanem max 9-ig. Legalábbis Starson... aztán hogy egy másik teremben, nl30-on milyen a dinamika, azt a fene sem tudja.
Egyébként ha egy ilyen nagyon restealelgető (esetleg SS) ül a vakokon, akkor már eleve nem 4bbig izolálnám a halat, hanem inkább 3-ig, max 3,5. Nem tűnik nagy különbségnek, pedig alapvetően megváltoztat mindent.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Autós topik
- Iqos cigaretta
- Milyen notebookot vegyek?
- DIGI internet
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban