Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz Chesterfield #19684 üzenetére
Nem, tiszta vagyok egy ideje. A munka + suli + edzés + póker nem fért megy együtt, úgyhogy valamit dobni kellett.
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz Chesterfield #19343 üzenetére
Próbáld meg kiírni ott a pokerstrategy nevét
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #19330 üzenetére
Az számít, hogy a múltkor egy baráti sng-n kiestem elsőnek?
Ha nem, akkor nem. FTP-n maradt némi tőkém, szerintem nekivágok újra, agresszív brm-el, de nl10-től.
[ Szerkesztve ]
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #19263 üzenetére
Nem, quiteltem. Azóta az ég kékebb, a fű zöldebb, újra érzem az illatokat és az ízeket.
Majd ha lesz realmoney facsepoki, visszatérek.
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #19188 üzenetére
vannak próbálkozások, de éppen most agyalok, hogy ez így nem állapot, vagy vissza kell térni a masszív grindhez, vagy quitelni, ennek semmi értelme.
Csütörtök?
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
kezd elmenni legendary irányba a topik.
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #19059 üzenetére
Az amcsik agyáig szerintem az nem ért el. Átlag amcsi nem olvas pókeres híreket, csak beül pénzt szórni. Viszont azt már ő is észreveszi, hogy nem tud belogolni fél éve egy terembe
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #19057 üzenetére
szerintem nincs value az ftp brand mögött már, annyira hitelét vesztette ezzel a botránnyal, úgyhogy én arra tippelnék, hogy nem nyit újra, mert nagyobb befektetés kéne ahhoz, hogy helyreállítsák az elmúlt pár hónapot, mintha nyitnának egy új termet és felfejlesztenék.
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz bandus #18660 üzenetére
Mi a tökömért játszol bwinen, ha nem a bwin only asztalokért???A lobbyban ha elkezded rendezés nélkül egy adott limit asztalait nézni, akkor így jönnek sorban fentről lefelé:
bwin only üres asztalok
bwin only asztalok üres helyekkel
bwin only teli asztalok potátlag szerint növekedve
ongame shared asztalok potátlag szerint csökkenve
ongame shared asztalok üres hellyel
ongame shared üres asztalokha megnézed a teli asztalokat, amíg emelkedik a potátlag, addig bwinesek, amikortól csökken, onnan ongamesek. (bár, nem tudom ez mennyire egyértelmű így)
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #18514 üzenetére
netellernél ezek hogy vannak? ott a konverzióról sosem tudtam milyen árfolyamon tolják...
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Ticci (vagy aki tudja) MB és neteller kártya között mennyi a különbség pénzfelvétnél árfolyamban és díjban?
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #18487 üzenetére
most még a 888 poker is küldött reloadot. gyűlnek a vérszagra
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #18468 üzenetére
Az a durva, hogy van olyan magyar midstakes reg, akinek a rolljának 90%-a ott van.
Nem nekem, páromnak egy Hilfiger, csak itthon 32k, usa-ban pedig 90 usd.
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Vasárnap raktam be 1k-t az FTP-re.
Lehet, hogy a starsról is cashoutolni kéne?
[ Szerkesztve ]
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
stars befizetési limit 640 usd. wtf?
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #18364 üzenetére
csak a gyengék modolnak, az igazi férfiak bármilyen skinen tudnak játszani
greetings from bwin
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #18340 üzenetére
valaki olyannal is megnézeted majd a statokat aki ért hozzá?
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #18277 üzenetére
elfogadtam végül és a napokban kezdődik is a közös munka. nagyon kíváncsi leszek...
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz Polacheck #18255 üzenetére
hmmm, kaptam egy elég jó ajánlatot, amin egyelőre nagyon gondolkodom és lehet, hogy az epimanos coachingot is keresztülhúzza. egy nagyon jó cg-s foglalkozna velem %-ért (nl400-600-1000 playa), megnézné, kommentelné a videóimat, folyamatos handelemzés, heti 1-2 közös session, utóbbi 2 hónapon keresztül intenzíven, a többi folyamatosan a coaching alatt.
25%-ot kérne ezért 150k handen át a winningsből és az rb-ből is. ez viszont nekem legalább 5 hónap. mennyire reális ez szerintetek?
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #18219 üzenetére
ez még ugyanaz a sorozat, aminek az első része olyan volt, mintha altatót mondanál?
[ Szerkesztve ]
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
10k hand alatt sikerült lenulláznom a winningsemet, amit 30k hand alatt gyűjtöttem be. és még azt hittem, hogy az ongamen nagy a variancia...
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #18116 üzenetére
lehet, az biztos, hogy pokerpiratez (ha ez volt a neve, mar nem emlekszem) meg nem volt akkor, mondjuk az eleg gyorsan meg is halt. mindenesetre, ha akkor megcsinaljak, akkor a regek nagyresze nem megy el.
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #18112 üzenetére
Lehet, valószinűleg bennem is van a hiba, hogy szólok olyan dolgok miatt ami nem az én dolgom, egyszerű useré, de az, hogy valaki éjjel 11-kor üvöltve felhív, hogy miért írom meg egy publikus fórumba, hogy egy hír megint tele van helyesírási hibával és értelmetlen mondatokkal (úgy, hogy mellette privátban elküldtem, hogy mi az ami nemhogy magyartalan, de nem is érthető), az azért kicsit túlzás.
Számtalan vitánk volt egyébként, pld szóltam, hogy a hc userek el fognak menni, ha nem adnak nekik olyan teret, ami nem publik a nagyközönség számára, mert hosszútávon nem 2-3-4k olvasó előtt akarják megosztani a sikereket (hopp, lett egy nextlevel pár hónapra rá), ott a moderálás téma, ami azóta is előjön félévente és nyilván szar azóta is, vagy a mostani blogajánlóra is mondtam egy sokkal jobb megoldást, amivel nem kihasználtalan a box méretének a 75%-a. Mindezekre az volt a reagálás, hogy ne pofázzak bele, nem értek hozzá.
Egyébként szerintem az akadémia addig van a topon, amíg valamelyik nagy médium rá nem jön, hogy ebben cash van és mögé nem rak egy komoly csapatot+motort+olvasottságot.
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz attiati #18108 üzenetére
nem, később csatlakoztam, arénásként, majd a gamepodot is vittem egy darabig, de most már inaktív vagyok, a póker elviszi a szabadidőmet és jobban fizet mint az újságírás.
Zolival azóta nem vagyok beszélőviszonyban, mióta kifejtette, hogy szerinte én beteg vagyok és arra élvezek, hogy az akadémiának ott teszek keresztbe, ahol tudok (mindezt úgy, hogy az elején "elég" aktív voltam a közösségépítésben, a régi regek szerintem alá tudják ezt támasztani)
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #18105 üzenetére
ja, kb három évvel ezelőtt voltak négyen, azóta minimum két full munkaidős embert felvettek még, addig követtem csak az eseményeket (pontosabban addig voltunk beszélőviszonyban zolival)
mondjuk valószinűleg nem látok bele, de nem látom, hogy 6+ ember munkája tényleg benne lenne a szájtban.
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #18096 üzenetére
Az nem fun, mert direkt gerjesztett lenne
(egyébként úgy látszik nem lett igazam, van még új a nap alatt)
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Ez jó topik lesz, érdemes majd figyelni, hogy veszi személyes támadásnak Zoli a postot, mindezt úgy, hogy érdemben nem reagál majd semmire. /popcorn
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
rohadtéletbe. kiszatozom magam egy 200 ojrós versenyre, elvergődök itm-ig átlag fölötti stackel, majd 4 óra játék után 16 főnél KK-val AA-ba futok úgy, hogy a mezőny atomgyenge és az ft már 1k fölötti eur-al indul.
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #18007 üzenetére
egy check/minraise riveren szerintem jobban tiltre tette volna.
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
azon agyalok, a többi tőzsdén lévő pókercégnek vajon most ugrik a részvénye felfelé vagy esni fog?
egyébként is lehet, hogy jó lenne valamelyikbe bevásárolni, az amcsi piacnyitás után szép emelkedés lesz valószinűleg.
less qq more pewpew!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz attiati #17812 üzenetére
Meglássuk.
Az első pár nap botrányos volt az új teremben, mondjuk én voltam a hülye valószínűleg, fejest ugrottam mindenféle alkalmazkodás nélkül ugyanannyi asztalon 2x olyan hosszú sessionokkal egy tök ellentétes mezőnynek.
Azóta visszavettem asztalszámból, sokat elemzem a saját partijaimat és látom, hogy hol más a mezőny, hogy hol lehet őket megfogni, úgyhogy lassan csordogálnak is az eredmények.
A durva az, hogy ha 0-ban zárom a hónap végét, akkor is összejön majd kb 4-500 usd + 150 EUR másfél hét alatt, szóval nem olyan rossz dolog rakeraces+rb-s teremben játszani.
less qq more pewpew!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest