Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
óvazzz alig élek

-
Pá
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Esténként azokat olvasgatja, ha nem tud elaludni.

-
Pá
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
A múlt hét közepe táján volt egy pár nap, amikor olyan szarok voltak az asztalok 100-on is, hogy néha vissza is fordultam és bele se kezdtem a sessionbe, de amikor mégis, akkor is tragédia volt.
Mostanában ahhoz képest valamit enyhült, azért mondom, hogy közepes.szerk: most meg épp azon filozom, hogy ha egyszer összefutunk, piros vagy kék karikát adjak neked.

-
viharhozo
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Nekem Raptorokon van a Postgresql adatbazis, es erezni a kulonbseget a sima Samsungokhoz kepest (elotte azon volt).
Hogy lehet tomoriteni az adatbazist? Van harom maintenance options meg harom vacuum options, melyiket kell csinalni? Egyebkent a logfile-ok is piszok nagy helyet foglalnak.
Vegre egyszer elkaptam a PS-es freerollt, gondoltam kozben lovok kicsit. En meg ilyen fostenger asztalokat, mint most nem lattam a PS-en. Vmiert mindig azt hiszem, ez jo idoszak lehet, erre nem.
-
attiati
veterán
Amúgy csinálhatnál akadémira acc-ot, és akkor ott is játszhatnál 24/7 supportot

Majd kiokoskodom, köszi.Egyébként most esik le, hogy vinyós topikban te adattárolásra kerestél vinyót. Hát a PT ki-be olvasás nagyon nem az
Pláne nem egy több gigás database vacuum, meg housekeeping. Ide a leggyorsabb vinyó kéne. Ahogy néztem a teszteket, a samu f3 hűvös, keveset zabál, gyorsan mozgat nagy fájlokat, de a ki-beolvasgatásban, I/O műveletekben meg lemarad. Pedig szerintem utóbbi kell az adatbáziskezeléshez. Én is bajban vagyok, mert amit kinéztem vinyót, az meg a fejek elérési idejében lassú.
Tényleg legjobb lesz majd egy 128gigás SSD külön pókeres adatbázisnak. -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Jó, de nem végtelent.

Szóval az kb reális, hogy egy akkora adatbázis vákum után nyom 80 gigát.Igazából én már ezeket a housekeeping cuccokat egyébként is belekalkuláltam, mivel nálam alap hogy max hetente lefuttatom őket.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
PTben is. De az sem csinál egy 20 millás adatbázisból kisebbet.
-
Pá
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Na jó ilyet nem játszom, meguntam.

PT3 tud kezelni több adatbázist is, lényeg, hogy mindig updatelve legyen a chache. HEM-t nem tudom. Én havonta nyitok új adatbázist, a régi megy a kukába. Természetesen gyorsabb lesz tőle, mivel nem 20 millió hand van benne, hanem csak 1-2.
-
attiati
veterán
na, azt kérdezi a csávó, hogy...

Tehát akkor 2-3 havonta nyissak mineolt handeknek külön db-t?
Uhh, akkor én most tévedésben vagyok. Ilyenkor a hud nem csak 1 adatbázisból képes beolvasni? Tehát a hud munkáját nem gyorsítom ezzel, akkor is át kell neki majd kutatni az összes adatbázist?
A HH importot gyorsítja majd, amikor új adatbázist nyitok?titcar: winrar nem jó?
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nah, ez jó érv volt.

-
attiati
veterán
amúgy ma is valami rövidített munkanap lehet usában
-
attiati
veterán
juj téma van
bemásolom akadémiáról:Azt meg lehet egyszerűen oldani, hogy x hónapnál régebbi handeket mindig rakja át egy másik (nem használt) adatbázisba, úgy hogy a saját statok azért megmaradjanak?
Arról lenne szó, hogy minden hónapban belenyomok 3-4 millió vett handet az adatbázisba, ami úgyis elévül. De az adatbázis meg kezelhetetlen lesz miatta, meg sok helyet is foglal.
Export-import baromi sok időbe telne ilyen mennyiségnél.
Ha meg új adatbázist nyitok x havonta, akkor 0 handem lesz ellenfelekről (?), és saját statok is repülnek (?) -
sasa311
veterán
Ezért hiányzott a net...
Fél év alatt nem volt ennyi Bad Beatem, mint neten kb 1000 hand alatt. A2 kétszínre preflop allin KK-ellen sort mákol
lol, most amíg írtam J10-re runner-runer sor a flop két párom ellen ,gyönyörű!

-
Daniel Alves
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Alakulok!
Siker! köszike!
-
concret_hp
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
angol nyelvű hh kell neki + be kell állítani , hogy hol keresse a hh-kat.
-
Daniel Alves
őstag
sziasztok! Hátha tudnak a guruk segíteni nekem!
Letöltöttem a poker tracker programot viszont hiába játszok a PokerStarson nem csinál semmit vagyis nem kapcsolódik a PS-hoz! Az mitől lehet?
Előre is köszönöm!

-
attiati
veterán
szerintem úgy a leggyorsabb, ha a vinyónak a fejet mindig ugyanarra a particióra kell pozicionálni. Akár pthármazik, akár starsozik, akár sqlezik.
Ráadásul ha mindent a rendszerparticiótól elkülönítve pakolsz, akkor úgy vissza lehet állítani image fájlból a teljes rendzserparticiót a pókeres cuccok alatt, hogy azok meg se érzik.
De engem is érdekelnének tapasztalatok!
-
Pá
addikt
Újratelepítem a gépem.
A PT3-as adatbázist kap egy külön partíciót. Hogy jobb az import, ha a HH-k-at a Stars ugyanarra a partira menti, vagy a C-re, a Stars könyvtárba? Vagy tökmindegy.

Egyébként azt sem tudom mekkora partíciót érdemes hagyni a dolognak. Vajon mekkorára nő az adatbázis? Pár évig nem szeretnék hozzányúlni, szóval úgy kéne okoskodni.
Ha PT3 progi és a PostgSQL adatbázis külön partin van az jó vagy rossz?
-
Pá
addikt
Viharhozo figyelmébe ajánlom... a swingjeim Kemény nap volt.

-
Pá
addikt
-
Pá
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Igazából egyáltalán nem.
Viszont tegnap érződött, azért is kérdeztem egyébként, mert gyanús volt.De amúgy logikus is, hogy tegnap este voltak aktívak, hiszen ma volt munkaszüneti nap. Ha holnap rendes munkanap nekik, akkor nem csoda, ha ma este alszanak inkább. Meg amúgy se tudnak mást csinálni, miután betolták a nagy pulykát.

Sebaj, holnap már hétvége. -
sasa311
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ez első szünetig korlátlan rebuy + szünetben egy addon verseny volt.
Beültem rá, legalább ha egyszer lemákolnak vissza tudok szállni, de ha ezt tudom, hogy helyből duplázni - triplázni lehet a stacket (ergo ha én nem teszem ezt akkor semmi esélyem) akkor be se szállok.
-
sasa311
veterán
Anyám milyen degenerált rendszer van ezen a party-pókeren?
Versenyben a Re-buy nem azt jelenti, hogy ha kiesel visszaülhetsz, hanem, hogy bármikor vehetsz bármennyi kezdőstacket

Leültem az asztalhoz és volt, aki a 3000 kezdőstackhez képest vett 3 rebuyt helyből.
-
attiati
veterán
ma van hálaadás, amcsi tőzsdék is kussolnak
amúgy érződik már az asztaloknál?

-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Tobbfelekepp is kijohet. 20 db 100+9/ora vagy 40 db 55+5/ora vagy 130 db hyperturbo/ora.

A turbo sng-nel 75 BB-d van, 5 perces vakszintekkel, a hyperturbonal 10 BB-d van, 3 perces szintekkel. Utobbi egyszerubb.

A gond csak annyi lehet, h ezek nem valodi sngk, hanem sng szatelitek, ergo nem fut beloluk mindig sok. Ebbol a szempontbol a vasarnap mondhato optimalisnak.

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
viharhozo
üzenetére
Hyper turbo SnG tényleg eléggé könnyű játék, csak az a baj vele, hogy nagyon monoton és gyorsan ráun az ember.
Amúgy starson is van hyper-Turbo SnG?
Én eddig csak sima turbot láttam, ezek merre vannak?Titcar:
Igen, starson többnyire DoN-oztam, csak párszáz simát játszottam összesen.HU, 3 handed SnG játék nem túl bonyolult, el lehet lenni vele több asztalon is.

-
Pá
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Nekem már a 300k milestone is komoly kihívás lenne, így nem is töröm a fejem olyan bohóságokon, mint az SNE.
De amúgy szerintem nem éri meg, ha mindenképp sok pénzt akarnék keresni pokeren, inkább megtanulnék rendesen játszani 5/10-en, mint hogy napi 10 órát grindeljek egy éven át.szerk: az SNE az ilyen cyborgoknak való, mint nanonoko, vagy vinivici akik 20+ asztalon tudják hozni ugyanazt a stabil játékot akármennyi időn keresztül. Aki csak azért erölteti a sok grindet, hogy meglegyen az sne és közben örül ha BE, annak nincs sok értelme sztem.
-
sasa311
veterán
Újra elkezdtem picit neten játszogatni

Party pokerre másztam fel, aki játszik ott tudna a mezőnyről valamit tapasztalatot mondani (nl10 9 fős asztalok)?
Meg nem találtam, nincs itt double or nothing sng?
-
adalbert1
veterán
A mai Figyelőben van valami pókeres írás, viszont ahogy belelapoztam semmi extra...
-
viharhozo
addikt
Kemeny tema ez a SNE, jo sokat gondolkodtam rajta, de mindig az a vege, h nincs sok ertelme. Nagyon keves ember van, aki kepes 20+ asztalon jol jatszani, es kepes ezt evi 200 napon at csinalni. Egyszeruen tul nehez. Szarul sokan meg tudjak csinalni, de az SNE annyira nem hoz nagy profitot, h kompenzalja a gyenge jatekot. Most ugy gondolom, nagyon eros table selecttel 14-15 asztalon potyogve osszessegeben magasabb orabert lehet osszehozni.
A masik megoldas pedig az sng, a hyper-turbonal egyszerubb jatek nincs, leulsz, es csinalod (8-900 vpp/h, cashen ezt keptelenseg hozni, raadasul 15k-s bankroll eleg hozza indulonak). Ez utobbi nekem sokkal szimpatikusabbnak tunik a 2,5 millio NL200 FR handnel.
#14337 ehhez nem sokat tudok hozzafuzni, egyszeruen csutortokon van.
-
Pá
addikt
Lol, ki tudja, hogy már hány ilyet csináltunk mi is, csak sosem derült ki?

Imádom az ilyen ajándékstackeket, amikor a limpelt potban megvadul a fish, mert nincs fogalma róla mekkora nit vagyok.

-
Pá
addikt
Lol, ma este volt egy hand, ahol fullal blöfföltem riveren... Annyira a a flushdraw-mra koncentáltam, hogy nem vettem észre, hogy közben lejött nekem egy backdoor full és azt hittem csak egy missed fd-vel állok riveren... Szerencsére megadták.

Először nem is értettem miért jön felém a pot, azt hittem szoftverhiba.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
A Karácsonyt ne is említsd, minden évben ki kell hagyjam, mert olyankor az erdélyi nagyszüleimnél vagyunk. Kész financiális katasztrófa.

-
Pá
addikt
Partyn mióta van RB?
Azt nem tudjátok hányadikán van Hálaadás nap amcsiban? Mikor grindeljek sokat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
misirulez
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Partyra, FD bonusz miatt, amit rég kipörgettem, most meg jobb lenne már rakeback-et kapni, ha akadémiáról újraregelnék.
-
misirulez
senior tag
egy kicsit off&fiskérdés:
Ha én anno a időszámítás előtt párszázzal regeltem egy szájtra egy bizonyos bonusz miatt, akkor meg tudom tenni ezt úgy hogy újraregelek más nikkel/adatokkal, de a befizetést, nem közvetlen a kártyámról intézem, hanem valamilyen online fizetős cumóval? Neteller meg paypal meg mittomén, csomó ilyen van, de egyiket se ismerem (azt se tudom miről szólnak hogyan működnek...), a lényeg, hogy ezekkel lehet úgy fizetni, hogy a szájt részéről a hozzájuk beérkező supetka, előéletét, ne lássák, hogy mely számláról tartozik?
Ergo ne tudjanak róla, hogy már regisztráltam oda.?Üdv.:
Misi -
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Pá teljesen korrektul leirta. Ha 5x vpp lesz jovore, akkor NL100-on sztem 4M hand, NL200-on 2,6-2,7M. Ha 6x vpp lesz (ezt baromira ketlem), akkor 20%-kal kevesebb.
-
Grass
aktív tag
Mit mondtok, melyik site-on a legkönnyebb kijátszani az ingyenes HEM-et?
-
Pá
addikt
Pokerarcokon élő BPO stream van, ha valakit érdekel.
-
attiati
veterán
Pá: megelőztek, most mondjam azt, hogy erről is lemaradtál?

viharhozó: nekem is így logikus, hogy vonnak, nem értem, miért állítja a srác, hogy nem
-
Pá
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Mert Ő kb az egyetlen nit, aki tisztában van az image-ével és sztem ki is használja. Tuti, hülyére blöfföli a regeket, a halakkal meg tök jól ki tudja fizettetni a lapjait.
Emlékszem eleinte még párszor megnéztem, amíg nem hittem neki, ééés mindig a nut volt nála! Azóta ha bármi agressziót mutat inkább csak csek/foldlom a 2nd nutot is és inkább nem gondolok arra hányszor blöffölt már ki.
Szóval befenyített na.
De amúgy Ő csinálja jól. Kényelmesen lejátsza a napi 8 óráját, mivel nit semmi stressz és az SNE juttatások nélkül is hülyére keresi magát. Kicsit irígylem.
Persze ez csak NL100-ra igaz, azt én sem értem, hogy csinálja, hogy 200-on is simán hozza ugyan azt a winratet. Rejtély.
-
attiati
veterán
valakinek van pokerstrategy acc-ja, ha gondolja, beírom nevét reg-nél, vagy adjon linket...
Grass: passz, nincs PS accom
-
attiati
veterán
concret: ha eltér a neteller és a teremben a számlád devizaneme, neteller akkor sem számol fel plusz költséget (középárfolyamon váltja)? Ez tényleg így van? Grekko nagyon állítja pa-n.
őszerinte ha $ terembe 100 €-t ki és befizetek, akkor visszakapom a 100€-t
-
attiati
veterán
MB-s kifizetésnél olyan e-mail címet adj meg, ami MB-hez hozzá van adva. Nem próbálgattam, de legjobb ha ugyanazt a mail címet adod hozzá MB-ben, mint ami a teremben van megadva, illetve legjobb, ha primary-vé is teszed MB-ben.
Jóváhagyás: vagy a teremben a jelszavad, vagy a teremben az emlékeztető kérdésre a válasz.
-
Grass
aktív tag
PS kifizetésnél MB-re szeretném kérni a pénzt. Két rublikát kell kitölteni
MB számla: ide gondolom az e-mail cím kell, vagy netán a customer id-t kell bepötyögni?
Jóváhagyás szükséges: lövésem sincs. Ide mit kell írni? -
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Meg.
-
concret_hp
addikt
hm belenéztem a 2+2 sne threadba, tegnapig 40en teljesítették az sne-t idén

nyílván dec közepe fele naponta lesz majd új... de gondolom mondjuk 300 ha lesz összesen

wá mér nem írtam shortstacker botot?

-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nemtudom, a Starsos regek arra gondolnak, hogy valszeg olyan meloja van, hogy tudja bentről tolni. Még így is durva amúgy, egyébként pedig elképzelhetetlen.
De amúgy most épp fut egy prop bet 2+2-n, ahol valaki 5,5 hónap alatt szerzi meg az sne-t, állítólag, de nem olvastam bele miket játszik, meg hogy áll a dolog.
Lesz egy másik prob bet is, az egyik NL100-as grinder, most decemberben 31 nap alatt le akar tolni 1 millió handet, ami brutal. Ráadásul nem csinál belőle prop betet, szóval pénzt sem keres vele, azt reméli, hogy így kap majd PS pro statust.

-
concret_hp
addikt
9 hónap alatt hogy a retekbe lehetne lejátszani annyit 8 órás meló mellett? hány asztalon tolja 30? 
ja hát az azutáni évben nem lenne rossz

sng-vel is számoltam csak hát ahhoz nem értek egyáltalán
mondjuk 200K rake kell ugye, mondjuk 20+2 dollárosból csak 100K db
amikor tavaly ilyenkor körül donoztam, egyszer 1 éjjel letoltam valami 130at az is elég sok volt 
de még 100+9esból is kéne ~22Kdb -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Az SNE akkor lesz igazán poén, amikor megszerezted és utána 5x FPP bónuszt kapsz... utána azért lenne muszáj grindelni, hogy azt kihasználd, nyami.

Amúgy van egy regular PS-en, nem tartottam valami nagyra, mert borzasztó kiszámíthatóan és weaken játszik, enyhe vesztő amúgy. Aztán szeptemberben meglett neki az SNE és most megy a 1,25 milliós milestonért. Mint kiderült mellette rendes 8 órás munkája van + család + gyerek...
Azóta nem szólok semmit a játékára, max respect.
Én inkább meghalnék. -
concret_hp
addikt
ha mondjuk 600Kig jut el az ember, az is 2+3+4+5+6 azaz 20K a milestonekból plusz 600Kx3.5-100K-250K fpp ami ha jól számolok 1750K amiból 7db 4K bónusz kijön pont, azaz szumma 48K + ugye nagyritkán beesik egy kis rilód, az mondjuk még 1K.
a 800K-t nem jó kiszámolni, mer' ott itltre tesz, hogy már elég közel voltál

Pá: hm mondjuk ehhez képest 20% visszaesés az már elég sok
(amugy hm-ben van ilyen hogy pokerstars vpp, ott meg lehet nézni nem?)szerk sok: kár hogy nincs 2 ikertesóm (vagy aki ugyanugy tud grindolni), akkor azér ki lehetne pörgetni "gyorsan"

-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Én meg pont filozom a váltáson SH-ra.

Ha visszajösz PS-re a 200NL-t kerüld el. Komolyan. Ha a 100 kevés menj rögtön 400-ra, mert a 200 nagyon dúrva, legyőzhetetlen... Ha nekem nem hiszed nézd meg pl Poszi eredményeit.
SNE --> 1 millió VPP
NL100 --> 0.33VPP/hand --> +/- 10% table selecttől és napszaktól függően (nekem pl 0.35 hosszútávon)
NL200 --> 0.44VPP/hand --> +/- 10%Az 5x-ös rendszerrel kb 20%-kal esik vissza a hand/vpp NL100-on ahogy számoltam, NL200-ra nincs adatom, de valószínű ott valamivel kisebb lesz a visszaesés.
A 6x rendszerrel nem lenne érzékelhető visszaesés.A mostani rendszerhez napi ~10k handet kéne játssz, heti 1 szünnapot feltételezve NL100-on, ezzel kényelmesen meglenne az SNE kb december közepére. Ezt módosítgasd a szorzókkal.

DO THE MATH
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
concret_hp
addikt
hát a hónap mondjuk 7K hand enm vittem túlzásba, olyan -5bi. összességében kb. 30bi plusban vagyok 50sh-n olyan 130K hand alatt, a br meg azér még sokáig bírná

csak most valahogy nem megy az egész.azt azért nem mondom, hogy hiányzik napi 8óra zombi grindolás, de nem kevés pénzről van szó na
ha jól vágom, kb. 120K bónusz jön ki mire eléred az sne-t. ha emellett nullás a játékod, az is elég sok 
100on a régi rendszerben asszem 3M hand kellett, és az új is gondolom ekörüli az elég esélytelen, 200on 2M kellett ha jól rémlik, az még nem a totál reménytelen kategória, napi 6K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"... will free up disk space ..."