Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
hy , tudnátok adni egy linket ahol a poker pozicók neveit irják ? pl : button , CO , stb sajnos még ez se tudokhogy hol ki mi ki ... köszi
-
Eagl3
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem értem, abban mi volt a hülyeség, hogy megkérdeztem , hogy FT -n és máshol ált. menyi pontosan a rake...
"nl10 alatt 10% a rake, gyakorlatilag mindenhol máshol 5%"
NL10 alatt az NL10 alatti téteket érted vagy az NL10-et?

Csak mert FT -n pl. NL10 low limitnek számít, nem micronak. -
Pá
addikt
Bélabá behúzott egy karkötőt.

-
L|zsidoboz
őstag
-
Pá
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nem véletlenül nem játszom sngket.
De én azt hinném a push range tág és a call igen szűk. De ha nem, akkor hiszek neked.Eagl: az FT tényleg katasztófa micro téten rake szempontjából
-
Eagl3
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Fele akkora?
Mennyi pontosan FT -n és mennyi mondjuk Mansionon, Everesten vagy általában bárhol? -
L|zsidoboz
őstag
Rakeback máshol is van (sőt, még a 27%-nál magasabb is), mégis a rake fele akkora.
Teszem azt normál rake-kel számolva termelnél 100$ raket, visszakapsz 27$-t, így marad 73 tisztán bent. Ezzel szemben az FT-n ez 200$, kapsz vissza 54$-t, a kül. pedig 146$.
Nekem az első szimpatikusabb.A dealt rakeback meg valóban a 9/8-t játszó SSS-esnek remek, azoknak meg akik játszanak is nemigazán...

-
Eagl3
veterán
Úgy értettem, hogy ugye kicsit magasabb FT -n a rake mint máshol, főleg NL10 -en.
Viszont van RB a net rake 27% -a, ráadásul dealt rake van. Szóval nem olyan vészes így RB -vel az FT, mint ahogy sokan beállítják szerintem.Persze máshol pont rendszer van, amit pénzre válthatsz stb...
-
L|zsidoboz
őstag
Sima sng-ben elég tág az all in call range btn vs. bb ill. sb vs. bb szitukban, függetlenül a limittől.
Bajba meg elég sűrűn keveredik az ember, mert rákényszerül a lopásokra.
Inkább az a rossz, ha valaki visszahúzódva kerüli a veszélyhelyzeteket.Abban viszont teljesen igazad van, hogy az 1+0.25 nagyon magas, nagy nyerőnek kell lenni, hogy ezt le tudja győzni az ember.
Eagl3:
A nagy részét visszakapja rakeback -ben... sőt, jóval többet kap vissza.
Ezt nem értem, hogy itt mire gondolsz.
-
Pá
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ezek 1 dolcsisok, gondolom fölösleges restealelgetni.
De amúgy snghez nem értek, szóval én is inkább rád hallgatnék. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
~Ph'vEscha
üzenetére
három része van.
-
Pá
addikt
válasz
~Ph'vEscha
üzenetére
Olvass még kicsit utána. Ne könyvől, neten találhatsz 1000 cikket sngről, ha párat átfutsz az már elég kell legyen mikrotétre. Lényeg, hogy ne keveredj bajba, allint csak igazi monsterrel adj meg, amúgy meg csipegess ahol tudsz, bár igazából nem tudom ez mennyire kivitelezhető ilyen alacsony téten.
Egyébként a 25% rake tényleg iszonyú magas, ilyen szempontból a full tilt kifejezetten rossz választás. Tudom nem tűnik soknak az a 15 cent, de hosszú távon rengeteget számít.
-
Pá
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Baszki jó kérdéseid vannak.

Így belegondolva gőzöm sincs. Abban biztos vagyok, hogy csak CO-tól számít a dolog. Az valószínű, hogy a COnak openraiselnie kell, tehát nem lehet előtte limp, de ez már nem 100%. Az meg, hogy számít-e ha a nagyvak előtt volt megadás, igazi keresztkérdés. Ha tippelnem kéne azt mondanám nem. Viszont ha volt a nagyvak előtt visszaemelés akkor már nem lopás a dolog. Ez is csak tipp de a biztosabbik fajtából.
NL10-en lehetséges, hogy 410 hand alatt sem áll be a dolog a sok limpparádés miatt. Magasabb téten sztem 410 hand már elég jó megközelítő értéket ad a stealre. 33%-ról úgy tud felmenni 50%-ra, hogy konkrétan az volt a negyedik eset.
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Már elég régóta megvan , csak még nem nagyon mertem hozzányúlni , mert kb akkor lejátszottam 7 meccset , és mindig veszítettem .
-
Eagl3
veterán
válasz
~Ph'vEscha
üzenetére
Ha a Pokerstrategy -s 50$ -ról van szó, akkor ugye van még 100$ kiszedhető PS bónusz. Ha így van, akkor SSS -t játssz NL10 -en.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Tehát csak ez a 3 pozíció számít bele.
És csak a "sima" 3 szereplős lopás számít bele, tehát valaki lop, és megadás nélkül sb, és bb dob? Vagy ha pl co emel, btn megad, sb dob, és mi bb-n dobunk, az is beleszámít akkor?
Pá: a válaszadós formára gondoltam

-
-
concret_hp
addikt
válasz
~Ph'vEscha
üzenetére
semmi, mert túl sok a fee. 1.1-esen van esély
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Kezdőként ( Kevés, könyvből vett elméleti tudással ) mennyi esély van arra hogy $1+$0.25-os SNG-ken $50 kezdőtőkével túl lehessen élni ?
Van tuti tippetek kezdőknek ?
Játékpénzes versenyeken van értelme gyakorolni ?
-
attiati
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Sztem félreértek valamit
410 hand van ellenfélről, és a 33%-os fold bb to stealje egyetlen lopásomtól felmegy 50%-ra.
(Ez a stat se fog nagyon beállni pár kör alatt.)Ezek után nem tudom, hogy mi tartozik bele fold bb to steal kategóriába (ha mi vagyunk BB, és eldobjuk):
1. Csak a co, d, sb-ről érkező emelésre dobás, előttünk nem adta meg senki.
2. Csak a co, d, sb-ről érkező emelésre dobás, mindegy, hogy megadták előttünk, vagy sem.
3. Mindegy honnan emeltek, de senki nem adta meg.
4. Mindegy honnan emeltek, mindegy, hoyg megadták e, de BB-t eldobtuk.Pá után szabadon.Bonyolult lett
Függ attól, hogy honnan emeltek, vagy hogy megadta e valaki emelést, vagy minden BB dobásunk a fold BB to stealbe kerül? Gondolom nagyon nem, különben nem 8 mintám lenne nála a fold bb to stealnél ennyi hand alatt. -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Jóvanna, tiszta új nekem ez a hud, örülök neki, mint egy kisgyerek.
Mint amikor Neo meglátta a mátrixban a számokat
Steal hány hand után kezd megbízható lenni?
Az ellenfélnél a fold blinds to steal, és a fold to flop cbet csak azt mutatja, hogy ellenünk milyen arányban dobja, vagy összesen?
Két játékos az asztal másik oldalán 150 hand alatt 100%-ban dobálták a vakokat, és flop c-betre is a hud szerint.
-
attiati
veterán
Hogy mennyire vaklopkodós valaki, azt milyen stat (egy maximum kettő) mutatja meg, ami gyorsan beáll?
Titcar te is valami ilyesmit kérdeztél akadémián?
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
omg
9 dolcsis nyereményalap? Rosszabb, mint egy freeroll.DopeBob: kétségkívül ez is benne van a pakliban
-
attiati
veterán
plíz nézzetek rá pokerscout.com-ra, hogy akármelyik teremben, akármilyen limit részleteit nálatok behozza e?
Vagy csak az én gépemen van a gond?
még mindig ezt írja ki:
[link] -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Most mé? Alig lesz 600 buyinje ha fellép NL5-re.
ON: A "Turn c-bet" stat PT3-ban mit mutat?
a, ha preflop emelőként turnon emelünk (flop akciótól függetlenül)
b, a flopon emeltünk majd turnon is nyitunk (preflop akciótól függetlenül)
c, preflop ÉS flopon is nyitottunk majd turnon folytatjuk??
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
NL2
Ennél a pontnál döntötte el, hogy feljebb lép.
-
Pá
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére

-
L|zsidoboz
őstag
Végre megint elkaptam a ritmust.
Az elmúlt 65 SnG alatt sikerült hoznom -20BI-t és -30%-nál rosszabb ROI-t.Leültem, egyes.

Ha esetleg valakinek kell coaching, akkor szóljon, olcsón vállalom.

-
Pá
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz
attiati
üzenetére
simán újraregelsz azt jóvan (ha jól értem még nem is játszottál ott?) , de egyébként akadémián mindig van rakerace, az ophu meg gyakorlatilag semmi tnme juttat vissza a játékosoknak. a folyamatosna megszerezhetők meg ugyanúgy pörögnek, viszont midennre csak 30 nap van.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Abban bízok, hogy átvitelnél talán újrakezdődik, de majd admin megmondja.
Ophun láttam 300$ részben kivehetőt, akadémián 500-asat.Ha ugrott az FD, akkor nem sokat nyerek, akármelyikhez is kérem át.
szerk: 9ből 8 teremben sikerült ma korábbi hülye regisztrációimat töröltetni. Olyanokat is, ahol kifejezetten megtagadták eddig. Everest nem volt közüttük

-
attiati
veterán
concret_hp
everesten az FD bónusz részletekben is kiszedhető?
-
nepszter1
addikt
Van olyan külföldi oldal mint a pokerakademia.com ? oktató videók stb

-
Eagl3
veterán
-
attiati
veterán
Belenéztem egy pdf irományba, amiben a szerző botok paraméterezéséről, és az ellenfelek lapjainak láthatóvá tételéről irogat. És saját lapok lecseréléséről. Lehet, hogy csak logineket szeretne kicsalogatni

Angol, nem is nyagyon értem, de ezek nekem hihetetlen témák.
Ha érdekel valakit, feltöltöm valahova. 110 oldal, nagy része kép. -
stavross
tag
Biztos béna vagyok de ezen a pokertabletratings.com -on hogy lehet a starsos emberkékre keresni?
Nekem csak az FTP-seket találja meg -
attiati
veterán
[link]
Biztos volt még fold equity-je
-
na lassan kész az első videókommentem..
majd meg lehet nézni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
-
attiati
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
itt csak PS, FTP kereshető, vagy akár rám is?
concret: igen ez lesz az, köszi
-
misirulez
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Vagy csak aprópénznek számít nekik...

-
L|zsidoboz
őstag
Itt meg az ellenpélda ellenpéldája
Ez is a hihetetlen kategória
De legalább bíznak a hosszútávban, és hogy egyszer fordul a szerencse.
-
attiati
veterán
Mi annak az oldalnak a címe, ahol lehet keresni, hogy egy adott oldalon/limiten éppen akkor hányan játszanak? Már volt róla itt szó, de nem találom.
-
Pá
addikt
Itt az ellenpélda
omfg holy shit -
Pá
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Amúgy ne legyenek illuzióid. PSen a regek túlnyomó többsége enyhe vesztő vagy nyerő, de alapvetően break-even körül van és a rakebacknől él (FPP pro) szóval ebben a tekintetben nem lóg ki a sorból.
Nagyon kevesen vannak, akik nagy mintán (több 100k hand) keresztül tudnak nyerni 2-2.5 PTBB/100 fölött.
-
Pá
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Amúgy nem hülye a csóka, szóval tudna játszani, csak ilyen gamblertipus néha rohamot kap és akkor elbasz 2 hónapnyi profitot fél nap alatt. Szóval ha véletlenül összeakadtok vele, akkor csak óvatosan, ilyen lúúúúúz aggroban nyomja, elnyomhatatlan blöffkényszerrel.
De ha épp nem roham alatt van, akkor azért veszélyes. Egyszer voltam vele egy asztalon és igazából nem örültem neki, szerencsére hamar kiült.szerk: azért ez a 10k hand -25PTBB/100 elég szarul néz ki az önéletrajzában
-
attiati
veterán
Bepróbálkoztatok már az új ongame klienssel?
A graph-on nekem is így mennek a vonalak, csak a színek felcserélve

-
adalbert1
veterán
-
Pá
addikt
privi ment
szerk: de most még mindig nem értem
PT3-ban van egy olyan stat, hogy Rake meg egy olyan, hogy MGR egymás mellett.
Nekem erre a hónapra a rake olyan ~700$, az MGR meg ~1000$. Eddig azt hittem a rake az amit konkrétan befizettem (contributed) az mgr-rel meg nem foglalkoztam.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP omen 17-w131ng bontva
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)